Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

οποιοι ειδαν το αφιερωμα στα ματς με τον γαυρο απο το novasports 2...
πραγματικα πρεπει να ανατριχιασαν οπως κι εγω!!
ειχε και συνεντευξη στεφανου μπορμποκη με τρομερα παραλειπομενα απο την 20ετια της πιπας του γαυρου!
οταν δε εδειξε στιγμιοτυπα απο την 6αρα στις σερρες (στην ηλικια του gika ημουν τοτε στο γηπεδο), πραγματικα μου κοπηκαν τα ποδια...
δε νομιζω οτι θα ξαναζησω τετοιες στιγμες... :cry:
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Νομίζω οτι όλοι έτσι είμαστε giannikis. Σε κατάσταση αναμονής. Οταν αρχίσει το ματς μόνο αδιάφορος δεν θα είσαι!
Το σίγουρο είναι οτι είναι αγώνας της χρονιάς.(πλέον, γιατί πριν ήταν με τη Χερενφειν, χάσαμε, απογοητευτήκαμε, μουδιάσαμε αλλά παει και τελείωσε αυτό).

Αν νικήσουμε βάζουμε τέλος στη ντροπιαστική παραδοση, ο Σάντος θα ηρεμήσει,οι παίκτες θα αποκτήσουν την αυτοπεποιθηση τους, το κλιμα εσωστρεφειας θα αλλάξει και το κυριώτερο θα έχουμε πλεόν πατημα να δουμε πιο αισιόδοξα το πρωτάθλημα. Το ματς αυτό δεν είναι μόνο 3 πόντοι είναι πολλά περισσότερα.

http://www.youtube.com/watch?v=0R2Zfhx9 ... re=related
Άβαταρ μέλους
giapoupaok

Δημοσίευση από giapoupaok »

Ειναι λαικη απαιτηση.
Γ@@@@@@ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ Π@@@@@ ΤΟΝ ΠΣΟΦ!!!
ΠΑΟΚ ΡΕ!!!
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

σα να εχει χαλασει λιγο ο καιρος....καλο ειναι αυτο...μπας και βαλει ο σαντος το καλο του το γουρλιδικο μπουφανακι και δουμε καμια ασπρη μερα....γιατι το επισημο σακακι δεν εφερε αποτελεσματα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
βαλτε φωτιαααα καψτε καλαααα.................... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

+άπειρο..
Βάλε ρε Σάντος το μαμημένο το δερμάτινο..
Να δούμε καμιά άσπρη μέρα..
Και που'σαι..
Μην το ξαναβγάλεις άμα νικήσουμε.. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Έχει γ@μηθεί να βρέχει... Αυτό είναι -αγωνιστικά- πολύ κακό για την ομάδα που θέλει να επιτεθεί και να κερδίσει το μάτς -ΠΑΟΚ- και καλό για αυτούς που θα παίξουν αντιποδόσφαιρο με 10 άτομα πίσω απο τη μπάλα -οσφπ- αποκλειστικά για το Χ και αν κάτσει κανα στημένο ή καμιά αντεπίθεση για να βάλουν ένα γκόλ... Ας ελπίσουμε να στρώσει... :?

Πάντως σύμφωνα με αυτό... http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1 ... λέει ότι θα στρώσει ο καιρός κάπως απο σήμερα το βράδυ και αύριο θα έχει λίγα σύννεφα αλλά όχι βροχές... :D
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

arisk δεν είναι κακό που βρέχει ρε συ. Σκέψου μόνο ότι παράλληλα με την βρόχα, αν πέσει και η θερμοκρασία ο Φερνάντο θα κρυώνει στον πάγκο. Εεεεεεεε, τι θα βάλει για να ζεστάνει το πονεμένο του κορμί?????? 8-)
Ήλιε γ@μιέται η μάνα σου!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Δε φοβάμαι τίποτα, δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, είμαι ΠΑΟΚ.

Buena ventura ΠΑΟΚαρα.

Ιn memoriam http://www.youtube.com/watch?v=RrrCIXMdcHg
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Υπάρχουν πάντως ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια των 60 και 80 ευρώ στις θύρες 1, 2 και 3.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ΜΑΓΙΚΗ φραση
Άβαταρ μέλους
giannikis

Δημοσίευση από giannikis »

vanroy έγραψε:Νομίζω οτι όλοι έτσι είμαστε giannikis. Σε κατάσταση αναμονής. Οταν αρχίσει το ματς μόνο αδιάφορος δεν θα είσαι!
Το σίγουρο είναι οτι είναι αγώνας της χρονιάς.(πλέον, γιατί πριν ήταν με τη Χερενφειν, χάσαμε, απογοητευτήκαμε, μουδιάσαμε αλλά παει και τελείωσε αυτό).

