Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ του Σάντος φταίει!!!yiannisPAOKitalia έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ειχε 8 σουτ, o gay 4
Ο ΠΑΟΚ είχε 7 κόρνερ, ο gay 2
Πάλι ο Σάντος φταίει?
Γιατί δεν σχολιάζεις τις αλλαγές????
(κοίτα και το παραπάνω μήνυμα του paokpool)
Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ του Σάντος φταίει!!!yiannisPAOKitalia έγραψε:Ο ΠΑΟΚ ειχε 8 σουτ, o gay 4
Ο ΠΑΟΚ είχε 7 κόρνερ, ο gay 2
Πάλι ο Σάντος φταίει?
ΝΑΙ ΡΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΓΑΥΡΟFalegkos έγραψε:αντε και φτενε οι παικτες.....
ποσα ντερμπι κέρδισε 3 χρονια τωρα με το ΠΟΚ για να καταλάβω?........
δηλαδή 3 χρόνια φταίνε οι παικτες.....νταξ...
ΒΡΕ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΊΜΕ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΌ.
ΑΡΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ,ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΜΥΝΑPegasus1589 έγραψε:Ρε, ο Σάντος φταίει που δυο παίχτες του ΟΣΦΠ βγαίνουν μόνοι τους στο δεύτερο γκολ. Έπρεπε να μπει μέσα, να τους καβαλήσει και να τους σπιρουνίζει με τις μπότες του. Σάντος γκο βίλατζ ρα.
Δηλαδή όχι ο Σάντος.ContrerasPablo έγραψε:ΑΡΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ,ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΜΥΝΑPegasus1589 έγραψε:Ρε, ο Σάντος φταίει που δυο παίχτες του ΟΣΦΠ βγαίνουν μόνοι τους στο δεύτερο γκολ. Έπρεπε να μπει μέσα, να τους καβαλήσει και να τους σπιρουνίζει με τις μπότες του. Σάντος γκο βίλατζ ρα.
ΝΑΙPegasus1589 έγραψε:Δηλαδή όχι ο Σάντος.ContrerasPablo έγραψε:ΑΡΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ,ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΜΥΝΑPegasus1589 έγραψε:Ρε, ο Σάντος φταίει που δυο παίχτες του ΟΣΦΠ βγαίνουν μόνοι τους στο δεύτερο γκολ. Έπρεπε να μπει μέσα, να τους καβαλήσει και να τους σπιρουνίζει με τις μπότες του. Σάντος γκο βίλατζ ρα.
+4ouzo έγραψε:Αδέλφια περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές. Το χειρότερο είναι η μουρμούρα. Αφήστε πρώτα να καθαρίσει το μυαλό, να περάσουν 2-3 μέρες και θα κοιτάξουμε να σκουπίσουμε τα συντρίμια μας, ενόψει Πανιώνιου την Τετάρτη.
Ξέρετε πως είναι να παρακολουθείτε το ντέρμπι και να έχετε γύρω σας μόνο πορωμένους gays. Δεν με ένοιαζε που ήμουν μόνος. Φορούσα την παοκτσίδικη μπλουζίτσα μου... πανηγύρισα σαν τρελός το γκολ του Βιερίνια.. βλαστήμισα που έχασε την ευκαιρία ο Φιλομένο και ας ήμουν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.
Σκέφτομαι πολλά μέσα στο θολωμένο μου μυαλό. Αλλά αν τα εκφράσω τώρα θα κάνω ζημιά.
ΑΔΕΡΦΙΑ
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΨΗΛΑ
ΤΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΒΟΡΡΑΣ