88. Marcos Antonio

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Totem_pk

Re: 88. Marcos Antonio

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μακάρι ο παίκτης να ήταν από τις ακαδημίες μας. Θα βοηθούσε πολύ. Η κατάσταση ως έχει δεν είναι βιώσιμη. Συμφωνώ με vs40 παραπάνω και να προσθέσω και τα στημένα. Δυστυχώς παίκτης σήμερα στον χώρο του κέντρου χωρίς εκτόπισμα σωματικό δεν επιβιώνει. Και δεν μιλώ για ύψος μόνο
Όλα αυτά βέβαια σκεπτόμενος και το συμβόλαιο που έχει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακόμη είναι νωρίς για να τον κρίνουμε. Το παιδί έχει να παίξει επίσημο αγώνα 7 μήνες.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Νομίζω στα μικρά ματς της σούπερ λιγκ τυπου Λαμία,Αστέρα ,Οσφπ,Παο θα παιζει στο 8 με παρτενέρ Μειτε ή Οζντοεφ και στα δύσκολα ημιτελικο- τελικό κομφερενς μαζί και με τους 2 .
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Επειδή έχασε μια κεφαλιά το βγάλαμε το συμπέρασμα ότι δεν κάνει για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μάλιστα . Περιμένετε λίγο να τον δούμε μπορεί να σας εκπλήξει....
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω ..Αντελίνο Βιερίνια θυμίζει η υπόθεση...Μαζί με Μαξίμοβιτς του χρόνου καλό δίδυμο...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ο λούκας τορέιρα και ο νικολό μπαρέλα ξέρετε πόσο ύψος έχουν?

παίζει ρόλο το ύψος, αλλά όχι μόνον αυτό
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Εγώ λέω ότι είναι παιχταρας και θα το δείτε. Έτυχε να μην βρεθεί με τους υπόλοιπους απλώς χτες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δίδυμο με Οζντοεφ θα κόψουν κωλους
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Εγω γιατι νομιζω οτι χθες -τουλαχιστον λαιβ- δε μου φανηκε πεναλντι? δεν εχω δει στιγμιοτυπα ακομα,το γραφω με αυτο που μου φανηκε σε ροη αγωνα..
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Ο βερατι πιο κοντός είναι και έπαιζε για μια δεκαετία βασικός στη παρί

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Για μένα ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει κάποιες μίνιμουμ προδιαγραφές σε κάθε θέση, ώστε να αποδίδει ένα σύνολο, ειδικά όταν δεν έχει τεράστιο μπάτζετ. Ούτε να εγκλωβίζεται η ομάδα σε έναν παίκτη και να χτίζει γύρω στις αδυναμίες του το ρόστερ. Να πω ότι για μένα ο καλύτερος αμυντικογενής χαφ όλων των εποχών ήταν ο Edgar Davids, που ναι μεν ήταν κοντός (πάλι ψηλότερος από τον Μ.Αντόνιο), όμως όπως σωστά λέει παραπάνω ο Totem, είχε τρομερό εκτόπισμα/ δύναμη. Όταν υπήρχε διεκδίκηση ψηλά, έβαζε στον αντίπαλό του δύσκολα, ειδικά με μια καλή τοποθέτηση. Αυτό όμως θέλει πολύ δύναμη και εκτόπισμα. Ο Davids ήταν ένα μυώδες κτήνος. Ούτε ο Fabio Canavaro ήταν ψηλός για Κ.Αμυντικός (1,76-1,78). Όλοι όμως ξέρουμε τι είχε για να καλύψει αυτή την έλλειψη.

Ως ποδοσφαιριστής, είμαι σίγουρος ότι ο Μ.Αντόνιο είναι παικταράς και θα ξέρει μπάλα, για να έφτασε εκεί η αξία του, όπως και ο Ντάντας. Εγώ προτιμώ οι περιορισμένοι πόροι της ομάδας να πηγαίνουν σε δόκιμες λύσεις, όπως του Μαξίμοβιτς, του Οτζόεφ. Θυμάμαι και τον Κάτσε που το παλικάρι έδινε και την ψυχή του όταν αγωνίζονταν, όμως το σώμα του ήταν ο μεγαλύτερος εχθρός. Ο χαρακτήρας Κάτσε στο 1,78 ύψος (με τα αντίστοιχα κιλά κλπ) θα ήταν το καλύτερο χαφ της λίγκας τότε.

Μακάρι να βγω λάθος. Μακάρι, και να μας δώσει ο Μ.Αντόνιο το πρωτάθλημα και να παρακαλάμε να μείνει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι να σηκωσουμε Κονφερενς φετος και να τους κρατησει ο Ιβαν και τους δυο (Μειτε Μ.Αντονιο). Σε καθε αλλη περιπτωση θα ειναι τεραστιο το δίλημμα αν συνεχισει ο Μειτε να κανει τετοιες εμφανισεις (εμενα μ αρεσει κι ας εχει ραθυμο στυλ), κι αν ο Αντονιο αποδειχθει παιχταρας. Βεβαια απο τους δυο ο Μειτε ειναι πιο πιθανο να θελει να μεινει εδω παρα ο 24χρονος Αντονιο...
Δυσκολη αποφαση σε καθε περιπτωση.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Απίστευτες επαφές και άνοιγμα παιχνιδιού.
Ειδικά στους αγώνες εντός συνόρων θα φαίνεται λες και ήρθε παίκτης από τη prime barca
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Παιδια δεν ειναι το υψος μονο. Και ο Μεσσι κοντακιανος ειναι. Σημερα με το που μπηκε εφαγε ενα τζαρτζ στο κεντρο και ο της κηφισιας εφυγε με μονο κανα δυο δικους μας πισω. Ειναι δυσκολο το κεντρο με δυο χαφ οπως παιζουμε. Θελει υπερπαικτες εκει.

Και ξαναλεω. Απο οτι ειχα ακουσει το παιδι εχει συμβολαιο 1,6 μυρια. Η 1,1 και 500 το ενοικιο μας στοιχισε. Μακαρι να βγει. Αλλα η προσωπικη μου αποψη βλεποντας τα νταμαρια που παιζουν στο εξωτερικο που ειναι σαν ντουλαπες στο πλατος τα πραματα ειναι δυσκολα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε αν αξίζει ή όχι να πληρωθεί η ρήτρα του. Στην ουσία ακόμη δεν είδαμε τίποτε από τον παίκτη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”