Ποδόσφαιρο γυναικών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: Αγώνες & νέα 2023-2024
Θαλής Θεοδωρίδης:
«Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα, έτσι όπως πρέπει να το αντιμετωπίζουμε, με απόλυτη σοβαρότητα προς τον αντίπαλο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι. Εμείς ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, τηρήσαμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίζουμε, με κατοχή της μπάλας και δημιουργία σε όλες τις επιθέσεις μας. Ψάχνουμε συνεχώς να βρούμε το γκολ, πιέζουμε ψηλά, σήμερα σκοράραμε πολλές φορές, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα πήραν χρόνο συμμετοχής και πολλές νεαρές παίκτριες. Πήραμε άλλους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε...».
«Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα, έτσι όπως πρέπει να το αντιμετωπίζουμε, με απόλυτη σοβαρότητα προς τον αντίπαλο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, υπάρχουν δυνατοί αντίπαλοι. Εμείς ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, τηρήσαμε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε να παίζουμε, με κατοχή της μπάλας και δημιουργία σε όλες τις επιθέσεις μας. Ψάχνουμε συνεχώς να βρούμε το γκολ, πιέζουμε ψηλά, σήμερα σκοράραμε πολλές φορές, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα πήραν χρόνο συμμετοχής και πολλές νεαρές παίκτριες. Πήραμε άλλους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε...».
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
1. ΠΑΟΚ 5 ΑΓ. 15 Β.
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 6 ΑΓ. 15 Β.
3. ΑΕΚ 6 ΑΓ. 13 Β.
4. ΟΦΗ 5 ΑΓ. 12 Β.
5. ΤΡΙΠΟΛΗ 6 ΑΓ. 10 Β.
6. ΡΕΘΥΜΝΟ 5 ΑΓ. 10 Β.
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6 ΑΓ. 10 Β.
8. ΤΡΙΚΑΛΑ 4 ΑΓ. 6 Β.
9. ΒΟΛΟΣ 5 ΑΓ. 6 Β.
10. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 6 ΑΓ. 5 Β.
11. ΛΑΡΙΣΑ 6 ΑΓ. 4 Β.
12. ΓΡΕΒΕΝΑ 6 ΑΓ. 3 Β.
13. ΥΜΗΤΤΟΣ 5 ΑΓ. 1 Β.
14. ΚΑΡΔΙΤΣΑ 5 ΑΓ. 0 Β.
1. ΠΑΟΚ 5 ΑΓ. 15 Β.
2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 6 ΑΓ. 15 Β.
3. ΑΕΚ 6 ΑΓ. 13 Β.
4. ΟΦΗ 5 ΑΓ. 12 Β.
5. ΤΡΙΠΟΛΗ 6 ΑΓ. 10 Β.
6. ΡΕΘΥΜΝΟ 5 ΑΓ. 10 Β.
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6 ΑΓ. 10 Β.
8. ΤΡΙΚΑΛΑ 4 ΑΓ. 6 Β.
9. ΒΟΛΟΣ 5 ΑΓ. 6 Β.
10. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 6 ΑΓ. 5 Β.
11. ΛΑΡΙΣΑ 6 ΑΓ. 4 Β.
12. ΓΡΕΒΕΝΑ 6 ΑΓ. 3 Β.
13. ΥΜΗΤΤΟΣ 5 ΑΓ. 1 Β.
14. ΚΑΡΔΙΤΣΑ 5 ΑΓ. 0 Β.
Επομενο κρισιμο παιχνιδι
ΠΑΟΚ-αεκ
Σαββατο 25/11 στις 13:45
Ξεφτιλιστε τις χαρτινες
ΠΑΟΚ-αεκ
Σαββατο 25/11 στις 13:45
Ξεφτιλιστε τις χαρτινες
Αν δε κάνω λάθος πρώτος αγώνας με μια εκ των δύο καινούργιων ομάδων
Ώρα να δούμε το επίπεδο τους
Πάμε κοριτσαρες!
Ώρα να δούμε το επίπεδο τους
Πάμε κοριτσαρες!

-
Εγω με κατω απο ταληρο δεν θα ειμαι ικανοποιημενος, παντως!
Η αεκ δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. Ο Παναθηναικος ειναι πιο υπολογισιμος, αν και εχει χασει ηδη εντος εδρας απο την Τριπολη.
Αν η ομαδα ειναι αυτη που πρεπει, θα το σηκωσει παλι αηττητη.

