Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
-
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
φιλε contreras συμφωνω κ η μανα μ καθηγητρια ειναι κ ξερω τ εννοεις...αλλα οταν ο θεολογος με λεει διαμονισμενο επειδη δν θ δεχομουν ν βαλω μπλουζα τ γκει(!!!!!!), οταν η αγγλικου δεν κατανοει οτι κανει μαθημα 4ης σημασιας και νομιζει οτι μας κανει μαθηματικα κατευθηνσης,οταν η φιλογος με λεει οτι θελει αριστη αποδοση στα αρχαια(γ 3η λυκειου μιλαω τεχνολογικη κατευθηνση)κ οτι αλλιως βαθμο πανω απο 16 δεν θα δω...ε ναι αυτοι ειναι ντουγανια...και πολυ μαλιστα δλδ αν αυτοι :whatever: στουν κ μ συνουσιασουν στο Μ.Ο. και παω κ γραψω εξετασεις μετρια θ πεσει κι αλλο ο βαθμος μ...επειδη παιζουν ξυλο μ τν :whatever: τ ατομα τν πληρωνω εγω...χωρις να κανω αιδιο την ταξη(νταξει κ κανα τραγουδι τ λεμε
)...οποτε εξαρταται απο τ ποιος ειναι ο εκαστοτε καθηγητης

πορε γαμω απο οτι εχω παρατηρησει οι καθηγητες οσο πιο μικρης σημασιας μαθημα εχουν τοσο πιο πολυ κομπλεξικοι ειναι! δεν ξερω τι να πω! βλεπεις κατι μαθηματικους και κατι φιλολογους πολυ ενταηει ατομα και βλεπεις κατι ..... με ενα ηφος σαν βαρυποινητης στο χουανταναμο!
π.χ. στην πρωτη γυμνασιου πατησα το πολυ 5-6 φορες την δευτερα στο σχολειο! και λογος? ο καθηγητης της...... οικιακης οικονομιας
! ο ανθρωπος μου ειχε δημιουργησει ψυχολογικο! αμα επαιρνες το αθροισμα των απαιτησεων που ειχαν αυτος και η μουσικου ηταν περισσοτερες απο αυτες της φιλολόγου και της μαθηματικου ρε! ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΙ
π.χ. στην πρωτη γυμνασιου πατησα το πολυ 5-6 φορες την δευτερα στο σχολειο! και λογος? ο καθηγητης της...... οικιακης οικονομιας

