Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
tad

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από tad »

Μην ασχολείστε με τον ΚΑΚΟ !! Μόνο κακό κάνει η ενασχόληση με τον διαιτητή ιδίως στους ευατούς μας και κυρίως στους παίχτες.

Μην κάνουμε τα ίδια λάθη συνεχώς. Ποιος Κάκος τώρα.

Ας παίξουν μπάλα οι παίχτες, ας φροντίσει ο Σάντος να σχεδιάσει το παιχνίδι όπως πρέπει και τα άλλα να μην τους νοιάζουν καθόλου.

Ο κόσμος έχει δουλειά να ασχοληθεί μόνο με την ομάδα. Θετική ενέργεια με όλη μας την ψυχή.

Ποιος Κάκος και ποιος Σπάθας και ποιος Κουκουλάκης !!!

Παοκτσή ξύπνα !!! Ξύπνα για να γίνουμε μεγάλοι ...
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Μεγάλη δοκιμασία για όλους ο ορισμός Κάκου, για κόσμο και ομάδα.
Ο κόσμος ήδη ασχολείται με το διαιτητή αντί για το παιχνίδι.
Πράγμα που ηδονίζει αφάνταστα τον αυτάρεσκο και αλαζόνα Κάκο, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι να τον καυλώνουμε.
Το ακόμα φοβερότερο είναι πως πολλοί φαντασιώνονται ντου, διακοπές αγώνα, κτλ κτλ., πιο πολύ και από τη νίκη.
Θα αποδείξουμε πως δεν τρώμε κουτόχορτο αν δεν πέσουμε στην παγίδα του αποπροσανατολισμού.

Όσο για κάποιους παίκτες της ομάδας τα ψέμματα τελειώσαν.
Έχουν ιερή υποχρέωση να επιδείξουν επιτέλους ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση εφάμιλλες με το πλούσιο βιογραφικό
τους.

Δε με ενθουσιάζει κανένα κυριολεκτικό μπουνίδι που να ανάγεται σε μεταφυσική γροθιά στο κατεστημένο, κανένας ασπασμός φανέλας που σε περίπτωση διαφορετικού εργοδότη, θα είχε και αυτή άλλο χρώμα.

Με ενθουσιάζει η ιδέα 11 παικτών που με μυαλωμένο πάθος θα πατήσουν τους απογόνους του στόλου.

Με ενθουσιάζει η ιδέα μιας κερκίδας που για 90' θα ωρύεται, χωρίς μουρμούρες, παγωμένα διαστήματα και αφορισμούς, και θα δώσει (επιτέλους) φτερά στους παίκτες. Μια κερκίδα που ούτε θα εφευρίσκει ήρωες ούτε θα αναζητά αποδιοπομπαίους τράγους.

Με ενθουσιάζει το σπάσιμο μιας παράδοσης που αποτελεί μία από τις πολλές μαύρες κηλίδες στη σύγχρονη ιστορία μας.

Με ενθουσιάζει η έναρξη μιας παράδοσης ένδοξης, στα χνάρια της αντίστοιχης εικοσαετούς που σφυρηλάτησε και αυτή, την ιδιαιτερότητα (δυστυχώς θαμμένη και κακοποιημένη από πολλούς) να είσαι ΠΑΟΚ, να νιώθεις ΠΑΟΚ, να αναπνέεις ΠΑΟΚ.

Επειδή αρχίζω να νιώθω σαν τον Martin Luther King, who had a dream, σταματάω.
Νικήστε. Αυτά.
Άβαταρ μέλους
Pegasus1589

Δημοσίευση από Pegasus1589 »

Ας ωριμάσουμε επιτέλους. Η διαιτησία είναι ένας αστάθμητος, ορισμένες φορές εχθρικός παράγοντας και αυτό συμβαίνει παντού στον κόσμο για κάθε ομάδα που θέλει να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Δεν είναι όμως το απόλυτο κακό ούτε η αιτία όλων των δεινών του ΠΑΟΚ. Είναι απλά ακόμα ένα εμπόδιο.

Αγνοήστε τον Κάκο. Εγώ σας λέω ότι για 50-50 έρχεται εδώ και ας φωνάζουν οι Ολυμπιακοί κάτω για άδικη διαιτησία (ω ναι). Έχω τους λόγους μου να το πιστεύω αυτό αλλά δε θα εκτρέψω τη συζήτηση σε διαιτητολογία, ήδη είπα πολλά. Αγνοήστε τον. Τελείως. Δεν υπάρχει ρε, πώς το λένε. 11 παίχτες με ασπρόμαυρα ας υπάρχουν μόνο για εμάς, όπως μόνο αυτοί υπάρχουν όταν παίζουμε με τον ΠΑΣ, τον Εργοτέλη και τη Λάρισα.

Και κάτι άλλο. ΠΑΟΚ είμαστε, όχι αντιολυμπιακοί. Δε με νοιάζει αν μαμιέται ο Πειραιάς, με νοιάζει να μαμάει η Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Σε προηγούμενο δικό μου ποστ έγραψα ότι πρέπει να γράψουμε στα αρ...ια μας, τα μεγάλα και τριχωτά, κάθε προσπάθεια προβοκάτσιας από τον γαύρο.

Ωστόσο, επειδή η προιστορία του συγκεκριμένου διαιτητή στα παιχνίδια μας με το ΠΟΚ είναι γνωστή και ανεπανάληπτη :redcard: , θεωρώ ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ πρέπει να βγει και να την υπενθυμίσει στο πανελλήνιο. Δε λέω να ζητήσει την εξαίρεσή του, απλά να επισημάνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεχάσει τα χειρουργεία που μας έχει κάνει, όπως και τις μεγάλες ευθύνες της ΚΕΔ για τον ορισμό του σ' αυτόν τον αγώνα.

Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα χειριστούν την περίπτωση αυτή ο πρόεδρος και ειδικότερα ο Γκαγκάτσης.
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

εμεις μαζι για μια ζωη....
γ@μηστε τους πουστηδες του πειραια επιτελους
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Pegasus1589 έγραψε:Και κάτι άλλο. ΠΑΟΚ είμαστε, όχι αντιολυμπιακοί. Δε με νοιάζει αν μαμιέται ο Πειραιάς, με νοιάζει να μαμάει η Τούμπα.
Φίλε εγώ είμαι αντιολυμπιακός...

Πρώτα ΠΑΟΚ αλλά μετά αντιολυμπιακός...

Όλοι μας λέμε, ότι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα, άρα δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας μας... Υποστηρίζουμε αυτήν την ομάδα, η πλειοψηφία από μας τουλάχιστον για κάποιον λόγο πιο βαθύ... Αγαπάμε αυτήν την ομάδα γιατί πρεσβεύει κάποια ιδανικά... Πρεσβεύει κάποιες αξίες... Με το να είμαστε μέρος του συνόλου της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας, βρίσκουμε άτομα τα οποία πιστεύουν στα ίδια πράγματα με μας... Βρίσκουμε αδέρφια μας!Άρα αφού κάτι μας ενώνει, μας έλκει με αυτήν την ομάδα πρώτα απ' όλα είμαστε ΠΑΟΚ.
Σωστά μέχρι εδώ???
Λοιπόν, αυτά που πιστεύουμε, οι αξίες που υποστηρίζουμε, τα ιδανικά για τα οποία μαχόμαστε συνοψίζονται στο ότι δεν αντέχουμε την αδικία. Όταν μια ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση ο ΟΣΦΠ, είναι η αδικία προσωποποιημένη, όταν για πόσα σερί χρόνια παίρνει τα πρωταθλήματα εις βάρος κάποιων άλλων, όταν μας κλέβει, όταν μας θεωρεί κατώερα όντα, όταν προσβάλει την καταγωγή μας, δεν μπορεί παρά να είμαι φανατικός ΕΧΘΡΟΣ της... Αρα φίλε μου, ΝΑΙ είμαι αντιολυμπιακός...
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Σταματηστε να ασχολειστε με την καρακιτς φιγουρα της ελληνικης διατησιας που νομιζει οτι εγινε Κολινα επειδη ξυρισε το κεφαλι του.
Δε βαλαμε μυαλο απο περσι? Μετα απο μια πολεμικη βδομαδα το αποτελεσμα ηταν δακρυγονα στη μαπα και η ομαδα στο γηπεδο δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της. Ο μοναδικος λογος που ο γαυρος ηθελε Κακο ηταν για να τσιμπησουμε το τυρακι και να αρχισουμε τους σαματαδες, και αυτοι να ρθουνε κυριοι να παρουν μουλωχτα το αποτελεσμα τους και να φυγουν. Πιστευω ερχεται να παιξει 50-50.
Κι εγω θα θελα να εχω το κεφαλι του κατω απο τη λεκανη της τουαλετας μου, αλλα ηρεμια. Μην αποπροσανατολιζουμε την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

