Ναι!danirifle έγραψε:βρες λέτε να πάρει μπρος ο αλί?
70. Mbwana Ally Samatta
- john4serres
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Το χθεσινο παιχνιδι ηταν ταμαμ για να παιξει (με τα πουλμαν πισω). Για τα γρηγορα και ανοιχτα πισω καλυτερος ο Μπραντον. Μακαρι να ξεκολλησει
Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Σαματά τελικά. Μακάρι να ανεβεί κιαλλο. Και δεν μιλώ μόνο για το γκολ. Μακάρι μα πάρει μπροστά το παλικάρι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Κυρ 12 Νοέμ 2023, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στα δικά μου μάτια ο Σαματα είναι πάντα ο ίδιος.
Με τα θετικά και με τα αρνητικά του.
Ερώτημα: Πόσες πασες-φασεις όπως η χθεσινή, του έχει δώσει η ομάδα από τότε που ήρθε;
Αλήθεια, πόσες σέντρες (καλές ή κακές) έχουν βγει με στόχο τον Σαματα πχ στο κέντρο της αντίπαλης περιοχής;
Πόσες πάσες έχουν βγει κάπου που μπορεί να σουτάρει;
Εγώ λέω πάρα πολύ λίγες
Βεβαίως και ο ίδιος δείχνει μια αδιαφορία ή αδυναμία να παράξει φάσεις
Αλλά δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για τις χαμηλές πτήσεις του
Με τα θετικά και με τα αρνητικά του.
Ερώτημα: Πόσες πασες-φασεις όπως η χθεσινή, του έχει δώσει η ομάδα από τότε που ήρθε;
Αλήθεια, πόσες σέντρες (καλές ή κακές) έχουν βγει με στόχο τον Σαματα πχ στο κέντρο της αντίπαλης περιοχής;
Πόσες πάσες έχουν βγει κάπου που μπορεί να σουτάρει;
Εγώ λέω πάρα πολύ λίγες
Βεβαίως και ο ίδιος δείχνει μια αδιαφορία ή αδυναμία να παράξει φάσεις
Αλλά δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για τις χαμηλές πτήσεις του
Το αν ενα γκολ ειναι συγκιριακο ή οχι το δειχνει ο χρονος και η συνεπεια μεσα σε αυτον.
Παντως καθε γκολ, ειναι γκολ (τι ειπε ο ανθρωπος; μπραβο του) και μπορει να λειτουργησει ευεργετικα για την ψυχολογια του ποδοσφαιριστη, αρκει να υπαρχει και η καλη πρωτη υλη. Και η αληθεια ειναι ο,τι ο Σαματα εως τωρα δεν μας εχει δειξει καλα δειγματα για να ειμαστε αισιοδοξοι οτι θα τον αλλαξει ενα γκολ ως ποδοσφαιριστη στη συνεχεια.
Εδω ειμαστε να το δουμε.
Παντως καθε γκολ, ειναι γκολ (τι ειπε ο ανθρωπος; μπραβο του) και μπορει να λειτουργησει ευεργετικα για την ψυχολογια του ποδοσφαιριστη, αρκει να υπαρχει και η καλη πρωτη υλη. Και η αληθεια ειναι ο,τι ο Σαματα εως τωρα δεν μας εχει δειξει καλα δειγματα για να ειμαστε αισιοδοξοι οτι θα τον αλλαξει ενα γκολ ως ποδοσφαιριστη στη συνεχεια.
Εδω ειμαστε να το δουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Καλός;;
Μέτριος;;
Κάκος;;
Πρέπει να βρει γκολ και να πάρει ψυχολογία γιατί έχουμε ματς μπροστά μας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέτριος;;
Κάκος;;
Πρέπει να βρει γκολ και να πάρει ψυχολογία γιατί έχουμε ματς μπροστά μας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Ο τυπος ειναι παικταρας.,Εχει καλη τεχνικη,καλη τριπλα στον ανοικτο χωρο, καλη κεφαλια.Δεν εχει το 1vs2 με πλατη,τη φαντασια,την καλη τοποθετηση.,το να "μυριζεται " το γκολ.Το ζητημα δεν ειναι αν ειναι παικταρας αλλα το αν ειναι αυτο που χρειαζομασταν μπροστα.
ΥΓ Παντως ειναι καλο παιδι
-
-
Θα διαφωνησω καθετα με το παικταρας.kataramenos5 έγραψε:Ο τυπος ειναι παικταρας.,Εχει καλη τεχνικη,καλη τριπλα στον ανοικτο χωρο, καλη κεφαλια.Δεν εχει το 1vs2 με πλατη,τη φαντασια,την καλη τοποθετηση.,το να "μυριζεται " το γκολ.Το ζητημα δεν ειναι αν ειναι παικταρας αλλα το αν ειναι αυτο που χρειαζομασταν μπροστα.
- Μπαρκαρούτσος
JoeNagbeg4 έγραψε:Ο Σουαρεζ ποσα να θελει?
Πού κολλάει αυτό;
Και 5€/χρόνο να θέλει, ΜΑΚΡΙΑ από τον ΠΑΟΚ. Τέτοιους καριόληδες δεν θέλω στην ομάδα. Να πάει σε τίποτα κυνομαχίες.
-
Μεγαλος παικτης ομως. Μακαρι να υπηρχε τροπος να ερθει σε αυτη την ηλικια που ειναι σε εξαιρετικη κατασταση αντι Σαματα
33.Mbwana Ally Samatta
Ρε μακρια λεμε με τον πεταμενο του γαυρου της Ολλανδιας. Τι τον αναφερεις τωρα;
https://youtu.be/13ivssocviw?si=e8iOfSMq-WwcVYUS
Δηλωσεις Σαματα
https://youtu.be/13ivssocviw?si=e8iOfSMq-WwcVYUS
Δηλωσεις Σαματα