Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
shark4

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από shark4 »

Παρα μα παρα πολλα...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Την επιθυμία του να πετύχει στη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν εκτελεστικός διευθυντής του «δικέφαλου», Βασίλης Γκαγκάτσης, που δεν δίστασε να κάνει λόγο για πρωτάθλημα.

«Θέλω να πετύχω στον ΠΑΟΚ. Δεν βάζω όνειρα. Το όνειρό μου ήταν κάποια στιγμή να δω την εθνική ομάδα ψηλά, το έκανα πράξη, αποχώρησα και τώρα θέλω να δω τον ΠΑΟΚ όσο γίνεται πιο ψηλά. Να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και βεβαίως να δούμε διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό το οποίο μέχρι σήμερα βλέπουμε», δήλωσε ο Βασίλης Γκαγκάτσης στην εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, όπου βρέθηκε την Τετάρτη με την ευκαιρία της ορκωμοσίας του γιου του Μάκη, που έχοντας φοιτήσει στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ορκίστηκε προχθές το μεσημέρι.

Eπιτέλους ο Γκαγκάτσης μίλησε.....
Τώρα αυτό μπηχτή ήταν ή μου φάνηκε???
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λένε ότι θα παίξει ο Κουτσια στην θέση του Κονσε.
Εκπλήξεις ο Πορτογάλος;
Λοιπόν το τρένο μου φεύγει στις 13:21 για Θεσσαλονίκη, οπότε δε με παίρνει άλλο να βρίσκομαι μπροστά στον Η/Υ. Ευτυχώς που το γραφείοο μου είναι κοντά στον Σταθμό.
Θα τα πούμε από Δευτέρα αδέλφια και ελπίζω με χαμόγελα!
Είναι το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ που θα δω live στην Τούμπα! Αν γίνει καμιά στραβή θα ξέρετε ποιός είναι ο καντέμης!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Αποστόλη πρώτο ματς στην Τούμπα??? Η δικιά μου πρωτιά ήταν με Βερονα το μακρινό '85.
Φαντάζομαι την αγωνία και την έξαψή σου αν και αυτό που θα δεις δεν θα είναι ούτε το 1/3 απ' αυτό που κάποτε συνέβαινε και με τα καλά του και με τα κακά του.
Π.χ. το ιστορικό ματς-δεν θυμάμαι χρονιά,κάπου στο 86,87 ήταν-που ανέβηκαν πρώτη φορά μετά από χρόνια καμιά 200αριά κακόμοιροι γάβροι.....τι πέτρα είχανε φάει θεέ μου....ανάθεμα και αν είχαν δει ματς...λουμπάγκο από το σκύψιμο πίσω απ' τις ασπίδες των ματατζήδων είχανε πάθει.
Εύχομαι πάντως να είσαι γουρλής....
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ετοιμος να ρισκάρει

Ο «συντηρητικός» Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να δώσει θέση βασικού τόσο στον Βασίλη Κουτσιανικούλη όσο και στον Αντρές Βιεϊρίνια, σε ένα 4-3-3 όπως δεν το έχει εφαρμόσει ποτέ και ειδικά σε ένα ντέρμπι. Στις δοκιμές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός στη χθεσινή προπόνηση φανέρωσε μέρος των προθέσεών του όσον αφορά την επιθετική γραμμή, ενώ τα πάντα για την άμυνα και τη μεσαία γραμμή ξεκαθάρισαν, με την ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να αποκαλύπτεται όσον αφορά τους εννιά από τους έντεκα παίκτες.

Το «ζουμί» της χθεσινής προπόνησης ήταν στο δεύτερο μισό της, όταν ο Σάντος χώρισε τους παίκτες σε δύο ομάδες και ακολούθησε αρχικά ένα παιχνίδι τακτικής (η μια ομάδα έπαιζε χωρίς τερματοφύλακα και είχε στόχο να περάσει το κέντρο) και στη συνέχεια ένα διπλό με δύο εστίες στο μισό γήπεδο.

Δεν αλλάζει η άμυνα
Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Σάντος θα χρησιμοποιήσει την ίδια αμυντική τετράδα, αποτελούμενη από τους Αραμπατζή (στα δεξιά), Τσιρίλο, Σαβίνι και Λίνο. Ο Πορτογάλος προτίθεται να εμπιστευτεί εκ νέου τους δύο Ιταλούς στο κέντρο της άμυνας, παρά το γεγονός ότι οι Μαλεζάς και Μπιζέρα βρίσκονται στη διάθεσή του. Οι δύο τελευταίοι αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «αναπληρωματικών».

Επιστρέφει ο Σορλέν
Μπροστά από την τετράδα της άμυνας ο Σάντος παρέταξε τον Πάμπλο Γκαρσία σε ρόλο αμυντικού χαφ και τους Γιώργο Φωτάκη στα δεξιά και Ολιβιέ Σορλέν στα αριστερά. Ο Γάλλος επιστρέφει στην ενδεκάδα έπειτα από 1,5 μήνα σχεδόν, καθώς είχε απουσιάσει από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του «δικέφαλου» για το Γιουρόπα Λιγκ και το πρωτάθλημα, και θα πάρει τη θέση του Βλάνταν Ιβιτς.

Οι «μικροί» και ο Κονσεϊσάο
Για να μπορέσει να τεστάρει όσο το δυνατόν καλύτερα την άμυνα και τη μεσαία γραμμή, ο Σάντος τοποθέτησε στην αντίπαλη ομάδα τους παίκτες που προορίζει για βασικούς στην επίθεση. Ο Μουσλίμοβιτς ήταν στην κορυφή, μαζί με τον Παπάζογλου, ενώ στα άκρα έκανε συνεχείς εναλλαγές με πρωταγωνιστές τους Κουτσιανικούλη, Βιεϊρίνια και Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος έδωσε μεγαλύτερη έμφαση στους δύο μικρούς και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ρίξει και τους δύο στη μάχη, κάτι που έκανε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά σε σύστημα 4-4-2 και τον Βιεϊρίνια σε θέση δεύτερου επιθετικού.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4345724
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Orwell έγραψε:
και βεβαίως να δούμε διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό το οποίο μέχρι σήμερα βλέπουμε»,
δυο τρεις τέτοιες δηλώσεις ακόμα και σας βλέπω να γίνεστε κολλητάρια :?:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Απ' την Κική και την Κοκό ποιά να διαλέξω???
Οσο δεν μιλάει και ξεχνιέται η παρουσία του τόσο το καλύτερο....
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μονο ο μώραλης θα ανεβει με την αποστολή του ολυμπιακου.
Δε θα κατσει μάλιστα στα επίσημα, αλλά στον πάγκο!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Orwell έγραψε:Την επιθυμία του να πετύχει στη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν εκτελεστικός διευθυντής του «δικέφαλου», Βασίλης Γκαγκάτσης, που δεν δίστασε να κάνει λόγο για πρωτάθλημα.

«Θέλω να πετύχω στον ΠΑΟΚ. Δεν βάζω όνειρα. Το όνειρό μου ήταν κάποια στιγμή να δω την εθνική ομάδα ψηλά, το έκανα πράξη, αποχώρησα και τώρα θέλω να δω τον ΠΑΟΚ όσο γίνεται πιο ψηλά. Να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και βεβαίως να δούμε διαφορετικό ποδόσφαιρο από αυτό το οποίο μέχρι σήμερα βλέπουμε», δήλωσε ο Βασίλης Γκαγκάτσης στην εφημερίδα «Χρόνος» της Κομοτηνής, όπου βρέθηκε την Τετάρτη με την ευκαιρία της ορκωμοσίας του γιου του Μάκη, που έχοντας φοιτήσει στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ορκίστηκε προχθές το μεσημέρι.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Γκάγκα δεν πολυσυμπαθεί το ποδόσφαιρο που παίζουν οι ομάδες Σάντος (σε ποιον άραγε αρέσει;;). Βέβαια ήταν ο ίδιος που επέλεξε και στήριξε τον κλώνο του Σάντος, Ρεχάγκελ στην εθνική τόσα χρόνια...
Απλά δεν συμμετέχει (θεωρητικά πάντα) σε αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ....
ΥΓ Έχει και έναν προπονητή (φίλο καρδιακό) άνεργο εξ ανατολάς...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ο Λούσιο Φιλομένο ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Βλάνταν Ιβιτς στο ισχίο Αποχώρησαν για προληπτικούς λόγους, ενώ ο γιατρός του «δικεφάλου» Παναγιώτης Γιγής εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα παίξουν στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=83684

δηλαδη πρεπει να τραυματιστει κ ο ζαγορακης για να καταλαβουν οτι κατι δεν παει καλα?????? :whatever: :whatever:

ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει ......και δεν ειναι τυχαιο εχει τραυματιστει ολη η ομαδα....αν ειναι δυνατον.....

σηκωνω τα χερια ψηλα
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

Δημοσίευση από kastoria_1970 »

Ζώντας την ίδια γνωστή μονότονη ιστορία εδώ και πολλά χρόνια, είτε από γκίνια, είτε από αδικία, ελάχιστες φορές γιατί ο γαύρος πραγματικά το άξιζε, αναλωνόμαστε στα κλασικά μοιρολατρικά σχόλια μετά από κάθε κακή εμφάνισή της ΠΑΟΚάρας.
Διάβασα τα περισσότερα σχόλιά σας και αν μπορούσαμε να βγάλουμε συμπεράσματα, περίπου 10-20% πιστεύει στη νίκη, ένα 50-60% πιστεύει στο Χ και οι υπόλοιποι στην ήττα. Σχεδόν έχουμε αποδεχτεί ένα αρνητικό αποτέλεσμα.
Η φετινή ηττοπάθεια, είναι φυσικό επακόλουθο μιας ανέλπιστης περσινής πορείας, που ελάχιστοι πίστευαν πριν την έναρξη της περσινής σεζόν.
Αναπόφευκτα φέτος έρχεται η σύγκριση, η οποία μέχρι στιγμής είναι αρνητική. Συνολικά τρείς ισοπαλίες, δυο νίκες (Βαλερένγκα, Λεβαδειακός) και μια ήττα (πάλι Βαλερένγκα).
Όλη αυτή η κατάσταση ενισχύεται κι από την αρνητική (πρόσφατη) παράδοση στα παιχνίδια με τον οσφπ.

Εεεε, λοιπόν θα σας πω κάτι.
Θα κερδίσουμε.
Και όχι γιατί ΠΑΟΚ είσαι και μπορείς και τα κλασικά λαϊκής κατανάλωσης. Θα κερδίσουμε γιατί έτσι λέει η στατιστική.
Και η πουτ@ν@ η επιστήμη λέει ότι και με τι Ρεάλ να παίξεις 20 παιχνίδια, το ένα θα το κερδίσεις κάποια στιγμή. Που θα πάει!

Υ.Γ.
Δεν ποστάρω συχνά. Φαίνεται και από τον αριθμό τον Post μου. Αλλά μπαίνω ανελλιπώς, καθημερινά στο forum και διαβάζω.
Εάν κερδίσουμε το Post μου θα είναι γούρικο :P και υπόσχομαι να ξαναποστάρω σε επόμενο ντέρμπι.
Εάν όχι :evil: δεν θα ξαναποστάρω για 3 μήνες.
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

Δημοσίευση από kastoria_1970 »

Σε συνέχεια του προηγούμενου για να μην μείνω στα 13 post.
Γίναμε και προληπτικοί ρε γμτ.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

paok87 έγραψε:Μονο ο μώραλης θα ανεβει με την αποστολή του ολυμπιακου.
Δε θα κατσει μάλιστα στα επίσημα, αλλά στον πάγκο!
Θεοδωρίδης:

«Δεν θα πάω στην Τούμπα. Όταν χρειαζόταν, δεν έλειψα ποτέ από καμία μάχη. Πρώτος πήγαινα και τελευταίος έφευγα. Δεν είναι δικό μου θέμα αν θα πάω. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν τελείως ανιδιοτελής. Δεν πήρα από τον Ολυμπιακό ούτε δραχμή. Όλα τα έκανα και τα κάνω για την τρελή αγάπη που έχω στον Ολυμπιακό. Θα παραμείνω δίπλα στην ομάδα με τον τρόπο που ξέρω εγώ. Δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι ο Ζίκο στην Τούμπα. Για να τα λέμε όλα, δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον άνθρωπο αυτό να κάνει το ντεμπούτο του στην Τούμπα».

http://www.sport-fm.gr/article/195564
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

PARASANDALOS έγραψε:ο Λούσιο Φιλομένο ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Βλάνταν Ιβιτς στο ισχίο Αποχώρησαν για προληπτικούς λόγους, ενώ ο γιατρός του «δικεφάλου» Παναγιώτης Γιγής εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα παίξουν στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=83684

δηλαδη πρεπει να τραυματιστει κ ο ζαγορακης για να καταλαβουν οτι κατι δεν παει καλα?????? :whatever: :whatever:

ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει ......και δεν ειναι τυχαιο εχει τραυματιστει ολη η ομαδα....αν ειναι δυνατον.....

σηκωνω τα χερια ψηλα
ετσι,ρε γιατι ορισμενοι εδω μεσα μας λενε,να κοιταμε τις μεγαλες ομαδες μονο οταν τραυματιζονται,οταν οι αλλοι
κανουν κατι καλο,σου λενε να πας να γινεις γαυρος,δεν τους κοιταμε μονο στα αρνητικα...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

DimisK έγραψε:Θέλω στις 11 το βράδυ της Κυριακής να αισθάνομαι περήφανος. Ότι κι αν σημαίνει αυτό....
Μόνο με νίκη θα πρέπει να αισθάνεσαι πλέον περήφανος Ντίμη. Και ειδικά με αυτό το σίχαμα, ΜΟΝΟ νίκη.

Ας κάνουμε και 1 ευκαιρία μόνο. Δε με ενδιαφέρει. Αρκεί αυτή η ευκαιρία να είναι το νικητήριο γκολ. Δεν αντέχω άλλο. Άρχισε να μας διακατέχει κόμπλεξ πλέον με αυτό το ματς. Δε πάει άλλο ρε, πως το λένε....

Ούτε ο Κάκος με ενδιαφέρει ούτε ο Γκαρσία ούτε ο Ντιόγκο. ΝΙΚΗ με τους απόγονους του στόλου. God bless America
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”