αντι να ασχοληθειτε που δε παιζει ο βιτολο :roll: κ που εχουμε τοσους τραυματισμους..... :roll:
ασχολειστε με τον κακο :whatever: :whatever:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αποφασιστε...

Ασχολούμαστε με εντεκάδες συστηματα κτλ και λέτε δεν είναι δουλειά σας αυτα... Ασχολούμαστε με παίκτες προπονητες αποδοσεις κτλ λέτε μη πιέζετε τον παίκτη... Λέμε αυτο το έκανε λάθος ο Ζαγορ, λετε Γουμενος σας χρειαζόσαστε, λέμε για τον Κακο λέτε μη μιλάτε για διαιτητες, μιλάμε για μεταγραφές λέτε μη κρ΄'ινετε τώρα να του δείτε πρώτα, μιλάμε για πιθανές μεταγραφές λέτε θα χαλασετε τα σχέδια της διοικησης σκάστε...

Τι πράγμα ειναι αυτο ρε π@@στη... ΕΛΕΟΣ...

Ο καθενας μπορεί να μιλάει για ότι θέλει...

Και καλά, ελευθεροτυπία σου λέει...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Πάνο τα έμαθες έτσι;
Ο αγαπημένος σου ήρωας, θα είναι προπονητής του Ολυμπιακού! Αλλαξε αβαταρ ΤΩΡΑ! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok4kyriakos την Τετ 16 Σεπ 2009, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ο ζικο θα κοουτσαρει την κυριακη?
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Pegasus1589 έγραψε:Ας ωριμάσουμε επιτέλους. Η διαιτησία είναι ένας αστάθμητος, ορισμένες φορές εχθρικός παράγοντας και αυτό συμβαίνει παντού στον κόσμο για κάθε ομάδα που θέλει να σκαρφαλώσει στην κορυφή. Δεν είναι όμως το απόλυτο κακό ούτε η αιτία όλων των δεινών του ΠΑΟΚ. Είναι απλά ακόμα ένα εμπόδιο.

Αγνοήστε τον Κάκο. Εγώ σας λέω ότι για 50-50 έρχεται εδώ και ας φωνάζουν οι Ολυμπιακοί κάτω για άδικη διαιτησία (ω ναι). Έχω τους λόγους μου να το πιστεύω αυτό αλλά δε θα εκτρέψω τη συζήτηση σε διαιτητολογία, ήδη είπα πολλά. Αγνοήστε τον. Τελείως. Δεν υπάρχει ρε, πώς το λένε. 11 παίχτες με ασπρόμαυρα ας υπάρχουν μόνο για εμάς, όπως μόνο αυτοί υπάρχουν όταν παίζουμε με τον ΠΑΣ, τον Εργοτέλη και τη Λάρισα.
Συμφωνώ απόλυτα! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τον καράφλα. Ας συγκεντρωθούμε στα αγωνιστικά και στην ομάδα μας και μόνο...
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

ΔΙΑΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΙΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΙΜΑ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ο θεοδωριδης δεν ανελαβε δραση ακομη .... θελουν να μας κανουν
μπουρδελο να φορτωσουν αγχος τον κοσμο και την ομαδα ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΑΝΕ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΝ ΑΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ
10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ .......
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελπιζω το σημερινο ματσακι του θρηνου να μας εδειξε οτι το σαββατο δεν θα ειναι περιπατος οπως βιαστηκαν πολλοι να προβλεψουν...μην σηκωνουμε ψηλα τον αμανε ηρεμια και με την ομαδα και με το κορακι και στηριξη για τη νικη χωρις γκρινια... :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”