Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Luigi Vampa

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙΙΙ

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Έντονες διαμαρτυρίες για το var είχε ο Αρτετα. Εγώ απ τα highlights είδα κόκκινη μαρς στον Havertz που δε δόθηκε, πιθανή κόκκινη στον Bruno Guimaraes που δε δόθηκε, κ το γκολ της Newcastle δεν έπρεπε να μετρήσει γιατί η μπάλα είχε βγει αουτ στην αρχή της φάσης.

Edit: η απάντηση της λίγκας είναι οτι το βίντεο δεν ήταν απ τη σωστή γωνία οπότε το βαρ δε θα μπορούσε να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα για το αν η μπάλα βγήκε έξω (παρότι στο βίντεο, από τη "λαθος" λήψη φαίνεται όλη η μπάλα εξω). Οπότε το γκολ μετράει..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Κυρ 05 Νοέμ 2023, 00:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αυτή η ρέντα της Μπαρτσελόνα, της ομάδας που έχει εξαγοράσει διαιτητές και επιτροπές διαιτησίας (τί μου θυμίζει;), να κερδίζει στις καθυστερήσεις με το VAR, πότε θα σταματήσει;
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Άποψη μου, άστοχη η παρομοίωση της Μπαρτσελόνα με τον gayro. Και η Ισπανία αλλά και η Ευρώπη έχει gayro και φοράει λευκά. Επίσης, πιστεύω ότι όλο αυτό έχει ξεκινήσει από τον Φλο και τα μέσα της Ρεάλ. Αλλά ακόμα κι αν ισχύει τελικά, πρέπει να είναι ο πιο fail έλεγχος διαιτησίας εβερ. Κάτι δεν κολλάει καθόλου στην όλη ιστορία, εφόσον ο υποτιθέμενος ελέγχος της διαιτησίας και το μέγεθος εύνοιας στην Μπαρτσελόνα δεν συμβαδίζουν καθόλου (εύνοια φυσικά και υπάρχει, όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού). και υποψιάζομαι ότι είναι προσπάθεια των λευκογαυρων να χρυσωσουν το χάπι στον πιο κακομαθημένο ποδοσφαιρικό λαό του κόσμου για τις σφαλιάρες των τελευταίων 15 χρόνων. επειδή έχω μιλήσει με πολλούς υποστηρικτές της Ρεάλ, ξέρω τι λέω. Πιο γαυρικη νοοτροπία "μου πήρατε το γλειφιτζουρι και τώρα θα σας δείξω εγώ", δεν υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Η Αιντραχτ εχει παρει μπρος
Γερασίμου

Ο γαύρος που φοράει λευκά έχει περάσει πίσω πλέον. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει 100 κιλά κατηγορίες, τεκμηριωμένες μάλιστα με SMS και email που αν στην θέση της ήταν άλλη ομάδα (ακόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης), θα ήταν από πέρσι στην Secunda Division.
Επιπλέον, η Μπαρτσελόνα, όπως και οι Παρί και Μάντσεστερ Σίτυ έχουν εξευτελίσει το FFP αλλά η ΟΥΕΦΑ ψάχνει κάτι ΠΑΟΚ και αναλόγου ή και λίγο μεγαλυτέρου βεληνεκούς ομάδες. Ούτε καν επίπληξη ή πρόστιμο σε αυτές και όσο για αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ποιος ήρθε;
Από Ισπανία, κλίνω για fun της ομάδας του Τσόλο, κλασική φάτσα ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γερασίμου έγραψε:Αυτή η ρέντα της Μπαρτσελόνα, της ομάδας που έχει εξαγοράσει διαιτητές και επιτροπές διαιτησίας (τί μου θυμίζει;), να κερδίζει στις καθυστερήσεις με το VAR, πότε θα σταματήσει;
Δεν κατάλαβα. Κανονικό γκολ ήταν και φάνηκε στο replay, προτού παρεμβη ο VAR.
Γερασίμου

