Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
-
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
Κρυφο-Τουμπικός είσαι κι εσύ...αλλά το κρύβεις καλά!! 

Όχι ρε !!!!!!!!!!!!
Εγώ έχω κόλλημα με την χωρητικότητα.
Αν δεν γίνει 45000 + θέσεων τότε:
1. Παραδίδω τα διαρκείας μου σε όποιον τα θέλει
2. Δεν ξανασυμμετέχω σε ΑΜΚ και χαρίζω τις μετοχές έναντι συμβολικού αντιτίμου ΕΝΟΣ ευρώ.
3. Θα κάνω τα παιδιά μου Μπαρτσελόνα !!!
4. Δεν ξαναασχολούμαι με paokmania και λοιπές περιττές ενασχολήσεις
5. Τα ραδιόφωνα θα αποκτήσουν νέους Νικόλες ...
Είτε 50άρι γήπεδο είτε 50άρι γήπεδο !!!!!
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα !!!
Μόνο τα δικά μου θέλω είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ !!!!

Εγώ έχω κόλλημα με την χωρητικότητα.
Αν δεν γίνει 45000 + θέσεων τότε:
1. Παραδίδω τα διαρκείας μου σε όποιον τα θέλει
2. Δεν ξανασυμμετέχω σε ΑΜΚ και χαρίζω τις μετοχές έναντι συμβολικού αντιτίμου ΕΝΟΣ ευρώ.
3. Θα κάνω τα παιδιά μου Μπαρτσελόνα !!!
4. Δεν ξαναασχολούμαι με paokmania και λοιπές περιττές ενασχολήσεις
5. Τα ραδιόφωνα θα αποκτήσουν νέους Νικόλες ...
Είτε 50άρι γήπεδο είτε 50άρι γήπεδο !!!!!
Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα !!!
Μόνο τα δικά μου θέλω είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ !!!!

Tα γήπεδα ΔΕΝ κάουν τις μεγάλες ομάδες, οι μεγάλες ομάδες κάνουν τα γήπεδα...
Αντί να κοιτάξουμε να φτιάξουμε καλή ομάδα, εμείς που έχουμε να κερδίσουμε εδώ και 15 χρόνια τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο πρωτάθλημα, κοιτάμε πόσο μεγάλο θα είναι το εμπορικό στου Καρατάσου...
Να χτίσετε στου Καρατάσου λοιπόν, να έχει χώρο να παρκάρετε τα ΓΙΔΙΑ ΣΑΣ, να μη σας πιάνει το μποτιλιάρισμα με τα ζωντανά στην καρότσα.
ΜΠρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Αντί να κοιτάξουμε να φτιάξουμε καλή ομάδα, εμείς που έχουμε να κερδίσουμε εδώ και 15 χρόνια τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στο πρωτάθλημα, κοιτάμε πόσο μεγάλο θα είναι το εμπορικό στου Καρατάσου...
Να χτίσετε στου Καρατάσου λοιπόν, να έχει χώρο να παρκάρετε τα ΓΙΔΙΑ ΣΑΣ, να μη σας πιάνει το μποτιλιάρισμα με τα ζωντανά στην καρότσα.
ρε φιλε, γυραδικο στην τουμπα εχεις?LoverBoy έγραψε:Tα γήπεδα ΔΕΝ κάουν τις μεγάλες ομάδες, οι μεγάλες ομάδες κάνουν τα γήπεδα...
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Ναι που το κατάλαβες?
Εσυ θέλεις να βοσκάς τα πρόβατα σου στου Καρατάσου και σε τρώει η Τούμπα? Να σπείρεις και τριφύλλι να'χουν τα ζωντανά να τρώνε....
Ρε Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Thx, Admin Team
Ναι που το κατάλαβες?
Εσυ θέλεις να βοσκάς τα πρόβατα σου στου Καρατάσου και σε τρώει η Τούμπα? Να σπείρεις και τριφύλλι να'χουν τα ζωντανά να τρώνε....
Ρε Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
και εγω τουμπα θελω φιλε μου αλλα δεν βριζω οποιον εξεταζει και μια αλλα προοπτικη.
πιασε μια πιτα γυρο και μια ρετσινα και χαλαρωσε.
πιασε μια πιτα γυρο και μια ρετσινα και χαλαρωσε.
Άντε σαλάγατα τα πραιτα ρε... ΜΠρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....
Loverboy ξεκολλα και σοβαρεψου...αλλου οι ειρωνειες αν θελεις να σεβοντε ολοι τις αποψεις και να μη βριζεστε συνεχεια...
προβατα και λοιπα ζωακια να τα λες αλλου...
διαβασαμε τις αποψεις σου περι του γηπεδου και τις σεβομαστε,κανε το ιδιο και εσυ..
προβατα και λοιπα ζωακια να τα λες αλλου...
διαβασαμε τις αποψεις σου περι του γηπεδου και τις σεβομαστε,κανε το ιδιο και εσυ..
Tι ΕΓΙΝΕ ???? ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ όλες εκείνες οι μελέτες που δείχναν οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ????Ακόμα ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε πως από την συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, διαπίστωσε πως γι’ αυτούς η Τούμπα και η ανακατασκευή του γηπέδου στον ίδιο χώρο του υπάρχοντος σήμερα γηπέδου, είναι η πρώτη προτεραιότητα και πως από αυτούς περιμένει την απάντηση. Ο κ. Ιωαννίδης αποκάλυψε πως ο χώρος του πρώην στρατοπέδου «Καρατάσου» στα όρια του Δήμου Πολίχνης, ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών και όχι στο αντίστοιχο Εθνικής Αμύνης, και η διαχείριση αλλά και παραπέρα αξιοποίηση του ανήκει αποκλειστικά στην Πολιτεία.
Μιλώντας το απόγευμα χθες στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ο κ. Ιωαννίδης για το θέμα είπε: «Στον ΠΑΟΚ η επιθυμία της ΠΑΕ είναι να γίνει γήπεδο στην Τούμπα, καλό είναι να δεσμεύονται όμως τα οικόπεδα. Και στην Δυτική Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει κάποιο ανάλογο έργο. Εμείς λέμε ότι πρέπει να δεσμεύουμε για να βρίσκονται λύσεις. Δεν είναι εύκολο να βρεις οικόπεδο που να πληροί τις προϋποθέσεις για έναν μεγάλο σύλλογο. Εμείς έχουμε τελειώσει με την Λάρισα και τον Ηρακλή, ο Παναθηναικός δεν… περνάει από το Υπουργείο, πάει από τον Δήμο. Θέλουμε να λύσουμε και το πρόβλημα με τα άλλα δύο σωματεία. Εμείς στον ΠΑΟΚ τους δώσαμε χάρτες για το οικόπεδο που προτείναμε, στου Καρατάσου γιατί είναι προσβάσιμο. Ανήκει στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει το οικόπεδο στον ΠΑΟΚ, δεν είναι του Υπουργείου Άμυνας».
Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, όπως είχε αναγράψει σε αντίστοιχο ρεπορτάζ το «Μ» από την περασμένη εβδομάδα, επιλέγουν αρχικά τον χώρο της Τούμπας, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν και άλλες λειτουργικές και αξιοποιήσιμες λύσεις αν δεν ευοδωθεί η προοπτική αυτή. Κι αυτό εξαρτάται από φορείς και επιστήμονες που θα γνωμοδοτήσουν για κάθε περίπτωση.
http://www.metrosport.gr/archives/30598
Τελικά και ο Ζαγοράκης ΤΟΥΜΠΑ θέλει. Γιατί ξέρει οτι καλύτερα 30.000 στην Τούμπα παρά 33.000(όπως διέδιδαν κάποιοι τελευταία) στου Καρατάσου με πολλά εμπορικά και ολίγον γήπεδο...
Ξεβρακώθηκαν ποιοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα...
Καλήνύχτα σας.
LoverBoy... Mάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις αδερφέ... Και για ένα περίεργο λόγο είσαι πάντα ερειστικός και επιθετικός και μάλιστα χωρίς σχεδόν ποτέ να έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα...
Ξαναδιάβασε λοιπόν προσεκτικά αυτό που υποτίθεται ότι διάβασες και μετά ξαναμιλάμε...
Ξαναδιάβασε λοιπόν προσεκτικά αυτό που υποτίθεται ότι διάβασες και μετά ξαναμιλάμε...
για το γηπεδο εχω πει οτι η αποψη μου ειναι να μεινει στην τουμπα αν γινεται..
αν δεν γινεται πρεπει να μεινει εντος πολης και οχι οπως στο μπασκετ που πηγε εκτος με αποτελεσμα σε καποια ματς να πηγαινουν 50 ατομα.
τα αρειανα σημερα ακουσα ζητανε το χωρο της εκθεσης για γηπεδο
το κεντρο του κεντρου..
και ειναι και μεγαλος χωρος..
δεν ξερω βεβαια αν θα επιτρεψει η πολιτεια να γινει εκει γηπεδο
οποτε εγω λεω
πρωτη επιλογη τουμπα
αν δεν γινεται στην τουμπα στην εκθεση
αν δεν γινεται και στην εκθεση καπου εντος πολης
αλλιως δεν πρεπει να κανουμε γηπεδο που θα μας βγαλει απο την πολη
αν δεν γινεται πρεπει να μεινει εντος πολης και οχι οπως στο μπασκετ που πηγε εκτος με αποτελεσμα σε καποια ματς να πηγαινουν 50 ατομα.
το κεντρο του κεντρου..
οποτε εγω λεω
πρωτη επιλογη τουμπα
Μπα γιατί??? Επειδή δε σ'αρέσουν αυτά που λέμε??? ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ οτι γήπεδο ΔΕΝ μπορει να γίνει στην Τουμπα...arisk έγραψε:LoverBoy... Mάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις αδερφέ... Και για ένα περίεργο λόγο είσαι πάντα ερειστικός και επιθετικός και μάλιστα χωρίς σχεδόν ποτέ να έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα...
Ήταν όλα ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. Το θέμα είναι ποιός τις αναπαρήγαγε και γιατί....?
και ο Ζαγόρ όπως είπε και ο ίδιος πριν μια εβδομάδα θέλει Τούμπα.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΘ! Κορόϊδα είναι?ronaldo έγραψε:για το γηπεδο εχω πει οτι η αποψη μου ειναι να μεινει στην τουμπα αν γινεται..
το κεντρο του κεντρου..
οποτε εγω λεω
πρωτη επιλογη τουμπα
EYTYXΩΣ αρχίζουμε να ξυπνάμε...
- PABLO GARCIA1
Και να σκεφτεί κανείς ότι για την ώρα κάποιες σκέψεις γίνονται απλά και μόνο.
Και άρχισαν οι παρομοιώσεις με συμπαθή ζωντανά...
Ούτε να το σκέφτομαι τι θα γίνει όταν θα πρέπει να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις......
Και άρχισαν οι παρομοιώσεις με συμπαθή ζωντανά...
Ούτε να το σκέφτομαι τι θα γίνει όταν θα πρέπει να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις......
Δεν είναι ότι δεν μου αρέσουν... Άλλωστε και εγώ Τούμπα θέλω!! Όλοι Τούμπα θέλουμε... Και βέβαια και ο Ζαγοράκης Τούμπα θέλει!! Το θέμα είναι τι είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε για να γίνει γήπεδο στην Τούμπα, αν χρειάζεται βέβαια να θυσιάσουμε κάτι, που πιθανότατα και να μην χρειάζεται τίποτα ... Το ιδανικό θα είναι να υπάρχει δυνατότητα για γήπεδο στην Τούμπα, με όλα τα απαραίτητα συνεπακόλουθα που θα καταστήσουν το έργο οικονομικά βιώσιμο και θα βοηθήσουν τον αθλητικό οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ να αναπτυχθεί... Αν οι τεχνικοοικονομικές μελέτες όταν γίνουν βγάλουν αυτό το πόρισμα τότε θα είμαστε όλοι μας ευτυχισμένοι και ο ΠΑΟΚ στα ουράνια!! Αν όμως οι μελέτες που θα γίνουν, όταν γίνουν, βγάλουν αρνητικό αποτέλεσμα, ο Ζαγοράκης και τα στελέχη του δεν είναι αρνητικά στο ενδεχόμενο να γίνει το γήπεδο αλλού... Το ίδιο και εγώ... Αυτά...LoverBoy έγραψε:Μπα γιατί??? Επειδή δε σ'αρέσουν αυτά που λέμε??? ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ οτι γήπεδο ΔΕΝ μπορει να γίνει στην Τουμπα...arisk έγραψε:LoverBoy... Mάλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις αδερφέ... Και για ένα περίεργο λόγο είσαι πάντα ερειστικός και επιθετικός και μάλιστα χωρίς σχεδόν ποτέ να έχεις κάποιο σοβαρό επιχείρημα...
