11. Taison Barcellos Freda
Re: 11. Taison Barcellos Freda
Γιατι να μην υπογραψει?
Πως θα βλεπει ΠΑΟΚ στο Παλατακι?
Απο τη Βραζιλια?
Πως θα βλεπει ΠΑΟΚ στο Παλατακι?
Απο τη Βραζιλια?
Τάισον: Ο Αντρέ είναι από τους ανθρώπους που με αγκάλιασε από την πρώτη μου ημέρα στην Ελλάδα. Είναι για μένα κάτι σαν μεγάλος αδερφός. Και μέχρι σήμερα με βοηθάει πολύ. Και σήμερα (σ.σ. χθες) που φόρεσα το περιβραχιόνιο μου ήρθαν στο μυαλό πολλές σκέψεις και κυρίως οι τελευταίες μου χρονιές στην Ιντερνασιονάλ που σκεφτόμουν να σταματήσω το ποδόσφαιρο.
Σκεφτόμουν να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Σήμερα είμαι ευτυχισμένος, με έχουν αγκαλιάσει όλοι στον ΠΑΟΚ. Είχα πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Έχασα τον μπαμπά μου, έχασα τον αδερφό μου. Και σήμερα νιώθω πολύ ευτυχισμένος γιατί με αγκαλιάζουν σε όλη την πόλη, στην ομάδα. Και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Αντρέ. Όχι μόνο εμένα. Άσχετα αν δεν το καταλαβαίνει αυτό.
Είναι ο τρόπος που όλοι οι φίλαθλοι με έχουν αγκαλιάσει. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν ο προπονητής και ο πρόεδρος στο πρόσωπό μου. Και είμαι πολύ χαρούμενος που χτίζω σε αυτήν την ομάδα, φυσικά είναι λίγα αυτά που έχω χτίσει, αλλά μιλάω για τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει. Μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι σε αυτήν την ομάδα, θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Έχω ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο και θα τα δώσω όλα μέχρι το τέλος.
- Εσύ λες έξι μήνες, ο ΠΑΟΚ θέλει και παραπάνω...
Τάισον: Τα διαβάζω και εγώ. Αν ανανεώσω το συμβόλαιό μου, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Θα μείνω με μεγάλη χαρά στον ΠΑΟΚ.
Σκεφτόμουν να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Σήμερα είμαι ευτυχισμένος, με έχουν αγκαλιάσει όλοι στον ΠΑΟΚ. Είχα πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου. Έχασα τον μπαμπά μου, έχασα τον αδερφό μου. Και σήμερα νιώθω πολύ ευτυχισμένος γιατί με αγκαλιάζουν σε όλη την πόλη, στην ομάδα. Και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ ο Αντρέ. Όχι μόνο εμένα. Άσχετα αν δεν το καταλαβαίνει αυτό.
Είναι ο τρόπος που όλοι οι φίλαθλοι με έχουν αγκαλιάσει. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν ο προπονητής και ο πρόεδρος στο πρόσωπό μου. Και είμαι πολύ χαρούμενος που χτίζω σε αυτήν την ομάδα, φυσικά είναι λίγα αυτά που έχω χτίσει, αλλά μιλάω για τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει. Μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι σε αυτήν την ομάδα, θα δώσω το 100% του εαυτού μου. Έχω ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο και θα τα δώσω όλα μέχρι το τέλος.
- Εσύ λες έξι μήνες, ο ΠΑΟΚ θέλει και παραπάνω...
Τάισον: Τα διαβάζω και εγώ. Αν ανανεώσω το συμβόλαιό μου, θα είμαι πολύ χαρούμενος. Θα μείνω με μεγάλη χαρά στον ΠΑΟΚ.
- figurehead4
Μείνε παιχταρά μου για να γουστάρουμε και για να μαθαίνουν οι νέοι τι σημαίνει πραγματικός παιχταράς. Σε όλα
- kataramenos5
600.000 mv λεει το τρανσφερ.Αξια ανεκτιμη θα πω εγω για την ομαδα και δε μιλαω αγωνιστικα .Αυτη η νοοτροπία κι ο επαγγελματισμος που βλεπουν καθημερινα οι πιτσιρικαδες μας οπως και οι υπολοιποι συμπαικτες του, ειναι τεραστιο κερδος για την ομαδα.
- Μπαρκαρούτσος
Απίστευτος παικταράς. Αν ένα παίκτη θα τον εμπιστευόμουν σε νέο 2ετές σε αυτή την ηλικία, αυτός θα ήταν μόνο ο Τάισον. Επειδή αγαπάει και ζει για το ποδόσφαιρο, πιστεύω ότι έχει ακόμη 2 καλά χρόνια μπροστά του. Φέτος είναι το πουλέν μου, μαζί με Αντρίγια, Κωσταντέλια και Κουλιεράκη!
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Πες με έναν στον ΠΑΟΚ που δεν έχει βύσμα!!
Ελπίζω με Τέλη Μυστακίδη να τελειώσουν αυτά.
Ελπίζω με Τέλη Μυστακίδη να τελειώσουν αυτά.
- ΑποστόληςΑ
-
- Επικοινωνία:
Την ανανέωση του την θεωρώ δεδομένη γιατί η προσφορά του είναι πολυεπίπεδη.