Αν η ομαδα ειναι αυτη που πρεπει, θα το σηκωσει παλι αηττητη.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Το Σάββατο που έρχεται,θέλω κοριτσαρες,να ΒΆΛΕΤΕ. ΟΣΑ πιο πολλά μπορείτε,σε ενα από τα 3 σιχ@μ@τ@,που λυμ@ινετ@ι,το αιλληνικο ποδόσφαιρο.
Από 5 κ πάνω καλοδεχούμενα.
Ούτε φερπλει,ούτε τίποτα.
ΥΓ.
Κάντο όπως η Γαλλία στο Γιβραλτάρ.
Από 5 κ πάνω καλοδεχούμενα.
Ούτε φερπλει,ούτε τίποτα.
ΥΓ.
Κάντο όπως η Γαλλία στο Γιβραλτάρ.
Ο βάζελος είναι υπολογίσιμος μόνο στο βαζελοDna.Με το ζόρι να τον παρουσιάσουν ως διεκδικητή του πρωταθλήματος.Από που κι ως που;Οι ισόβιες πρωταθλήτριες δεν σας βλέπουν!
Σκίστε τις χάρτινες
Σκίστε τις χάρτινες
Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
«Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάλι συγκεντρωμένες, να ακολουθήσουμε όλα όσα δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, και νομίζω με ανάλογη προσπάθεια, συγκέντρωση, και εφαρμογή των όσων δουλεύουμε, θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα το όνομα της αντιπάλου, είναι ένα όνομα το οποίο συμμετέχει πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα των ανδρών, φέτος είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο πρωτάθλημα των γυναικών. Από μόνο του τα δύο ονόματα των ομάδων, είναι ένα παιχνίδι το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Νομίζω από εμάς θα εξαρτηθεί η έκβαση της αναμέτρησης».
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
7η αγωνιστική, Women's Football League
Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ Ν. Μεσημβρία
13:45, ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΚ (Action 24)
«Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την ίδια σοβαρότητα. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάλι συγκεντρωμένες, να ακολουθήσουμε όλα όσα δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, και νομίζω με ανάλογη προσπάθεια, συγκέντρωση, και εφαρμογή των όσων δουλεύουμε, θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα το όνομα της αντιπάλου, είναι ένα όνομα το οποίο συμμετέχει πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα των ανδρών, φέτος είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει στο πρωτάθλημα των γυναικών. Από μόνο του τα δύο ονόματα των ομάδων, είναι ένα παιχνίδι το οποίο κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Νομίζω από εμάς θα εξαρτηθεί η έκβαση της αναμέτρησης».
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
7η αγωνιστική, Women's Football League
Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ Ν. Μεσημβρία
13:45, ΠΑΟΚ Morris-ΑΕΚ (Action 24)
Ημιχρονο 0-0.Χασαμε πεναλτυ στο 45 με την
Χελμβαλ.
Δεν παιζει η αρχηγος Βαρδαλη (θλαση).
Ο δυνατος αερας επηρεαζει το παιχνιδι.
Το ιδιο θα γινει και το βραδυ στους αντρες.
Θελει προσοχη
Χελμβαλ.
Δεν παιζει η αρχηγος Βαρδαλη (θλαση).
Ο δυνατος αερας επηρεαζει το παιχνιδι.
Το ιδιο θα γινει και το βραδυ στους αντρες.
Θελει προσοχη
-
- Επικοινωνία:
1-0 τελικο
Σημαντικο τριποντο για τον τιτλο.
Παιχνιδι με διαβολεμενο αερα και συνεχομενη βροχοπτωση.
Μπραβο κοριτσαρες

Σημαντικο τριποντο για τον τιτλο.
Παιχνιδι με διαβολεμενο αερα και συνεχομενη βροχοπτωση.
Μπραβο κοριτσαρες

Χαχαχαχα
Οι ανυπαρκτες χαρτινες, που επι 90 λεπτα
δεν εκαναν φαση, εβγαλαν ανακοινωση κατα της διαιτησιας.
Φτου σας, ντροπη της προσφυγιας....
Οι ανυπαρκτες χαρτινες, που επι 90 λεπτα
δεν εκαναν φαση, εβγαλαν ανακοινωση κατα της διαιτησιας.
Φτου σας, ντροπη της προσφυγιας....
Δηλωσεις Θαλη Θεοδωριδη
Τρεις βαθμοι σημερα,
τρεις και στο προηγούμενο παιχνίδι που κερδίσαμε 8-0. Εμείς πάντα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Αυτό έχω πει στις παίκτριες μου και το εφαρμόζουν. Παίξαμε ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα καλό γήπεδο με μια ομάδα που παρουσιάστηκε καλή, με καλό προπονητή και έχει παίκτριες με μέλλον. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, την κυκλοφορία, χαμένο πέναλτι. Δεν κινδυνεύσαμε και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας στη διακοπή που ακολουθεί για να εστιάσουμε σε κάποια κομμάτια που θέλουμε περισσότερο»
Τρεις βαθμοι σημερα,
τρεις και στο προηγούμενο παιχνίδι που κερδίσαμε 8-0. Εμείς πάντα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Αυτό έχω πει στις παίκτριες μου και το εφαρμόζουν. Παίξαμε ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα καλό γήπεδο με μια ομάδα που παρουσιάστηκε καλή, με καλό προπονητή και έχει παίκτριες με μέλλον. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, την κυκλοφορία, χαμένο πέναλτι. Δεν κινδυνεύσαμε και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας στη διακοπή που ακολουθεί για να εστιάσουμε σε κάποια κομμάτια που θέλουμε περισσότερο»