71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι από ένα παίκτη που λίγοι υπερασπιζόμαστε από περυσι
- kataramenos5
Σιγα τα ωα.Το δυσκολο θα ταν να βρεις 3 θετικα ποστ το καλοκαιρι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πω πω αυτό το topic (μαζί με το μισό φόρουμ) είναι ένα ανθολόγιο αμπαλίασης!!
Σβήνω τα ονόματα για ευνόητους λόγους (αν και δεν θα έπρεπε).
Καλοκαίρι 2023, μετά τη χρονιά που βγήκε πρώτος σκόρερ της ομάδας:
Μισό εκατομμύριο πεταμένο στον υπόνομο γιατί κάποιος δεν βλέπει την τύφλα του
Ας περιμένει και φέτος τις Λαμίες και τις Καλαμάτες στο κύπελλο να τα ξαναβάλει.
Είναι προσβλητικό και μόνο που συζητάμε για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιρικά, πόσο μάλλον να ανεχόμαστε να τον παρακολουθούμε πάνω από ένα λεπτό. Η χειρότερη δυνατή επιλογή στην πιο κομβική θέση.
Και το χειρότερο όλων; Τον βλέπανε επί ένα χρόνο live πριν αποφασίσουν να του δώσουν και νέο συμβόλαιο. Πανηγυρίζουν όλα τα στόπερ της Σουπερλιγκ.
αστεία ήταν η ανανέωσή του
πλέον για μας όλη τη χρονιά ΔΕΝ θα είναι αστείο, αλλά πονόματος όταν παίζει και δεν τον νιώθουν
η χαρά των αμυντικών, χαμηλότατου επιπέδου, wannabe σέντερ φορ
αλλά είπαμε, τίμιος...γελάνε τα σεντερ μπακ της σουπερλιγδας και πανηγυρίζουν
Έχει κι άλλα, αλλά άσ'το...
Κι αυτη τη δικαιολογια με τα κοντρολ που χρησιμοποιειται κατα κορον για να βγαλουμε καποιον αμπαλο πρεπει να σταματησει καποια στιγμη.
Ειναι αστεια για παικτες αυτου του επιπεδου που χουν φαει με το κουταλι αγγλιες ισπανιες γερμανιες κλπ.Και οχι δεν αλλαζει τοσο δραματικα σ ενα χρονο φιλε νουνιες.
- painkiller4
Οκ όλοι ξέρουμε τις δυνατότητες του όμως πρέπει να παραδεχτώ ένα πράγμα
Το πιο τίμιο φορ μετά τον Πριγιο
Το πιο τίμιο φορ μετά τον Πριγιο
Οτι και να πει κανεις ειναι λιγο. Εξαιρετικος χαρακτηρας, και κανει μονιμως την υπερβαση για τις δυνατότητες του. Μπραβο και συνέχισε έτσι.
-
Εκτέλεση παλαιάς κοπής.........ούτε τσαλίμια ούτε σταμάτα ξεκίνα. Επέλεξε μία γωνία και εκτέλεσε δυνατά. Αν ήταν λίγο ψηλότερα θα ήταν το απόλυτο χτύπημα που κανένας τερματάς δεν μπορεί να βγάλει.rainmaker έγραψε:Εξαιρετική εκτέλεση πέναλτι από ένα παίκτη που λίγοι υπερασπιζόμαστε από περυσι
Ο Θωμάς μπράβο του εκτέλεση penalty perfect, πέρυσι έλεγα 'δεν μπορεί το παιδί' φέτος λέω ένας τίμιος καλός Παίχτης. Μπράβο συνέχισε.... να βλέπουμε αυτό το πάθος για την ομάδα

- pisakaipoupoula
Και εγώ έκραξα όταν ανανεώθηκε, και ναι έχω καταπιεί τη γλώσσα μου!!
Μπράβο Θωμά!
Μπράβο Θωμά!
-
Κι εγω εκραξα, αλλα ο τυπος εχει δουλεψει παρα πολυ και πλεον ειναι αλλος παιχτης. Μπραβο του πραγματικα!
-
Τα σεβη μου, στον τιμιοτερο παιχτη μας, τουλαχιστον της τελευταιας δεκαετιας, μαζι με τον Κρεσπο!
- thomas Murg
Άκουγα το παιχνίδι στο ραδιόφωνο κι όταν κέρδισε η ομάδα το πέναλτι "έψαξα" τον Σβάμπ. Δαγκώθηκα στην ιδέα να το ρίξει ο Ζίβκο γιατί εάν θα το έχανε θα τον έπαιρνε κι από κάτω στην ψυχολογία. Τα κάστανα από τη φωτιά τα έβγαλε πάλι το γελαστό παιδί. Πολύ καλά χτυπημένο γιατί ο σούπερμαν έπεσε καλά στη γωνία. Σημείο καμπής στο ματς γιατί τους γάμησε την ψυχολογία ο Τόμας.
