Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
navigator11 έγραψε:Ρε παίδες, εδώ και κάποιον καιρό ο κλασικός τρόπος που βάζαμε βίντεο από γιουτιουμπ δε λέει να δουλέψει για εμένα. Έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ανάρτησης; Ό,τι και να κάνω το βίντεο που θέλω να βάλω, μόλις πατάω το play, βγάζει μήνυμα "Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά αργότερα".
Μήπως θα σβήνεις κάτι από τα γράμματα που πρέπει; Ή ξεχνάς να αφαιρέσεις κάτι;
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Και πριν το & (σε μερικά urls υπάρχει, εξαρτάται πώς θα πάρεις το λινκ).
Βρε σεις, όντως υπάρχει προβλήματα με το upload στα ytube! Και εμένα μ βγάζει κάτι περίεργα!
Θα δείτε που έβαλε το χεράκι του το Μαύρο Χιόνι να μην ανεβάζω τραγούδια σε συνεννόηση με Miles. Αχ βρε και σε βρω!
Update: τελικά ανέβηκε χωρίς να πειράξω τίποτα. Απολαστευτο
Θα δείτε που έβαλε το χεράκι του το Μαύρο Χιόνι να μην ανεβάζω τραγούδια σε συνεννόηση με Miles. Αχ βρε και σε βρω!
Update: τελικά ανέβηκε χωρίς να πειράξω τίποτα. Απολαστευτο
- navigator11
Τελικά τα κατάφερα τυχαία. Μέσω όμως chrome, όχι από την εφαρμογή του γιουτιουμπ. Περίεργο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:navigator11 έγραψε:Ρε παίδες, εδώ και κάποιον καιρό ο κλασικός τρόπος που βάζαμε βίντεο από γιουτιουμπ δε λέει να δουλέψει για εμένα. Έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο ανάρτησης; Ό,τι και να κάνω το βίντεο που θέλω να βάλω, μόλις πατάω το play, βγάζει μήνυμα "Παρουσιάστηκε σφάλμα. Δοκιμάστε ξανά αργότερα".
Μήπως θα σβήνεις κάτι από τα γράμματα που πρέπει; Ή ξεχνάς να αφαιρέσεις κάτι;
- Mitsospaoki4
- Moderator
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ TAPATALK
Μην κάνετε το λάθος να κάνετε το τελευταίο update, γιατί μετά θα ζητάει στοιχεία πληρωμής για να απαντήσεις σε κάθε νήμα.
Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό, αλλά αρκετοί που την πάτησαν έτσι .
Μην κάνετε το λάθος να κάνετε το τελευταίο update, γιατί μετά θα ζητάει στοιχεία πληρωμής για να απαντήσεις σε κάθε νήμα.
https://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/
Εδω προηγουμενες εκδοσεις για Android (Ασφαλες site). Κατεβαστε την 8.8.39 να ειστε safe. Μετα καντε και απενεργοποιηση ενημερωσεων σε δαυτο απο το Play Store
Εδω προηγουμενες εκδοσεις για Android (Ασφαλες site). Κατεβαστε την 8.8.39 να ειστε safe. Μετα καντε και απενεργοποιηση ενημερωσεων σε δαυτο απο το Play Store
- kataramenos5
Αργα μου το ειπατε.Δυστυχως τα σκασαμε 0,5 euro για ενα μηνα.Με δανεικα θα ζουμε.
Ειπα κι εγω να μπω να γραψω για το παιχνιδι και κολλησαν τα παντα
tapatalk ,discord ο γοογλης εβλεπε οτι μενω ...Γιαννιτσά (εκτος και με χακαρε ο Πελκας) κι ηθελε επιβεβαιωση σε παλιο email που κολλησε κι αυτο.True story
Ηχαρα του ΠΑΟΚτση κραταει παντα λιγο το χω γραψει πολλες φορες.
Παρ ολα αυτα το χθεσινο ευρωπαικο.... σιροπι λογω μεγαλης δοσης κραταει ακομα..
Ειπα κι εγω να μπω να γραψω για το παιχνιδι και κολλησαν τα παντα
tapatalk ,discord ο γοογλης εβλεπε οτι μενω ...Γιαννιτσά (εκτος και με χακαρε ο Πελκας) κι ηθελε επιβεβαιωση σε παλιο email που κολλησε κι αυτο.True story
Ηχαρα του ΠΑΟΚτση κραταει παντα λιγο το χω γραψει πολλες φορες.
Παρ ολα αυτα το χθεσινο ευρωπαικο.... σιροπι λογω μεγαλης δοσης κραταει ακομα..
-
Κατι περιεργο συμβαινει, τουλαχιστον στα "δικα μου ματια"!
Στη στηλη "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ POSTS" φαινεται οτι ποσταρει ο "Επισκεπτης" και οταν μπεις να διαβασεις το post, φαινεται οτι το ποσταρισε ο "AngelosMerkelidis91", μαλιστα όχι σε ενα αλλα σε τεσσερα ("Διακοπές", "Διάφορα άρθρα για τον ΠΑΟΚ", "Ταινίες - Σειρές" και "Επιχειρηματικά νέα παραγόντων και ποδοσφαίρου") νηματα και με διαφορετικη "υπογραφη", στο καθε νημα: "Τελευταία φορά σημειώθηκε ως νέο από Anonymous και Σάβ 18 Νοέμ 2023, 09:00" (αυτη στο νημα "Διακοπες", ενω στα αλλα εχει αλλη ωρα) με αλλαγμενη την ωρα, στο καθενα απ αυτα!!
Αραγε συμβαινει το ιδιο και "σε αλλων τα ματια" και ποσο μεγαλο προβλημα μπορει να προκαλει;
Υ.Γ. Το μελος "AngelosMerkelidis91" δεν εχει διαγραφει μονιμα απ το forum;
Στη στηλη "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ POSTS" φαινεται οτι ποσταρει ο "Επισκεπτης" και οταν μπεις να διαβασεις το post, φαινεται οτι το ποσταρισε ο "AngelosMerkelidis91", μαλιστα όχι σε ενα αλλα σε τεσσερα ("Διακοπές", "Διάφορα άρθρα για τον ΠΑΟΚ", "Ταινίες - Σειρές" και "Επιχειρηματικά νέα παραγόντων και ποδοσφαίρου") νηματα και με διαφορετικη "υπογραφη", στο καθε νημα: "Τελευταία φορά σημειώθηκε ως νέο από Anonymous και Σάβ 18 Νοέμ 2023, 09:00" (αυτη στο νημα "Διακοπες", ενω στα αλλα εχει αλλη ωρα) με αλλαγμενη την ωρα, στο καθενα απ αυτα!!
Αραγε συμβαινει το ιδιο και "σε αλλων τα ματια" και ποσο μεγαλο προβλημα μπορει να προκαλει;
Υ.Γ. Το μελος "AngelosMerkelidis91" δεν εχει διαγραφει μονιμα απ το forum;
- kataramenos5
-
Ισως και ελπιζω να μην το ριξει και στα μνημονια! 
Παντως δεν φαινεται να ανησυχει και κανενας, οποτε μαλλον ολα ειναι κομπλε!!

Παντως δεν φαινεται να ανησυχει και κανενας, οποτε μαλλον ολα ειναι κομπλε!!
Τώρα μου έβγαλε update το tapatalk.Mitsospaoki4 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ TAPATALK
Οπότε, κρατάω την έκδοση που έχω.
Το ταπατοκ θα καταργηθεί ούτως ή άλλως από το σάιτ πιθανώς ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα