ΠΑΟΚ-Βόλος 07/12,19:00, CosmoteSports
Re: ΠΑΟΚ-Βόλος 07/12,19:00, CosmoteSports
Κακή εμφάνιση, θα συνέβαινε κι αυτό κάποτε, λογικό ως ένα σημείο.
Τώρα για το γκολ πιθανό ναι να γκρινιάζαμε αν μας το ακύρωναν.
Δεν πειράζει, ας έχουμε και κάτι υπερ μας φέτος.
Νομίζω πως θα είναι η τελευταία φορά που παίζει αυτή η ενδεκάδα και ειδικά η άμυνα με το τέρμα.
Δεν άρεσε.
Τώρα για το γκολ πιθανό ναι να γκρινιάζαμε αν μας το ακύρωναν.
Δεν πειράζει, ας έχουμε και κάτι υπερ μας φέτος.
Νομίζω πως θα είναι η τελευταία φορά που παίζει αυτή η ενδεκάδα και ειδικά η άμυνα με το τέρμα.
Δεν άρεσε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ψόφησαν οι παίχτες.
Χρειάζονται ξεκούραση και ευτυχώς μας έκατσε καλά η αναβολή.
Να θυμήσουμε ότι οι άλλοι του ποκ ξεκουράζονται αυτές τις μέρες..
Χρειάζονται ξεκούραση και ευτυχώς μας έκατσε καλά η αναβολή.
Να θυμήσουμε ότι οι άλλοι του ποκ ξεκουράζονται αυτές τις μέρες..
Παιδια οκ δικαιουται η ομαδα και μια μετρια εμφανιση.Νικησαμε παλι και εχουμε το πλεονεκτημα για τον επαναληπτικο
Stare in the raven's eye
Your time has come to die
Welcome to my world
Your time has come to die
Welcome to my world
- navigator11
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Δεν είδα καθόλου. Δεν παίξαμε καλά, προφανώς. Μικρό το κακό, θα πω. Η ομάδα δε γίνεται να μην έχει και μέτριες εμφανίσεις. Ας είναι σε τέτοια παιχνίδια.
Τις φυλακές και τα τρελοκομεία γεμίσαμε και δε χωράμε άλλο πια. Νόημα στη ζωή μας δίνουν μόνο τα 4 σου γράμματα!!!
Εναν σεντερφορι ρε φιλε…. Ποσο δυσκολο ειναι πια. Τελικα πρεπει να ειναι πολυ δυσκολο.
Κατα τα αλλα ενταξει. Μια κακη εμφανιση με νικη ομως. Απλα μας χαλασε η μεγαλη διαφορα των καλων μας εμφανισεων που ειναι τοσο καλες που η μετρια βραδυα δειχνει αθλια.
Κατα τα αλλα ενταξει. Μια κακη εμφανιση με νικη ομως. Απλα μας χαλασε η μεγαλη διαφορα των καλων μας εμφανισεων που ειναι τοσο καλες που η μετρια βραδυα δειχνει αθλια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Πέμ 07 Δεκ 2023, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
- Been thanked: 2 times
lamosas έγραψε:Αν ήταν οφσάιντ οκ γιατί φάουλ δύσκολα
Κανένα οφσαιντ στο γκολ του Βόλου. Καλύπτεται.
SHOW 'ISRAEL' THE RED CARD
-
- Been thanked: 1 time
Το γκολ για να μη μείνετε στο φάουλ είναι οφσάιντ στο ξεκινημα του κτισιματος της φάσης. Προφανώς και για αυτό ο Βαρ δεν τον έστειλε να το δει.
ΠΑΟΚ εγώ γεννήθηκα
Το φως του ονείρου ντύθηκα
Κι αν με αστραπές χτυπήθηκα
Στο πέταγμα του αετού κρατήθηκα
ΠΑΟΚ είμαι γι'αυτό αναπνέω............
Το φως του ονείρου ντύθηκα
Κι αν με αστραπές χτυπήθηκα
Στο πέταγμα του αετού κρατήθηκα
ΠΑΟΚ είμαι γι'αυτό αναπνέω............
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας...Λογικό είναι..Το θέμα το έχω με τα κολλήματα του Λουτσέσκου..Αφού βάζεις (και καλά κάνεις ) τον Ζίφκοβιτς στη θέση του Κοτάρσκι, ξεκίνα με τον Τζίμα...Πότε θα παίξει το παλικαράκι?Θέλει να δείξει..Επίσης το έγραψα και πιο πάνω, δεν ταιριάζουν όλοι μεταξύ τους...αυτό ισχύει και στο κέντρο(Μειτέ με Σβαμπ) και στην άμυνα..Με το ζόρι να παίξουν και οι 5 της άμυνας.Συνεχίζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Πέμ 07 Δεκ 2023, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Από την στιγμή που το ακύρωσε ο Ευαγγέλου κατευθείαν χωρίς να σηκώσει την σημαία ο επόπτης, τότε ήταν για φάουλ..Τώρα αν τον ενημέρωσε ο Βαρ πως είναι οφσάιντ, θα έπρεπε να σηκώσει το χέρι και μετά να συνεχιστεί το ματς.
Μόνο αν έδειχνε το κανάλι από πού εκτελέστηκε το ελεύθερο θα καταλαβαίναμε τι έδωσε.
Πολλοί παίχτες σήμερα ήταν εκτός τόπου και χρόνου.
Εμένα λογικό μου φαίνεται.
Αλλά οι Σαματα και Οζντοεφ το παράχεσαν..
Ειδικά ο Οζντοεφ όλα λάθος τα έκανε..
Εμένα λογικό μου φαίνεται.
Αλλά οι Σαματα και Οζντοεφ το παράχεσαν..
Ειδικά ο Οζντοεφ όλα λάθος τα έκανε..
Η εμφάνιση κακή, το αποτέλεσμα καλό, βάσει ευκαιριών, σε ένα ματς χαμηλού κινήτρου. Δε μου άρεσε ούτε η εμφάνιση, ούτε η διαχείρηση από τον προπονητή. Άσχετα με το ποιός έπαιξε καλά ή όχι, θεωρώ ότι έπρεπε να ξεκινήσει ο Μιχαϊλίδης, γιατί τον χρειάζεται το χρόνο να νιώσει δυνατός/βασικός. Ο Κετζιόρα δεν τα πήγε άσχημα, αλλά δε βλέπω κάποιο κέρδος από τη χρησιμοποίησή του. Σωστά ξεκουράστηκε ο Ράφα Σοάρες, όμως ο Βιέρι ήταν για αλλαγή γύρω στο 65-70.
Το ματς φώναζε ότι ήθελε Τζίμα βασικό, όμως ακόμη και έτσι που ξεκίνησε ο Σαμάτα, έπρεπε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο και βάσει εικόνας, αλλά και δεν καταλαβαίνω τί κερδίζει ένας παίκτης με τις παραστάσεις του σε ματς που και ο ίδιο θεωρεί χαμηλού κινήτρου. Ούτε του λείπουν τα αγωνιστικά λεπτά να πεις θέλω να τον φορμάρω. Αντίθετα, ο Τζίμας εκληπαρεί για λίγο αγωνιστικό χρόνο.
Είμαστε στο 60', και ήδη βλέπεις μια αδιαφορία, τι βάζεις τον Μεϊτέ, τον πρωταθλητή της αδιαφορίας; Τελικά δεν τα πήγε και άσχημα ο Μεϊτέ, αλλά εκεί φώναζε η στιγμή: Βάλε Τσιγγάρα. Φώναζε. Ο Σάστρε καλό θα ήταν να βγει γύρω στο 70, για να δώσει και κάποια αγωνιστικά λεπτά στον Λύρατζη (αν τον πήρε αποστολή δεν είδα).
Γενικά θα ξαναπώ ότι το ροτέισον είναι κέρδος για την ομάδα, και παρόλο που έγιναν αρκετά λάθη σήμερα, πάλι ο κόουτς κράτησε φρέσκια την ομάδα για το πρωτάθλημα.
MVP Ζβαμπ σήμερα, είχε όρεξη ο Ντέλιας, ο Μούργκ και ο Ντεσπότοφ, που δεν τον φοβάμαι, έχει όρεξη και θα βρει τον καλό του εαυτό.
Το ματς φώναζε ότι ήθελε Τζίμα βασικό, όμως ακόμη και έτσι που ξεκίνησε ο Σαμάτα, έπρεπε να γίνει αλλαγή στο ημίχρονο και βάσει εικόνας, αλλά και δεν καταλαβαίνω τί κερδίζει ένας παίκτης με τις παραστάσεις του σε ματς που και ο ίδιο θεωρεί χαμηλού κινήτρου. Ούτε του λείπουν τα αγωνιστικά λεπτά να πεις θέλω να τον φορμάρω. Αντίθετα, ο Τζίμας εκληπαρεί για λίγο αγωνιστικό χρόνο.
Είμαστε στο 60', και ήδη βλέπεις μια αδιαφορία, τι βάζεις τον Μεϊτέ, τον πρωταθλητή της αδιαφορίας; Τελικά δεν τα πήγε και άσχημα ο Μεϊτέ, αλλά εκεί φώναζε η στιγμή: Βάλε Τσιγγάρα. Φώναζε. Ο Σάστρε καλό θα ήταν να βγει γύρω στο 70, για να δώσει και κάποια αγωνιστικά λεπτά στον Λύρατζη (αν τον πήρε αποστολή δεν είδα).
Γενικά θα ξαναπώ ότι το ροτέισον είναι κέρδος για την ομάδα, και παρόλο που έγιναν αρκετά λάθη σήμερα, πάλι ο κόουτς κράτησε φρέσκια την ομάδα για το πρωτάθλημα.
MVP Ζβαμπ σήμερα, είχε όρεξη ο Ντέλιας, ο Μούργκ και ο Ντεσπότοφ, που δεν τον φοβάμαι, έχει όρεξη και θα βρει τον καλό του εαυτό.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάλι ο κολλημένος Λουτσεσκου φταίει;proedros έγραψε:Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας...Λογικό είναι..Το θέμα το έχω με τα κολλήματα του Λουτσέσκου..Αφού βάζεις (και καλά κάνεις ) τον Ζίφκοβιτς στη θέση του Κοτάρσκι, ξεκίνα με τον Τζίμα...Πότε θα παίξει το παλικαράκι?Θέλει να δείξει..Επίσης το έγραψα και πιο πάνω, δεν ταιριάζουν όλοι μεταξύ τους...αυτό ισχύει και στο κέντρο(Μειτέ με Σβαμπ) και στην άμυνα..Με το ζόρι να παίξουν και οι 5 της άμυνας.Συνεχίζουμε.
Βρήκαμε ευκαιρία να ξαναβγάλουμε τα απωθημένα μας..
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 6 times
Τέλος από δω
ΠΑΟΚ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Οι μνημες μας ακολουθουν...
Οι μνημες μας ακολουθουν...