70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Maezono Masakiyo

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

hawklord έγραψε:Έχω μια ελπίδα για τον Εκονγκ γιατί τουλάχιστον προσπαθεί, ο άλλος ο μαύρος Ολιβέιρα έχει και ύφος λες και καταφέρνει κάτι.
Σορι Νέλσον για τον παραλληλισμό, αλλά είσαι ο αμέσως επόμενος χειρότερος φορ που είχαμε, αν και σαφώς καλύτερος από δαυτον

Επεξεργάστηκε. Ντροπή :yellowcard:

Mod Team

Ε όχι είχαμε και Σάλμον και Τόργκελε. Μην τον ισοπεδώνεις τον Νέλσονα.
Maezono Masakiyo

nunies4 έγραψε:Μου αρεσει που χθες δεχτηκα ειρωνια στο live οταν ειπα οτι με τον Μορον (που παιζει να παιρνει το 1/4 των χρηματων) χτυπουσαμε πρωταθλημα. Βρε σαν ξερολουκουμο τον βλεπω τον Μορον. Και κραξτε οσο θελετε.
Καλα δεν μιλαω καν για Ελ Καμπι η Ιωανιδη και τι επιδραση εχουν στο παιχνιδι των ομαδων τους. Εκει παμε σε σεναρια επιστημονικης φαντασιας για ΠΑΟΚ (να βρει τοσο επιδραστικο φορ).
Παντως ο Κρασο που αποριφθηκε σαν...απειρος εχει 7 γκολ και 2 ασιστ σε 10 ματς με τον Αστερα

Καλά έτσι πως πάμε σε αυτή τη θέση τα τελευταία χρόνια παίζει ν'αρχίσουμε να βλέπουμε σαν ξερολούκουμο και τον Άλεξιτς απ'τις Σέρρες.
Maezono Masakiyo

PablitoV2 έγραψε:Παιδιά ποδοσφαιριστή από την Τανζανία φέραμε.. Δηλαδή τι περιμέναμε ακριβώς;

Και η Βέρντερ του Ρεχάγκελ είχε φορ απο Νέα Ζηλανδία όμως με αυτόν πρωταγωνιστή πήρε κυπελλούχων.
Zegarra_6_Carlos

Δημοσίευση από Zegarra_6_Carlos »

Ο Άλι Σαμάτα ταλαιπωρείται από ωτίτιδα με πυρετό, έμεινε εκτός προπόνησης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Περαστικα!
Maezono Masakiyo

ektoras έγραψε:Θα είναι σκασμένος ο Λου...μόλις τον έβγαλε για φαγητό (μαζί με Εκόγκ) να του ανεβάσει λίγο ψυχολογία έσκασε ωτίτιδα και πάμε χωρίς το βασικό φορ στο ντέρμπι...

Γιατί το χεις στάνταρ οτι αν δεν έσκαγε ωτίτιδα θα ξεκινούσε βασικός ειδικά σ'ενα μάτς που ενδεχομένως να χρειαστεί πρέσινγκ (τομέας στον οποίον ο Τόμας προσφέρει αρκετά) ;Άσε που έχω την εντύπωση οτι στα τελευταία παιχνίδια που έχει ξεκινήσει πιο πολύ έγινε αυτό για να προφυλαχθεί και να μην κλατάρει ο Μπράντον παρά λόγω προσδοκιών ως προς την απόδοση του ιδίου.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Maezono Masakiyo έγραψε:
hawklord έγραψε:Έχω μια ελπίδα για τον Εκονγκ γιατί τουλάχιστον προσπαθεί, ο άλλος ο μαύρος Ολιβέιρα έχει και ύφος λες και καταφέρνει κάτι.
Σορι Νέλσον για τον παραλληλισμό, αλλά είσαι ο αμέσως επόμενος χειρότερος φορ που είχαμε, αν και σαφώς καλύτερος από δαυτον

Επεξεργάστηκε. Ντροπή :yellowcard:

Mod Team

Ε όχι είχαμε και Σάλμον και Τόργκελε. Μην τον ισοπεδώνεις τον Νέλσονα.
Δεν ξέρω γιατί έφαγα κίτρινη, αλλά αν μη τι άλλο ο Τοργκελε μπορεί να μην σκόραρε ούτε με βιαγκρα αλλά ήταν σκυλί που προσπαθούσε. Και ήταν άλλες οι εποχές που ήρθαν στην ομάδα. Τον Χάρι Μπελαφοντε τον ψάξαμε και τον ζητήσαμε να έρθει και μάλιστα με παχυλό μισθό. Θα μου πεις αν εγώ είμαι για κίτρινη, αυτός που τον είδε και έκρινε πως είναι απαραίτητος είναι τουλάχιστον για γιαουρτωμα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ξέρεις πολύ καλά τι είπες και μη ζητάς τα ρέστα.

Επίσης, το να τον λες Harry Belafonte ειρωνικά, είναι άκομψο και κατά των κανόνων του φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δυστυχως ο Σαματα ειναι επιλογη με τα χαρακτηριστικα που θελει ο Ραζβαν, δεν ειναι γκολτζης και αυτο το ξεραμε και μεις...ναι εμεις που δεν ειμαστε προπονητες και ειδικοι του ποδοσφαιρου και δυστυχως για καποιους εχουμε αποψη
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μακάρι το θέμα με τον συγκεκριμένο να ήταν ότι δε σκοράρει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Athens έγραψε:δυστυχως ο Σαματα ειναι επιλογη με τα χαρακτηριστικα που θελει ο Ραζβαν, δεν ειναι γκολτζης και αυτο το ξεραμε και μεις...ναι εμεις που δεν ειμαστε προπονητες και ειδικοι του ποδοσφαιρου και δυστυχως για καποιους εχουμε αποψη

Δεν νομίζω ότι ο Lucescu θέλει σώνει και ντε γκολτζήδες φορ. Παίρνει τα γκολ του και από αλλού (Shakhov, Kurtic, Zivkovic, Ozdoev ή όποιος άλλος). Ο Prijovic μάλλον μας "έτυχε" και ανάγκασε τον Lucescu να αλλάξει τότε το στυλ του.

Το θέμα είναι να σκοράρει η ομάδα, όχι ο Χ ή ο Ψ παίκτης. Το πρόβλημα είναι ότι ο Samatta δεν δείχνει να έχει μπει στο κλίμα καθόλου.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ξέρεις πολύ καλά τι είπες και μη ζητάς τα ρέστα.

Επίσης, το να τον λες Harry Belafonte ειρωνικά, είναι άκομψο και κατά των κανόνων του φόρουμ.
Επειδή δεν ζω μέσα στο κεφάλι σου μπορείς να μου κάνεις τη χάρη να εξηγήσεις τι είπα και έφαγα κιτρινη;
Και καμμία σχέση το ειρωνικά σε σχέση με τον Μπελαφοντε τον οποίο και σέβομαι για την προσφορά του στη μουσική. Το αντίθετο βέβαια σε σχέση με τον Μπον Τζόβι που παρομοιάζω με τον προπονητή της Αεχ.
Δικαίωμα μου να παρομοιάζω όποιον θέλω με όποιον θέλω και πόσω μάλλον τον συγκεκριμένο που ειναι ίδιος ο Μπελαφοντε οπτικα καθώς και ένας άλλος που θα γράψω σε επόμενη φορά. Δεν έγραψα πως ξέρει όση μπάλα ήξερε ο Μπελαφοντε για να παραβαίνω κάποιο κανόνα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Athens έγραψε:δυστυχως ο Σαματα ειναι επιλογη με τα χαρακτηριστικα που θελει ο Ραζβαν, δεν ειναι γκολτζης και αυτο το ξεραμε και μεις...ναι εμεις που δεν ειμαστε προπονητες και ειδικοι του ποδοσφαιρου και δυστυχως για καποιους εχουμε αποψη

Δεν νομίζω ότι ο Lucescu θέλει σώνει και ντε γκολτζήδες φορ. Παίρνει τα γκολ του και από αλλού (Shakhov, Kurtic, Zivkovic, Ozdoev ή όποιος άλλος). Ο Prijovic μάλλον μας "έτυχε" και ανάγκασε τον Lucescu να αλλάξει τότε το στυλ του.

