Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Montrealiotis
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Δικαιώνομαι εγώ που δοκίμασα Tapatalk δύο φορές, το βρήκα μαλακία και το απεγκατέστησα 
Browser ρε και από κινητό!
Browser ρε και από κινητό!
Γιατί ρε παιδιά; Είναι αρκετά εύχρηστοrainmaker έγραψε:Το ταπατοκ θα καταργηθεί ούτως ή άλλως από το σάιτ πιθανώς ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα
Είναι όντως εύχρηστο.
Καταργείται και πάμε σε κάποιο άλλο app, ή καταργείται γενικώς η όλη κατάσταση και το forum θα είναι προσβάσιμο μόνο από browser;
Καταργείται και πάμε σε κάποιο άλλο app, ή καταργείται γενικώς η όλη κατάσταση και το forum θα είναι προσβάσιμο μόνο από browser;
- Maurice_Escargot
Να πω ίσως αυτό που δεν τολμάει να πει κανείς, αλλά ξεφύλλισμα του φόρουμ στο Tapatalk το πρωί είναι το αγαπημένο μου ritual στην τ@υαλ@τα!
Sent from my Pixel
Sent from my Pixel
Μονο απο browser.praman έγραψε:Είναι όντως εύχρηστο.
Υπαρχουν αρκετοι λογοι που γινεται αυτο, σαν ανθρωπος που το χρησιμοποιει συνεχεια. Θα γινει ομως ΜΟΝΟ αφου αναβαθμιστει το φορουμ και γινει 100% φιλικο προς κινητα (και αρα αντι για tapatalk θα μπορειτε να εχετε το παοκμανια ως "webapp").
Το ποτε, εξαρταται απο εμενα και μονο την παρουσα χρονικη στιγμη και το ποτε θα βρω χρονο να το κανω γιατι δεν ειναι ευκολη διαδικασια.... Θα δουμε
++++++++++Maurice_Escargot έγραψε:Να πω ίσως αυτό που δεν τολμάει να πει κανείς, αλλά ξεφύλλισμα του φόρουμ στο Tapatalk το πρωί είναι το αγαπημένο μου ritual στην τ@υαλ@τα!
Sent from my Pixel
Κι εμενα στη δουλεια (beating capitalism one step at a time)
- kataramenos5
Ετσι ΟΚ Γιατι απο κινητο με browser οπως ειναι τωρα δεν....pgetsos έγραψε:Μονο απο browser.praman έγραψε:Είναι όντως εύχρηστο.
Υπαρχουν αρκετοι λογοι που γινεται αυτο, σαν ανθρωπος που το χρησιμοποιει συνεχεια. Θα γινει ομως ΜΟΝΟ αφου αναβαθμιστει το φορουμ και γινει 100% φιλικο προς κινητα (και αρα αντι για tapatalk θα μπορειτε να εχετε το παοκμανια ως "webapp").
Το ποτε, εξαρταται απο εμενα και μονο την παρουσα χρονικη στιγμη και το ποτε θα βρω χρονο να το κανω γιατι δεν ειναι ευκολη διαδικασια.... Θα δουμε
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Εντωμεταξύ εγώ εδώ και δέκα χρόνια σχεδόν μπαίνω αποκλειστικά από το browser του κινητού και κάνω τα πάντα 
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
sn0ufel4 έγραψε:Εντωμεταξύ εγώ εδώ και δέκα χρόνια σχεδόν μπαίνω αποκλειστικά από το browser του κινητού και κάνω τα πάντα
Εύγε συναγωνιστή!
Μπορει να παει ολο το φορουμ και αν βρει προσβολη που αξιζει ενα μηνα μπαν, εγω θα αυτομπαναριστω ξανα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Καλά είναι ο Joshua. Τι νομίζετε, ότι τον κλειδώσαμε κάπου επειδή διαφωνούσε παραδοσιακά με τους μοντς; Τς τς τς....
Μετά από ψηφοφορία των μοντς, άλλαξε ποινή του Dimg4a και έγινε μήνας. Η ποινή του Special 4 έμεινε ως έχει, δηλαδή επίσης μήνας. Ψήφισαν όλοι οι μοντς πλην ενός, που όμως δεν μπορούσε να επηρεάσει αποτέλεσμα.
Τα “επίμαχα” ποστς είναι στις σελίδες 327-329 του τόπικ Lucescu.
Γελαω. Α και επισης, ειρωνιες ενω ειμαι μπαναρισμενος και δεν μπορω να απαντησω δειχνουν το ποιον του καθενος εδω μεσα.