Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Ρασταβατς βγες και πες για διαιτησια σημερα ρε καρναβαλε
Ευτυχως πηγε πλαγιο και οχι κορνερ γιατι θα επεφτε γελιο
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] ρε τι ζουμε
Γεια σου Παπαδόπουλε κουνελοπνίχτη, άξια τα... μελομακάρονα.
Μπερδεύτηκε ο παπάρας και πήγε να πανηγυρίσει με τους γαύρους.
Ο Ράσταβατς είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του, δε μας είπε όμως ποια, αυτή με τα μπλε ή η άλλη με τα κόκκινα.
Μπερδεύτηκε ο παπάρας και πήγε να πανηγυρίσει με τους γαύρους.
Ο Ράσταβατς είναι ικανοποιημένος από την ομάδα του, δε μας είπε όμως ποια, αυτή με τα μπλε ή η άλλη με τα κόκκινα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος papwolf την Κυρ 12 Νοέμ 2023, 22:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο Παπαδοπουλος ειναι δηλωμενος γαυρος, για αυτο κανει καλα παιχνιδια μονο με τις υπολοιπες ομαδες.
Ας μας πει ο Ραστασβατς αν τον εδωσε εντολη να βγει στα κορνερ στο 90’ με 6 λεπτα αγωνα ή και στο 94’
Ας μας πει ο Ραστασβατς αν τον εδωσε εντολη να βγει στα κορνερ στο 90’ με 6 λεπτα αγωνα ή και στο 94’
Ο Παπαδόπουλος στο πρώτο γκολ που τρώει,μπορεί να αλλάζει για λίγο πορεία η μπάλα μετά από κόντρα, αλλά πάει τόσο αργά η μπάλα που την αφήνει να μπει γκολ.
Και μετά βρίζει ο ξεφτιλας και καλά τον συμπαίχτη του,που άλλαξε πορεία στην μπάλα..
Ου να μου χαθείς...
Ήρεμα με τις εκφρασεις
Mod team
Και μετά βρίζει ο ξεφτιλας και καλά τον συμπαίχτη του,που άλλαξε πορεία στην μπάλα..
Ου να μου χαθείς...
Ήρεμα με τις εκφρασεις
Mod team
Πραγματικα μαγκες δειτε το ματς, ο γαυρος ειχε ΜΗΔΕΝ φασεις περαν των γκολ (ενα με κοντρα και ενα σε κενο τερμα στο 97)
Ενα ματσακι εμεινε, all in (5€ ) στο χηναρι της χαρτινης Β’
Ναι αλλά δε του δώσανε πέναλτι...
Κάτι αστέρες, βόλοι, κηφησιές, λαμίες, σκουλήκια, κτλ. πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Ομάδες χωρίς, κόσμο, χωρίς ιστορία, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς τίποτα, υπάρχουν μόνο για να αλλοιώνουν το πρωτάθλημα προς όφελος των αθηνέζων.

Κάτι αστέρες, βόλοι, κηφησιές, λαμίες, σκουλήκια, κτλ. πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης. Ομάδες χωρίς, κόσμο, χωρίς ιστορία, χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς τίποτα, υπάρχουν μόνο για να αλλοιώνουν το πρωτάθλημα προς όφελος των αθηνέζων.
- ΑποστόληςΑ
Εγω τι να κανω?!?! cashout?!?!Maxmad έγραψε:εχω βαλει 4αδα παρολι ολους τους Big4 για νικη. Λογικα θα παει κουβα, οποτε περιμενουμε ποιος θα κανει την γκελα...
Το γκολ του Μαντσίνι ήταν δώρο από αμυντικό της Κηφισιάς. Πάλι ρέντα και φάρδος αυτή η κ@λ@μάδα.
1 κόντρα , μια στραβη κεφάλια/πασα , δοκάρι και μέσα οι κωλοφαρδοι.
Ιστορικό ματς, μιας και δεν πήραν πέναλτι.
Ιστορικό ματς, μιας και δεν πήραν πέναλτι.
Καλοφάγωτα αδερφέ...!Maxmad έγραψε:Εγω τι να κανω?!?! cashout?!?!Maxmad έγραψε:εχω βαλει 4αδα παρολι ολους τους Big4 για νικη. Λογικα θα παει κουβα, οποτε περιμενουμε ποιος θα κανει την γκελα...
Έβγαλες τουλάχιστον κάτι από τις νίκες των βρυκολάκων.
Να σαι καλα! Τωρα λεω να κανω το ιδιο και στους big4 Ιταλιας, Γαλλιας, Γερμανιας κτλ...
Να δω κατι...
Να δω κατι...