Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arisk

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από arisk »

gika γερά, μην καταθέτεις τα όπλα!! Δώστους να καταλάβουν τι εστί gika και στην μπασκετική μεταγραφολογία!! Χαχαχαχχχ!! :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

arisk έγραψε: Απλά νομίζω ότι θα περιμένουν να έρθουν πρώτα κάποιες χορηγίες, να ανέβουν κάπως τα διαρκείας και μετά θα ανοιχτούν περισσότερο...
Αυτό είναι το βασικότερο που κρατάω εγώ..
Την αξία την βλέπουμε στο γήπεδο και πέρυσι ενώ είχαμε τον Γιόνσεν και τον Τόμο για σούτια, εντούτοις, μας έβγαλαν στα πλέι οφ σαν 7ους!!
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Ποσα θελετε στην διοικηση για να φερουμε αυτον? Με τετοια προσθηκη αλλαζουν πληρως τα δεδομενα οσον αφορα την 3η θεση. Ντρομπνιακ και Λαζος κατω.... και περιφερεια με Ειβερι, Μονρο και Γκρεγκορι....

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=107493
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

τίμο ο παπαδόπουλος δεν πιστεύω να γουστάρει τον ΠΑΟΚ... :evil:
PaokPtolemaidaG4

Πως το καταλαβες αυτο φιλε? Μηπως επειδη δεν παιζουμε ευρωλιγκα? εγω παντως ποτε δεν πηρα τετοια εντυπωση απο τον Λαζο. Και στις γριες που επαιζε δεν εδωσε ποτε δικαιωμα οπως μερικοι μερικοι που μετα εγινε η κωλοτουμπα και φορεσαν την φανελα... Αγγελιδης (ξεχναει κανεις τον πανηγυρισμο του οταν με δικο τυ καλαθι στο τελευταιο δευτερολεπτο μας κερδισαν και χτυπουσε το σημα τους και φωναζε αρης...), λιαδελης, σιγαλας, ταπουτος και και και...

Εγω παντως με 1000 θα ηθελα τον λαζο στην ομαδα αν και ειναι εξω απο τις δυνατοτητες μας αυτη τη στιγμη. Παντως θα ηταν ιδανικη λυση..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ρε τίμε εγώ πρώτος έβριζα-βρίζω και θα βρίζω τον τ@πουτο,τον πρώτο κωλοτούμπα...
καμία σχέση...απλώς δεν νομίζω πως θέλει να έρθει σε εμάς..γνώμη μου...
τεσπα..μακάρι γιατί παικτικώς ακόμη με πονάνε οι κληρώσεις με γρια στο πλέι οφς που έχανα απο κάτι απιστευτα σουτ...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Kαι ο Dwight Howard δε θα με χάλαγε αλλά...
άσε τον σκώληκα να τους πάρει όλους (και massey και λάζο και branko) να βγει τρίτος με τρομερές εμφανίσεις στην κανονική περίοδο, να αποκλειστεί στην ευρωλίγκα από τον οκτώβρη από την alba και τον απρίλη να απόκλειστεί και από τον σούλη στα Play off για να δέσει το γλυκό. Δεν είμαστε για τέτοιες θυσίες παιδιά!!!ΔΥστυχώς...

PS: δεν έχω τίποτα με τον παίκτη λάζο (πέραν οτι δεν μου αρέσει μπασκετικά). αλλά έπαιρνε 1,7 το χρόνο στη real. πόσο θα κατέβει πια???
PaokPtolemaidaG4

palok έγραψε:Kαι ο Dwight Howard δε θα με χάλαγε αλλά...
άσε τον σκώληκα να τους πάρει όλους (και massey και λάζο και branko) να βγει τρίτος με τρομερές εμφανίσεις στην κανονική περίοδο, να αποκλειστεί στην ευρωλίγκα από τον οκτώβρη από την alba και τον απρίλη να απόκλειστεί και από τον σούλη στα Play off για να δέσει το γλυκό. Δεν είμαστε για τέτοιες θυσίες παιδιά!!!ΔΥστυχώς...

PS: δεν έχω τίποτα με τον παίκτη λάζο (πέραν οτι δεν μου αρέσει μπασκετικά). αλλά έπαιρνε 1,7 το χρόνο στη real. πόσο θα κατέβει πια???

