Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Είναι δυνατόν η Κηφισιά να κόβει βαθμούς από την ΑΕΧ;
Απίστευτο!
Απίστευτο!
Εγώ το δικό μου, εσύ το δικό σου. Ο καθείς πιστεύει ότι θέλει κι ότι μπορεί.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Οκ, ότι πεις.
Πίστευε αυτό που βολεύει το αφήγημα σου.
- thomas Murg
τον λαθρέμπορα τον προσέχει κανείς να μην τους μείνει στα χέρια από την αγωνία;
Πραγματικά δεν το περίμενε άνθρωπος. Πολύ περίεργο αποτέλεσμαΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι δυνατόν η Κηφισιά να κόβει βαθμούς από την ΑΕΧ;
Απίστευτο!
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣpapwolf έγραψε:Εγώ το δικό μου, εσύ το δικό σου. Ο καθείς πιστεύει ότι θέλει κι ότι μπορεί.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Οκ, ότι πεις.
Ενεργός
(Θητεία από 15/05/2023 έως 17/02/2027)
Διοικητικό συμβούλιο
Μέλος Διοικ. Συμβουλίου
--
DAVIDIAN (ΝΤΑΒΙΝΤΙΆΝ) ARTUR (ΑΡΤΟΎΡ)
Ενεργός
Διοικητικό συμβούλιο
Πρόεδρος
--
ΑΡΓΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ενεργός
Διοικητικό συμβούλιο
Ούτε μετοχικά άλλαξε κάτι ούτε διοικητικά . Πιθανώς ανάφερεσαι σε σενάριο παλιο περί 24ωρο καναλιού ειδήσεων από τον mr Sκαι που έπαιζε κυρίως στα γνωστά μέσα γνωστού συγκροτήματος. Μέτα έπαιξε και αυτό των ιδιοκτητών του Αστέρα. Και τελικά δεν έγινε τίποτα από αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Σάβ 04 Νοέμ 2023, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Πρωτάθλημα ούτε φέτος θα πάρει αυτή η λουζερομάδα. Ας μην ξεγράφουμε την περίπτωση να μην πάρουνε τελικά το τρίποντο στα χαρτιά. Ακόμα κι αν το πάρουν όμως θα έρθουν και γκέλες στη συνέχεια. Δεν πείθουν αγωνιστικά σε σχέση με τον κωλόγαυρο λχ. Θα έρθουν οι σφαλιάρες αργά ή γρήγορα.rainmaker έγραψε:Ο βαζελος με το μετριοτατο ποδόσφαιρο που παίζει, με το ουρανοκατέβατο Χ κόντρα στον ΠΑΟΚ και με τα παραμύθια του Καραϊσκάκη σε λίγο θα είναι ένα κάρο βαθμούς μπροστά.
-
Υπάρχει και η πραγματικότητα.papwolf έγραψε:Εγώ το δικό μου, εσύ το δικό σου. Ο καθείς πιστεύει ότι θέλει κι ότι μπορεί.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Οκ, ότι πεις.
Δεν θέλεις να ψάξεις ούτε να καταλάβεις.
Δεν είναι θέμα πίστης
Σημείωση. Μήπως πιστεύεις κι ότι φεύγει?
Έχω σιχαθεί πρώτα τους οπαδικούς δημοσιογράφους και στη συνέχεια το σύνολο των οπαδών τού ΠΟΚ.
Είτε κερδίσουν, είτε χάσουν, κλάμμα για τη διαιτησία, διαγωνισμό μεταξύ τους ποιός θα κλαφτεί περισσότερο.
Αηδία, ντροπή πια.
Είτε κερδίσουν, είτε χάσουν, κλάμμα για τη διαιτησία, διαγωνισμό μεταξύ τους ποιός θα κλαφτεί περισσότερο.
Αηδία, ντροπή πια.
- kataramenos5
Μονο εγω εχω την αισθηση οτι δε παρακολουθω ποδοσφαιρο αλλαΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι δυνατόν η Κηφισιά να κόβει βαθμούς από την ΑΕΧ;
Απίστευτο!
κατι απο wrestlemania ?
Αυτος ο Σιντιμπεεεεε παγωσε οταν μπηκε το αυτογκολ η με φανηκε?
Αμειλικτα τα ερωτηματα Νικο Τσιαμτσικα
- Μπαρκαρούτσος
Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν έρχονται τέτοια αποτελέσματα ψάχνουμε ποιος είναι πρόεδρος, αν οι ομάδες είναι παραρτήματα, πόσους δανεικούς έχουν πάρει από τον "μεγάλο", αν τα μπακ μάρκαραν κτλ.
Αν καμιά Liverpool φέρει Χ με τη Burnley, λέτε "αααα τι καλό πρωτάθλημα, λογικό να γίνονται τέτοια στην Premier".
Αν καμιά Liverpool φέρει Χ με τη Burnley, λέτε "αααα τι καλό πρωτάθλημα, λογικό να γίνονται τέτοια στην Premier".
Όχι βέβαια, το μάνατζμεντ έδωσε όχι την ιδιοκτησία.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Υπάρχει και η πραγματικότητα.papwolf έγραψε:Εγώ το δικό μου, εσύ το δικό σου. Ο καθείς πιστεύει ότι θέλει κι ότι μπορεί.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Οκ, ότι πεις.
Δεν θέλεις να ψάξεις ούτε να καταλάβεις.
Δεν είναι θέμα πίστης
Σημείωση. Μήπως πιστεύεις κι ότι φεύγει?
-
Συνεχίζεις και επιμένεις.
Το πιο απλό να κοινοποιήσεις την πηγή και την είδηση, όπως δημοσιεύτηκε σε αξιόπιστο site ως τετελεσμένο γεγονός.
Για τον Κοκλώνη, έχει δημοσιευτεί ως γεγονός.
Το πιο απλό να κοινοποιήσεις την πηγή και την είδηση, όπως δημοσιεύτηκε σε αξιόπιστο site ως τετελεσμένο γεγονός.
Για τον Κοκλώνη, έχει δημοσιευτεί ως γεγονός.
-
Μαλιστα, το ειδαμε ΚΑΙ αυτο!papwolf έγραψε:1-1 η αεχ με τη Κηφισιά τελικό.
Βρε μηπως Κηφισια και Πανσερραϊκος εχουν ποιοτικοτερο-πληρεστερο ροστερ απ' το δικο μας;