Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
- john4serres
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ
Φοβερός παίκτης.
Τον βάζω πάνω από Λεβαντοφσκι.
Αν καταφέρει και πάρει Τσουλου με Μπαγερν θα τον βάλω πάνω κι απο Μπενζεμα και Σουαρεζ, έτσι θα γίνει ο καλύτερος της σύγχρονης εποχής.
Αν καταφέρει και πάρει Τσουλου με Μπαγερν θα τον βάλω πάνω κι απο Μπενζεμα και Σουαρεζ, έτσι θα γίνει ο καλύτερος της σύγχρονης εποχής.
-
Ο Μπενζεμα άργησε να δείξει κλάση κορυφαίου σέντερ φορ νομίζω. Ο Σοαρες κ με την πολύ ιδιαίτερη ιστορία του, είναι η αδυναμία μου.
https://open.spotify.com/episode/09cuX7 ... -a3TNvpQkw
Αν δεν το χετε ακούσει αυτό το podcast, το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Ο Harry Kane είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός κ θα σπάσει πολλά ρεκόρ ακόμα.
Ο Harry Kane είναι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός κ θα σπάσει πολλά ρεκόρ ακόμα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Zlatan disapprove this post.john4serres έγραψε:Φοβερός παίκτης.
Ο Harry Kane μέσα στην Βαυαρία ειναι σαν την μύγα μεσα στο γάλα. Και σαν νοοτροπια, και σαν αθλητής/ άνθρωπος. Top επιπέδου. Όλοι μιλάνε για έναν αθλητή με τρομερή παιδεία-καμία σχέση με το τρελοκομείο που ονομάζεται Müller.
Το πιο εντυπωσιακο στατιστικό είναι τα 20+ γκολ που καταφέρνει να πετύχει τις τελευταίες 10 season. Καλά έκανε και έφυγε από την αιώνια άτιτλη Tottenham. Αν έμενε εκεί θα ήταν ένας ακόμα μεγάλος σκορερ-ΑΛΛΑ ατιτλος - Alan Shearer.
Το πιο εντυπωσιακο στατιστικό είναι τα 20+ γκολ που καταφέρνει να πετύχει τις τελευταίες 10 season. Καλά έκανε και έφυγε από την αιώνια άτιτλη Tottenham. Αν έμενε εκεί θα ήταν ένας ακόμα μεγάλος σκορερ-ΑΛΛΑ ατιτλος - Alan Shearer.
Χαιρετισματα εχει απο Γιωργο Γεωργιαδη [FACE WITH TEARS OF JOY]Luigi Vampa έγραψε:Ο Μπενζεμα άργησε να δείξει κλάση κορυφαίου σέντερ φορ νομίζω. Ο Σοαρες κ με την πολύ ιδιαίτερη ιστορία του, είναι η αδυναμία μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Κυρ 12 Νοέμ 2023, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο τεραστιος Αλαν δεν εχει πρωταθλημα με Blackburn?AngelosMerkelidis91 έγραψε:Ο Harry Kane μέσα στην Βαυαρία ειναι σαν την μύγα μεσα στο γάλα. Και σαν νοοτροπια, και σαν αθλητής/ άνθρωπος. Top επιπέδου. Όλοι μιλάνε για έναν αθλητή με τρομερή παιδεία-καμία σχέση με το τρελοκομείο που ονομάζεται Müller.
Ναι. Το 1995 ή 1996 δεν θυμάμαι ακριβής χρονιά.
Για το ότι εμεινε στους Βόρειους και δεν πήγε Αρσέναλ (που τον ήθελαν) ή κάπου αλλου να κάνει πρωταθλητισμο αναφέρομαι. Η Newcastle είχε ταβάνι, έκανε κάποιες καλές χρονιές π.χ 96-97, 2002-2004 που τερματιζε στην πρώτη τετράδα αλλα μέχρι εκεί.
Ο Andy Cole (που έφυγε) κάτι πήρε σε MU ... 5 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 CL.... ο άλλος εμεινε ατιτλος.
Για το ότι εμεινε στους Βόρειους και δεν πήγε Αρσέναλ (που τον ήθελαν) ή κάπου αλλου να κάνει πρωταθλητισμο αναφέρομαι. Η Newcastle είχε ταβάνι, έκανε κάποιες καλές χρονιές π.χ 96-97, 2002-2004 που τερματιζε στην πρώτη τετράδα αλλα μέχρι εκεί.
Ο Andy Cole (που έφυγε) κάτι πήρε σε MU ... 5 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 1 CL.... ο άλλος εμεινε ατιτλος.
Σωστος. Απλα το ανεφερα γιατι ο Kane ειναι ατιτλος ατιτλος. Πως το λεμε, δεν εχει ουτε Μιλκο Καπ 

-
Του Χαραλαμπους; Δεν το πιασαaivas19 έγραψε:Χαιρετισματα εχει απο Γιωργο Γεωργιαδη [FACE WITH TEARS OF JOY]Luigi Vampa έγραψε:Ο Μπενζεμα άργησε να δείξει κλάση κορυφαίου σέντερ φορ νομίζω. Ο Σοαρες κ με την πολύ ιδιαίτερη ιστορία του, είναι η αδυναμία μου.

Οχι βρε, του Πανσερραικου που εβγαλε 2 ασιστ μεσα στο Λονδινο και ο Χαρουλης ηττηθηκε 1-2 [FACE WITH TEARS OF JOY]
Κανεις λάθος. Εχει κατακτήσει ένα Audi Cup που έγινε το 2019 στο Μόναχο της Βαυαρίας. Σε αυτό το διεθνές τουρνουά που έλαβε χώρα για 2 ολόκληρες ημέρες η Τοτεναμ κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας των άλλων διεκδικητών (Bayern, Real Madrid, Fenerbahçe).
Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες οτι ήταν τέλη Ιουλίου, φιλικά κλπ.
Δεν θέλω να ακούσω δικαιολογίες οτι ήταν τέλη Ιουλίου, φιλικά κλπ.

Γεωργιάδης μετά από κάθετη μπαλιά του Pablo το 2ο, σκόραρε ο Κλάους με τάκλιν.
Το πρώτο βρήκε στο κεφάλι του Σαλπι και μπήκε (κάποιοι θα πουν για κεφάλια Σαλπι
)
Και κόκκινη ο Σταφυλιδης χωρίς να είναι.
Φήμες ότι το κατουρησε και αυτό ο Μπολονι όπως στην Κέρκυρα δεν επιβεβαιωνονται από πουθενά.
Το πρώτο βρήκε στο κεφάλι του Σαλπι και μπήκε (κάποιοι θα πουν για κεφάλια Σαλπι

Και κόκκινη ο Σταφυλιδης χωρίς να είναι.
Φήμες ότι το κατουρησε και αυτό ο Μπολονι όπως στην Κέρκυρα δεν επιβεβαιωνονται από πουθενά.
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
-
Α τώρα σε έπιασα. Μέσα ήμουν. Νόμιζα θα είχε σχέση με τον Σοαρες γι αυτό μπερδευτηκα