Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Συγνώμη nunies αλλά δεν είναι λογική η ερώτηση. Το λογικό ήταν να ακουστεί το όνομα του Παμπλο. Τα είπε παρά πολύ σωστά ο Napoli παραπάνω.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γαμημένος διχασμός. Δεν μπορούμε να γουστάρουμε Garcia και να γουστάρουμε Lucescu, πρέπει ή τον έναν ή τον άλλον.
Να που συμφωνουμε
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

sn0ufel4 έγραψε:Αφού είναι ρουμανογυφτος πορτοφολας δε τον γουστάρουμε δε βάζει τα ελληνακια και δε κράζει το κατεστημένο της αθηνας
α καλα, η κασετα να παιζει
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

nunies4 έγραψε:Το γιατί ντε και καλά έπρεπε να φωνάξουν το όνομα του χθές που επέστρεψε ο Πάμπλο το καταλαβαίνω σαν ερώτηση. Είναι λογική.
Το γιατί γενικώς δεν φωνάζουν το όνομα του πιο επιτυχημένου προπονητή όλων των εποχών της ομάδας, είναι που χρήζει περαιτέρω ανάλυσης
Γιατι εχετε κολλησει στον Γκαρσια? Ποσοι παικτες μας εχουν αποθεωθει οταν επεστρεψαν σαν αντιπαλοι? Ε λοιπον ο Γκαρσια εχει ιδιαιτερη θεση στην καρδια μας, πηρε και ενα ΑΡΧΙΔΑΤΟ κυπελλο μεσα στον γαυρο οταν αλλοι μας παρατησαν.
Τωρα αν εσεις το μεταφραζετε ως μπηχτη στον Ρασβαν, δικο σας θεμα. Ο κοσμος μια χαρα αγαπαει τον Ρουμανο, απλως καποιοι εχετε μανια καταδιωξης
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βρήκες άνθρωπο να την πεις.
Στο πρώτο μου ποστ μετά το ματς έγραψα Υ.Γ. Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν συνεδεσα την χθεσινή αποθέωση του Πάμπλο με μομφή εναντίον του Ραζβαν.
Προβληματισμό για ποιο λόγο γενικώς υπάρχει δισταγμος να αποθεωθεί ο Ραζβαν εξέφρασα.

Ο Πάμπλο δεν έχει απλά ιδιαίτερη θέση. Για εμένα είναι στο τοπ 10 εμβλημστικοτερων μορφών που φόρεσαν τον δικέφαλο. Αν δε μιλήσουμε με κριτήριο το ποσό επιδραστικοι υπήρξαν θα τον έβαζα στο τοπ 3.
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

Όσοι γουστάρουν Πάμπλο Γκαρσία στην παρούσα φάση και δεν θέλουν Λουτσέσκου είναι ο λόγος που "πρωτάθλημα δεν παίρνουμε, στο Τσαμπιονς Λιγκ δεν βγαίνουμε". Όχι ότι δεν μπορεί ο Παυλάρας, στη νοοτροπία των οπαδών αναφέρομαι.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

nunies4 έγραψε:Βρήκες άνθρωπο να την πεις.
Στο πρώτο μου ποστ μετά το ματς έγραψα Υ.Γ. Τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία.
Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Δεν συνεδεσα την χθεσινή αποθέωση του Πάμπλο με μομφή εναντίον του Ραζβαν.
Προβληματισμό για ποιο λόγο γενικώς υπάρχει δισταγμος να αποθεωθεί ο Ραζβαν εξέφρασα.

Ο Πάμπλο δεν έχει απλά ιδιαίτερη θέση. Για εμένα είναι στο τοπ 10 εμβλημστικοτερων μορφών που φόρεσαν τον δικέφαλο. Αν δε μιλήσουμε με κριτήριο το ποσό επιδραστικοι υπήρξαν θα τον έβαζα στο τοπ 3.
Βασικα σορυ αλλα δεν ηθελα να την πω σε σενα. Γενικο ηταν το σχολιο γιατι καποιοι εχουν τρομερη εμμονη απαξιωσης του Γκαρσια, λες και ειπαμε διωξτε τον Ρασβαν.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Το ενδεχόμενο να φώναξαν το ονομα του Ραζβαν ωστε να του δείξουν πως άλλο πράγμα η αγαπη προς τον Πάμπλο αλλο η στηριξη προς αυτον αποκλείεται? Για να αποφευχθεί εννοω η οποιαδήποτε σύγχυση. Δεν ημουν μεσα για να ξέρω τι παίχτηκε, απλως λεω μη τυχον παιχτηκε κάτι τετοιο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πριν το ΣΚ που έρχεται, μετά τον αγώνα με Eintracht, θα φτιάξω την αγαπημένη μου λίστα με τα λεπτά συμμετοχών!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

@Μπαρκαρουτσος

Εδω εισαι :

https://www.transfermarkt.us/paok-thess ... ta=%262023

Πατα το ρολογακι στην τελευταια στηλη για να γινει η ταξινομηση
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ναι το ξέρω, πάντα έτσι το φτιάχνω. Απλώς το κάνω μηνιαίως και τα γράφω εδώ από μόνος μου.. Πάντα βάζω το λινκ αυτό, μήπως κάποιος δεν βολεύεται έτσι όπως τα γράφω. Γιατί εγώ βάζω και λεπτά/αγώνα.

Το ξεκίνησα πέρσι γιατί κάποιοι έγραφαν ότι παίζει συνέχει ο Kaddouri και τέτοια.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Μπαρκα, και ο Καντουρι και ο Μπισε επαιζαν αρκετα σε συμμετοχες οχι σε λεπτα. Δηλαδη επεμενε να τους βαζει ως πρωτες αλλαγες.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Νομίζω ο Νάπολι τα είπε ακριβώς όπως έχουν.

Πρώτον ο Πάμπλο έπαιξε και σαν παίχτης στην ομάδα.

Δεύτερον άμα παίξουμε με τον Κονσεϊσάο για παράδειγμα να μην τον φωνάξουμε ξέρω γω δλδ?

Τρίτον για όσους θίχτηκαν και βγάζουν κόμπλεξ, γιατί άλλο να αγαπάς Ρασβαν άλλο να έχεις κόμπλεξ, μπαίνουν σε συγκρίσεις για να αποδείξουν τί ακριβώς?

Μόνο που συγκρίνετε έναν προπονητή των 2 μυρίων με έναν τον 100 χιλιάδων, μόνοι σας μειώνετε τον Λουτσεσκου.

Άσκοπες συζητήσεις χωρίς απολύτως κανένα λόγο.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βλάανταν Ίιβιτς ΟΕ ΟΕ ΟΕ. ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Πίσω και σας φάγαμε, ΕΡΧΟΜΑCTEEEEE
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Αρχοντιδης οεοεοε :lol: