Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα από το ηλιόλουστο Μεταξουργείο!
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Καλημέρα, κοντά είμαστε! δεν ξέρω πως λέγεται η περιοχή πίσω από Ευαγγελισμό

Κουτσα Κουτσα θα την πάρουμε την πόλη, 10 λεπτά με τα πόδια από εδώ είναι το γήπεδο του Παναθηναικου :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

:mrgreen:
AngelosMerkelidis91

Σήμερα στην Αθήνα έχει πολύ ωραίο καιρό. Έκανα βόλτα την διαδρομή γύρω από την Ακρόπολη. Δεν είναι ανατριχιαστικό ότι στις μεγάλες πέτρες γύρω από την Αραιοπαγιτου κλπ μπορεί κάποτε να καθόταν π.χ ο Πλάτων;!! Το έχει σκεφτεί κανείς περπατώντας εκεί...

Νομίζω το να κάθεσαι στα καφέ στο Θησείο για πρωινό με θέα την Ακρόπολη είναι πανέμορφο τέτοια εποχή, το καλοκαίρι με την ζέστη δεν παλεύεται. Εχει μια ωραία ηρεμία. Αφού χτυπούσε το smartwatch απο δουλειά να συνδεθώ στο ίντερνετ και ελεγα απο μέσα μου "βρε δεν γ@%£@τε"... Έλεγα να πάω στο Προκοπι αλλα με κέρδισε η Αθηνα σημερα :D

Άσχετο, την θυμάστε την σειρά "The Sopranos". Αποφάσισα να την ξαναδώ.
Πόσο κρίμα που έφυγε από την ζωή ο James Gandolfini, ο τρόπος που αντιμετώπιζε (ως ρολος) τα πράγματα με εχει επηρεάσει. Μου αρέσει πολύ η νηφαλιοτηττα του.

[youtube]GlYeub1JVXk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλημέρα σε όλο τον κόσμο!
Χρόνια πολλά στους Μιχάληδες και Μικαέλες, Γαβρίληδες και Γαβριηλίες, Άγγελους και Αγγελικές και Ταξιάρχες.
AngelosMerkelidis91

Καλημέρα! Ναι, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Να χαίρονται το όνομα τους. Χρόνια πολλά και στην Ελληνική Αεροπορία. Και στον Πανορμιτη στη Σύμη!

Ειδικά, όσους Μιχαληδες έχω γνωρίσει τρομερά παιδιά!
:opaokara:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις ευχές λόγο Αγγέλου! :D :opaokara: :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Χρόνια πολλά Άγγελε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Χρόνια πολλά και στους Σταμάτηδες και τις Σταματί(ν)ες, που ξέχασα να του αναφέρω πιο πριν!
(άμα περάσεις τα 40...)
AngelosMerkelidis91

Άσχετο. Το ΠΑΟΚτσακι του ΣΚΑΙ η Φλυντζανη ποσο όμορφη ρε παιδιά εδώ στα ασπρόμαυρα. Δηλαδή χαίρεσαι να βλέπεις ειδήσεις και ας μιλάει για πολέμους, καταστροφές, πανδημιες κλπ.

[youtube]x4ceOJ3ijgE[/youtube]
AngelosMerkelidis91

Καλημερα,

Αντε με την νικη σημερα. Μια ωρα ψάχνω που είχα παρκαρει, δεν το βρισκω το ρημαδι. Τελευταια φορα που οδηγω AUDI συνεχως το ψαχνω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλημέρα σε όλους μας!
Χρόνια πολλά στους Νεκτάριους και τις Νεκταρίες!
Πάω να φραπεδιάσω!
AngelosMerkelidis91

Ο φραπές κάνει κακό στο στομάχι! Γενικά οι καφεδες στιγμιαιοι περιέχουν περισσοτερη ακριλαμιδη. Επίσης, όχι καφές με γάλα. Το γάλα ανοίγει τους πόρους των οστών (γιαυτό προσφέρει ασβέστιο) και καφες+γάλα οδηγεί στην είσοδο αντιοξειδωτικων (που είναι καλά για τον οργανισμό) στα οστά. Εγώ πίνω ελληνικό, αμερικανο ή freddo espresso ανάλογα την όρεξη.

ΥΓ. Το βρήκα. Θυμήθηκα ότι έχει συσκευή εντοπισμού GPS. Περίπου 16 χλμ είναι από εκεί που μένω. Είναι στο μαγαζί που είχα βγει για ποτό. Γύρισα με ταξί γιατι ειχα πιει και το είχα ξεχάσει! Γενικά και το ποτό κανει κακο! Αλλά ΟΚ εχθές γιορταζαμε (Άγγελος βρε!)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

:mrgreen:
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός (unique) και για το λόγο αυτό πιθανόν να υπάρχουν διαφορετικές τροφές που τον επηρεάζουν δυσμενώς.
Εμένα πχ ο φραπές ΔΕΝ με πειράζει πουθενά. Κάποιους άλλους τους δημιουργεί ταχυκαρδίες, αϋπνίες κλπ. Έχω πιει φραπέ στις 01:30 για να βγάλω το βράδυ και με που τον ήπια ξεράθηκα στον ύπνο, ενώ μέχρι τότε άντεχα.
AngelosMerkelidis91

Σωστά. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Και είναι και εύκολο να το καταλάβει κανείς και "επιστημονικα" - χωρίς να έχει τις τρομερές γνώσεις γενετικής/βιολογίας:

Ο ανθρώπινος οργανισμός αποτελείται απο τρις κυττάρων (cells). Ο ενήλικος άνδρας έχει περίπου 36 trillion cells - ενώ η ενήλικη γυναίκα περί τα 28 trillion cells. Κάθε ένα απο αυτά τα κύτταρα, στον ανθρώπινο οργανισμό, περιέχει 23 ζευγάρια (46 σύνολο) απο χρωμοσώματα (chromosomes) που εκεί βρίσκεται το DNA μας. Το DNA μας δεν είναι παρά ένα κείμενο που αποτελείται απο 3 δις γράμματα γραμμένα σε ένα αλφάβητο 4 γραμμάτων (A, C, G, T). Που στην ουσία είναι ο γενετικός μας κώδικας, και μετατρέπει το DNA σε RNA και αυτό στο τέλος σε Πρωτείνες - και τα γονίδια μας. Ένα γράμμα να αλλάξει σε αυτήν την σειρά των 3 δις μπορεί ενα γονίδιο να είναι διαφορετικό. Ο άνθρωπος έχει 20Κ-22Κ γονίδια!

Υπάρχει ένα πολύ όμορφο κείμενο του καθηγητή Χρήστου Παπαδημητίου στο βιβλίο Τούρινγκ: μαθήματα αγάπης, και αναφέρεται στην Ευτυχία να μην είμαστε όλοι ίδιοι. Και χρησιμοποιεί παραδείγματα, απο την πολιτική, την ιατρική μέχρι και τις ασθένειες π.χ την πανούκλα στο Λονδίνο. Και λέει ό,τι αν είμασταν όλοι ίδιοι, αυτοί που πέθαναν στην πανούκλα εξαιτίας κάποιον γονιδίων στο DNA τους, θα οδηγούσε στην εξαφάνιση του ανθρώπου!

Για πολλά χρόνια όποιος δεν συμφωνούσε με τα δικές μου απόψεις νευρίαζα. Μετά απο 2-3 μαθήματα γενετικής στην πανδημία επειδή βαριόμουν απο Edx/Coursera αποφάσισα ό,τι φταεί το DNA των άλλων και απλά δεν τους απαντώ.

Αυτό που γράφω τα είπα πριν 1 χρόνο σε ένα αφεντικό μου όταν δεν συμφωνούσα με κάτι που είπε. Του κάνω "φταίει το DNA σας για αυτά που λέτε" και μου απαντά "Φταίω εγώ που σε ανέχομαι." χαχαχα :P Τούρμπο τον εκανσ
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Χρόνια πολλά στους Νεκτάριους και τις Νεκταρίες σήμερα. Ελπιζουμε σε μία Νίκη του Π.Α.Ο.Κ. .Φραπεδι'α σήμερα με αγώνα της ομάδας και ας κάνει και ταχυκαρδίες!!! :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”