4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Παιδια στο πρωτο γκολ σηκωνει χερι για οφσαιτ
Αδικει τον εαυτο του, ειναι μεγαλης κλασης παικτης
Αδικει τον εαυτο του, ειναι μεγαλης κλασης παικτης
- navigator11
Re: 4. Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Είναι απαράδεκτο που στη φάση που βουτάει δεν κάνει μια απλή πάσα στον Σαμάτα, θαρρώ, που είναι μόνος του απέναντι από το τέρμα. Όλα τα άλλα να τα δικαιολογήσω. Στη συγκεκριμένη φάση είναι αδικαιολόγητος.
Εμένα πάλι μου άρεσε που έβγαλε τσαγανό και πάθος για τη νίκη ο μικρός
Βγήκε μπροστά πάλεψε πήρε πρωτοβουλίες, τα έδωσε όλα.
Η βουτιά όμως αδικαιολόγητη
Βγήκε μπροστά πάλεψε πήρε πρωτοβουλίες, τα έδωσε όλα.
Η βουτιά όμως αδικαιολόγητη
- James Moriarty
Χειρότερος παίκτης τού ΠΑΟΚ ο οποίος παρασέρνει καί τόν Εκονγκ. Δυστυχώς ο ένας είναι Έλλην καί ό άλλος από Νιγηρία. Ευτυχώς θά πουληθεί (λόγω ηλικίας) καί ελπίζω να έρθει ένα κανονικό σέντερ Μπακ υψηλού επιπέδου..
- ΑποστόληςΑ
- PAOKevolution
Κουλιε ψυχραιμία παλικάρι μου. Θα υπάρχουν κι αυτές τις μέρες. Προχώρα μη ψυχραιμία.
Νομίζω του είχε φύγει το κοντρόλ , για αυτό και αποφάσισε να πέσει τελικά .
Ούτε εμένα μου φάνηκε τόσο κακός, εκτός από το πρώτο γκολ που έχουν ευθύνη και οι 2 κεντρικοί αμυντικοί.
Ούτε εμένα μου φάνηκε τόσο κακός, εκτός από το πρώτο γκολ που έχουν ευθύνη και οι 2 κεντρικοί αμυντικοί.
χθες περα απο το γκολ που δεν εκανε κατι τρομερο.. ο αλλος εχει τον παικτη κολλημενο πανω του και καταφερνει παλι να το χασει...James Moriarty έγραψε:Χειρότερος παίκτης τού ΠΑΟΚ ο οποίος παρασέρνει καί τόν Εκονγκ. Δυστυχώς ο ένας είναι Έλλην καί ό άλλος από Νιγηρία. Ευτυχώς θά πουληθεί (λόγω ηλικίας) καί ελπίζω να έρθει ένα κανονικό σέντερ Μπακ υψηλού επιπέδου..
ηταν πολυ καλος και ειδικα με αλλαγες παιχνιδιου και πασες..
-
Θα τον ξεφορτωσουμε στη μιλαν και θα παμε για το 8ο τσάμπιονς λιγκ.James Moriarty έγραψε:Χειρότερος παίκτης τού ΠΑΟΚ ο οποίος παρασέρνει καί τόν Εκονγκ. Δυστυχώς ο ένας είναι Έλλην καί ό άλλος από Νιγηρία. Ευτυχώς θά πουληθεί (λόγω ηλικίας) καί ελπίζω να έρθει ένα κανονικό σέντερ Μπακ υψηλού επιπέδου..
- Montrealiotis
Το παλικάρι είναι παικταράς και μόνο 19 χρόνων. Έχει πολύ υψηλό ταβάνι. Μέχρι τώρα ο καλύτερος σεντερ μπακ σου.James Moriarty έγραψε:Χειρότερος παίκτης τού ΠΑΟΚ ο οποίος παρασέρνει καί τόν Εκονγκ. Δυστυχώς ο ένας είναι Έλλην καί ό άλλος από Νιγηρία. Ευτυχώς θά πουληθεί (λόγω ηλικίας) καί ελπίζω να έρθει ένα κανονικό σέντερ Μπακ υψηλού επιπέδου..
Αυτές τις υπερβολές δεν μπορώ… που και καλά επειδή είναι Έλληνας τον προτιμάμε από τον Νιγηριανό. Αντίστροφος ρατσισμός…
- sourmenetes
- Moderator
Δυστυχώς ο ένας είναι ελλην;;James Moriarty έγραψε:Χειρότερος παίκτης τού ΠΑΟΚ ο οποίος παρασέρνει καί τόν Εκονγκ. Δυστυχώς ο ένας είναι Έλλην καί ό άλλος από Νιγηρία. Ευτυχώς θά πουληθεί (λόγω ηλικίας) καί ελπίζω να έρθει ένα κανονικό σέντερ Μπακ υψηλού επιπέδου..
Είναι ο χειρότερος παίκτης του ΠΑΟΚ ο κουλιερακης;
Ευτυχώς που θα πουληθεί ο κουλιερακης; δηλαδή έρχονται μεγάλες ομάδες τον ζητάνε και εμείς λέμε "ευτυχώς που θα πουληθεί"?
Εσύ είσαι που το πρωί έλεγες απορώ πως κατηγορατε παίκτες του ΠΑΟΚ;;
Και ενώ τον αποκαλέσεις παικτακι παρακαλάς και να πουληθεί ένα παιδι από την Ακαδημία;
Και δυστυχώς είναι και Ελληνας..
Ας φέρουμε μόνο νιγηριανους τότε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απίστευτα προσβλητικό σχόλιο. ΝτροπήJames Moriarty έγραψε:Χειρότερος παίκτης τού ΠΑΟΚ ο οποίος παρασέρνει καί τόν Εκονγκ. Δυστυχώς ο ένας είναι Έλλην καί ό άλλος από Νιγηρία. Ευτυχώς θά πουληθεί (λόγω ηλικίας) καί ελπίζω να έρθει ένα κανονικό σέντερ Μπακ υψηλού επιπέδου..
-
James Moriarty έγραψε:Χειρότερος παίκτης τού ΠΑΟΚ ο οποίος παρασέρνει καί τόν Εκονγκ. Δυστυχώς ο ένας είναι Έλλην καί ό άλλος από Νιγηρία. Ευτυχώς θά πουληθεί (λόγω ηλικίας) καί ελπίζω να έρθει ένα κανονικό σέντερ Μπακ υψηλού επιπέδου..

- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Καλά, όλοι αυτοί αν έβλεπαν λίγο μπάσκετ, θα είχαν ισοπεδώσει το Παλατάκι!