Το θέμα είναι να σκοράρει η ομάδα, όχι ο Χ ή ο Ψ παίκτης. Το πρόβλημα είναι ότι ο Samatta δεν δείχνει να έχει μπει στο κλίμα καθόλου.
Ναι επιλογη του Λουτσε ειναι. Παιζει με πλατη και μοιραζει σε αυτους που βγαινουν μπροστα? Μπα….
Παιζει με την μπαλα και βγαζει πασες κλειδια?// ΜΠΑ
Ποιανου επιλογη μπορει να ειναι ενας παικτης που δεν κανει κοντρολ, δεν εχει πασα, δεν κραταει μπαλα, δεν παιρνει κεφαλιες, δεν εχει κινηση εντος περιοχης, δεν υποδεχεται την μπαλα με πλατη, δεν βγαινει σε χωρους, και προφανως δεν βλεπει γηπεδο (ματς με βαζελο 1-3 και γεια σας).
Ημαρτον με τις εμμονες σας. Μια αποτυχημενη μεταγραφη την καταλογίζεται εκει που σας βολευει. Παντα. Αυτο κιαν ειναι εμμονη.

Περγαμηνες ειχε ο παικτης αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτο που χρειαζομαστε. Περγαμηνες οπως Αρχηγος εθνικης, πολλα γκολ, πρεμιερ και πρωταθληματα δυτικης ευρωπης (παραστασεις δηλαδη). Απλα δεν ειναι για το επιπεδο της ομαδας μας.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πολλά που του καταλογίζεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αλλά το σημαντικότερο είναι να θυμηθούμε τι γραφόταν πέρσι για τον Μπράντον, ακριβώς τα ίδια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Totem_pk έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Ναι επιλογη του Λουτσε ειναι. Παιζει με πλατη και μοιραζει σε αυτους που βγαινουν μπροστα? Μπα….
Παιζει με την μπαλα και βγαζει πασες κλειδια?// ΜΠΑ
Ποιανου επιλογη μπορει να ειναι ενας παικτης που δεν κανει κοντρολ, δεν εχει πασα, δεν κραταει μπαλα, δεν παιρνει κεφαλιες, δεν εχει κινηση εντος περιοχης, δεν υποδεχεται την μπαλα με πλατη, δεν βγαινει σε χωρους, και προφανως δεν βλεπει γηπεδο (ματς με βαζελο 1-3 και γεια σας).
Ημαρτον με τις εμμονες σας. Μια αποτυχημενη μεταγραφη την καταλογίζεται εκει που σας βολευει. Παντα. Αυτο κιαν ειναι εμμονη.

Περγαμηνες ειχε ο παικτης αλλα δυστυχως δεν ειναι αυτο που χρειαζομαστε. Περγαμηνες οπως Αρχηγος εθνικης, πολλα γκολ, πρεμιερ και πρωταθληματα δυτικης ευρωπης (παραστασεις δηλαδη). Απλα δεν ειναι για το επιπεδο της ομαδας μας.

Ουάτ; Ποια εμμονή μου;

Στα πρώτα που λες έχω συμφωνήσει ήδη στο ποστ που παραθέτεις, διάβασέ το καλύτερα. Βασικά, διάβασέ το, γιατί διάβασες κάτι μετριοπαθές/υπερασπιστικό και έσπευσες να με πεις εμμονικό.

Βρες με σε ποιο σημείο καταλογίζω στο Lucescu τη μεταγραφή Samatta. Αμφιβάλλω ότι γύρισε ο Lucescu και είπε "θέλω αυτόν και κανέναν άλλον, φέρτε τον".

Επίσης, ο Samatta δεν ήταν η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπαρκα νομιζω απαντουσε στο προηγουμενο σχολιο που απαντησες εσυ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”