Και το μαγικό του Ντέλια μετά από το 1 2 με τον Τόμας ξεκινά.
Το ξαναγράφω γιατί ξεχνάμε εύκολα: εάν το καλοκαίρι είχε κατηφορίσει στη χάρτινη θα χτυπούσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο.
Εάν ο παίκτης αυτός έπαιζε στο ΠΟΚ θα μας τα είχαν κάνει νταούλια σήμερα με διθυραμβικά άρθρα.
Και το μαγικό του Ντέλια μετά από το 1 2 με τον Τόμας ξεκινά.
Το ξαναγράφω γιατί ξεχνάμε εύκολα: εάν το καλοκαίρι είχε κατηφορίσει στη χάρτινη θα χτυπούσαμε το κεφάλι μας στον τοίχο.
Εάν ο παίκτης αυτός έπαιζε στο ΠΟΚ θα μας τα είχαν κάνει νταούλια σήμερα με διθυραμβικά άρθρα.
Η εκτέλεση πέναλτι που θέλει να δει ο ποδοσφαιροφιλος. Ψηλα και με δυναμη. Φοβερή εκτέλεση. Μου θύμισε λίγο το πέναλτι του Βιερινια στην παράταση με τον Πανιώνιο στο κύπελλο
Κλασική περίπτωση, don't judge a book by its cover, είναι ο τύπος. Μοιάζει χαχαχούχας και γιαχαράς, αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι ο δεύτερος πιο έξυπνος παίκτης μετά τον Σβάμπ. Για το mentality του, δεν το συζητάω.
Τρώει ξύλο με χαμόγελο - δεν έχει πιο εκενυριστικό από αυτό για τον αντίπαλο και πιο ανεβαστικό για τους υπόλοιπους της ομάδας.
Τρώει ξύλο με χαμόγελο - δεν έχει πιο εκενυριστικό από αυτό για τον αντίπαλο και πιο ανεβαστικό για τους υπόλοιπους της ομάδας.
- Metagrafakias
Τι να πω για σενα ρε;;;
Ποσο υποτίμηση εχεις φαει ρε τυπαρα;;;
Τιμιότατος σου αξιζει νεο συμβολαιο
Ποσο υποτίμηση εχεις φαει ρε τυπαρα;;;
Τιμιότατος σου αξιζει νεο συμβολαιο
Ο παίκτης μπαίνει στην ίδια κατηγορία με Κρεσπο. Η μόνη διαφορα είναι ότι δεν παίζουμε με 2 μπροστά οπότε θα πρέπει να υπολογιζεται ως δεύτερος.
Το καλοκαίρι όταν όλοι έκραζαν, εγώ είχα γράψει ότι πρόκειται για τίμιο παίκτη που γράφει νούμερα και ότι είναι απαγορευτικό να αλλάξουμε και τα δυο φορ σε μια χρονια γιατί όπως την πάθαμε με Τσολακ αν ο πρώτος σου βγει μάπα θες ο δεύτερος να είναι μια επιλογή χαμηλού ρίσκου.
Το παιδί τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από ότι πίστευα. Μακάρι να διορθωθεί το λάθος με Σαματά τα Χριστούγεννα και να μπορέσουμε να τον σπρώξουμε δανεικό ή ελεύθερο και να φέρουμε μπαρουτοκαπνισμένο 33αρη φορ μιας χρήσης που να γράφει νούμερα και στον ύπνο του.
Αυτό χρειάζεται η ομάδα. Έναν παίκτη να μάθει δίπλα του ο Τζήμας. Ένα παίκτη που θα κάνει την μια επαφή στην περιοχή γκολ. Για πρέσινγκ θα έχουμε τον Τομας.
Το καλοκαίρι όταν όλοι έκραζαν, εγώ είχα γράψει ότι πρόκειται για τίμιο παίκτη που γράφει νούμερα και ότι είναι απαγορευτικό να αλλάξουμε και τα δυο φορ σε μια χρονια γιατί όπως την πάθαμε με Τσολακ αν ο πρώτος σου βγει μάπα θες ο δεύτερος να είναι μια επιλογή χαμηλού ρίσκου.
Το παιδί τα πηγαίνει πολύ καλύτερα από ότι πίστευα. Μακάρι να διορθωθεί το λάθος με Σαματά τα Χριστούγεννα και να μπορέσουμε να τον σπρώξουμε δανεικό ή ελεύθερο και να φέρουμε μπαρουτοκαπνισμένο 33αρη φορ μιας χρήσης που να γράφει νούμερα και στον ύπνο του.
Αυτό χρειάζεται η ομάδα. Έναν παίκτη να μάθει δίπλα του ο Τζήμας. Ένα παίκτη που θα κάνει την μια επαφή στην περιοχή γκολ. Για πρέσινγκ θα έχουμε τον Τομας.
-
Του αξιζει ανανεωση. Μαζι με ενα νεο φορ αντι Σαματα συν Τζιμα θα ειμαστε ακομα καλυτεροι.