8.Soualiho Meïté
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 8.Soualiho Meïté
Πάστα Μεγάλου Παίκτη,τέτοιο ύφος μπλαζε είχε και ο Σερτζιο ,όταν ήρθε να μας βοηθήσει ,για το 2ο ΝΤΑΜΠΛ.
Αν μπορέσουμε να τον μπολιασουμε και να βάλει το μικρόβιο του ΠΑΟΚ μέσα του,ας τα σκασει ο Ιβαναρος και να τον πάρουμε.
Αν μπορέσουμε να τον μπολιασουμε και να βάλει το μικρόβιο του ΠΑΟΚ μέσα του,ας τα σκασει ο Ιβαναρος και να τον πάρουμε.
- kataramenos5
Δεν ειδα φωτογραφία Για το live μιλαω .Αλλα δε γμεις....Jim_Chatz έγραψε:Πραγματικά μην προσπαθείτε να βρείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν πανηγυρίζουν όλοι οι παίκτες το ίδιο. Η φωτογραφία που είδες είναι απλά ένα κλικ, δεν ξες τι έκανε ούτε πριν ούτε μετά.kataramenos5 έγραψε:Εμενα αυτο που με ξενισε(πολυ) ηταν η αντιδραση του στους πανηγυρισμούς του πρωτου γκολ.Ολοι τρελαθηκαν απο χαρα,αυτος.....
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως αναφέρεσαι στο δεύτερο γκολ? Γιατί στο πρώτο πήγε να πανηγυρίσει μαζι με τους αλλους, πιο χαλαρος μεν αλλα πήγε.kataramenos5 έγραψε:Εμενα αυτο που με ξενισε(πολυ) ηταν η αντιδραση του στους πανηγυρισμούς του πρωτου γκολ.Ολοι τρελαθηκαν απο χαρα,αυτος.....
Εγώ πάντως πιστευω πως επαιζε και το αλλο. Αν δεις την αντίδραση παιχτών οπως ο Σοαρες και ο Ταισον στο δεύτερο γκολ θα πεις τι στο καλο εγινε τωρα? Τοσο αδιάφοροι? Πιστευω πως οταν παιζεις με τέτοιους αντιπαλους πάντοτε εχεις στο πίσω μερος του μυαλου σου οτι μπορεί να σου κανουν ανατροπη ανα πασα στιγμή, αρα κρατας τη μπάλα χαμηλα. Αλλα εντάξει γενικά δεν φαίνεται και κανας τυπος μες στην ενέργεια ο Μειτε, οποτε αναμενόμενη αντίδραση. Στους πανηγυρισμούς στο τελος δε, μια χαρα χοροπηδαει και χαίρεται μαζι με τους αλλους μπροστά απο τους οπαδους μας
-
- Επικοινωνία:
Εγώ που του χρόνου θα ήθελα κέντρο με Ozdoev, Maksimovic,Meite, Marcos Antonio και Τσιγγαρα είμαι υπερβολικός;ΑποστόληςΑ έγραψε:Σαν να βλέπεις βραδύποδα. Κινήσεις αργές, λες και είναι υπό επήρεια φαρμάκων. Κι εκεί που νομίζεις ότι θα του πάρουν τη μπάλα, αυτός την κρατάει με έναν ανεξήγητο έως μαγικό τρόπο, κάνει την τρίπλα του και την δίνει εκεί που πρέπει.
Δεν θεωρώ πάντως ότι έχει μέλλον μ' εμάς, ιδιαίτερα μετά τον ερχομό Maksimovic.
Είναι αρκετά καλός. Προχθές ήταν πολύ καλός. Σταδιακά θα γίνει καλύτερος. Συμμετέχει, καλύπτει σωστά, βάζει τα πόδια στην φωτιά, δυνατός ψηλά. Δεν είναι εύκολο να βρούμε κάτι καλύτερο στον δικό μας προϋπολογισμό. Αυτό αποδεικνύει και το παρελθόν.
Το πρόβλημα είναι πως ο ανταγωνισμός εντός της ομάδας είναι πάρα πολύ χαμηλού επιπέδου.
Το πρόβλημα είναι πως ο ανταγωνισμός εντός της ομάδας είναι πάρα πολύ χαμηλού επιπέδου.
Δεν βρίσκονται κάθε μέρα χαφ με τα δικά του χαρακτηριστικά. Είναι πολύ δυνατός και τεχνίτης, με καλή αντίληψη του χώρου και τακτική παιδεία. Σε κάθε παιχνίδι που παίζει κάνουμε κουμάντο στο κέντρο για μεγάλα διαστήματα. Έχει και εμπειρία από δυνατά πρωταθλήματα και υψηλό ανταγωνισμό. Αν ήταν πιό γρήγορος και καλύτερος στον αέρα θα ήταν πολύ ακριβός για να έρθει έστω σαν δανεικός.
