Razvan Lucescu III
-
- Επικοινωνία:
Re: Razvan Lucescu III
Άψογο κοουτσαρισμα από έναν προπονητή που συνεχώς εξελίσσεται! Σου έχω σουρει τα εξ αμάξης αλλά πλέον υποκλίνομαι.
τον έχω κράξει ; ναι !
πολλές φορές ;
ώ ναί
Σιγά τα αυγά
οποτε η ομαδα παιζει μπαλιτσα , δε με νοιζει
μακαρι να τον κράζω αβέρτα
ο καλύτερος μέχρι να έρθει ο επομενος
πολλές φορές ;
ώ ναί
Σιγά τα αυγά
οποτε η ομαδα παιζει μπαλιτσα , δε με νοιζει
μακαρι να τον κράζω αβέρτα
ο καλύτερος μέχρι να έρθει ο επομενος
- northernlights
- Μπαρκαρούτσος
Πριν 18 χρόνια ακριβώς,μας απεκλεισες από την Ευρώπη.Ντροπη σου,φύγε!!!
1760 και σήμερα
1760 και σήμερα
- figurehead4
Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μην ανανεώσει.
Θα ετοιμάσει την γκάβλα του Ιβάν, την ομάδα των 100 χρόνων.
Σιγά μην εμπιστευτεί άλλον ο Ιβάν
Θα ετοιμάσει την γκάβλα του Ιβάν, την ομάδα των 100 χρόνων.
Σιγά μην εμπιστευτεί άλλον ο Ιβάν
Από περτικαλί σάιτ:
Λουτσέσκου: «Αν όλες οι πλευρές θελήσουν, δεν θα είναι πρόβλημα η ανανέωσή μου - H βραδιά ανήκει στους παίκτες»
01-12-2023 00:56
Ελένη Μπούντου
Μόνο αποθεωτικά ήταν τα σχόλια του Ραζβάν Λουτσέσκου για τους παίκτες και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου μετά τον «ασπρόμαυρο» θρίαμβο στην Φρανκφούρτη - Τι δήλωσε για την ανανέωση του συμβολαίου του αλλά και την... πίεση του Ιβάν Σαββίδη.
Αναλυτικά όσα ανέφερε στην συνέντευξη τύπου:
«Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου. Σε αυτούς ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο. Η απευθείας πρόκριση στους 16 σημαίνει μια ακόμη έξτρα πρόκριση, ειδικά απέναντι σε μια γερμανική ομάδα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ρουμάνου τεχνικού του Δικεφάλου.
Για το παιχνίδι: «Σε ορισμένα σημεία υποφέραμε, σε άλλα σταθήκαμε τυχεροί, σε άλλα το διαχειριστήκαμε έξυπνα. Ξέραμε πως να ανταπεξέλθουμε. Σήμερα είναι η βραδιά των παικτών μου. Εμείς είμαστε δίπλα στον πάγκο για να βοηθήσουμε. Αυτοί υποφέρουν, αυτοί δίνουν τα πάντα».
Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Αν θέλετε να μιλήσουμε για την προοπτική του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, θα σας πω ότι το επόμενο παιχνίδι μας είναι τον Μάρτιο. Πίστευα ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει τέτοια πορεία. Είπα το καλοκαίρι ότι πρέπει να αλλάξουμε την προσέγγιση μας να γίνουμε πιο θετικοί.
Μετά το ματς με την Άιντραχτ στην Τούμπα πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι εδώ. Αν κάποιος μας πίεσε παρά πολύ για να πάρουμε το μέγιστο από τους παίκτες μας, ήταν το αφεντικό. Ανήκει μερίδιο επιτυχίας και στον Ιβάν Σαββίδη».
Για την υποστήριξη των οπαδών: «Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που να αγαπιέται τόσο και να την ακολουθούν τόσο πιστά. Το σημείωσε και ο Βιεϊρίνια στο λόγο του, παίζουμε γι' αυτόν τον κόσμο, όχι μόνο για την πρωτιά»
Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ανησυχεί κάποιος. Αν όλες οι πλευρές θελήσουν, δεν θα είναι πρόβλημα. Αλλά δεν είναι της παρούσης να μιλήσουμε. Έχω ζήσει πολλά με τον ΠΑΟΚ, ευχάριστες και δύσκολες στιγμές, έχουν γίνει κλοπές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν είναι μια στιγμή για να μιλήσουμε γι’ αυτό το θέμα, αλλά αν το θέλουν όλοι θα τα βρούμε».
ΣυμφωνωMitsospaoki4 έγραψε:Σήμερα έστησε υποδειγματικά την ομάδα!
Τεράστια επιτυχία σήμερα!
Αυτο θελουμε να βλεπουμε
Ήδη ξέχασε ότι παίζουμε με Ελσίνκι.Στα κάγκελα ο Doomlord!!!papwolf έγραψε:Από περτικαλί σάιτ:Για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ: «Αν θέλετε να μιλήσουμε για την προοπτική του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, θα σας πω ότι το επόμενο παιχνίδι μας είναι τον Μάρτιο.

Όλα καλά ρε τρελέ μου, αλλά γιατί μου βγάζεις τον Οζντόεφ, που ήταν πανταχού παρών, αντί για τον πολύ βαρύ εχθές, κατά την άποψη μου Μεϊτέ;
- Amsterdamer_87
Ποιοι μυθοι μωρε ?? Μονος του τα ελεγε στις συνεντευξεις που εδινε..Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ένας ένας καταρρίπτονται όλοι οι μύθοι. Του ότι δεν μπορεί 3 διοργανώσεις (αν και κύπελλο δεν παίξαμε ακόμα)
Μπορεις να βρεις τις δηλωσεις (περι τρια ματς) παντου..
Razvan Lucescu III
Αυτό που γουστάρω στον Λουτσε και το έχω γράψει ξανά , είναι το ποσο πολύ πιστεύει στον εαυτό του και στη δουλειά του και πόσο το μεταδίδει στην ομάδα .
Το αποτέλεσμα είναι να πηγαίνει παντού και να παίζει το ίδιο .
Δεν κλέβει τα παιχνίδια.. τα κερδίζει .
Το αποτέλεσμα είναι να πηγαίνει παντού και να παίζει το ίδιο .
Δεν κλέβει τα παιχνίδια.. τα κερδίζει .
Μεγάλο διπλό αλλά μέσα στο πρόγραμμα.
Χαμηλά την μπάλα, η ομάδα πέτυχε τον μίνιμουμ στόχο για Κόνφερενς. Έχουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους φέτος, και με Ραζβαν μπορούμε να τους πετύχουμε. Ενωμένοι και δίπλα στην ομάδα να δούμε μέχρι που θα φτάσουμε
Χαμηλά την μπάλα, η ομάδα πέτυχε τον μίνιμουμ στόχο για Κόνφερενς. Έχουμε ακόμα μεγαλύτερους στόχους φέτος, και με Ραζβαν μπορούμε να τους πετύχουμε. Ενωμένοι και δίπλα στην ομάδα να δούμε μέχρι που θα φτάσουμε