Γηγενή έχει η λίστα τον Ταλιχμανίδη. Απλά αν σου φάει κόκκινη ο Κοτάρσκι σε ένα ματς θα είσαι μόνο με έναν τερματοφύλακα; Θα μου πεις υπάρχει και στη λίστα Β' κάποιος πιτσιρικάς δηλωμένος.DamoN έγραψε:Ο Ζιβκοβιτς για μένα είναι λάθος που είναι. αν δεις οι μεγάλες ομάδες έχουν συνήθως έναν γηγενή τφ ακόμα και 65 χρόνων μόνο και μόνο για τις λίστες.marsantos έγραψε:Διαβάζω τώρα στο ρεπορτάζ του Τσόρμπα στον sportfm ότι έχει δώσει ο Σαββίδης το "οκ" σε Λουτσέσκου για δεξί μπακ.
Κοιτάζω την ευρωπαϊκή λίστα..
Έχει κανείς σας ιδέα ποιος ξένος θα μπορούσε να βγει;
Μόνο τον Ζ.Ζιβκοβιτς βλέπω. Αλλά θα είναι μεγάλο ρίσκο να πας με 2 τερματοφύλακες.
Να βγει ο Μουργκ τώρα με την επάνοδο Μάρκος Αντόνιο; Λιγοστεύουμε μεσοεπιθετικά.
Να βγει ο Σβαμπ;
Δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
Στο ενδεχόμενο που λες όμως λογικά θα την πληρώσει ο Ράφα και ο αντρε θα παίζει αριστερά .Να μείνει ο αντρε έξω δεν νομίζω ούτε ηθικά να είναι σωστό ούτε υπάρχει καν σαν σκέψη .
Ο σβαμπ θα την πληρώσει αν πάρεις Μαξίμοβιτς
Ο μουργκ μόνο αν πάρεις παιχταρα μεσοεπιθετικό
Τώρα για τον Ράφα θα πω το ίδιο σενάριο. Σου μένει έξω ο Μπάμπα 10 μέρες όπως καλή ώρα τώρα. Θα πας σε νοκ άουτ με Αντρέ για 2 90λεπτα; Μου φαίνεται μεγάλο ρίσκο.. Είδαμε και προχθές στην Φρανκφούρτη ότι μετά το 65 άρχισε να μην μπορεί να ακολουθεί και βγήκε αλλαγή. Σκέψου να χρειαστεί σε νοκ άουτ και καμιά παράταση. Επίσης ο Ράφα έδειξε αξιοπρεπέστατος την Πέμπτη.
Μόνο Ζίβκοβιτς βλέπω αδύναμο κρίκο. Μετά Σβαμπ με τη λογική ότι όπως μέχρι τώρα πήγαμε με 4 χαφ, με την επάνοδο του Μάρκος Αντόνιο πάλι 4 θα είναι.
Δύσκολος γρίφος.