Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Ο αυτοσαρκασμος πολλες φορες δηλωνει ανωτεροτητα. Συνηθως ομως λεμε, καλα θα ηταν τετοιες αποψεις να τις κραταμε για εμας και για θεμα ιδεολογιας να μην βγαινουν προς τα εξω, αυτονοητο το "γιατι. Με αυτα ομως που διαβαζουμε και εδω μεσα αλλα και γενικα με την υπερεκτιμημενη υπερηφανεια που εχουμε σαν λαος, καπου εχουμε χασει τη μπαλα, με αποτελεσμα να φτασουμε στα μαυρα χαλια που εχουμε. Οποτε ας αρχιζουμε να συνηθιζουμε και τετοια γραφομενα, μηπως και ξυπνησουμε. Κατι "ΠΑΟΚ εισαι"...εχουν γινει για πολλους εκτος απο χαβαλε και "τροπος ζωης", ειδικα απο τους πιτσιρικαδες, ενας ειδος ζαμανφουτισμου. Δε θελω να επεκταθω κι αλλο, καποιοι μπορουν να καταλαβουν, καποιοι οχι. Με καλυψες με τα γραφομενα σου, αν και πραγματικα σκληρο να το λες και να το διαβαζεις ετσι ωμα.
Υ.Γ. Σαν ΠΑΟΚτσης και ποντιος, κανεις δεν ειναι περισσοτερο υπερηφανος με αυτα που πρεσβευει ο δικεφαλος για μενα. Οποτε σε αυτο το κομματι που αναφερα πιο επανω, μην παρεξηγηθω.
Υ.Γ. Σαν ΠΑΟΚτσης και ποντιος, κανεις δεν ειναι περισσοτερο υπερηφανος με αυτα που πρεσβευει ο δικεφαλος για μενα. Οποτε σε αυτο το κομματι που αναφερα πιο επανω, μην παρεξηγηθω.
Αν λεγόταν τέτοιο σύνθημα στην Τούμπα απο κάποιον ( σαν αυτό που διαγράφηκε ) κάποτε, μάλλον θα βρισκόταν στο νοσοκομείο.
Σωστος 100000000%. Δεν νομιζω οτι παλιοτερα ειχαν τετοια αισθηση του χιουμορ. ( στην καλυτερη θα ησουν νοσοκομειο )
...και όμως υπήρχε
...η διαφορά είναι ότι υπήρχε και η ομάδα όμως η μεγάλη
που δεν σου επέτρεπε να πεις κάτι τέτοιο
γιατί απλά...εκείνοι πιπωνόσαντε πριν καν περάσουνε τα Τέμπη
μεγάλo το difference
...η διαφορά είναι ότι υπήρχε και η ομάδα όμως η μεγάλη
που δεν σου επέτρεπε να πεις κάτι τέτοιο
γιατί απλά...εκείνοι πιπωνόσαντε πριν καν περάσουνε τα Τέμπη
μεγάλo το difference
λες για τις εποχες που παιρναμε πρωταθλημα καθε χρονο και κυπελλο καθε 2 χρονια? 

μιλώ για μιά εποχή που πήραμε ένα πρωτάθλημα και χάσαμε τζάμπα άλλα 3...και παίζαμε τελικό κυπέλλου αρκετά συχνά χωρίς να τα καταφέρνουμε
αλλά μιά εποχή που
είμασταν καλύτεροι σε όλα μας από το ΠΟΚ...κατεβαίναμε και τρέμανε...ανεβαίνανε και τρέμανε
τότενες που μας σφάζανε κυριολεκτικά οι κόρακες...και πορωνόμασταν ακόμα περισσότεροι inside out
τότενες...που γινόσουν - όπως και στα 70ties - παοκτζής...όχι για τους τίτλους που έπαιρνες
αλλά για τους τίτλους που σου κλέβανε
ελπίζω...να σε διαφώτισα bro
...γιατί last years...δεν μας κλέψανε τίποτις νομίζω
αλλά μιά εποχή που
είμασταν καλύτεροι σε όλα μας από το ΠΟΚ...κατεβαίναμε και τρέμανε...ανεβαίνανε και τρέμανε
τότενες που μας σφάζανε κυριολεκτικά οι κόρακες...και πορωνόμασταν ακόμα περισσότεροι inside out
τότενες...που γινόσουν - όπως και στα 70ties - παοκτζής...όχι για τους τίτλους που έπαιρνες
αλλά για τους τίτλους που σου κλέβανε
ελπίζω...να σε διαφώτισα bro

έλα βρε συ araya
αφού ξέρεις ότι δεν πρόκειται ποτές...να το γράψω με σ
αφού ξέρεις ότι δεν πρόκειται ποτές...να το γράψω με σ

Το "γιατι", εγω τουλαχιστον το καταλαβα. Βγηκες ακτινογραφια απο με. Προσπαθησε με τους αλλους τωρα. 

-
ειναι πολυ γαματο συνθημα τ ειχαμε περσι μ πανελληνιο αν δεν κανω λαθος στο παλατακι αλλα(κ δν ξερω τ γιατι)δν προωθηθηκε...κριμα...ο ρυθμος καταρχην ειναι οπως τ λες κι εσυ μεσα στο βιντεοvitr3ous έγραψε:Σε τι ρυθμο ειναι αυτο???Και πιστευω οτι πρεπει να ακουστει αυτο
Empros aite kai mia zwh mazi sou
emeis oi arrwstoi oi opadoi sou
dikefale gia sena mono zoume
kai opou paizeis 8a s akolou8oume
PAOK ole ole ole oleo
PAOK ole ole ole oleo
Ki otan ston tafo PAOK 8a me pane
oloi apo panw na me tragoudane
PAOK OLE OLE OLE OLEO PAOK OLE OLE OLE OLEO
Οριστε και το βιντεο με τον ρυθμο---------> http://www.youtube.com/watch?v=EvqpxT2SE6s

-
Οσοι βρεθουν στο πεταλο την κυριακη ας ακουν τον οργανωτη και μοναχα αυτον!
Αντε επιτελους να κανουμε κερκιδα ανταξια των δυνατοτητων μας,ας μην λεει ο καθενας οποιο συνθημα του κατεβει...Δυνατη-συγχρονισμενη φωνη απο ολους διχως κινητα και καμερες στο χερι,αφηστε τα αδερφια που βρισκονται στις αλλες θυρες να τραβανε!!!

Αντε επιτελους να κανουμε κερκιδα ανταξια των δυνατοτητων μας,ας μην λεει ο καθενας οποιο συνθημα του κατεβει...Δυνατη-συγχρονισμενη φωνη απο ολους διχως κινητα και καμερες στο χερι,αφηστε τα αδερφια που βρισκονται στις αλλες θυρες να τραβανε!!!

Β. Παπακωνσταντινου - willyNakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:ειναι πολυ γαματο συνθημα τ ειχαμε περσι μ πανελληνιο αν δεν κανω λαθος στο παλατακι αλλα(κ δν ξερω τ γιατι)δν προωθηθηκε...κριμα...ο ρυθμος καταρχην ειναι οπως τ λες κι εσυ μεσα στο βιντεοvitr3ous έγραψε:Σε τι ρυθμο ειναι αυτο???Και πιστευω οτι πρεπει να ακουστει αυτο
Empros aite kai mia zwh mazi sou
emeis oi arrwstoi oi opadoi sou
dikefale gia sena mono zoume
kai opou paizeis 8a s akolou8oume
PAOK ole ole ole oleo
PAOK ole ole ole oleo
Ki otan ston tafo PAOK 8a me pane
oloi apo panw na me tragoudane
PAOK OLE OLE OLE OLEO PAOK OLE OLE OLE OLEO
Οριστε και το βιντεο με τον ρυθμο---------> http://www.youtube.com/watch?v=EvqpxT2SE6sεμενα μ θυμιζει παντως παραλλαγμενο ρυθμο απο τ ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ
Απο εκει ειναι ο ρυθμος.
- midenistis
- Επικοινωνία:
λάθος το λες..free4 έγραψε:Ενα ακόμη καινούργιο που ακούστηκε σε παιχνίδι του χάντμπολ..
Ηρθαμε σκαστοί από την κλινική
ΠΑΟΚάρα μου
δεν το ξέρουν οι γιατροί
Και θα ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά
είμαστε άρρωστοι
με του ΠΑΟΚ τη στολή!
Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική, ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί...
και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά, μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή!!!
Που είσαι εσύ ρε μλκ???
Εγώ όπως το άκουσα το λέω..
Δεν ήμουν στον αγώνα του χάντμπολ για να το ακούσω..
Ετσι μου το μετεφεραν έτσι το αναφέρω!
Το καινούργιο:
γαύροι μουνι@
γαύροι μουνι@
γ@μω τον βρωμοπειραιά
και την 7
και την 8
γ@μω τον ολυμπιακό
Εγώ όπως το άκουσα το λέω..
Δεν ήμουν στον αγώνα του χάντμπολ για να το ακούσω..
Ετσι μου το μετεφεραν έτσι το αναφέρω!
Το καινούργιο:
γαύροι μουνι@
γαύροι μουνι@
γ@μω τον βρωμοπειραιά
και την 7
και την 8
γ@μω τον ολυμπιακό