Απόστολε νομίζω πως είμαι σαφής. Δεν είπα ότι το γκολ στο 93΄ ήταν offside. Μίλησα για ρέντα μόνο, όπως π.χ. του βάζελου στην Ελλάδα. Το νικητήριο γκολ που έβαλε χθες στην Λαμία ήταν καθαρό, η ισοφάριση με μας στο 95΄επίσης, αλλά αυτά είναι και θέμα του "η π@ρνη μπάλα τους θέλει".
Μίλησα για βαρύ κατηγορητήριο εις βάρος της Μπαρτσελόνα εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο και με αποδείξεις, το οποίο οι ως τώρα ενδείξεις το πηγαίνουν για γαργάρα. Φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι στην Ιταλία είναι πιο καθαροί, με γνώμονα ότι ολόκληρη Γιουβέντους πέρσι αλλά και προ ετών, την ξέσκισαν.
Μίλησα για παραβάσεις του FFP και από τους Καταλανούς, μαζί με Paris St Germaine, Man. City και ίσως 1-2 άλλους μεγάλους, όταν εμείς μετράμε και το ευρώ για να μην το παραβιάσουμε, όταν αναγκαστήκαμε να πουλήσουμε παλαιότερα επί Ζαγόρ τους δύο πλέον ποιοτικούς μας ποδοσφαιριστές προκειμένου να μην βρεθούμε εκτός Ευρώπης από τον επόμενο κιόλας αγώνα, ούτε καν με ειδοποίηση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο όπως συνήθως πράττει η UEFA, έτσι ώστε να γίνει πιο ήπια η προσαρμογή μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

H ισοφάριση του βάζελου μ' εμάς ήταν λόγω δολοφονικής διαιτησίας, γιατί στην αμέσως προηγούμενη φάση γίνεται φάουλ - μάρς πάνω στον Κουλιεράκη που δεν σφυρίζεται.
Γερασίμου

Σωστά, στο 93΄45΄΄, το οποίο αν δινόταν ίσως και να άλλαζε το τελευταίο ενάμιση λεπτό. Αλλά και εμείς δεν χειριστήκαμε σωστά το διάστημα αυτό.
Ας πούμε ότι μας έδωσε η @@ρνη μπάλα κάτι στις καθυστερήσεις των αγώνων του Conf. L., 4 βαθμοί ήταν αυτοί που δεν το λες και λίγο. Να ελπίζουμε να μας δώσουν και την πρώτη θέση στον όμιλο.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Sporting CP vs Leo Jaba

https://streamin.me/v/c7b40134
goal (Penalty)

https://streamin.me/v/27bff296
assist αριστούργημα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Maksimovic vs Cadiz για όποιον βαριέται Δευτέρα βράδυ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

john4serres έγραψε:Sporting CP vs Leo Jaba

goal (Penalty)

assist αριστούργημα

Μια φορά γατάκι, για πάντα γατάκι.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μαχαιρωμένος οπαδός της PSG στο Μιλάνο τα μεσάνυχτα, μετά από ενέδρα οπαδών της Milan.
Δέχθηκε δύο μαχαιριές και πήγε νοσοκομείο.

Ελπίζω να συναντηθεί ο πρόεδρος της UEFA με την ακροδεξιά που κυβερνά εκεί και να βάλουν μπάτσους και security στα γήπεδα της Ιταλίας. Σίγουρα θα λυθεί το πρόβλημα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

john4serres έγραψε:Sporting CP vs Leo Jaba

goal (Penalty)

assist αριστούργημα
Ίσως το μεγαλύτερο what if στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.Ποσο αδίκησε ο μ@λ@κ@ς τον εαυτό του!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μαχαιρωμένος οπαδός της PSG στο Μιλάνο τα μεσάνυχτα, μετά από ενέδρα οπαδών της Milan.
Δέχθηκε δύο μαχαιριές και πήγε νοσοκομείο.

Ελπίζω να συναντηθεί ο πρόεδρος της UEFA με την ακροδεξιά που κυβερνά εκεί και να βάλουν μπάτσους και security στα γήπεδα της Ιταλίας. Σίγουρα θα λυθεί το πρόβλημα.
Δεν υπάρχει αγωνιστική αυτή την ευρωπαική σεζόν που δεν πέφτει βρωμόξυλο/ταβερνόξυλο/σούτια/μαχαιρώματα σε πόλεις της Ευρώπης. Παντού.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”