Ιβάν Σαββίδης VI
Re: Ιβάν Σαββίδης VI
Γιατί πάλι μέσα η ομάδα ;
Δέν έπρεπε να είναι τουλάχιστον ίσα ;
Γιατί να πρέπει να βάλει 6 εκ. ΠΑΛΙ ;
- ΑποστόληςΑ
Για τη ρήτρα του Μαρκαντώνη.
ΥΓ: Πέρυσι δεν ήταν καλή χρονιά γιατί δεν είχαμε έσοδα από Ευρώπη.
ΥΓ: Πέρυσι δεν ήταν καλή χρονιά γιατί δεν είχαμε έσοδα από Ευρώπη.
Δεν πρέπει να βάλει. Η ζημια έχει καλυφθεί. Ρευστότητα θέλει μα βάλει στην ΠΑΕ.κι αυτό ενοχλεί;Jairo έγραψε:Γιατί πάλι μέσα η ομάδα ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Νομίζω ο φίλος απλά δεν κατάλαβε.
Δεν νομίζω να φτάσαμε σε σημείο να λέμε γιατί έβαλε ΚΑΙ ΑΛΛΑ λεφτά ο Σαββίδης; :p
Δεν νομίζω να φτάσαμε σε σημείο να λέμε γιατί έβαλε ΚΑΙ ΑΛΛΑ λεφτά ο Σαββίδης; :p
Ιβάν Σαββίδης VI
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τις γνώμες των φίλων που έγραφαν το καλοκαίρι στο Παρόν τόπικ και αυτό των μεταγραφών. Θα δούμε ποστ λαλίστατο όταν τα πράγματα πήγαιναν χάλια. Και ένα τυπικό ποστ ή κανενα εδώ και καιρό που τα πράγματα πάνε καλά όπως κάποιοι κάναμε υπομονή. Γιατί όμως κάναμε υπομονή; Γιατί αγαπητοί μου όσοι ζήσαμε την φιέστα ,τα 4 κύπελλα και το άσμα των ασμάτων « ο μπαμπάς» , όσοι ζήσαμε 2 κλεμμένα πρωταθλήματα πριν και μετά το Νταμπλ, ξέραμε για ποιον ηγέτη μιλάμε. Όσοι δε, φάγαμε τα σκατα με βουλινους, μπατατουδηδες Παγώνηδες Γουμένους και επιτροπές σωτηρίας ΞΕΡΑΜΕ και ξέρουμε. η ιστορία έγραψε. Η ανθρωπότητα μετρά τη χρονολογία σε προ Χριστού και μετά Χριστον. Ο ΠΑΟΚ προ Σαββιδη και Μέτα ΣΑΒΒΙΔΗ. Τους χαιρετισμούς μου στα νέα ΠΑΟΚΣΑΚΙΑ της νότιας Ελλάδας που ξεχύθηκαν κατά 10αδες σα χείμαρρος στον τελικό με την κουλα ,,σκαγοντας μύτη από κάθε γωνία της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Δε θα σας προδώσουμε ΠΟΤΕ.
Και τώρα είναι στο χέρι σου.
Μιλα με Αλαφούζο και Μελισσανίδη και κλείστε το πρωτάθλημα, ή ανοίξτε τις θύρες.
Δεν θα περίμενα αντίδραση από Ζαγοράκη ή Βρυζα, αλλά για τον θεό, τελειώστε τους.
Έχετε τα φράγκα και εκατομμύρια κόσμου από πίσω. Αγόρασες ομάδα και κανάλια.
Και πλέον δεν είσαι μόνος, χτυπάνε και τους άλλους. Μαζευτείτε και βγάλτε μια άκρη.
Αν η ομάδα δεν αντιδράσει σε αυτή την απόφαση θα είναι έγκλημα.
Μιλα με Αλαφούζο και Μελισσανίδη και κλείστε το πρωτάθλημα, ή ανοίξτε τις θύρες.
Δεν θα περίμενα αντίδραση από Ζαγοράκη ή Βρυζα, αλλά για τον θεό, τελειώστε τους.
Έχετε τα φράγκα και εκατομμύρια κόσμου από πίσω. Αγόρασες ομάδα και κανάλια.
Και πλέον δεν είσαι μόνος, χτυπάνε και τους άλλους. Μαζευτείτε και βγάλτε μια άκρη.
Αν η ομάδα δεν αντιδράσει σε αυτή την απόφαση θα είναι έγκλημα.
Ο τουιτι και ο νιαου μοα χαρά βολεύτηκαν με την απόφαση. Μας απομόνωσε ουσιαστικά, μπαμ κάνει. Προσωπικά δε θα είχα κανέναν ενδοιασμό να το πάει μόνος του στα άκρα. Αλλά αυτός ξέρει καλύτερα όποτε αναμένουμε.
Διαφωνώ jibbie. Να έχεις καινουργιο γήπεδο, να πουλάς τα διάρκεια σου 800 και 1000 ευρώ και να παίζεις έναν γύρο κεκλεισμένων; Παρομοίως και για Αλαφούζο. Χάνουν έσοδα οι ομάδες, και οι οπαδοι εξοργίζονται που πλήρωσαν τόσα χρήματα και πάλι για το τίποτα. Μια χαρά έχουν τους λόγους τους να το τραβήξουν στα άκρα. Ευκαιρία για πίεση για να πάρει ο καθένας ότι εποφθαλμιά. Αν ακόμα και τώρα δεν μπορούν οι ομάδες πλην γαυρου να ενωθούν απέναντι σε κάτι, τότε είναι που δεν υπάρχει σωτηρία.
- ΑποστόληςΑ
Κάνει επεισόδια ο ΠΑΟΚ την πληρώνει ο ΠΑΟΚ. Κάνει ο γαύρος και την πληρώνουν ΟΛΟΙ. Κάνε κάτι Γιάνναρέ μου!
ο Λουτσέσκου έχει ξανακάνει πρωταθλητισμό κεκλεισμένων των θυρών, στην προηγούμενη θητεία του !!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ PARTY TIME!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ PARTY TIME!!!
Θα τους δώσουν μια δουλειά με απευθείας ανάθεση να βγάλουν την χασούρα. Ελλάδα ζεις, 41 τακατο.gika έγραψε:Διαφωνώ jibbie. Να έχεις καινουργιο γήπεδο, να πουλάς τα διάρκεια σου 800 και 1000 ευρώ και να παίζεις έναν γύρο κεκλεισμένων; Παρομοίως και για Αλαφούζο. Χάνουν έσοδα οι ομάδες, και οι οπαδοι εξοργίζονται που πλήρωσαν τόσα χρήματα και πάλι για το τίποτα. Μια χαρά έχουν τους λόγους τους να το τραβήξουν στα άκρα. Ευκαιρία για πίεση για να πάρει ο καθένας ότι εποφθαλμιά. Αν ακόμα και τώρα δεν μπορούν οι ομάδες πλην γαυρου να ενωθούν απέναντι σε κάτι, τότε είναι που δεν υπάρχει σωτηρία.
Προσωπικά περιμένω αντίδραση τουλάχιστον από τους 3 μεγάλους και ιδανικά κοινή. Τα μέτρα τα ξέρανε από προχθές, δεν μπορεί να μην έχουν γίνει ζυμώσεις. Χρόνος για concrete αποτελέσματα υπάρχει - τουλάχιστον 2 εβδομάδες καθώς τα ευρωπαϊκά θα γίνουν με κόσμο και στο πρωτάθλημα παίζουμε 2 αγώνες σερί και οι 3 εκτός. Θα περίμενα πάντως μια πρώτη αντίδραση εντός των επόμενων ωρών να δώσει το στίγμα.
Οταν οι αλλοι δυο εχουν μονο ενα ντερμπι σε αυτους τους δυο μηνες, πιστευεις οτι θα ασχοληθουν; Ειδικα απο την στιγμη που ο βαζελος θα παιξει και το ευρωπαικο με κοσμο. Ηδη ο Γιαννακοπουλος, αν και οχι σχετικος με την μπαλα, τους ειπε και μπραβο.
Ένα ντέρμπι αυτοί, δυο εμείς. Κάνει τόσο μεγάλη διαφορα;
Κι όσον αφορά τα όχι ντέρμπι; Έχουν πουλήσει πολύ πιο ακριβά και πολύ περισσότερα διαρκείας από εμάς. Αν τους αφήσουν έτσι πόσοι από αυτούς θα ξαναπάρουν του χρόνου;
Εγώ ξέρω παρά πολύ κόσμο πάντως που έπαιρνε διαρκείας σε εμάς και μετά από εκείνη την χρονια που την βγάλαμε χωρίς κόσμο, ήταν σκεπτικοί αν θα ξαναπάρουν διαρκείας. Και μετά έσκασε ο κοβιντ, έσκασαν και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και δεν ξανά πήραν ποτε γιατί απλά η προπληρωμή τόσων παιχνιδιών με τόσο υψηλή πιθανότητα να μη μπορέσεις να πας δεν βγάζει νόημα.
Το γελοίο ειανι ότι αυτοί που κάνουν τις φασαρίες είναι αυτοί που δεν πληρώνουν εισητηριο.
Κι όσον αφορά τα όχι ντέρμπι; Έχουν πουλήσει πολύ πιο ακριβά και πολύ περισσότερα διαρκείας από εμάς. Αν τους αφήσουν έτσι πόσοι από αυτούς θα ξαναπάρουν του χρόνου;
Εγώ ξέρω παρά πολύ κόσμο πάντως που έπαιρνε διαρκείας σε εμάς και μετά από εκείνη την χρονια που την βγάλαμε χωρίς κόσμο, ήταν σκεπτικοί αν θα ξαναπάρουν διαρκείας. Και μετά έσκασε ο κοβιντ, έσκασαν και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και δεν ξανά πήραν ποτε γιατί απλά η προπληρωμή τόσων παιχνιδιών με τόσο υψηλή πιθανότητα να μη μπορέσεις να πας δεν βγάζει νόημα.
Το γελοίο ειανι ότι αυτοί που κάνουν τις φασαρίες είναι αυτοί που δεν πληρώνουν εισητηριο.
Πάρε την ομάδα και πάμε Βουλγαρία, γ*** την αιλαδα τους.
2201116SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2201116SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi