Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Με Τσιριλο Σαβινι θα χουμε προβλημα στον αερα παλι αλλα θα καλυπτει ο Σαβινι καλυτερα τον Λινο και θα προωθει τη μπαλα καλυτερα απο Μαλεζα...Να δουμε....Απο χ ξεκιναει το ματς...και ελπιζω να τελειωσουμε με 11 :whatever:
Δεδομένων των τραυματιών Contreras ,Vitolo κυρίως, η παραπάνω εντεκάδα που αναφέρεται σαν η πιο πιθανή είναι ότι πιο ποιοτικό μπορούμε να κατεβάσουμε.Αν αυτοί οι παίκτες παίξουν με πάθος και ψυχή όπως αρμόζει σε παίκτες που φοράνε το δικέφαλο στο στήθος μπορούμε μέχρι και να διασύρουμε το θέατρο τού θείου.Αρκεί να το πιστέψουν βαθιά μέσα τους. Θέλω.. να βάζουμε τεμάχιο και να τρέχουμε να παίρνουμε την μπάλα από τα δίχτυα του κηπουρού και να την ξαναστήνουμε γρήγορα στη σέντρα για να φάνε και τα επόμενα.Τέτοια νοοτροπία θέλω να δω και μόνο τέτοια νοοτροπία χωράει σε αυτή την ομάδα.Πρέπει να καταλάβουν ότι, όταν έρχονταν στην Τούμπα είχαν μοναδικό στόχο όχι να μη χάσουν αλλά να μη διασυρθούν.Και για να μαθαίνουν και οι νεότεροι τη δεκαετία του 80 στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης (πιτσιρικάς εγώ, μετά από αγώνα που έχουν χάσει πάλι στο ναό) παράγοντας του ολυμπιακού έλεγε στο Βαγγέλη Κουσουλάκη,(ενός εκ των κορυφαίων 6-8αριών κατ' εμέ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου),ότι καλύτερα θα είναι να μην ξαναέρθουν στην Τούμπα γιατί 1 γκολ το είχαν από όταν έμπαιναν στο αεροδρόμιο του ελληνικού.
Το μυαλό τους το τριβιλίζει ακόμη αυτός ο εφιάλτης.Δεν φέρνουν ούτε το Ζίκο στον πάγκο τους γιατί κόσμος τουλάχιστον και το καμίνι της Τούμπας εξακολουθεί να είναι εφιάλτης τους.Αλλά από την άλλη ξέρουν καλά και οι ίδιοι ότι σε τέτοια ματς σε αυτό το γήπεδο δεν χωράει υψηλή προπονητική αλλά μόνο η ψυχή και το πάθος.Παραδέχονται άμεσα ότι είναι αδύνατο να εξηγήσουν να περιγράψουν με λόγια στον καινούριο τους προπονητή τι σημαίνει να παίζεις στην Τούμπα και τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα τέτοιο ματς.Φοβούνται αντίθετα ότι στη συγκεκριμένη φάση η παρουσία του μπορεί να κάνει κακό και να αποπροσανατολίσει την ομάδα τους.Για αυτό προστατεύουν και τον ίδιο σε ενδεχόμενο ήττας αλλά από την άλλη και την ομάδα τους εμπιστεύοντάς την σε χέρια που γνωρίζουν από Τούμπα. Αυτοί που πρέπει να σταθούν αντάξιοι της περίστασης είναι οι ΠΑΙΚΤΕΣ μας και μόνο αυτοί.Εμείς θα είμαστε πάλι εκεί.Καλό ταξίδι σε όλα τα αδέρφια μας που είναι από μακριά.
Το μυαλό τους το τριβιλίζει ακόμη αυτός ο εφιάλτης.Δεν φέρνουν ούτε το Ζίκο στον πάγκο τους γιατί κόσμος τουλάχιστον και το καμίνι της Τούμπας εξακολουθεί να είναι εφιάλτης τους.Αλλά από την άλλη ξέρουν καλά και οι ίδιοι ότι σε τέτοια ματς σε αυτό το γήπεδο δεν χωράει υψηλή προπονητική αλλά μόνο η ψυχή και το πάθος.Παραδέχονται άμεσα ότι είναι αδύνατο να εξηγήσουν να περιγράψουν με λόγια στον καινούριο τους προπονητή τι σημαίνει να παίζεις στην Τούμπα και τις ιδιαιτερότητες που έχει ένα τέτοιο ματς.Φοβούνται αντίθετα ότι στη συγκεκριμένη φάση η παρουσία του μπορεί να κάνει κακό και να αποπροσανατολίσει την ομάδα τους.Για αυτό προστατεύουν και τον ίδιο σε ενδεχόμενο ήττας αλλά από την άλλη και την ομάδα τους εμπιστεύοντάς την σε χέρια που γνωρίζουν από Τούμπα. Αυτοί που πρέπει να σταθούν αντάξιοι της περίστασης είναι οι ΠΑΙΚΤΕΣ μας και μόνο αυτοί.Εμείς θα είμαστε πάλι εκεί.Καλό ταξίδι σε όλα τα αδέρφια μας που είναι από μακριά.
- Maximus
Δεν περνανε οι ωρες ρε παιδια...
Ειμαι πολυ περιεργος να δω το σχημα που θα κατεβασει ο Σαντος,αν θα ειναι αυτο που ακουγεται τις τελευταιες 2 μερες και μας ειχε πρηξει ο ronaldo 2 μηνες τωρα...δηλαδη με Βιερινια, Κουτσια στα ακρα και χωρις Ιβιτς αλλα με σορλεν...
Θελω να δω αν οντως θα υπαρχει ταχυτητα πλεον στην ομαδα καθως ουτε ο Κονσε θα παιζει ουτε ο Ιβιτς ή θα παιζουμε παλι τσουκου τσουκου μπολ...
Με λιγα λογια και επειδη δεν εχω γνωσεις προπονητικης επι του αθληματος, θα δω μπαλα
Και μια τελευταια ερωτηση για οποιον ξερει...
Αν προκριθει η Ελλαδα στον τελικο του Ευρωμπασκετ,υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ωρα; Δεν νομιζω, ε;
Ειμαι πολυ περιεργος να δω το σχημα που θα κατεβασει ο Σαντος,αν θα ειναι αυτο που ακουγεται τις τελευταιες 2 μερες και μας ειχε πρηξει ο ronaldo 2 μηνες τωρα...δηλαδη με Βιερινια, Κουτσια στα ακρα και χωρις Ιβιτς αλλα με σορλεν...
Θελω να δω αν οντως θα υπαρχει ταχυτητα πλεον στην ομαδα καθως ουτε ο Κονσε θα παιζει ουτε ο Ιβιτς ή θα παιζουμε παλι τσουκου τσουκου μπολ...
Με λιγα λογια και επειδη δεν εχω γνωσεις προπονητικης επι του αθληματος, θα δω μπαλα

