6. Χάρης Τσιγγάρας
- Μπαρκαρούτσος
Re: 6. Χάρης Τσιγγάρας
Ειρωνείες είναι. Που δυστυχώς με τη στάση σου τόσο καιρό, τις "ελκύεις". Και που, επίσης δυστυχώς, δεν ξέρω αν τις είδε άλλος μοντ να επέμβει.
- ΑποστόληςΑ
Άρα πάλι ο Dimg4 φταίει. Είτε επιτίθεται ο ίδιος, είτε αμύνεται.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να έχει διαφορετική άποψη και να μην συμπαθεί κάποιους παίκτες ή ακόμη και τον προπονητή (όχι να τον μισεί, απλά να μην τον συμπαθεί). Αυτό που σίγουρα δεν έχει δικαίωμα είναι να μην συμπαθεί τον ΠΑΟΚ.
Πάλι καλά πάντως που πάμε καλά τελευταία και έχουν (λίγο) χαλαρώσει τα νεύρα μας.
Μάλλον θα πρέπει να δεχθούμε ότι έτσι είναι (έτσι έχει καταντήσει) ο άνθρωπος στις μέρες μας. Οι φιλίες και οι συμπάθειες είναι συγκυριακές και με το παραμικρό φυτιλιαζόμαστε και κάνουμε επιθέσεις ο ένας στον άλλο.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι ο καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα να έχει διαφορετική άποψη και να μην συμπαθεί κάποιους παίκτες ή ακόμη και τον προπονητή (όχι να τον μισεί, απλά να μην τον συμπαθεί). Αυτό που σίγουρα δεν έχει δικαίωμα είναι να μην συμπαθεί τον ΠΑΟΚ.
Πάλι καλά πάντως που πάμε καλά τελευταία και έχουν (λίγο) χαλαρώσει τα νεύρα μας.
Μάλλον θα πρέπει να δεχθούμε ότι έτσι είναι (έτσι έχει καταντήσει) ο άνθρωπος στις μέρες μας. Οι φιλίες και οι συμπάθειες είναι συγκυριακές και με το παραμικρό φυτιλιαζόμαστε και κάνουμε επιθέσεις ο ένας στον άλλο.
Για όνομα ρε παιδιά.
Μια πλάκα κάναμε.
Ούτε ειρωνία, ούτε επίθεση. Ούτε ελκύει τις ειρωνιες ο Ντιμ, ούτε χρειάζεται 5 γαμημενες λέξεις να τις αναγαγουμε σε κοινωνικό πρόβλημα.
Τι να πω. Ρίξτε αν θέλετε Μπαν να ηρεμήσουμε. Αν έχουμε φτάσει εκεί.
Μια πλάκα κάναμε.
Ούτε ειρωνία, ούτε επίθεση. Ούτε ελκύει τις ειρωνιες ο Ντιμ, ούτε χρειάζεται 5 γαμημενες λέξεις να τις αναγαγουμε σε κοινωνικό πρόβλημα.
Τι να πω. Ρίξτε αν θέλετε Μπαν να ηρεμήσουμε. Αν έχουμε φτάσει εκεί.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό που λέω εγώ είναι να ηρεμήσουμε όλοι και να αφήσουμε τα μέλη μας να εκφράζουν ελεύθερα τις όποιες αρέσκειες ή δυσαρέσκειες. Δεν είμαστε φασίστες για να υιοθετούμε ΟΛΟΙ την ίδια άποψη. Αυτό που μας ενώνει είναι ο ΠΑΟΚ σε όλα τα άλλα (αθλητικά, κοινωνικά, πολιτικά) έχουμε δικαίωμα να διαφωνούμε.
Εμένα πχ μου άρεσε παλιά ο φορ Θανάσης Παπάζογλου, κάποιοι άλλοι όμως τον έβριζαν χυδαία.
Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ στις κριτικές, στις απόψεις σε οτιδήποτε τέλος πάντων υπάρχει υποκειμενικότητα. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και έχει διαφορετική άποψη από τον άλλον. Ας το σεβαστούμε.
Κάτω από τον ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, άσχετα αν μας αρέσουν ή δεν μας αρέσουν κάποιοι του ρόστερ, ή της διοίκησης.
Εμένα πχ μου άρεσε παλιά ο φορ Θανάσης Παπάζογλου, κάποιοι άλλοι όμως τον έβριζαν χυδαία.
Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ στις κριτικές, στις απόψεις σε οτιδήποτε τέλος πάντων υπάρχει υποκειμενικότητα. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστή προσωπικότητα και έχει διαφορετική άποψη από τον άλλον. Ας το σεβαστούμε.
Κάτω από τον ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, άσχετα αν μας αρέσουν ή δεν μας αρέσουν κάποιοι του ρόστερ, ή της διοίκησης.
Δεν ισχύει. Ως τώρα ήταν σε όλες τις αποστολές είτε έπαιζε καλά είτε λιγότερο καλά. Eχει πάρει χρόνο και εμπιστοσύνη σε παρα πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Στα περισσότερα μάλιστα ήταν καλός.Dimg4a έγραψε:Γιατι ξερει οτι με τ πρωτο λαθος θ βρεθει εκτος αποστοληςastral έγραψε:Έιχε και ένα πολύ ωραίο κατέβασμα που κατέληξε σε λάθος πασα.
