ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Νταξ τωρα με το χωριο ουτε τεσσερα.Ντροπη ειναι.
Δεν ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ των ονειρων μας.
Δεν ειναι αυτος ο ΠΑΟΚ των ονειρων μας.
- Μπαρκαρούτσος
Μπράβο στην ομάδα που δεν έδωσε στο διαιτητή καν το δικαίωμα να φανταστεί ότι μπορεί με φαλτσοσφυρίγματα να μας οδηγήσει σε γκέλα.
- thomas Murg
ένα μικρό δείγμα για το τι θα βλέπαμε εάν στράβωνε το παιχνίδι έδωσε στο τέλος ο σιδηρόπουστ@ς.
Μπράβο σε όλους. Η ομάδα σήμερα έβγαλε μερικούς εκπληκτικούς συνδυασμούς. Βοήθησε και η Λαμία που δεν έστησε λεωφορείο πίσω (Ίσως βέβαια γιατί το άρπαξε νωρίς).
Σήμερα ΜΠΒ ο Λουτσέσκου, καθώς με τρελό ροτέισον πήρε το ματς στα χαλαρά με μια ομάδα πολύ καλά στημένη και οργανωμένη.
Προς τιμήν τους οι της Λαμίας δεν κάναν βρόμικα μαρκαρίσματα.
Αυτό το 16 της Λαμίας καλό μπακ μου φάνηκε!
Μπράβο σε όλους. Η ομάδα σήμερα έβγαλε μερικούς εκπληκτικούς συνδυασμούς. Βοήθησε και η Λαμία που δεν έστησε λεωφορείο πίσω (Ίσως βέβαια γιατί το άρπαξε νωρίς).
Σήμερα ΜΠΒ ο Λουτσέσκου, καθώς με τρελό ροτέισον πήρε το ματς στα χαλαρά με μια ομάδα πολύ καλά στημένη και οργανωμένη.
Προς τιμήν τους οι της Λαμίας δεν κάναν βρόμικα μαρκαρίσματα.
Αυτό το 16 της Λαμίας καλό μπακ μου φάνηκε!
-
Daskalos_4
Τι ωραια πράγματα βλεπουμε ρε μάγκες? Ποση ΥΓΕΙΑ αποπνέει η ομαδα μας? Ποιότητα, γρηγοροι συνδυασμοι, ταχύτητα, παθος μεχρι το τελευταίο λεπτο...
Πολυ ελπιδοφόρα η εμφανιση Μιχαηλίδη, πολλα κοψιματα και ποιοτικες μεταβιβασεις της μπαλας. Απαραίτητος για το μπιλντ απ, αρκει να γινει πιο θωρηκτο στις αναχαιτίσεις του, που ειναι και το μεγαλο του μειονέκτημα κατα τη γνωμη μου.
Παιχτη της ποιοτητας του που τρώγεται με τα ρουχα του όταν δεν του βγαινουν πραγματα, μη τον φοβάστε. Αναφέρομαι στον Δεσποτα. Θεμα χρονου να κανει παπαδες.
Ταισον MVP στο ρελαντι, πολυ καλοι Ντελιας, Σαστρε, Μπράντον, και ακολουθουν Σοαρες, Σβααμπ.
Μαρκαντωνης θα βγει μεγαλο αρρωστακι να μου το θυμηθείτε.
Μπραβο ρε ομαδαρα!
Πολυ ελπιδοφόρα η εμφανιση Μιχαηλίδη, πολλα κοψιματα και ποιοτικες μεταβιβασεις της μπαλας. Απαραίτητος για το μπιλντ απ, αρκει να γινει πιο θωρηκτο στις αναχαιτίσεις του, που ειναι και το μεγαλο του μειονέκτημα κατα τη γνωμη μου.
Παιχτη της ποιοτητας του που τρώγεται με τα ρουχα του όταν δεν του βγαινουν πραγματα, μη τον φοβάστε. Αναφέρομαι στον Δεσποτα. Θεμα χρονου να κανει παπαδες.
Ταισον MVP στο ρελαντι, πολυ καλοι Ντελιας, Σαστρε, Μπράντον, και ακολουθουν Σοαρες, Σβααμπ.
Μαρκαντωνης θα βγει μεγαλο αρρωστακι να μου το θυμηθείτε.
Μπραβο ρε ομαδαρα!
-
Daskalos_4
Πάρα πολύ καλός ο Μιχαηλίδης σήμερα.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας,αν η ομάδα θωρακιστεί εξωαγωνιστικα, είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα.
Τα καλύτερα είναι μπροστά μας,αν η ομάδα θωρακιστεί εξωαγωνιστικα, είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα.
- keep_paokizein
Ω...Ω...Ω ... ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ...