Ήταν όλα ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. Το θέμα είναι ποιός τις αναπαρήγαγε και γιατί....?
και ο Ζαγόρ όπως είπε και ο ίδιος πριν μια εβδομάδα θέλει Τούμπα.
Εσύ...??
Υ.Γ. Όταν χτύπησε ο Μουσλίμοβιτς την Κυριακή, ο γιατρός της ομάδας είπε: "μάλλον ο Μούσλι έχει θλάση, όμως θα κάνουμε μαγνητική την Τρίτη και θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει"... Έκανε δηλαδή μια αρχική εκτίμηση, η οποία θα επιβεβαιωνόταν ή θα διαψευδόταν την Τρίτη ...
Το ίδιο έχει γίνει και με το θέμα του γηπέδου... ΔΕΝ έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες, παρα μόνο κάποιες δημοσκοπήσεις και κάποιες αυτοψίες και ανεπίσημες εκτιμήσεις... Κατα συνέπεια είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό... Οι εκτιμήσεις όμως αυτές, οι πρόχειρες και χωρίς ιδιαίτερη αξιοπιστία, ήταν αρνητικές...
Υ.Γ.2. Ο Ζαγοράκης είπε στο άρθρο που και εσύ διάβασες, "θέλουμε το γήπεδο να γίνει στην Τούμπα, όμως δεν αποκλείουμε λειτουργικές και αξιοποιήσιμες λύσεις αν δεν ευοδωθεί η προοπτική αυτή"... Σωστά δεν μεταφέρω (άλλωστε copy paste έκανα) αυτό που έγραψες...? Αυτό δεν είπε ο Ζαγοράκης..?
Εγω θέλω Τούμπα και μόνο Τουμπα. Αν φύγουμε απο εκεί ΜΟΝΟ ΔΕΘ. Τέλος.
Για ψάξε λίγο... Κάποιος είχε δηλώσει πριν 3 μήνες οτι γήπεδο στην Τούμπα πάνω απο 35-40.000 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Χωρίς να έχουν γίνει γνωμοδοτήσεις απο επιστήμονες μιλούσε εκ του ασφαλούς....
Πριν απο 1 εβδομάδα διέρευσε στον τύπο οτι και στου Καρατάσου αυτό που εξετάζαν στον ΑΣ είναι για γήπεδο 35.000 θέσεων.
Άρα ποιός κοροϊδεύει τον Κόσμο? και γιατί?
Μήπως εν τέλει ένα γήπεδο 50.000-60.000 θέσεων με το οποίο δελέασαν τον κόσμο στην μεταφορά του γηπέδου εκτος πόλεως δεν είναι οικονομικά εφικτό? και αν είναι έτσι γιατί δεν το λένε στον Κόσμο?
για πες μου λίγο εσύ με την τετράγωνη λογική τι προτιμάς: 30-35.000 στην Τούμπα ανακατασκευασμένο γήπεδο,
ή 35.000 στου Καρατάσου με εμπορικά, ανταλλαγές οικοπέδων κλπ?
Εγώ ξέρω τι θέλω και τι λέω, εσύ?
Για ψάξε λίγο... Κάποιος είχε δηλώσει πριν 3 μήνες οτι γήπεδο στην Τούμπα πάνω απο 35-40.000 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Χωρίς να έχουν γίνει γνωμοδοτήσεις απο επιστήμονες μιλούσε εκ του ασφαλούς....
Πριν απο 1 εβδομάδα διέρευσε στον τύπο οτι και στου Καρατάσου αυτό που εξετάζαν στον ΑΣ είναι για γήπεδο 35.000 θέσεων.
Άρα ποιός κοροϊδεύει τον Κόσμο? και γιατί?
Μήπως εν τέλει ένα γήπεδο 50.000-60.000 θέσεων με το οποίο δελέασαν τον κόσμο στην μεταφορά του γηπέδου εκτος πόλεως δεν είναι οικονομικά εφικτό? και αν είναι έτσι γιατί δεν το λένε στον Κόσμο?
για πες μου λίγο εσύ με την τετράγωνη λογική τι προτιμάς: 30-35.000 στην Τούμπα ανακατασκευασμένο γήπεδο,
ή 35.000 στου Καρατάσου με εμπορικά, ανταλλαγές οικοπέδων κλπ?
Εγώ ξέρω τι θέλω και τι λέω, εσύ?