Ποιος χαουαρντ μωρε το παλτο? Τσιαρα εχεις εεεεεε :opaokara: :opaokara: :opaokara:

οντως ειναι πανακριβος αλλα με την ιδια λογικη δεν μπορουν ουτε τα ερπετα... ας παρουν τον μασει για να τρεχει σαν λαγουδακι παλι μεσα στο παλατακι. Πρεπει να παρουμε δυνατο ψηλο παντως γιατι περιφερεια δε νομιζω να εχουμε προβλημα ειδικα με τον Μονρο που πιστευω θα γινει το πουλεν μας...
Άβαταρ μέλους
blackmagic

Δημοσίευση από blackmagic »

παιδια ο Λαζος ειναι ΠΑΟΚτσακι οταν ηταν να κλεισει στον ΠΑΟΚ πριν παει στον ηρακλη αλλαξανε την συμφωνια και δεν εκλεισε ειναι φιλαρακι μου...αλλα δεν νομιζω να ρθει γιατι δεν εχουμε λεφτα...εκτος αν μας πουνε χρειαζομαστε τοσα παρτε τοσα διαρκειας και ερχεται...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

τελικά όχι "ΠΟΣΟ ΠΑΟΚ είσαι" αλλά "ΠΟΣΟΙ (διαμαντίδης, λάζος) ΠΑΟΚ είναι" !!!

PS: φέρτε ηλιάδη γρήγορα (μεταγράψτε τον από την καβάλα πάραυτα) γιατί δε βλέπω να την παλεύει φέτος ο ταπούτος μόνος του...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ζήσης και σχορτσιανίτης...εκτός απο τους άλλους δύο
PaokPtolemaidaG4

palok έγραψε:τελικά όχι "ΠΟΣΟ ΠΑΟΚ είσαι" αλλά "ΠΟΣΟΙ (διαμαντίδης, λάζος) ΠΑΟΚ είναι" !!!

PS: φέρτε ηλιάδη γρήγορα (μεταγράψτε τον από την καβάλα πάραυτα) γιατί δε βλέπω να την παλεύει φέτος ο ταπούτος μόνος του...
χαχα σωστος!

Παντως ο Διαμαντιδης μαγκες ειναι φολα Παοκι. Αυτος επαιζε καστορια πρν κανα 13 χρονια κα εγω πτολεμαιδα και ετυχε να παιξουμε και αντιπαλοι ως συνομιληκοι. Καλα... αλλη φαση ηταν απο τοτε
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Ραντένοβιτς: "Έχω μιλήσει με τον Μαρκόπουλο"
Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά η εξέλιξη του φλερτ του ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Ραντένοβιτς.

Ο φόργουορντ του Πανελληνίου στην διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου βρίσκεται όλο αυτό το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου και με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία.

Η διαφορά στο οικονομικό φαίνεται να είναι πολύ μικρή και ικανή να καμφθεί και να βρεθεί η χρυσή τομή ενώ δεν είναι τυχαίο ότι από χθες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του Ραντένοβιτς, Αλεξάντερ Ράσκοβιτς, για απευθείας συζητήσεις με την διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ραντένοβιτς σε επικοινωνία του SPORT24 μαζί του δεν έκρυψε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του χωρίς όμως να θέλησε να περάσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

"Είναι αλήθεια ότι έχω μιλήσει με τον κόουτς Μαρκόπουλο τις προηγούμενες μέρες ωστόσο δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω την στιγμή αυτή αφού περιμένω τις εξελίξεις για να δω σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου.

Πώς όμως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της παραμονής του στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά τον Πανελλήνιο; Θα μου άρεζε σαν ιδέα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για να δούμε τι θα γίνει τελικά".

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά και την ενσωμάτωση του Αμερικανού Ουίλιαμ Έιβερι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (19/09) στις 16:00 στα Τρίκαλα στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας με απόντες τους Ταπούτος και Δεμερτζή που ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις στην γάμπα και διάστρεμμα.
http://www.sport24.gr/html/ent/301/ent.316301.asp
Άβαταρ μέλους
sidpanos

κώστα για πες πως μας βλέπεις και με την τελευταία προσθήκη... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Καλός παίκτης και θα βοηθήσει αρκετά. Μένει να δούμε το πάντρεμα όλων αυτών των παικτών. Αλλά γιατί να ανησυχούμε γι' αυτό. Υπάρχει ο Σούλης ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”