Γενικά ειχε καλές και κακές στιγμές. Μου δίνει την εντύπωση ότι όταν κάνει ένα λάθος τον παίρνει η κάτω βόλτα πνευματικά και είναι αγχωμένος/φοβισμένος μέχρι να το ξαναβρεί.
Όλοι οι παίκτεs παίζουν με την πίεση της καλής απόδοσης και του αποτελέσματος , οποτε πρέπει να μπορεί να το διαχειριστεί σε αυτό το επίπεδο (αν είναι αυτός ο λόγος)
Πουλαινάρα άλλης εποχής ο Σάκης, ακόμα θυμάμαι το άχαστο με τη Φενέρ στο τελευταίο λεπτό.
- ΑποστόληςΑ
Ειρωνία ήταν το δικό μου ξεκάθαρα ( και εφόσον κριθεί λόγος για αποκλεισμό, δεν θα τρελαθώ κιόλας)
Εχουμε τόσα προβλήματα στην καθημερινότητα μας, η ομάδα όλο αυτό το διάστημα ( με αποκορύφωμα την Πέμπτη) μας δίνει χαρές, δεν υπάρχει λόγος να φορτωνόμαστε και την τοξικότητα κάποιων .
Και μην τρελαθούμε κιόλας, το σχόλιο στο οποίο απάντησα δεν ήταν μια απλή έκφραση άποψης. Σε εποχή που η ομάδα πετάει, όλοι βλέπουμε για το εξαιρετικό μοίρασμα του χρόνου μεταξύ των παικτών και το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ τους, διαβάζουμε κακεντρεχή σχόλια σε βάρος του προπονητή της ομάδας
Εχουμε τόσα προβλήματα στην καθημερινότητα μας, η ομάδα όλο αυτό το διάστημα ( με αποκορύφωμα την Πέμπτη) μας δίνει χαρές, δεν υπάρχει λόγος να φορτωνόμαστε και την τοξικότητα κάποιων .
Και μην τρελαθούμε κιόλας, το σχόλιο στο οποίο απάντησα δεν ήταν μια απλή έκφραση άποψης. Σε εποχή που η ομάδα πετάει, όλοι βλέπουμε για το εξαιρετικό μοίρασμα του χρόνου μεταξύ των παικτών και το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ τους, διαβάζουμε κακεντρεχή σχόλια σε βάρος του προπονητή της ομάδας
Είχε κάνει γκέλ η μπάλα μισό δευτερόλεπτο πριν τη σουτάρει. Ήταν άτυχος εκεί.GEOL έγραψε:Πουλαινάρα άλλης εποχής ο Σάκης, ακόμα θυμάμαι το άχαστο με τη Φενέρ στο τελευταίο λεπτό.
Βεβαίως θα έπρεπε να έχει βάλει το πόδι έτσι ώστε να καλύψει αυτό το ενδεχόμενο, όμως συμβαίνουν τέτοιες φάσεις συχνά στο ποδόσφαιρο.
Υπήρχε άλλη φάση, νομίζω με τον Ηρακλή σχεδόν ένα χρόνο πιο πριν, που είχε χάσει παρόμοια φάση.
- Μπαρκαρούτσος
Napoli4 έγραψε:Ούτε ελκύει τις ειρωνιες ο Ντιμ,
Το 2010 που έκανες εγγραφή, ο Dimg4a (τότε Dimg4) είχε ήδη μαλώσει με το μισό φόρουμ, για εντελώς άλλο λόγο που πλέον (καλώς) ξεχάστηκε. Οπότε ξέρουμε για ποιον μιλάμε.. Αν αποσυνθέσεις το φόρουμ, θα μείνει ο Dimg4a να μαλώνει, ο ace και τα ακκάουντ του και τα posts του olivares. Α, και εγώ να σας λέω να πάρετε μετοχές ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Άρα σεβασου την ραχοκοκαλιά του φόρουμ και άσε τον dim και τον ace ήσυχους και πάνε να διαφημίσεις της μετοχες της ΚΑΕ 

- Montrealiotis
Αυτήν την ανάγκη να έχει κάποιος 2 accounts και να τα χρησιμοποιεί και τα 2 ταυτόχρονα ποτέ δεν την κατάλαβα
Και στα πρώτα φετινά ευρωπαϊκά μαπιχνιδια είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά και στις δύο περιπτώσεις σε άδειο τέρμα έστειλα την μπάλα άουτ.rainmaker έγραψε:Είχε κάνει γκέλ η μπάλα μισό δευτερόλεπτο πριν τη σουτάρει. Ήταν άτυχος εκεί.GEOL έγραψε:Πουλαινάρα άλλης εποχής ο Σάκης, ακόμα θυμάμαι το άχαστο με τη Φενέρ στο τελευταίο λεπτό.
Βεβαίως θα έπρεπε να έχει βάλει το πόδι έτσι ώστε να καλύψει αυτό το ενδεχόμενο, όμως συμβαίνουν τέτοιες φάσεις συχνά στο ποδόσφαιρο.
Υπήρχε άλλη φάση, νομίζω με τον Ηρακλή σχεδόν ένα χρόνο πιο πριν, που είχε χάσει παρόμοια φάση.
Δεν έχουμε όμως απαιτήσεις γιατί ο παίχτης σε φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να είναι το 5-6 χαφ της ομάδας.