Ρε παιδιά ωραία όλα αυτά και σωστά.
Αλλά ένα χαφ βασικό πρέπει να έχει συγκεκριμένα και αδιαπραγματευτα πνευματικά χαρακτηριστικά.
Να μπορείς να τον εμπιστεύεσαι. Όχι να φοβάσαι ότι θα δίνει πάσες στον αντίπαλο σε κρίσιμα σημεία.
Και ο Μεϊτε ως τώρα δείχνει ότι είτε δεν τα έχει, είτε δυσκολεύεται να καταλάβει την κρισιμότητα του ρόλου του
Αλλά ένα χαφ βασικό πρέπει να έχει συγκεκριμένα και αδιαπραγματευτα πνευματικά χαρακτηριστικά.
Να μπορείς να τον εμπιστεύεσαι. Όχι να φοβάσαι ότι θα δίνει πάσες στον αντίπαλο σε κρίσιμα σημεία.
Και ο Μεϊτε ως τώρα δείχνει ότι είτε δεν τα έχει, είτε δυσκολεύεται να καταλάβει την κρισιμότητα του ρόλου του
- potamda
- Bet Guru 2023
Αρχοντικός παίκτης. Γεμίζει το κέντρο με όγκο, ύψος και δύναμη. Μόνο καλύτερος θα γίνεται από εδώ και πέρα.
Του χρόνου με κέντρο Μαξιμοβιτς, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Οζντόεφ, Τσιγγάρα, Σβάμπ καλύπτεις τα πάντα και ειλικρινά μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Συμβιβάζομαι και να μη γίνει καμία προσθήκη επιθετικού.
Του χρόνου με κέντρο Μαξιμοβιτς, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Οζντόεφ, Τσιγγάρα, Σβάμπ καλύπτεις τα πάντα και ειλικρινά μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Συμβιβάζομαι και να μη γίνει καμία προσθήκη επιθετικού.
Ισχύει ότι πρέπει να βελτιωθεί ωστε να μη δίνει ευκολα την κατοχή στον αντίπαλο. Ελπίζω οτι οσο δένει με την ομάδα θα γίνεται καλύτερος σε αυτο και θα εχει και μεγαλύτερη άνεση με τους συμπαικτες του.
Περισσότερο για τα προηγουμενα ματς και οχι τοσο για αυτο που υπηρχε αντικειμενικη δυσκολια και νομιζω ανταπεξήλθε σε ικανοποιητικό βαθμό απεναντι σε δυνατό αντίπαλο με πολυκοσμία στο κεντρο.
Κατά τα άλλα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, και ειναι παρα πολυ χρήσιμος για την ομάδα.
Περισσότερο για τα προηγουμενα ματς και οχι τοσο για αυτο που υπηρχε αντικειμενικη δυσκολια και νομιζω ανταπεξήλθε σε ικανοποιητικό βαθμό απεναντι σε δυνατό αντίπαλο με πολυκοσμία στο κεντρο.
Κατά τα άλλα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά, και ειναι παρα πολυ χρήσιμος για την ομάδα.
- stavrospgr
Παρότι είναι καλός, δε νομίζω ότι αξίζει να δοθούν πολλά λεφτά για τη μεταγραφή του. Ειδικά αν του Μαξίμοβιτς τελικά γίνει.
- Stelios Bagios
Υπάρχει και μια άλλη οπτική γωνία πάντως.
Έχεις το Μεϊτέ, τον Τάισον, τον Μπάμπα, το Ζίβκοβιτς, τον Εκόνγκ, το Βιεϊρίνια, τον Κεντζιόρα, τον Οζντόεφ, αλλά και άλλους.
Πρέπει να παίξουν εναντίον της Άιντραχτ. Κανένα πρόβλημα, έχουν παίξει πολλές φορές εναντίον τέτοιων ομάδων.
Στραβώνει το παιχνίδι εναντίον της Άιντραχτ (εννοώ τη γρήγορη ισοφάριση). Κανένα πρόβλημα, έχουν βρεθεί πολλές φορές σε αντίστοιχη θέση.
Πρέπει να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο παιχταρά και να του δείξουν ότι δεν τον φοβούνται. Κανένα πρόβλημα.
Πρέπει να πείσουν τους συμπαίκτες τους ότι στη δύσκολη στιγμή μπορούν να στηριχτούν πάνω τους. Κανένα προβλημα.
Υπάρχουν ένα σωρό πρέπει τα οποία τέτοιοι παίχτες τα έχουν διαχειριστεί ξανά και ξανά.
Για παράδειγμα, αυτά είναι τα πρέπει που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Χάιντουκ κι έφυγε με 3 γκολ στην πλάτη από την Τούμπα, παρότι ήταν πολύ καλή ομάδα και περισσότερο έτοιμη από εμάς (εμείς ακόμα διαμορφώναμε το ρόστερ).
Το πόσο κανείς ανταπεξέρχεται σε αυτά τα πρέπει είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε εύκολα οι θεατές από την τηλεόραση ή από την κερκίδα. Πώς μπορεί να ξέρει ο θεατής ποιον εμπιστεύεται ο Ράφα Σοάρες όταν η κατάσταση δυσκολεύει; Πώς μπορεί να ξέρει ο θεατής ποιον φοβάται ο Χ παίκτης της Άιντραχτ;
Ο προπονητής όμως μπορεί να ξέρει. Κι έτσι προκύπτουν ερωτήματα του τύπου "πάλι αυτόν έβαλε;" (γενικά το λέω, όχι για το Μεϊτέ, ούτε λέω ότι κάποιος εδώ κατηγόρησε τον προπονητή).
Κι εγώ δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Μεϊτέ είναι πολύ καλός. Επίσης, μου φαίνεται ότι συνολικά η ομάδα μας είναι πολύ καλή σε αυτό.
Έχεις το Μεϊτέ, τον Τάισον, τον Μπάμπα, το Ζίβκοβιτς, τον Εκόνγκ, το Βιεϊρίνια, τον Κεντζιόρα, τον Οζντόεφ, αλλά και άλλους.
Πρέπει να παίξουν εναντίον της Άιντραχτ. Κανένα πρόβλημα, έχουν παίξει πολλές φορές εναντίον τέτοιων ομάδων.
Στραβώνει το παιχνίδι εναντίον της Άιντραχτ (εννοώ τη γρήγορη ισοφάριση). Κανένα πρόβλημα, έχουν βρεθεί πολλές φορές σε αντίστοιχη θέση.
Πρέπει να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο παιχταρά και να του δείξουν ότι δεν τον φοβούνται. Κανένα πρόβλημα.
Πρέπει να πείσουν τους συμπαίκτες τους ότι στη δύσκολη στιγμή μπορούν να στηριχτούν πάνω τους. Κανένα προβλημα.
Υπάρχουν ένα σωρό πρέπει τα οποία τέτοιοι παίχτες τα έχουν διαχειριστεί ξανά και ξανά.
Για παράδειγμα, αυτά είναι τα πρέπει που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί η Χάιντουκ κι έφυγε με 3 γκολ στην πλάτη από την Τούμπα, παρότι ήταν πολύ καλή ομάδα και περισσότερο έτοιμη από εμάς (εμείς ακόμα διαμορφώναμε το ρόστερ).
Το πόσο κανείς ανταπεξέρχεται σε αυτά τα πρέπει είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε εύκολα οι θεατές από την τηλεόραση ή από την κερκίδα. Πώς μπορεί να ξέρει ο θεατής ποιον εμπιστεύεται ο Ράφα Σοάρες όταν η κατάσταση δυσκολεύει; Πώς μπορεί να ξέρει ο θεατής ποιον φοβάται ο Χ παίκτης της Άιντραχτ;
Ο προπονητής όμως μπορεί να ξέρει. Κι έτσι προκύπτουν ερωτήματα του τύπου "πάλι αυτόν έβαλε;" (γενικά το λέω, όχι για το Μεϊτέ, ούτε λέω ότι κάποιος εδώ κατηγόρησε τον προπονητή).
Κι εγώ δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Μεϊτέ είναι πολύ καλός. Επίσης, μου φαίνεται ότι συνολικά η ομάδα μας είναι πολύ καλή σε αυτό.
Σε κάθε αγώνα κάνει κρίσιμα λάθη και γενικά τον βλέπω λες και παίζει με το ζόρι....
- Amsterdamer_87
Τον Μειτε παντως για να του παρεις την μπαλα,αν δεν την χασει μονος του,πρεπει να φτυσεις αιμα..
Μου θυμιζει Παμπλο σ'αυτο το κομματι..
Κατα τα αλλα ενας παιχταρας σε στυλ Ουολτερ Μπερυ του ποδοσφαιρου..
Μου θυμιζει Παμπλο σ'αυτο το κομματι..
Κατα τα αλλα ενας παιχταρας σε στυλ Ουολτερ Μπερυ του ποδοσφαιρου..
-
- Mr Ξερόλας 2019
Παρακαλειται από τα μεγαφωνα,ο κύριος Μειτιδης Σουαλιχης,να περάσει από τα γραφεία της Τούμπας και να υπογράψει ,το καινούργιο ανανεωμένο συμβόλαιο του.
Εγκρίθηκε η αίτηση που είχε κανει
Εγκρίθηκε η αίτηση που είχε κανει