Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

kataramenos5 έγραψε:Κι εγω δε θα τον πυροβολησω "Κιας μην μου αρεσει ιδιαιτερα το ποδοσφαιρο του" που λεει (περιπου) κι ο απο πανω κι ας πιστευω οτι με καποιον αλλο μπορει να βλεπαμε καλυτερο ποδοσφαιρο .Ειναι ομως κατι στιγμες,σε καθε ματς, που η ομαδα κανει μαγικα πραματα.Δεν ειναι μονο ο Ντελιας.
Εκει στις γωνιες της μ περιχης συμβαινουν ομορφες καταστασεις που χαιρεσαι να τις βλέπεις .Βλεπεις θεαμα ,βλεπεις ποδοσφαιρο.Αυτο δε μπορει να το αρνηθει κανενας.
αυτες οι στιγμες ειναι ρε κατ,,,,που κανουν την διαφορα..

τι ειδους...αλλο...ποδοσφαιρο περιμενεις να δεις

....βλεπεις θεαμα βλεπεις ποδοσφαιρο.....κιας μην μου αρεσει ιδιαιτερα το ποδοσφαιρο του....

αυτο ειναι μια ΠΑΟΚ αποψη.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
psykoman έγραψε:Εισαι και παλιος και εσυ παναθεμα σε και τωρα το πηρες πρεφα...σου ανοιξα τα ματια...

Παλιά θυμάμαι ότι ήταν όλα εκεί μαζί, χωρίς να πατήσεις κουμπί.. Ειδικά αυτό το "PAOK" που δονείται, κάποτε έπαιζε πολύ!

:paok_dancing:

:shock: δέκα χρόνια εδώ μέσα πρώτη φορά το παρατηρώ

Πάντα νόμιζα ότι είναι αυτοκόλλητο η υπογραφή :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Χρειαζόμαστε σχολή Paokmania!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Νουμπες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Κι εγω δε θα τον πυροβολησω "Κιας μην μου αρεσει ιδιαιτερα το ποδοσφαιρο του" που λεει (περιπου) κι ο απο πανω κι ας πιστευω οτι με καποιον αλλο μπορει να βλεπαμε καλυτερο ποδοσφαιρο .Ειναι ομως κατι στιγμες,σε καθε ματς, που η ομαδα κανει μαγικα πραματα.Δεν ειναι μονο ο Ντελιας.
Εκει στις γωνιες της μ περιχης συμβαινουν ομορφες καταστασεις που χαιρεσαι να τις βλέπεις .Βλεπεις θεαμα ,βλεπεις ποδοσφαιρο.Αυτο δε μπορει να το αρνηθει κανενας.
αυτες οι στιγμες ειναι ρε κατ,,,,που κανουν την διαφορα..

τι ειδους...αλλο...ποδοσφαιρο περιμενεις να δεις

....βλεπεις θεαμα βλεπεις ποδοσφαιρο.....κιας μην μου αρεσει ιδιαιτερα το ποδοσφαιρο του....

αυτο ειναι μια ΠΑΟΚ αποψη.... :lol: :lol:
Μια χαρα τα ταιριαζεις οπως θες.Να μη τρεμω καθε φορα που βγαινει ο αντιπαλος μπροστα θελω και οι ...στιγμες να γινουν ημιχρονα..Οποιος διαβαζει το φοορυμ καιρο και τα ποστ του καθενος καταλαβαινει τι λεω τοσο καιρό .
Εσυ καταλαβαινεις αυτο που σε βολευει.
Ο Λουτσε δεν ειναι αμπαλος ,καλος ειναι αλλα δεν ειναι κι ο καλυτερος .
Φετος εχει ενα καλο ροστερ σ αντιθεση με αλλες χρονιες.Το τελος της σαιζον θα δειξει αν πρεπει να μεινει η να παμε σε κατι καλυτερο.Τοσο απλα.

ΥΓ Σε παρακαλω μη το κανεις αυτο σε μενα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

οχι κατ δεν λεω κατι για να ....σε πω κατι...

απλος αυτο που λεω ειναι οτι,,,ισως...αυτο ειναι το ποδοσφιρο και ισως ...εμεις...νομιζουμε οτι ειναι κατι αλλο

αυτες οι ...στιγμες..ποτε πουθενα και απο καμια ομαδα δεν θα γινουν ημιχρονο.

ο ΠΑΟΚ εχει απο καμια μεχρι ελαχιστες ελπιδες να γινει ρεαλ μπαρτσα μαντσεστερ λιβερπουλ και τετοιου επιπεδου ομαδα...

και εκει ακομη δεν βλεπεις ...αυτο...το ημιχρονο...που θελεις , πως ειναι δυνατον να το δεςι στον ΠΑΟΚ

βλεπεις την ομαδα πανω απο 40 χρονια...εχεςι δει ποτε τετοιο ημιχρονο?? και απο οποιαν αλλη ελληνικη ομαδα??