Και μια τελευταια ερωτηση για οποιον ξερει...
Αν προκριθει η Ελλαδα στον τελικο του Ευρωμπασκετ,υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ωρα; Δεν νομιζω, ε;
- paok4kyriakos
Αν προκριθεί η Ελλάδα στον τελικό, θα βάλουμε δύο τηλεοράσεις δίπλα δίπλα! 

έζησα την τελευταία νίκη επί του γαύρου στην Τούμπα 2-1 με Τουρσού
από τη θύρα 3 με διαρκείας τότε...αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά
που σε ματς με τον γαύρο είμαι σχεδόν "αδιάφορος" κ δεν ξέρω
την αιτία(κατάσταση ομάδας,περιρρέουσα ατμόσφαιρα,θρύνος
ελέο new προπονητή με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα του κόκαλη ??
μέχρι κ με τον Κόλια υπηρεσιακό μας νίκησαν...) δεν μπορώ να το εξηγήσω...;;
από τη θύρα 3 με διαρκείας τότε...αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά
που σε ματς με τον γαύρο είμαι σχεδόν "αδιάφορος" κ δεν ξέρω
την αιτία(κατάσταση ομάδας,περιρρέουσα ατμόσφαιρα,θρύνος
ελέο new προπονητή με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα του κόκαλη ??
μέχρι κ με τον Κόλια υπηρεσιακό μας νίκησαν...) δεν μπορώ να το εξηγήσω...;;
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
οποιοι ειδαν το αφιερωμα στα ματς με τον γαυρο απο το novasports 2...
πραγματικα πρεπει να ανατριχιασαν οπως κι εγω!!
ειχε και συνεντευξη στεφανου μπορμποκη με τρομερα παραλειπομενα απο την 20ετια της πιπας του γαυρου!
οταν δε εδειξε στιγμιοτυπα απο την 6αρα στις σερρες (στην ηλικια του gika ημουν τοτε στο γηπεδο), πραγματικα μου κοπηκαν τα ποδια...
δε νομιζω οτι θα ξαναζησω τετοιες στιγμες...
πραγματικα πρεπει να ανατριχιασαν οπως κι εγω!!
ειχε και συνεντευξη στεφανου μπορμποκη με τρομερα παραλειπομενα απο την 20ετια της πιπας του γαυρου!
οταν δε εδειξε στιγμιοτυπα απο την 6αρα στις σερρες (στην ηλικια του gika ημουν τοτε στο γηπεδο), πραγματικα μου κοπηκαν τα ποδια...
δε νομιζω οτι θα ξαναζησω τετοιες στιγμες...

