70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Άξιζε κι άλλο γκολ σήμερα .. τον πούλησε κι η μπάλα που μπήκε μόνη της μέσα ..
Άντε μπας κι ανεβεί
Άντε μπας κι ανεβεί
Αυτό βέβαια το λες εσύ ότι ήταν η πρώτη του καλή εμφάνιση.markos4 έγραψε:Εντάξει ρε παιδιά μια καλη εμφάνιση έκανε με μια ομάδα β εθνικης.
Δεν νομίζω να παίρνει 1 εκατ.για να παίζει με αντιπάλους τύπου Παναιτωλικό.
Έχει μέλλον για να κριθεί.
Υγ σε ευστοχία πάντως αν βάλεις και τα γκολ που του ακυρώθηκαν επειδή οι συμπαίκτες του ήταν οφσάιντ είναι πάνω και από πριγιο
Αντε αγορινα μου. Αντε. Θελω να κανω μια τεραστια κωλοτουμπα για παρτη σου. Αντε να παιρνουμε μπρος.
- kataramenos5
Δε βαρεθηκατε να κανετε κλοτουμπες ρε τοτεμ?Δεν ειναι καλυτερα να περιμενεις κανα τετραμηνο να ενσωματωθει ο καθε παίκτης?Ολοι κανουμε λαθη αλλα πλεον οι περισσοτεροι περνουν το φτυαρι στον πρωτο μηνα.Γιατι τοση βιασυνη να τους βγαζουμε ολους αχρηστους?
Γενικο το σχολιο ,δε ξερω τι εχεις γραψει πιο παλια αλλα μου κανει εντυπωση που οι συνεχομενες κλοτουμπες θεωρουνται κατι το φυσιολογικο για τους πολλους.Ισως φταιει η ηλικια.
Γενικο το σχολιο ,δε ξερω τι εχεις γραψει πιο παλια αλλα μου κανει εντυπωση που οι συνεχομενες κλοτουμπες θεωρουνται κατι το φυσιολογικο για τους πολλους.Ισως φταιει η ηλικια.
Σαματα αγορι μου να σου δωσω ενα εξτρα κινητρο;;;;
Μολις σημερα σε περασε η 4αδα των επιθετικων της χαρτινης...
Εχεις 3 γκολ και τα 4 φορ της κουλας ολα μαζι εχουν 4 γκολ...βαζοντας σημερα 2
Κυνηγα τους παικταρα...θα τους περασεις...το χεις...
Μολις σημερα σε περασε η 4αδα των επιθετικων της χαρτινης...
Εχεις 3 γκολ και τα 4 φορ της κουλας ολα μαζι εχουν 4 γκολ...βαζοντας σημερα 2
Κυνηγα τους παικταρα...θα τους περασεις...το χεις...
Είναι της έντονης άσκησης τα παιδιά, πρώτα φτυάρισμα, ύστερα κωλοτούμπες.kataramenos5 έγραψε:Δε βαρεθηκατε να κανετε κλοτουμπες ρε τοτεμ?Δεν ειναι καλυτερα να περιμενεις κανα τετραμηνο να ενσωματωθει ο καθε παίκτης?Ολοι κανουμε λαθη αλλα πλεον οι περισσοτεροι περνουν το φτυαρι στον πρωτο μηνα.Γιατι τοση βιασυνη να τους βγαζουμε ολους αχρηστους?
Πιο λανθασμένη έννοια από αυτή που δίνεται στην λέξη "κωλοτουμπα" δεν υπάρχει.
- falconakis
- pisakaipoupoula
Σ αυτόν υπάρχει ποιότητα ξεκάθαρα έχει κάτι να περιμένεις, δεν είναι στην ίδια κατηγορία με Εκόνγκ καμία σχέση
Το ακυρωθέν γκολ που βάζει είναι πραγματικά από τα αγαπημένα μου. Από αυτά που δείχνει ο παίκτης ότι έχει ένστικτο του γκολ. Ανάμεσα σε δύο αμυνόμενους. Με το τέρμα να έχει βγει και να μην του αφήνει περιθώρια, με τον αμυντικό να είναι έτοιμος να του βγει από μπροστά κάνει αυτό το αλήτικο τσιμπηματάκι. Αυτή η φάση μου δίνει αισιοδοξία ότι μπορούμε να πάρουμε πράγματα από αυτόν.
Την ίδια άποψη έχω και εγώ που ήμουν στο γήπεδο που τον έβλεπα.
Δεν
κάνουμε
παράθεση
όταν
απαντάμε
ή
αναφερόμαστε
στο
αμέσως
προηγούμενο
post.
Mod Team
Δεν
κάνουμε
παράθεση
όταν
απαντάμε
ή
αναφερόμαστε
στο
αμέσως
προηγούμενο
post.
Mod Team
Με ρίσκο θα πω από τώρα ότι αν ο παίκτης τροφοδοτηθεί σωστά όπως χθες, θα ανοίξει πολλους κ@λους ΠΟΚ στα ντερμπι και τα πλειοφ, χωρια στα μικρα παιχνιδια
-
Maezono Masakiyo
Αν πάρει άλλα 4-5-6 παιχνίδια ο παίκτης και κινηθεί στα ίδια επίπεδα με το χθεσινό τότε όντως κάτι γίνεται. Αν δεν γίνει αυτο τότε το χθεσινό χαρακτηρίζεται περισσότερο σαν αναλαμπή η πυροτέχνημα.
Ο λουτσεσκου είπε ακριβώς το πρόβλημα με αυτόν
Είναι ίσως περισσότερο απ'ότι πρέπει υποστηρικτικός ως προς το σύνολο.
Ο επιθετικός για να γράφει νούμερα πρέπει να είναι και λίγο παρτακιας
Είναι ίσως περισσότερο απ'ότι πρέπει υποστηρικτικός ως προς το σύνολο.
Ο επιθετικός για να γράφει νούμερα πρέπει να είναι και λίγο παρτακιας