- ΑποστόληςΑ
Παλικάρια σκέφτεστε όπως σκεφτόμουν κι εγώ όταν πήγαινα Λύκειο! Αυτό που τότε δεν καταλάβαινα, αλλά το συνειδητοποίησα αργότερα είναι πως όλα τα μαθήματα είναι σημαντικά (γι' αυτό και διδάσκονται στο σχολείο), απλά κάποια ΕΜΕΙΣ τα θεωρούμε σημαντικά γιατί θα μας βοηθήσουν στην είσοδό μας στο Πανεπιστήμιο και κάποια όχι. Σκεφτείτε όμως κάποιον που θέλει να σπουδάσει Φιλολογικά πώς θα βλέπει τα Μαθηματικά, ή την Φυσική : σαν ένα ασήμαντο μάθημα.
Τελικά αυτό που προέχει είναι να μπορεί το σχολείο να διαπλάθει σωστούς (έντιμους) χαρακτήρες γιατί τότε και μόνον τότε το κράτος προοδεύει. Επειδή όμως αυτό δεν συμβαίνει, ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες (συνειδητά, κατά την άποψή μου), έχουμε καταντήσει όλοι να αποτελούμε ένα κράτος σάπιο, χωρίς αρχές και ιδανικά, που να μπορεί εύκολα, όποιος θέλει να το κυβερνήσει χωρίς την παραμικρή αντίσταση!
Τελικά αυτό που προέχει είναι να μπορεί το σχολείο να διαπλάθει σωστούς (έντιμους) χαρακτήρες γιατί τότε και μόνον τότε το κράτος προοδεύει. Επειδή όμως αυτό δεν συμβαίνει, ιδιαίτερα τις τελευταίες δεκαετίες (συνειδητά, κατά την άποψή μου), έχουμε καταντήσει όλοι να αποτελούμε ένα κράτος σάπιο, χωρίς αρχές και ιδανικά, που να μπορεί εύκολα, όποιος θέλει να το κυβερνήσει χωρίς την παραμικρή αντίσταση!
- ContrerasPablo
παντα υπαρχουν καθηγητες μαλακες σε ολα τα μαθηματαNakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:φιλε contreras συμφωνω κ η μανα μ καθηγητρια ειναι κ ξερω τ εννοεις...αλλα οταν ο θεολογος με λεει διαμονισμενο επειδη δν θ δεχομουν ν βαλω μπλουζα τ γκει(!!!!!!), οταν η αγγλικου δεν κατανοει οτι κανει μαθημα 4ης σημασιας και νομιζει οτι μας κανει μαθηματικα κατευθηνσης,οταν η φιλογος με λεει οτι θελει αριστη αποδοση στα αρχαια(γ 3η λυκειου μιλαω τεχνολογικη κατευθηνση)κ οτι αλλιως βαθμο πανω απο 16 δεν θα δω...ε ναι αυτοι ειναι ντουγανια...και πολυ μαλιστα δλδ αν αυτοι :whatever: στουν κ μ συνουσιασουν στο Μ.Ο. και παω κ γραψω εξετασεις μετρια θ πεσει κι αλλο ο βαθμος μ...επειδη παιζουν ξυλο μ τν :whatever: τ ατομα τν πληρωνω εγω...χωρις να κανω αιδιο την ταξη(νταξει κ κανα τραγουδι τ λεμε)...οποτε εξαρταται απο τ ποιος ειναι ο εκαστοτε καθηγητης
- ContrerasPablo
αλλα δεν πρεπει να λεμε οτι ολοι που κανουν αγγλικα ειναι ετσι,και ολοι που κανουν θρησκευτικα αλλιως..Nakos_Paok_Rox_My_Sox έγραψε:φιλε contreras συμφωνω κ η μανα μ καθηγητρια ειναι κ ξερω τ εννοεις...αλλα οταν ο θεολογος με λεει διαμονισμενο επειδη δν θ δεχομουν ν βαλω μπλουζα τ γκει(!!!!!!), οταν η αγγλικου δεν κατανοει οτι κανει μαθημα 4ης σημασιας και νομιζει οτι μας κανει μαθηματικα κατευθηνσης,οταν η φιλογος με λεει οτι θελει αριστη αποδοση στα αρχαια(γ 3η λυκειου μιλαω τεχνολογικη κατευθηνση)κ οτι αλλιως βαθμο πανω απο 16 δεν θα δω...ε ναι αυτοι ειναι ντουγανια...και πολυ μαλιστα δλδ αν αυτοι :whatever: στουν κ μ συνουσιασουν στο Μ.Ο. και παω κ γραψω εξετασεις μετρια θ πεσει κι αλλο ο βαθμος μ...επειδη παιζουν ξυλο μ τν :whatever: τ ατομα τν πληρωνω εγω...χωρις να κανω αιδιο την ταξη(νταξει κ κανα τραγουδι τ λεμε)...οποτε εξαρταται απο τ ποιος ειναι ο εκαστοτε καθηγητης
τι αναμνήσεις μ φερες ρε μπαγάσα.... Β Λυκείου μας στείλανε ένα φρεσκοδιορισμένο ... μπουμπουκάκι!!!! Και για μοναδική φορά στα χρονικά του τμήματος δεν υπήρξε αγόρι απών σε κανένα μάθημα αγγλικών, όλη τη χρονιά!!Δίψα για μάθηση που μας είχε βαρέσει...ContrerasPablo έγραψε:....
που κανουν αγγλικα ειναι ετσι......

-
Αυτο που εγινε στην ταξη σημερα με το αντισηπτικο δεν περιγραφεται!!!!

Τι κάνατε με το αντισυπτικό εσείς??? Εμείς κάναμε ένα αμπαλαέα, βριζαμε σκουλίκια και τέτοια, και τα παίρνει ένας και αρχισε και μας έβριζε... Αποτέλεσμα?? Το λούσαμε και μοσχομοίριζε όλη την μερα... Τουλάχιστον δεν αφήνει σημάδι στα ρούχα,,,

Επίσης το μισό σχολείο σημερά και προφανώς και αυριο έρχεται σχολείο με μπλούζες του ΠΑΟΚ και το τι κηνυγητό πεφτει στα σκουλικια και στους γαύρους δεν περιγράφεται... Μεχρι και μενα ρώτησαν οι της τρίτης να τους πω δεκα παίκτες του ΠΑΟΚ... Ουτε στην 4 τέτοια πράγματα... Αμπαλαέα στις τάξεις... Πέρα απο αυτό που έγινε με το αντισυπτικο, στο προηγούμενο διάλειμα μολίς είχαμε μπεί στην τάξη αρχισαμε να τραγουδάμε το "Χιλιόμετρα κάναμε πάλι..." Και κείνη την ώρα μπαίνει καθηγητής μέσα, δεν τον έχουμε, γυμναστής, και λέει ποιοι φωνάζανε? Εμείς που φωνάζαμε είμασταν πάνω απο 10 άτομα και σηκώσαμε όλοι το χέρι... Και μας λέει "Ετσι ρε ΠΑΟΚια, μην κολώνεται..." και έφυγε!!!
Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις απο το λύκειο... Κάθε μέρα ανυπομονω να έρθει η επόμενη για να ξαναπάω...
ΥΓ: Παιδιά η παρέα των τριών φοβερών διαλύθηκε, μιας και η Μαρίσα παίρνει μεταγραφή σε ΕΠΑΛ... Σημερα ήταν τελευταία μέρα σχολείο μας.. Συγκινιτική η στιγμή που τη φιλούσα, την χαιρέτησα και της είπα εμείς θα τα ξαναπούμε και γελασε... ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Εχω τις καλύτερες εντυπώσεις απο το λύκειο... Κάθε μέρα ανυπομονω να έρθει η επόμενη για να ξαναπάω...