Νομίζω οτι όλοι έτσι είμαστε giannikis. Σε κατάσταση αναμονής. Οταν αρχίσει το ματς μόνο αδιάφορος δεν θα είσαι!
Το σίγουρο είναι οτι είναι αγώνας της χρονιάς.(πλέον, γιατί πριν ήταν με τη Χερενφειν, χάσαμε, απογοητευτήκαμε, μουδιάσαμε αλλά παει και τελείωσε αυτό).
Αν νικήσουμε βάζουμε τέλος στη ντροπιαστική παραδοση, ο Σάντος θα ηρεμήσει,οι παίκτες θα αποκτήσουν την αυτοπεποιθηση τους, το κλιμα εσωστρεφειας θα αλλάξει και το κυριώτερο θα έχουμε πλεόν πατημα να δουμε πιο αισιόδοξα το πρωτάθλημα. Το ματς αυτό δεν είναι μόνο 3 πόντοι είναι πολλά περισσότερα.
http://www.youtube.com/watch?v=0R2Zfhx9 ... re=related
Το σίγουρο είναι οτι είναι αγώνας της χρονιάς.(πλέον, γιατί πριν ήταν με τη Χερενφειν, χάσαμε, απογοητευτήκαμε, μουδιάσαμε αλλά παει και τελείωσε αυτό).
Αν νικήσουμε βάζουμε τέλος στη ντροπιαστική παραδοση, ο Σάντος θα ηρεμήσει,οι παίκτες θα αποκτήσουν την αυτοπεποιθηση τους, το κλιμα εσωστρεφειας θα αλλάξει και το κυριώτερο θα έχουμε πλεόν πατημα να δουμε πιο αισιόδοξα το πρωτάθλημα. Το ματς αυτό δεν είναι μόνο 3 πόντοι είναι πολλά περισσότερα.
http://www.youtube.com/watch?v=0R2Zfhx9 ... re=related
- giapoupaok
Ειναι λαικη απαιτηση.
Γ@@@@@@ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ Π@@@@@ ΤΟΝ ΠΣΟΦ!!!
ΠΑΟΚ ΡΕ!!!
Γ@@@@@@ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ Π@@@@@ ΤΟΝ ΠΣΟΦ!!!
ΠΑΟΚ ΡΕ!!!
- indian chief
σα να εχει χαλασει λιγο ο καιρος....καλο ειναι αυτο...μπας και βαλει ο σαντος το καλο του το γουρλιδικο μπουφανακι και δουμε καμια ασπρη μερα....γιατι το επισημο σακακι δεν εφερε αποτελεσματα

βαλτε φωτιαααα καψτε καλαααα....................

βαλτε φωτιαααα καψτε καλαααα....................

+άπειρο..
Βάλε ρε Σάντος το μαμημένο το δερμάτινο..
Να δούμε καμιά άσπρη μέρα..
Και που'σαι..
Μην το ξαναβγάλεις άμα νικήσουμε..

Βάλε ρε Σάντος το μαμημένο το δερμάτινο..
Να δούμε καμιά άσπρη μέρα..
Και που'σαι..
Μην το ξαναβγάλεις άμα νικήσουμε..

Έχει γ@μηθεί να βρέχει... Αυτό είναι -αγωνιστικά- πολύ κακό για την ομάδα που θέλει να επιτεθεί και να κερδίσει το μάτς -ΠΑΟΚ- και καλό για αυτούς που θα παίξουν αντιποδόσφαιρο με 10 άτομα πίσω απο τη μπάλα -οσφπ- αποκλειστικά για το Χ και αν κάτσει κανα στημένο ή καμιά αντεπίθεση για να βάλουν ένα γκόλ... Ας ελπίσουμε να στρώσει...
Πάντως σύμφωνα με αυτό... http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1 ... λέει ότι θα στρώσει ο καιρός κάπως απο σήμερα το βράδυ και αύριο θα έχει λίγα σύννεφα αλλά όχι βροχές...

Πάντως σύμφωνα με αυτό... http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1 ... λέει ότι θα στρώσει ο καιρός κάπως απο σήμερα το βράδυ και αύριο θα έχει λίγα σύννεφα αλλά όχι βροχές...

- PAOK_NORTH_ARMY
arisk δεν είναι κακό που βρέχει ρε συ. Σκέψου μόνο ότι παράλληλα με την βρόχα, αν πέσει και η θερμοκρασία ο Φερνάντο θα κρυώνει στον πάγκο. Εεεεεεεε, τι θα βάλει για να ζεστάνει το πονεμένο του κορμί??????
Ήλιε γ@μιέται η μάνα σου!!!

Ήλιε γ@μιέται η μάνα σου!!!

Δε φοβάμαι τίποτα, δεν πιστεύω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, είμαι ΠΑΟΚ.
Buena ventura ΠΑΟΚαρα.
Ιn memoriam http://www.youtube.com/watch?v=RrrCIXMdcHg
Buena ventura ΠΑΟΚαρα.
Ιn memoriam http://www.youtube.com/watch?v=RrrCIXMdcHg
Υπάρχουν πάντως ακόμα διαθέσιμα εισιτήρια των 60 και 80 ευρώ στις θύρες 1, 2 και 3.
- ContrerasPablo