Αν νικήσουμε βάζουμε τέλος στη ντροπιαστική παραδοση, ο Σάντος θα ηρεμήσει,οι παίκτες θα αποκτήσουν την αυτοπεποιθηση τους, το κλιμα εσωστρεφειας θα αλλάξει και το κυριώτερο θα έχουμε πλεόν πατημα να δουμε πιο αισιόδοξα το πρωτάθλημα. Το ματς αυτό δεν είναι μόνο 3 πόντοι είναι πολλά περισσότερα.

http://www.youtube.com/watch?v=0R2Zfhx9 ... re=related
Εχεις απόλυτο δίκιο το ματς είναι πολλά περισσότερα κ ελπίζω η ομάδα να έχει το σθένος να τα διεκδικήσει ...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

είμαι ψιλο-προληπτικός (όπως αρκετοί φαντάζομαι)

ανεβαίνω στον ναό τα τελευταία 3-4 χρόνια...

έχω ανέβει σε καμιά 10-12 ματς...

δεν είχα έρθει ποτέ σε ματς με το ψάρι...

μέχρι πέρυσι...

στο ματς του κυπέλλου... με το γνωστό αποτέλεσμα...

δυστυχώς φέτος αν και δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσω, η φουτάνα η ζωή στα φέρνει έτσι που μόνο το να έχω άτομο της οικογένειάς μου στο νοσοκομείο και να με χρειάζεται, ήταν ικανό να χαλάσει την "εκδρομή" μου...

και αυτό έγινε...

δεν πειράζει ρε ΠΑΟΚ... μπορείς και χωρίς εμένα...

υ.γ. χθες βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου το ματς...

το γήπεδο ήταν ένα κράμα της σημερινής μορφής του και εικόνων από τις περιγραφές του praktorinou

έβρεχε δυνατά και ήταν ψιλοσκοτεινά σαν να έχουν χαλάσει μερικοί προβολείς, αλλά αντί βούρκο και κολλημένες μπαλιές έβλεπα τη μπάλα και τους παίχτες να γλιστράνε και να υπάρχει δαιμονισμένος ρυθμός πάνω κάτω...

έχουμε κάνει ήδη το 1-0 με Ζλάταν, το γήπεδο έχει πάρει φωτιά...

όλοι οι παίχτες ένα κουβάρι μπροστά στην 4...

και έγινε και αυτό που έγραψε κάποιος πιο πάνω...

ο Ζλάταν μετά τα πανηγύρια έτρεξε και πήρε τη μπάλα από τα χέρια του κηπουρού και την έστησε στη σέντρα!!!

το 2-0 έγινε κανά 20λεπτο αργότερα...

κάπου εκεί με ξύπνησε το κλάμα της μικρής...

ξύπνησα με χαρμολύπη... χαρά για το αποτέλεσμα, λύπη γιατί δεν είδα το τέλος...

ξενέρωσα μόλις συνειδητοποίησα ότι ξημέρωνε Σάββατο και όχι Κυριακή...

δεν πειράζει...

θα περιμένω...

υ.γ. 2 - άλλη μια φορά είχα δει όνειρο ματς του ΠΑΟΚ πριν 2-3 χρόνια (δεν θυμάμαι ποιο) και την επόμενη μέρα είχαν βγει σκορ και χαμένο πέναλτυ που είχαμε...
kos

Δημοσίευση από kos »

Νοκ άουτ και ο Ζαϊρί

Ακόμη ένας παίκτης του Ολυμπιακού τέθηκε νοκ άουτ απ' την... μάχη της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Ζαουάντ Ζαϊρί, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κατεβαίνουν στο ντέρμπι με 18 παίκτες και με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να μην είναι πλήρως έτοιμος.

Ως γνωστόν ο Ζαουάντ Ζαϊρί ακολούθησε χθες, λόγω ενός αιματώματος στο πέλμα, πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Τελικώς ο Μαροκινός τέθηκε νοκ άουτ απ' το ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός κατεβάζει 18άδα... ανάγκης.

Αυτήν την περίοδο οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλο και στου Ρέντη σκέφτονται να κάνουν... ευχέλαιο! Απ' την άλλη ο Γιάννης Παπαδόπουλος ναι μεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά είναι ακόμη ανέτοιμος.

http://www.gazzetta.gr/content/view/47428/2/
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Αντε τουλαχιστον εχουν και αυτοι απουσιες
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

αδεφια,επειδη βαριεμαι,και ειμαι και σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση,δεν λεμε κανα συστημα,καμια προβλεψη για σκοτ,και καμια για τραυματισμο? :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”