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ
Σιδιρόπο@στα γαμώ τα πάντα σου ρε κοπρόσκυλο.
Μπράβο στην ομάδα για την εμφάνιση.
Τσιγγάρα, σύνελθε παιδί μου, στον ΠΑΟΚ παίζεις.
Μπράβο στην ομάδα για την εμφάνιση.
Τσιγγάρα, σύνελθε παιδί μου, στον ΠΑΟΚ παίζεις.
Πολύ ωραίο, ήρεμο απόγευμα. Χαίρεσαι να βλεπεις την ομάδα δύο φορές την εβδομάδα.Το σημερινό είναι αποτέλεσμα μιας πλήρους και ενεργού ρόστερ που το πιστώνεται ο Λουτσεσκου. Κρίμα για Ντεσποτοφ που δε βρήκε καλή τελική, μαγικός Τάισον. Πολύ καλή παρουσία Τσιγγαρα, Μιχαηλίδη.
-
makispaspartou
Ρε σεις χαρείτε επιτέλους την ομάδα! Μετά από μια τεράστια νίκη πρόκριση στη Γερμανία, με rotation κατά τα 8 /11 η ομάδα αποδίδει μπαλαρα ξανά. Είμαστε σίγουρα η πιο φορμαρισμένη ομάδα με το πιο fun to watch παιχνίδι. Σήμερα ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Μιχαηλιδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Ντεσποντοβ που ορισμένοι κριτικάρετε σήμερα είχε το πενήντα τοις εκατό μερίδιο των δυο γκολ με τις κινήσεις που έκανε. Κάποιος σχολίασε ότι δεν παίζει με την ομάδα. Μάλλον η ομάδα ακόμη δεν τον έχει αφομοιωσει.. Όταν με το καλό γίνει κι αυτό ο Ντεσποντοβ όντως θα γίνει ηγέτης της. Ρε συ Τάισον ποσο θες να μας τρελάνεις.. Τι απίστευτη παικταρα είσαι.. Μαρκος Αντονιο ταχύτατος και aggressive. Τα υπόλοιπα αναμένονται.. Ντελια εσυ σούπερ σταρ!
Τι να πρωτοπώ για την ομαδάρα του Λουτσεσκου! Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι..
Το ξαναλέω .. Αγαπήστε και αγκαλιάστε την ομάδα!
Τι να πρωτοπώ για την ομαδάρα του Λουτσεσκου! Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι..
Το ξαναλέω .. Αγαπήστε και αγκαλιάστε την ομάδα!
Με εχετε μπερδεψει μαγκες, ηταν καλος ο Τσιγγαρας ή οχι ;;
Μπραβο στην ομαδα, τον Βολο να κερδισω και την Τριπολη τωρα
Μπραβο στην ομαδα, τον Βολο να κερδισω και την Τριπολη τωρα
Έχει κουρδισει η ομάδα .. σε αυτοματισμούς, σε αποστάσεις, σε press και repress, σε έλεγχο του ρυθμού .
Ειδικά στο 1ο ημιχ το timing στο press ψηλά ήταν φοβερό .
Δεν έχω ξαναδεί ομάδα στην Ελλάδα με τέτοιο ροτεισον και να μην πέφτει σε απόδοση… 8 αλλαγές στην 11αδα ;;;
MVP Ντελιας γιατί εκτος από θέαμα είχε και ουσία .
Ειδικά στο 1ο ημιχ το timing στο press ψηλά ήταν φοβερό .
Δεν έχω ξαναδεί ομάδα στην Ελλάδα με τέτοιο ροτεισον και να μην πέφτει σε απόδοση… 8 αλλαγές στην 11αδα ;;;
MVP Ντελιας γιατί εκτος από θέαμα είχε και ουσία .
-
Leonardo10
Πολύ καλά η ομάδα χωρίς να ανεβάσει τέρμα στροφές και χωρίς άγχος και με rotation και όλα πάνε καλά. Με τις λίγες επαφές ξαι μόνο που είχε ο Μάρκος αντονιο προκαλεί αισιόδοξια έπαιζε γρήγορα και κάθετα με ποιοτικές επαφές. Το ότι αυτήν την στιγμή η ομάδα έχει 20-22 παικτες που παίζουν όλοι τους, και όχι απλά παίζουν αλλά έχουν όλοι τους βασικο ρόλο αντιλαμβανεσαι ότι είναι όλοι ευχαριστημένοι και υπάρχει καλό κλιμα και παίζουν όλοι για το καλό της ομάδας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 04 Δεκ 2023, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Τι φλώρικο σχόλιο είναι αυτό ρε; Αυτό περιμένουμε να διαβάσουμε από εσένα;; Έλα, γράψε το κλασικό γνωμικόobanebane έγραψε:Πάρα πολύ καλός ο Μιχαηλίδης σήμερα.