Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι. Το θετικό μέσα στα τόσα αρνητικά είναι ότι δεν θα έχουμε διακοπές του αγώνα και τιμωρίες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

fossa έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
van rooy έγραψε:ο Λουτσέσκου έχει ξανακάνει πρωταθλητισμό κεκλεισμένων των θυρών, στην προηγούμενη θητεία του !!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ PARTY TIME!!!
Εμένα δεν με ενοχλεί αγωνιστικά το κεκλεισμένων, αλλά μόνον οικονομικά. Γι αυτό πρέπει να κινητοποιηθούν οι υπόλοιπες ομάδες.
Α ναι; το ίδιο είναι μια Τούμπα με βαζελοάεκ με κόσμο και το ίδιο χωρίς;
Όπως είναι καλό για εμάς που θα παίξουμε στους κομπλεξικούς κίτρινους χωρίς κόσμο.
Ακόμα και τα εκτός να δεις Τρίπολη, Βόλο θα κάναμε κατάληψη.
Οι σοβαρές ομάδες δεν χρειάζονται ατμόσφαιρα ζούγκλας για να κερδίσουν.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δηλαδή λες ότι η Τούμπα είναι ζούγκλα και καλύτερα κεκλεισμένων.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αποστολή σε αγαπώ και σε εκτιμώ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω είσαι άδικος.

Η μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ διαχρονικά ήταν η έδρα του και ο κόσμος πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (και κυρίως στην προ Σαββίδη εποχή) , δημιουργούσε πάντα ωραία ατμόσφαιρα και έσπρωχνε την ομάδα.

Οπότε ναι όσο να ναι το κεκλεισμένων, παίζει μεγάλο ρόλο στα ντέρμπι
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ποσο Ποντιος(κι αυτο το ερμηνευει ο καθενας οπως θελει) μπορει να εισαι ρε Βανια που ασχολεισαι ακομα μ αυτο το βουρκο?

ΥΓ Αποστολη ποια ζουγκλα πλεον.....Γελανε τα τσιμέντα .Εισαι και παλιος,εχεις δει κερκιδες
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ζουγκλα αυτη η Τουμπα ειναι αστειο να το λεμε. Οπως φυσικα και οτι καλυτερα που θα παιξουμε χωρις κοσμο
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Άντε τώρα να πείσεις τον οποιονδήποτε ότι τα επεισόδια δεν ήταν προσχεδιασμένα ώστε να βρεθεί η αφορμή να πάρουν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες την απόφαση που πήραν.

Σχετικά με τα ντέρμπι που θα δώσει ο ΠΑΟΚ κεκλεισμένων, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 3 κι όχι 2, καθώς είδη άρχισαν να βγαίνουν άρθρα για εμβόλιμη αγωνιστική στις 23/12.

Αν ο Γιάνναρος αποφασίσει να τα κάνει όλα ρόϊδο θα πρέπει να έχει την στήριξη όλου του οργανισμού του ΠΑΟΚ χωρίς μα και μου, δεύτερες σκέψεις κι ενδοιασμούς. Αν θελήσει να τελειώσει τους κάτω μπορεί να το κάνει αρκεί να είναι διατεθειμένος να βουτηχτεί μέσα στα σκ..τά μέχρι το λαιμό. Αυτοί είναι, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, μαφιόζοι και τους μαφιόζους δεν τους αντιμετωπίζεις με το σταυρό στο χέρι. Αν κάνουν ένα αυτοί, ο Γιάνναρος θα πρέπει να κάνει δέκα. Όποτε θεωρίες περί ηθικής, αγνότητας, καθαρότητας, ανωτερότητας πάνε περίπατο.
Μεταξύ μας νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε αυτή είναι η μόνη λύση. Οι κάτω μόνο αυτή τη γλώσσα ξέρουν και μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αν είχαμε ενότητα θα μπορούσε να το τραβήξει στα άκρα ανοικτά κατά της απόφασης των και κλεισμένων ,μήνυση προς τον ίδιο τον Μητσοτάκη για διαφυγοντα κέρδη ,αλλα στο γήπεδο παναγιες ... Λόγος τιμής ... Ούτε καπνογόνο και θα απαιτουσαμε ότι ισχύει για τους αγώνες στην Ευρώπη . Έχουμε ομάδα έχουμε πρόεδρο που επενδύει δεν φοβόμαστε τίποτα κατεβείτε να παίξετε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι τα κλειστά γήπεδα θα μας πλήξουν οικονομικά. Μόνο οικονομικά. Αγωνιστικά όχι.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Δηλαδή πιστεύεις πως δεν έπαιξε ρόλο το ότι παίζαμε εκτός έδρας τα παιχνίδια στον πρώτο γύρο;
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Προσωπικά, περιμένω από τον κύριο Σαββίδη να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα μέχρι την Παρασκευή.

Και αντικειμενικά πρόκειται για καραμπινάτη αλλοίωση πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Napoli4 έγραψε:Δηλαδή πιστεύεις πως δεν έπαιξε ρόλο το ότι παίζαμε εκτός έδρας τα παιχνίδια στον πρώτο γύρο;
Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Μπορεί. Ούτως ή άλλως το μέτρο είναι άχρηστο και δεν θα επιφέρει κανένα όφελος όσον αφορά στη βία. Εγώ λέω πως δεν πιστεύω ότι θα μας πλήξει αγωνιστικά.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Το ότι ο ΠΑΟΚ γενικά στην ιστορία του έχει πολύ καλό ποσοστό νικών σε κεκλεισμένων δεν παίζει κανένα ρόλο.
Αν είναι έτσι να παίζουμε στη Μεσήμβρια με 30 άτομα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν λέω αυτό ρε παλικάρι! Προφανώς και υπάρχει πλήγμα μεγάλο, που είναι όμως μόνο οικονομικό στην περίπτωσή μας. Για τις άλλες ομάδες δεν ξέρω, ο ΠΑΟΚ όμως ενδέχεται να χάσει 1,5Μ από το μέτρο αυτό, εφόσον και ο γαύρος παιχθεί εντός του διμήνου.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μην βλεπουμε παντου φαντασματα....αν και υπαρχουν..

και οι αλλοι θα παιξουν χωρις κοσμο...την ζημια μπορεις να την παθεις σε εναν αγωνα...

και εγω πιστευω.. αν και τους βλεπω με μισο ματι.. οτι το προγραμμα μας δεν επαιξε κανενα ρολο στην.... :lol: :lol: ... αποφαση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”