Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Miles έγραψε:Το σωστό είναι, εφόσον ο προπονητής έχει χάσει τα αποδυτήρια, πρώτα τον διώχνεις και ύστερα περιμένεις μήπως μεταμορφωθούν οι ξένες.
Εμείς είμαστε ικανοί να διώξουμε τις ξένες (όσες), να επιλέξει ο Ζάκοτς τις καινούριες και να απολυθεί μετά... γουάι νότ;
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Με τον Αμοιρίδη μάλωσε ή με τον Ζακότς; Γιατί έτσι όπως το έγραψες δεν είναι σαφές.[/quote]

Εχεις δικιο.
Με τον Ζακοτς μαλωσε.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

ΠΑ.Ο.Κ. (Ντάρκο Ζάκοτς): Βίγκαρς 3 (0/1 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Πολυνοπούλου 4 (1/1 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Οικονομίδου 8 (8/25 επ.), Τερζόγλου 5 (1/2 επ., 4 μπλοκ), Μιλάνοβα 7 (7/20 επ., 26% υπ. – 21% άριστες), Κλέπκου (0/7 επ., 29% υπ. – 14% άριστες) / Ξανθοπούλου (λ, 47% υπ. – 42% άριστες), Ηλιοπούλου 1 (1 μπλοκ), Γουίλιαμς 14 (13/26 επ., 1 μπλοκ, 36% υπ. – 14% άριστες), Τσιόγκα 5 (2/5 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ).
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Cylon-4 έγραψε: Το κάναμε λίγο ενδιαφέρον παραπάνω… Δε θα έπρεπε!
"Δεν θα έπρεπε"? Mα, 1 νίκη σε 8 αγώνες στο Πρωτάθλημα έχει η ομάδα. Το αξιοσημείωτο είναι το οτι έφτασε στους 8 στην Ευρώπη σε τέτοια κατάσταση.

Συγχαρητηρια στην Ομάδα για την πρόκριση.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Cylon-4 έγραψε:Εχουμε χασει το τριτο σετ και ο Ζακοτς αντι να δινει οδηγιες, καθοταν μονος του σε μια καρεκλα.

Μου δοθηκε η εντυπωση οτι οι αθλητριες δεν ηθελαν να τον πλησιασουν.

Κυκλοφορησε η φημη οτι η Τσουμπα μαλωσε μαζι του, γι αυτο ειναι εξαφανισμενη.
Cylon-4 έγραψε:Ντάρκο Ζάκοτς:

«Να συγχαρώ τις παίκτριες μου που έβγαλαν αντίδραση και έπαιξαν στο χρυσό σετ όπως θέλω.

Μας βοήθησε ο Θεός στο χρυσό σετ και πήραμε την πρόκριση.

Μαρία Οικονομίδου:

Θέλω να πω ότι είναι πολύ εύκολο να κρίνει κάποιος χωρίς να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει.

Αυτά δείχνουν εικόνα μπουρδέλου. Όχι ομάδας.

Να κατέβει ο Αμοιρίδης από τα γραφεία και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τι πάει να πει μάλωσαν; Παιδάκια στο Δημοτικό είναι;
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Θέλω να το μοιραστω με κάποιον. Εχω ερωτευτεί την Οικονομίδου. On topic ,off topic δεν με ενδιαφερει.
Μπαρκα ριξε ban ,ριξε μπινελικι ,δεν με νοιαζει...
"Στο κατω κατω της γραφης ,αξιζει να καταστραφεις"
zaytseva

Δημοσίευση από zaytseva »

Cylon-4 έγραψε:Εχουμε χασει το τριτο σετ και ο Ζακοτς αντι να δινει οδηγιες, καθοταν μονος του σε μια καρεκλα.

Μου δοθηκε η εντυπωση οτι οι αθλητριες δεν ηθελαν να τον πλησιασουν
Κυκλοφορησε η φημη οτι η Τσουμπα μαλωσε μαζι του, γι αυτο ειναι εξαφανισμενη.
Cylon-4 έγραψε:Ντάρκο Ζάκοτς:
«Να συγχαρώ τις παίκτριες μου που έβγαλαν αντίδραση και έπαιξαν στο χρυσό σετ όπως θέλω.
Μας βοήθησε ο Θεός στο χρυσό σετ και πήραμε την πρόκριση.
Μαρία Οικονομίδου:
Θέλω να πω ότι είναι πολύ εύκολο να κρίνει κάποιος χωρίς να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει.
Αυτά δείχνουν εικόνα μπουρδέλου. Όχι ομάδας.
Να κατέβει ο Αμοιρίδης από τα γραφεία και να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Τι πάει να πει μάλωσαν; Παιδάκια στο Δημοτικό είναι;[/quote]
Το μας βοήθησε ο θεός ούτε εμένα με άρεσε, η Οικονομίδου δεν θα μπορούσε να πει ακριβώς τι γίνεται, φυσικά είναι και γιαυτη δύσκολη και ίσως πρωτόγνωρη κατάσταση. Και ως μεγαλύτερη πρέπει να την μαζέψει την ομάδα, νομίζω το κάνει ήδη αυτό από όσο την είδα στα σετ και πριν το χρυσό σετ. Δύο νίκες έχουμε μια σε tie break και μια καθαρή, με Ηλυσιακό χρειαζόταν πιο πολύ να παλέψουμε. Με Απολλώνιο επίσης έπρεπε το 4 σετ να το παίρναμε. [
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

Εχει τσαμπα ματς Champions League στο Youtube οποιος θελει να δει, ξεκιναει τωρα:

Βεβαια ειναι πολλα με λιγα ο αγωνας, νομιζω η Scandicci θα κανει ροτεισον...

