ΑποστόληςΑ έγραψε: Κατ' εμέ όλα τα αντι...κάτι είναι άσχημα συναισθήματα. Άσχημα γιατί βγάζουν χολή που κάνουν κακό, όχι μόνο στους άλλους, αλλά πρωτίστως σ' εμάς που έχουμε μέσα μας το μικρόβιο του μίσους.
Το ότι ο Ολυμπιακός σαρώνει όλα τα πρωταθλήματα χωρίς απαραίτητα να το αξίζει είναι σωστό. Αλλά γι' αυτό δεν φταίει η ομάδα των γάβρων, ούτε και οι φίλαθλοι που την υποστηρίζουν. Φταίει ο μεγαλοπαράγοντας που κάνει ό,τι θέλει (έτσι έχει μάθει να κάνει εδώ και δεκαετίες), αλλά και οι όποιοι κυβερνητικοί που τον ανέχονται (για κάποιο σάπιο λόγο, προφανώς)!
Ο κόσμος ΔΕΝ μπορεί να επηρεάσει ιδιαίτερα τον έμπειρο διαιτητή, η ΠΑΡΑΓΚΑ όμως μπορεί.
Εμείς όμως (οι αντίπαλοι οπαδοί) τρώμε την πεπονόφλουδα που μας πετάνε και μισούμε ο ένας τον άλλον, λες και για την σάπια κατάσταση φταίει ο 17χρονος γάβρος ή ο 16χρονος βάζελος. Λες και φταίνε όλοι αυτοί που τραγουδάνε και χοροπηδάνε στις κερκίδες βλέποντας την ομάδα τους να κερδίζει. Αυτό βολεύει το σύστημα που μας διοικεί και μας θέλει φανατισμένους, δηλαδή ανίκανους να σκεφτούμε, ώστε κάποια στιγμή να διώξουμε από πάνω μας, όλους αυτούς που μας ξεζουμίζουν τόσα χρόνια.
Εμείς οι οπαδοί δεν είμαστε παρά τα πιόνια.
Σε πληροφορώ ότι έχω φίλους μου που είναι Ολυμπιακοί και είναι μια χαρά παιδιά, όπως και Παναθηναϊκοί ή ΑΕΚτσήδες. Κακοί οπαδοί υπάρχουν άλλωστε σε όλες τις ομάδες, όπως και καλοί.
Δεν ωφελεί να γίνουμε ρατσιστές και να βρίζουμε ή χτυπάμε τον συνάνθρωπό μας (τον συμπολίτη μας, για να μιλήσω πιο πολιτικά), επειδή έχει διαφορετικό χρώμα από εμάς (οπαδικό, δερματικό, ή ιδεολογικό). Αυτό είναι φασισμός. Και όταν επικρατεί ο φασισμός, τίποτε το καλό δεν πρόκειται να προκύψει.
Να με συγχωρείς για το μακροσκελές της δημοσίευσής μου.[/color]
Απίστευτο κείμενο. Προσυπογράφω!