ΥΓ: Παιδιά η παρέα των τριών φοβερών διαλύθηκε, μιας και η Μαρίσα παίρνει μεταγραφή σε ΕΠΑΛ... Σημερα ήταν τελευταία μέρα σχολείο μας.. Συγκινιτική η στιγμή που τη φιλούσα, την χαιρέτησα και της είπα εμείς θα τα ξαναπούμε και γελασε... ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
gika εμανα στον λυκειαρχη με πηγαν για το αμπαλαεα!!!και μαλαιστα μια ηθελε να μου δωσει και αποβολη!!!!! :whatever:
ΣΟΣ
Μόλις με πήρε ένα παιδι απο λύκειο της Νεάπολης... Σήμερα δύο κορίτσια ανέβασαν πυρετο... Το σχολείο έχει ειδικά διαμορφωμένο γιατρείο... Μετα απο εξετάσεις το αποτέλεσμα ήταν οτι μάλλον οι κοπέλες έχουν τη γριπη, και έτσι σχολάσαν νωρίτερα... Οι κοπέλες πήγαν στο νοσοκομείο... Το παιδι που τυχαίνει να είναι καλός φίλος μου, και γκομενος της κολλητής των δύο κοριτσιών επιβεβαίωσε μεσω τηλεφωνήματος ότι έχουν τη γρίπη Η1Ν1...
Να τα μας... Ηρθε και στα σχολεία... Προχθες μια συμμαθητρια μου έφυγε με πυρετο αλλα την πήρα τηλ. και μου είπε ότι ο γιατρός είπε οτι έχει βροχητιδα...
Μόλις με πήρε ένα παιδι απο λύκειο της Νεάπολης... Σήμερα δύο κορίτσια ανέβασαν πυρετο... Το σχολείο έχει ειδικά διαμορφωμένο γιατρείο... Μετα απο εξετάσεις το αποτέλεσμα ήταν οτι μάλλον οι κοπέλες έχουν τη γριπη, και έτσι σχολάσαν νωρίτερα... Οι κοπέλες πήγαν στο νοσοκομείο... Το παιδι που τυχαίνει να είναι καλός φίλος μου, και γκομενος της κολλητής των δύο κοριτσιών επιβεβαίωσε μεσω τηλεφωνήματος ότι έχουν τη γρίπη Η1Ν1...
Να τα μας... Ηρθε και στα σχολεία... Προχθες μια συμμαθητρια μου έφυγε με πυρετο αλλα την πήρα τηλ. και μου είπε ότι ο γιατρός είπε οτι έχει βροχητιδα...
Νοβι, έγραψες αυτό πριν απο μερικές μέρες... Οπως λέει ο τίτλος το παοκμανια και στα ΣΧΟΛΕΙΑ... Αν το ξέρεις όσοι πάμε σχολείο είμαστε παιδάκια... Αρα αυτό το τόπικ άστο για παιδική χαρά... Ασε να συζητάμε εμείς τα παιδιά τα δικά μας... Και ας ξεφεύγουμε... Ουτως ή άλλως για να ξεφύγουμε απο τη βαρετή ζωή δεν μπαίνουμε εδώ? Για να γελάσουμε? Ε ασε μας να ξεφύγουμε... Ουτως ή άλλως αυτοί που πάμε σε σχολεία είμαστε 5-6 άρα άσε μας να κάνουμε ότι θέλουμε!!! Ασε μας να ξεσαλώσουμε!!! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!novito έγραψε:Σα να ξεφύγαμε λιγάκι...
Αφήστε μας ένα τόπικ να κάνουμε ρδελομπού..
Αμάν..
Κλειδώσατε και τη μεταγραφολογία και δεν έχουμε που να ξεσπάσουμε..
Λευτεριά στους μαθητές..
Ζήτω η :whatever: :whatever: !!!

Αμάν..

Κλειδώσατε και τη μεταγραφολογία και δεν έχουμε που να ξεσπάσουμε..

Λευτεριά στους μαθητές..

Ζήτω η :whatever: :whatever: !!!