Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Εκείνη η εποχή των '80s και '90s ήταν όλα τα λεφτά.

Δεν ξέρω και εγώ πόσα playlists έχω με J Pop.

Ένα άνιμε εκείνης της εποχής να δεις και απλά τελείωσε. Θα αρχίσεις να ψάχνεις σαν τρελός.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η ομαδα μαστιζεται απο τραυματισμους, αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος, οτι ειναι η χειροτερη ποιοτικα, απο τοτε που παιζουμε Α1.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Οφ-τόπικ αλλά είναι βόλεϊ. Τουλάχιστον υπάρχει μια παρηγοριά αν δεις ότι μια ομάδα με το τετραπλάσιο μπάτζετ από τις γυναίκες τρώει "ξύλο" στην Ιταλία από μια ομάδα με το υποδιπλάσιο μπάτζετ της. :lol:
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Καταλαβαίνω πως το λέτε για τον κόσμο, κι εγώ θα ήθελα γεμάτο παλατάκι, αλλά έτσι είναι η κατάσταση σε όλα τα γυναικεία αν μιλάμε για αυτά. Εδώ είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές στο χάντμπολ και στο ποδόσφαιρο και έχουμε ακόμη λιγότερους. Ούτε οι άλλες ομάδες έχουν κάτι δραματικά περισσότερο σε προσέλευση, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Το θέμα με τον Α.Σ. είναι άλλο, και με βάζετε να επανέλθω καμιά 15 χρόνια πίσω στην απαρχή σχεδόν αυτού του φόρουμ όταν είχε μαλλιάσει η γραφίδα μου να λέω για άνοιγμα του Α.Σ. στον κόσμο. Μετά από πολλά χρόνια, εξακολουθεί να ΜΗΝ μπορεί να γραφτεί όποιος θέλει στον Α.Σ. ηλεκτρονικά, ενώ τα πάντα γίνονται έτσι.
Ο ισόβιος πρόεδρος του Α.Σ. και το κονκλάβιο γύρω του "προστατεύει" την ομάδα από τον κόσμο.
Οπότε, ας ανοίξει ο Α.Σ. τις πόρτες του, και μετά ας κατηγορήσουμε τον κόσμο για ελλιπή συμμετοχή.
Συγγνώμη, αλλά έχω φτάσει στα 50 σχεδόν, νιος ήμουν και γέρασα με αυτήν την ιστορία, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Cylon-4 έγραψε:Η ομαδα μαστιζεται απο τραυματισμους, αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος, οτι ειναι η χειροτερη ποιοτικα, απο τοτε που παιζουμε Α1.
Εγώ βλέπω ότι η ομάδα είναι πολύ πιο ασύνδετη σε σχέση με εκείνη των ανδρών. Σίγουρα παίζουν οι τραυματισμοί ρόλο, αλλά όμως ήταν σχεδόν ολόκληρη και με τον προπονητή της από την αρχή της προετοιμασίας. Αυτό σήμαινε ότι στοιχεία έπρεπε να φανούν στο τάραφλεξ.

Κάτι το οποίο δεν το έχω δει ακόμα, σε αντίθεση με το ανδρικό τμήμα που με όλη την ομάδα μαζί για μια μόνο εβδομάδα και τον προπονητή μας να έρχεται στις αρχές Οκτωβρίου, παρουσιάσαμε κάτι πολύ καλύτερο.

Γενικά θα λέω ότι πολλές μεταγραφές θέλουν χρόνο για να δείξουν στοιχεία, αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να δούμε και κάτι στο γήπεδο. Και αν όχι όλα, τουλάχιστον τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Δημοσίευση από miburosaito »

PaokCuba4 έγραψε:Οφ-τόπικ αλλά είναι βόλεϊ. Τουλάχιστον υπάρχει μια παρηγοριά αν δεις ότι μια ομάδα με το τετραπλάσιο μπάτζετ από τις γυναίκες τρώει "ξύλο" στην Ιταλία από μια ομάδα με το υποδιπλάσιο μπάτζετ της. :lol:

Ωραιο διπλο στο live αυτο ετσι? 6 το δινει τωρα στο bet365...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

