88. Marcos Antonio
Re: 88. Marcos Antonio
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιτέλους είμαι υγιής. Σε αυτό με βοήθησε πολύ η οικογένεια μου που με στήριξε ψυχολογικά αλλά και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στο επιτελείο και είμαι χαρούμενος που μπορώ επιτέλους να βοηθήσω την ομάδα. Δουλεύω σκληρά πολύ για να τους ανταποδώσω την στήριξη. Από μένα εξαρτάται αυτό και πιστέψτε με πως δουλεύω σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη όλο αυτό το διάστημα προς το πρόσωπο μου. Αυτό που απομένει είναι να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα».
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Τον ειδατε πως χοροπηδουσε στα πανηγυρια χτες;;; ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ. Μπες παικταρα μου να τους παρεις ολους σβαρνα
-
- Mr Ξερόλας 2019
ΠΑΟΚ -Βολος στο Κύπελλο βασικός και αλλαγή στο ματς με Λαμία.
Άιντε να σε δούμε λιγάκι.
Άιντε να σε δούμε λιγάκι.
Αντε να τον δουμε τον κοντο
Μαυρα ματια καναμε
Ηρθε επιτελους η ωρα να μπουκαρει
Μαυρα ματια καναμε
Ηρθε επιτελους η ωρα να μπουκαρει
Επιτέλους!
Επιστροφή σε επίσημο παιχνίδι μετά τις 12/05
Τελευταία εμφάνιση ήταν στο φιλικό Λατσιο - Άστον Βίλα στις 03/08 που έπαιξε 30 λεπτά
Θέλει χρόνο και υπομονή και ευτυχώς το πρόγραμμα πλέον δίνει τη δυνατότητα γι αυτό
Επιστροφή σε επίσημο παιχνίδι μετά τις 12/05
Τελευταία εμφάνιση ήταν στο φιλικό Λατσιο - Άστον Βίλα στις 03/08 που έπαιξε 30 λεπτά
Θέλει χρόνο και υπομονή και ευτυχώς το πρόγραμμα πλέον δίνει τη δυνατότητα γι αυτό
- figurehead4
Σιδερένιος παιχτούρα.
Θα βγάλεις ματιά, όχι μόνο γιατί είσαι τρελός παιχταράς, αλλά γιατί είσαι ήδη άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι
Θα βγάλεις ματιά, όχι μόνο γιατί είσαι τρελός παιχταράς, αλλά γιατί είσαι ήδη άρρωστο ΠΑΟΚτσάκι
- navigator11
Καταφέραμε και βγάλαμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο της σεζόν χωρίς τον Μαρκαντώνη. Από εδώ και πέρα θα μπορούμε να υπολογίζουμε και σε αυτόν. Τεράστιο πλεονέκτημα για το ακόμα πιο ουσιαστικό μέρος της χρονιάς. Μπορεί μόνο αυτός (πέρα από κάποια άλλη προσθήκη τον Ιανουάριο), αν πιάσει σύντομα τα στάνταρ απόδοσης που έχουν πει διάφοροι φίλοι εδώ μέσα ότι είναι υψηλά, να αλλάξει τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα.
- ΑποστόληςΑ
Η Lazio διέγνωσε πολύ σωστά το μέγεθος του τραυματισμού του, ήξερε ότι θα τον στερηθεί για 3 μήνες από τους 9 και μάλιστα τους πρώτους μήνες της σεζόν και αποφάσισε να μας τον παραχωρήσει.
Ο αδελφός μου που ήταν στο γήπεδο μου είπε ότι είναι "τάπας"!
Μακάρι αυτή η τάπα να μας αλλάξει προς το καλύτερο. Θέλω να τον δω στην Τρίπολη.
Μακάρι αυτή η τάπα να μας αλλάξει προς το καλύτερο. Θέλω να τον δω στην Τρίπολη.
2-3 πραγματακια που παρατηρησα. Τρεχει και πρεσαρει σαν παλαβος, δεν φοβαται το physical game αν και αδυνατος και πολυ βασικο ζηταει μπαλα απο τον τερματοφυλακα για να προωθησει το παιχνιδι, κατι που δεν το εκανε κανεις παικτης μας ως τωρα στον αξονα.
- john4serres
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η Lazio διέγνωσε πολύ σωστά το μέγεθος του τραυματισμού του, ήξερε ότι θα τον στερηθεί για 3 μήνες από τους 9 και μάλιστα τους πρώτους μήνες της σεζόν και αποφάσισε να μας τον παραχωρήσει.
Είναι όντως κοντός...και στον ΠΑΟΚ ξέρανε την έκταση του τραυματισμού Αποστόλη (είχε δηλώσει ο Λούτσος πριν κανα δυο βδομάδες ότι επανήλθε νωρίτερα απ' ότι εκτιμούσαν)....Τέτοιος παίχτης βέβαια μόνο για διακοπές θα ερχόταν εάν ήταν σε φουλ ρυθμό....Μακάρι να αποδώσει τα αναμενόμενα.