οταν λεω ημιχρονο οχι με την κυριολεξια της εννοιας της λεξης αλλα με την εννοια της διαρκειας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ικανοποιημένος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το φινάλε ωστόσο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δεν κατάφεραν οι παίκτες του να διαχειριστούν όπως πρέπει το τελευταίο κομμάτι του αγώνα.
«Ένας κύκλος έκλεισε, με τα αποτελέσματα που καταφέραμε στα συνεχόμενα παιχνίδια είμαστε ευχαριστημένοι από ό,τι πετύχαμε. Είμαι 70% ευχαριστημένος σήμερα από το αποτέλεσμα, ένα 30% δεν με ευχαριστεί κυρίως από τη διαχείριση στα τελευταία λεπτά. Χάσαμε μπάλες και ο Παναιτωλικός πήγε στην επιθετική μετάβαση», δήλωσε αρχικά μετά το παιχνίδι ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» στην κάμερα της Nova για να προσθέσει:

«Η σωματική κόπωση συνδέεται και με την πνευματική, θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να σκοράρεις σε ό,τι ευκαιρία σου δίνεται ειδάλλως καταλήγεις σε μία κατάσταση που έχεις άγχος και την πίεση του αποτελέσματος, κάποιος φόβος σε ποδοσφαιριστές για να μην κάνεις λάθος και δεχθείς γκολ.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Το ρολόϊ του δεν μου αρέσει. Άσχετο αλλά το παραθέτω να υπάρχει
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

AngelosMerkelidis91 έγραψε:Το ρολόϊ του δεν μου αρέσει. Άσχετο αλλά το παραθέτω να υπάρχει
Εσύ χαβά μας κάνεις λίγο πιο πρίν λες δεν είδες τον αγώνα αλλά το ρολόι του λούτσε το είδες? :oops:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Τρολ είναι. Μην τον ταιζεις.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γνώμη μου ότι στην αλλαγή Σβααμπ κάνει λάθος. Όχι τόσο για το ποιός μπαίνει (και αυτό συζητήσιμο) αλλά για το ποιός βγαίνει. Ο Μειτε έδειχνε σε εκείνο το σημείο πολύ πιο κουρασμένος από τον Οζντοεφ.
Αυτό φυσικά χωρίς να γνωρίζω κανένα άλλο δεδομένο. Μόνο από την εικόνα του ματς.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Σαν μετά χριστον προφητες έπρεπε να βγάλει Μέιτε και όχι τον Ρώσο
Άβαταρ μέλους
stavrospgr

Δημοσίευση από stavrospgr »

Μιά χαρά τους έστησε, απλά "κάθησαν" τα τελευταία λεπτά τουλάχιστον δεν κινδυνέψαμε.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Eagle1980 έγραψε:
AngelosMerkelidis91 έγραψε:Το ρολόϊ του δεν μου αρέσει. Άσχετο αλλά το παραθέτω να υπάρχει
Εσύ χαβά μας κάνεις λίγο πιο πρίν λες δεν είδες τον αγώνα αλλά το ρολόι του λούτσε το είδες? :oops:
Είδα τις δηλώσεις στο τέλος, που μιλούσε στη NOVA.

Την προηγούμενη φορά εγραψα οτι ο Ραζβαν φορουσε πολυ ωραίο κουστούμι και κανεις δεν θίχτηκε. Τώρα κάποιοι θιχτηκαν επειδη εγραψα για το ρολόι!

Έλεος!!!!!
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

aivas19 έγραψε: «Η σωματική κόπωση συνδέεται και με την πνευματική, θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να σκοράρεις σε ό,τι ευκαιρία σου δίνεται ειδάλλως καταλήγεις σε μία κατάσταση που έχεις άγχος και την πίεση του αποτελέσματος, κάποιος φόβος σε ποδοσφαιριστές για να μην κάνεις λάθος και δεχθείς γκολ.
Ναι βρε Ραζβάν, έτσι ακριβώς και καλά τα λες. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν.
Απο τη μία βαριούνται να πειστούν παραπάνω απ όσο (νομίζουν) ότι πρέπει και στο τέλος τρέμουν τα πόδια τους (και οι καρδιές μας) μην ξαναδούμε το ίδιο έργο στις καθυστερήσεις.
Εσύ όμως είσαι εκεί για να το αλλάξεις επιτέλους. Όχι για να το διαπιστώνεις.
Άλλαξε το λοιπόν. Από πέρυσι το βλέπουμε με όποιον και να παίζουμε αντίπαλο, με όποιον παίχτη μας και να είναι στην ενδεκάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”