Γιώργος Σαββίδης
Γιώργος Σαββίδης
Αναψαν τα φωτα στη σουιτα. Μπραβο για τις μεταγραφες Γιωργο!
ΥΓ: εννοειται ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Re: Γιώργος Σαββίδης
Α ρε καημένε Τέλη. Πόσο βραχύς ήταν ο βίος σου ως ελπίδα του πικραμένου, ας το θέσουμε ευγενώς, ΠΑΟΚτσακίου. Δεν αναφέρομαι σε "μέσα" που τον αβάνταραν συνέχεια τον άνθρωπο, αυτοί, οκ, τη δουλίτσα τους έκαναν.aivas19 έγραψε:Αναψαν τα φωτα στη σουιτα. Μπραβο για τις μεταγραφες Γιωργο!
-
- ΑποστόληςΑ
Όλοι ακουσαν ένα μπράβο, τις τελευταίες μέρες, πέρα από σένα μεγάλε!
Στο λέω εγώ μαζί με ευχαριστώ.
Νίκη με λαμια
Νίκη με λαμια
- ΑποστόληςΑ
don PAOK έγραψε:Όλοι ακουσαν ένα μπράβο, τις τελευταίες μέρες, πέρα από σένα μεγάλε!
Νίκη με λαμια

«Το καλοκαίρι είχα αρκετές προσφορές για να φύγω από την Λουντογκόρετς και εγώ επέλεξα μέσα σε αυτές τις προτάσεις το να έρθω στον ΠΑΟΚ.
Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση με τον Γιώργο Σαββίδη πριν έρθω στην ομάδα και η πρώτη του πρόταση προς εμένα ήταν «γιατί είσαι ακόμα εκεί και δεν είσαι εδώ μαζί μας;»...
Kiril Despodov
Επίσης τις προαλλες τα ίδια πανω κάτω είπε κ ο Τάισον, ότι ήταν προταση του Γιώργη ( οχι του μιρτσεα που επιβάλλει πράγματα στον ραβανί)
Λες να κόβει το μάτι του Γιώργη;;;
Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση με τον Γιώργο Σαββίδη πριν έρθω στην ομάδα και η πρώτη του πρόταση προς εμένα ήταν «γιατί είσαι ακόμα εκεί και δεν είσαι εδώ μαζί μας;»...
Kiril Despodov
Επίσης τις προαλλες τα ίδια πανω κάτω είπε κ ο Τάισον, ότι ήταν προταση του Γιώργη ( οχι του μιρτσεα που επιβάλλει πράγματα στον ραβανί)
Λες να κόβει το μάτι του Γιώργη;;;
Κάποιος δεν έφαγε επιδόρπιο και ονειρεύεται ραβανί.dragon έγραψε: κ ο Τάισον, ότι ήταν προταση του Γιώργη ( οχι του μιρτσεα που επιβάλλει πράγματα στον ραβανί)
- potamda
- Bet Guru 2023
Πόσα έχεις ακούσει ρε Γιώργη;
Μπορεί να αφιέρωσες το τρόπαιο στον τεράστιο Ιβάν, αλλά κι εσύ έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο.
Σ' ευχαριστώ για όλα! Συνέχισε στον δρόμο που έχεις ξεκινήσει να χαράζεις!
Μπορεί να αφιέρωσες το τρόπαιο στον τεράστιο Ιβάν, αλλά κι εσύ έχεις πολύ μεγάλο μερίδιο.
Σ' ευχαριστώ για όλα! Συνέχισε στον δρόμο που έχεις ξεκινήσει να χαράζεις!