[youtube]U6hB_npdfD8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

delos15 έγραψε:Θέλω να το μοιραστω με κάποιον. Εχω ερωτευτεί την Οικονομίδου. On topic ,off topic δεν με ενδιαφερει.
Μπαρκα ριξε ban ,ριξε μπινελικι ,δεν με νοιαζει...
"Στο κατω κατω της γραφης ,αξιζει να καταστραφεις"
Χαχαχα!!! Ωραίος ο φίλος!!
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

https://www.acpaok.gr/el/page/39-bole%CF%8A-gynaikwn
Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και στον ΑΣ θα έχουν φωτογραφία την ομάδα της σαιζόν 22/23. Μπαίνει κανένας τους άραγε στην σελίδα του Ερασιτέχνη; Δεν το πήραν γραμμή (δύσκολο); Δεν ασχολούνται;
Nickpower-4

Δημοσίευση από Nickpower-4 »

Cylon-4 έγραψε:ΠΑ.Ο.Κ. (Ντάρκο Ζάκοτς): Βίγκαρς 3 (0/1 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Πολυνοπούλου 4 (1/1 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Οικονομίδου 8 (8/25 επ.), Τερζόγλου 5 (1/2 επ., 4 μπλοκ), Μιλάνοβα 7 (7/20 επ., 26% υπ. – 21% άριστες), Κλέπκου (0/7 επ., 29% υπ. – 14% άριστες) / Ξανθοπούλου (λ, 47% υπ. – 42% άριστες), Ηλιοπούλου 1 (1 μπλοκ), Γουίλιαμς 14 (13/26 επ., 1 μπλοκ, 36% υπ. – 14% άριστες), Τσιόγκα 5 (2/5 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ).
:o Βλεπω καλα?Πολυνοπουλου 1 επιθεση,Τερζογλου 2 επιθεσεις και Τσιογκα 5,
δηλαδη σε 3,5 σετ καναμε ολες κι ολες 8 επιθεσεις απο το κεντρο??
Ακομα και η στατιστικη αναδυκνυει με εμφαντικο τροπο τα προβληματα που εχει η ομαδα και το οτι εχουμε φτασει στην Ευρωπη εδω,ειναι πραγματικα απο τα ανεξηγητα..
Σε λιγες μερες θα δειξει αν ο Αμοιριδης εχει σκοπο να σωσει τη χρονια η οχι..
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Willie the Pimp έγραψε:https://www.acpaok.gr/el/page/39-bole%CF%8A-gynaikwn
Θα τελειώσει το πρωτάθλημα και στον ΑΣ θα έχουν φωτογραφία την ομάδα της σαιζόν 22/23. Μπαίνει κανένας τους άραγε στην σελίδα του Ερασιτέχνη; Δεν το πήραν γραμμή (δύσκολο); Δεν ασχολούνται;

Εσύ αν είχες Lamborghini του 2022 και την πουλούσες για χρέη και αναγκαζόσουν να πάρεις Opel Kadett του '95, ποιο θα είχες φωτογραφία προφίλ στα social; :mrgreen:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Την προετοιμασία του ενόψει του, εντός έδρας, παιχνιδιού κόντρα στον Άρη (09/12, 18:00), ξεκινάει το τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Μία μεγάλη και ιστορική πρόκριση στους «8» του Challenge Cup ήρθε, με το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς να κάνει άμεση «στροφή» στην ελληνική πραγματικότητα, θέλοντας να πάρει περισσότερη βαθμολογική και ψυχολογική άνοδο.

Το σύνολο του Ντάρκο Ζάκοτς, καλείται να αφήσει πίσω του όσα έχουν συμβεί, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, να δουλέψει σκληρά, και να τα δώσει όλα με στόχο μία σημαντική νίκη στην έδρα του.

Ο Σέρβος τεχνικός και το προπονητικό τιμ του, έπιασαν αμέσως δουλειά, αναλύοντας τα παιχνίδια τόσο της ομάδας τους, όσο και του νέου αντιπάλου, προκειμένου ο Δικέφαλος να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμος στις ανάγκες του νέου αυτού παιχνιδιού.

Άπαντες στο τμήμα Βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena, ωθώντας τις παίκτριες του Δικεφάλου στη νίκη.

Εμεις θα ειμαστε εκει οπως παντα.
Ελπιζουμε να εμφανιστει η ομαδα και ο κοουτς.
Ουτε να περναει απο το μυαλο τους, οτι θα εχουμε απωλειες με το σκουληκι.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Με Βισμπαντεν τελικα στους 8 της Ευρωπης.
Προκριθηκαν κι αυτες στο χρυσο σετ.
Τον Ιανουαριο θα γινουν τα παιχνιδια, οποτε ευελπιστουμε σε αλλαγες στο ροστερ και οχι μονο... :D
Στην Γερμανια θα εχουμε κερκιδαρα και θα παιξουμε εντος εδρας.....
Στο παλατακι ελπιζω να ειμαστε πανω απο 100 νοματαιοι.....
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Κοίταξα λίγο το ρόστερ της Γερμανικής ομάδας.

Έχει πάρα πολλές ξένες (!) και 2-3 γερμανίδες.

Πήρε 2 που έπαιζαν πέρυσι στη Θήρα, την πασαδόρο Μποζιτς (Βόσνια) και την ακραία Λάνγκεγκερ (Καναδή). Η πρώτη παίζει βασική, η δεύτερη όχι. Έχουν βασικές 3 αμερικάνες, μια Τσέχα κεντρώα και μια Σέρβα λίμπερο. Με άλλα λόγια, μόνο 1 γερμανίδα είναι βασική (τουλάχιστον στο παιγνίδι με την Γαλατά).

Επίσης, φέρνει πολλά 3-2.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”