77. Kiril Despodov
- figurehead4
Re: 77. Kiril Despodov
Ανεβαίνει συνεχώς η παιχτούρα.
ΟΚ αυτό το κόρνερ απλά δεν υπάρχει, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό χθες. Πολλές όμορφες ενέργειες και όρεξη.
ΟΚ αυτό το κόρνερ απλά δεν υπάρχει, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό χθες. Πολλές όμορφες ενέργειες και όρεξη.
Τα πόδια του είναι μαγικά.
Παίκτη που έχει γκολ η ασίστ σχεδόν σε κάθε ματς δεν μπορείς να του έχεις παράπονο. Όμως εμένα που είναι η αδυναμία μου κάτι μου λείπει. Μοιάζει σε πολλα σημεία του ματς να χάνεται. Δεν τον βοηθάει βέβαια και η απίστευτη κατάσταση του Τάισον και η σχεδόν μονοπατη ανάπτυξη από αριστερά.
Θέλω όμως να ξεδιπλωθεί. Πραγματικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης με τα προσόντα του στο ελληνικό πρωτάθλημα
Παίκτη που έχει γκολ η ασίστ σχεδόν σε κάθε ματς δεν μπορείς να του έχεις παράπονο. Όμως εμένα που είναι η αδυναμία μου κάτι μου λείπει. Μοιάζει σε πολλα σημεία του ματς να χάνεται. Δεν τον βοηθάει βέβαια και η απίστευτη κατάσταση του Τάισον και η σχεδόν μονοπατη ανάπτυξη από αριστερά.
Θέλω όμως να ξεδιπλωθεί. Πραγματικά θεωρώ ότι δεν υπάρχει τέτοιος παίκτης με τα προσόντα του στο ελληνικό πρωτάθλημα
Σήμερα έβγαλε απογοήτευση γιατί το γήπεδο έγερνε αριστερά.
Υπήρξαν στιγμές που μπορούσαν να τον παίξουν και να του δώσουν τελική προσπάθεια.
Υπήρξαν στιγμές που μπορούσαν να τον παίξουν και να του δώσουν τελική προσπάθεια.
Απο Φλεβαρη θα αρχισει να αποδιδει 100%. Τα πλειοφ θα τα παρει μονος. Παμε παικταρα μου
Εμένα μου άρεσε κι ας είχε ενέργειες τραβηγμένες από τα μαλλιά. Σε κάποιες φάσεις που έκανε κινήσεις χωρίς μπάλα δεν τροφοδοτήθηκε .
Θεωρώ πως σιγά σιγά η ομάδα για πολλούς λόγους θα παίξει περισσότερο απ τη πλευρά του (και του Ζίφκοβιτς)
Σιγά σιγά θα αρχίσει να δείχνει όλο και παραπάνω
Σιγά σιγά θα αρχίσει να δείχνει όλο και παραπάνω
Γκρίνιαξες αλλά σε κάποιες φάσεις έκανες κι εσύ τα ίδια, ιδίως στη φάση του Μπράντον που δεν είδες μόνους στο απέναντι δοκάρι δύο συμπαίχτες σου.
- ΑποστόληςΑ
Όντως, στη φάση εκείνη θα έπρεπε να είχε δώσει ασίστ και όχι να κάνει τελική. Περιμένω να τον δω σε ένα παιχνίδι να παίζει όσο μπορεί.
- ΑποστόληςΑ
-