fuzztone έγραψε:Καταλαβαίνω πως το λέτε για τον κόσμο, κι εγώ θα ήθελα γεμάτο παλατάκι, αλλά έτσι είναι η κατάσταση σε όλα τα γυναικεία αν μιλάμε για αυτά. Εδώ είμαστε ισόβιοι πρωταθλητές στο χάντμπολ και στο ποδόσφαιρο και έχουμε ακόμη λιγότερους. Ούτε οι άλλες ομάδες έχουν κάτι δραματικά περισσότερο σε προσέλευση, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Το θέμα με τον Α.Σ. είναι άλλο, και με βάζετε να επανέλθω καμιά 15 χρόνια πίσω στην απαρχή σχεδόν αυτού του φόρουμ όταν είχε μαλλιάσει η γραφίδα μου να λέω για άνοιγμα του Α.Σ. στον κόσμο. Μετά από πολλά χρόνια, εξακολουθεί να ΜΗΝ μπορεί να γραφτεί όποιος θέλει στον Α.Σ. ηλεκτρονικά, ενώ τα πάντα γίνονται έτσι.
Ο ισόβιος πρόεδρος του Α.Σ. και το κονκλάβιο γύρω του "προστατεύει" την ομάδα από τον κόσμο.
Οπότε, ας ανοίξει ο Α.Σ. τις πόρτες του, και μετά ας κατηγορήσουμε τον κόσμο για ελλιπή συμμετοχή.
Συγγνώμη, αλλά έχω φτάσει στα 50 σχεδόν, νιος ήμουν και γέρασα με αυτήν την ιστορία, δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Και εκεί έρχομαι και λέω για τον κόσμο. Γιατί από τη στιγμή που δεν έχουμε ενεργή παρουσία στο γήπεδο και θυμόμαστε τα τμήματα του Α.Σ. στους τίτλους, τότε ποτέ δε θα έχουμε μια μαζική και ενωμένη φωνή για να γίνουν σημαντικές αλλαγές όπως ο τρόπος λειτουργίας του Α.Σ. Όταν ο Α.Σ. δεν βλέπει κανέναν στο γήπεδο και μόνο τους πανηγυρτζήδες, ασφαλώς και θα επαναπαυτεί λέγοντας "αφού δεν πατάει κόσμος, δε θα κάνουμε τίποτα". Στο τέλος είμαστε εμείς που πρέπει να κάνουμε κάτι, αλλιώς δε θα "ξεβολέψουμε" κανέναν.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

miburosaito έγραψε:
Ωραιο διπλο στο live αυτο ετσι? 6 το δινει τωρα στο bet365...
Άμα θες για fun bet, παίξτο.

Πάντως η Κιστέρνα φαίνεται ότι δύσκολα θα το χάσει.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Κατι τετοια τα κυνηγαω 8-)
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Έχει πέσει τόσο το επίπεδο της ομάδας η φταίει κυρίως ο προπονητής?
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Ελπιζω η Μιλανοβα να μην εχει κατι σοβαρο, γιατι παλι δεν θα εχουμε καθολου υποδοχη και στο Ευρωπαικο ματς που ερχεται μεσοβδομαδα....

Η Τσουμπα ποτε γυρναει αραγε? Δεν εχω διαβασει κατι..
Άβαταρ μέλους
fuzztone

PaokCuba4 έγραψε: Και εκεί έρχομαι και λέω για τον κόσμο. Γιατί από τη στιγμή που δεν έχουμε ενεργή παρουσία στο γήπεδο και θυμόμαστε τα τμήματα του Α.Σ. στους τίτλους, τότε ποτέ δε θα έχουμε μια μαζική και ενωμένη φωνή για να γίνουν σημαντικές αλλαγές όπως ο τρόπος λειτουργίας του Α.Σ. Όταν ο Α.Σ. δεν βλέπει κανέναν στο γήπεδο και μόνο τους πανηγυρτζήδες, ασφαλώς και θα επαναπαυτεί λέγοντας "αφού δεν πατάει κόσμος, δε θα κάνουμε τίποτα". Στο τέλος είμαστε εμείς που πρέπει να κάνουμε κάτι, αλλιώς δε θα "ξεβολέψουμε" κανέναν.
Όχι φίλε μου, δεν πάει έτσι, κάνεις λάθος. Ο Α.Σ. έχει το μαχαίρι και το καρπούζι, ΑΝ θέλει, κάνει άνοιγμα στον κόσμο για να ενισχυθούν όλα τα τμήματα, επειδή αυτό είναι το σωστό και το λογικό. Αυτό συμβαίνει π.χ. στον γαύρο και στον βάζελο.

Κάποτε υπήρχε ισχυρή πίεση και δεν έγινε τίποτε.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

miburosaito έγραψε:Ελπιζω η Μιλανοβα να μην εχει κατι σοβαρο, γιατι παλι δεν θα εχουμε καθολου υποδοχη και στο Ευρωπαικο ματς που ερχεται μεσοβδομαδα....

Η Τσουμπα ποτε γυρναει αραγε? Δεν εχω διαβασει κατι..
Υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να το μάθεις από το instagram, το γραφείο τύπου βγάζει τα πιο άχρωμα, άοσμα και ουδέτερα δελτία, δεν λένε τίποτε και δεν αξίζουν ότι τα δευτερόλεπτα του κλικ.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η σεμνη τελετη ελαβε τελος.
3-0
Για να τα λεμε ολα, η Σαντορινη εχει φετος το καλυτερο ροστερ της ιστοριας της, συμφωνα με τους διοικουντες της.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

25-21 και 3-0 η Θηρα, δικαια πηρε τη καθαρη νικη

Εχουμε μεινει με 2 βαθμους στα 3 πρωτα παιχνιδια και οι αλλαγες του Γεναρη υποπτευομαι θα ειναι περισσοτερες απο οτι αρχικα περιμενα...

Μεγαλη απογοητευση η εικονα μας, καλα που ειμαστε εδω παρεα και κανουμε λιγο χαβαλε γιατι κανονικα ειμαστε να κλαιμε...

ΥΓ. Μολις βγουν τα στατιστικα θα τα ανεβασω στο φορουμ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”