fuzztone έγραψε:
Νομίζω ότι θα πάρουμε το χρυσό σετ πάντως, η αντίπαλη ομάδα μου μοιάζει χειρότερη της Λαμίας...
8-0 με δυνατη τη Ουιλιαμς, κατι ηξερες τελικα
fuzztone έγραψε:
Νομίζω ότι θα πάρουμε το χρυσό σετ πάντως, η αντίπαλη ομάδα μου μοιάζει χειρότερη της Λαμίας...

fuzztone έγραψε:Σας δίνω σημεία για το λαιβ στοίχημα![]()
Για να μην πω καμια χοντράδα, ας πω ότι το σύστημα ήταν να τις κουράσουμε για 3 σετ, για να εμφανιστούμε κανονικά μόνο για ένα σετ και να το πάρουμε ξεκούραστα...
Αυτό ακριβώς.miburosaito έγραψε:ΥΓ. Ελπιζω αυτη η προκριση να μην κρατησει τον Ζακοτς εδω μετα το Γεναρη....
Η Οικονομίδου έχει και κάποια ηλικία είναι έμπειρη, με τον Πανναξιακό πήγε τελικούς πρωταθλήματος, την εποχή που έτρεχε μόνος του ο Ολυμπιακός και όλοι οι άλλοι για να τερματίσουν δεύτεροι ή κανένα final 4. Τώρα αν ισχύει ή όχι δεν ξέρω και δεν μπορούμε να μάθουμε και που είναι η Τσουμπα έκλεισε το Instagram της. Τα ξυπνάτε και wake up ή μια που είπε είναι βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα λίγο πριν το χρυσό σετ δεν τα λες . Πόσο μάλλον όταν έχεις νεανικό ρόστερ. Ο Άρης θα παίξει με την Στάικου θα πρέπει να την προσέξουμε, η νεαρή πασέρ έπαιξε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που πήρε 2 σετ [Cylon-4 έγραψε:Γυρισα σπιτι, απο το γηπεδο.
Ενταξει, χαρουμενος για την προκριση, αλλα αυτα που ειδα δεν υπαρχουν.....
Εχουμε χασει το τριτο σετ και ο Ζακοτς αντι να δινει οδηγιες, καθοταν μονος του σε μια καρεκλα.
Η Οικονομιδου μαζεψε τις παικτριες και προσπαθουσε να τις εμψυχωσει.
Μου δοθηκε η εντυπωση οτι οι αθλητριες δεν ηθελαν να τον πλησιασουν.
Προσπαθει να φυγει και δεν τον διωχνουν?
Ειναι αδυνατον ο Αμοιριδης να μην ξερει αυτα που γινονται.
Σημερα παντως δεν ηταν στο γηπεδο.
Κυκλοφορησε η φημη οτι η Τσουμπα μαλωσε μαζι του, γι αυτο ειναι εξαφανισμενη.
Ελπιζω να μην χρειαστει να χασουμε απο το σκουληκι για να φυγει.
Πρωτα να φυγει αυτος και μετα να αλλαχτουν τουλαχιστον τρεις ξενες.
Το είδα κι εγώ αυτό στην τηλεοπτική μετάδοση. Μαζεύτηκαν οι κοπέλες τα λέγαν κι αυτός απομακρυσμένος τις πλησίασε λίγο πριν ξεκινήσει στο χρυσό σετ.Cylon-4 έγραψε:Εχουμε χασει το τριτο σετ και ο Ζακοτς αντι να δινει οδηγιες, καθοταν μονος του σε μια καρεκλα.
Με τον Αμοιρίδη μάλωσε ή με τον Ζακότς; Γιατί έτσι όπως το έγραψες δεν είναι σαφές.Cylon-4 έγραψε:Κυκλοφορησε η φημη οτι η Τσουμπα μαλωσε μαζι του, γι αυτο ειναι εξαφανισμενη.