Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
όπου και να στηθεί το καινούργιο γήπεδο, από τι στιγμή που 40 000 άνθρωποι θα φεύγουν στο ίδιο δευτερόλεπτο, θα υπάρχει κυκλοφοριακό κομφούζιο ότι και να κάνει κάποιος.
οι λεπτομέρειες τις κάθε πρότασης για το 1) τι χτίζεται 2) με τι κεφαλαια χτίζεται 3) πια η κερδοφορία όταν δεν έχει παιχνίδια είναι το πιο σημαντικό
η τοποθεσία και το πόση ώρα κάνει κάποιος για να παρκάρει είναι δευτερεύοντα (για να μη πω τριτεύοντα, ίδιος το θέμα του παρκαρίσματος το θεωρώ θέμα αδιάφορο) αν τα 3 προηγούμενα θέματα ικανοποιούνται όσο το δυνατό περισσότερο
η ιδιοκτησία αν δεν είναι του ερασιτέχνη , τότε θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει ποτε στην ιστορία τις ομάδας. οποιος μεγαλομέτοχος ονειρεύεται το 100% να πάει να αγοράσει δικό του μέρος και να φτιάξει το δικό του γήπεδο
οι λεπτομέρειες τις κάθε πρότασης για το 1) τι χτίζεται 2) με τι κεφαλαια χτίζεται 3) πια η κερδοφορία όταν δεν έχει παιχνίδια είναι το πιο σημαντικό
η τοποθεσία και το πόση ώρα κάνει κάποιος για να παρκάρει είναι δευτερεύοντα (για να μη πω τριτεύοντα, ίδιος το θέμα του παρκαρίσματος το θεωρώ θέμα αδιάφορο) αν τα 3 προηγούμενα θέματα ικανοποιούνται όσο το δυνατό περισσότερο
η ιδιοκτησία αν δεν είναι του ερασιτέχνη , τότε θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει ποτε στην ιστορία τις ομάδας. οποιος μεγαλομέτοχος ονειρεύεται το 100% να πάει να αγοράσει δικό του μέρος και να φτιάξει το δικό του γήπεδο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 16 Σεπ 2009, 14:11, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Παιδιά πιστεύω ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν επίσημες και εμπεριστατωμένες μελέτες είτε για την Τούμπα, είτε για την Πυλαία, είτε για όπου αλλού, δεν έχει νόημα να διαπληκτιζόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι η ψυχή όλων μας λέει Τούμπα. Αν οι μελέτες πουν ότι μπορεί να γίνει γήπεδο 35.000 θέσεων στην Τούμπα, χωρίς καμία παραχώρηση σε ζητήματα λειτουργικότητας, ασφάλειας, αλλά και εμπορικών εκμεταλλεύσεων, δεν βλέπω γιατί να μην γίνει στην Τούμπα. Αν οι - εμπεριστατωμένες επαναλαμβάνω - μελέτες πουν ότι με τις δέουσες προδιαγραφές ΔΕΝ μπορεί να γίνει στην Τούμπα, ασφαλώς και πρέπει να βρούμε άλλες λύσεις.
Αλλά τώρα να κάνουμε εικασίες, ξέρω γω, έχει νόημα;
Αλλά τώρα να κάνουμε εικασίες, ξέρω γω, έχει νόημα;
fuzztone έγραψε: Δε σε παρεξηγώ. Τόσο πλύση εγκεφάλου που έχεις φάει από ΜΜΕ και δηλώσεις διαφόρων για το ότι "ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ" είσαι εν μέρη δικαιολογημένος.
ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: Ποιος έχει μελετήσει και αποφανθεί ότι "ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ". Απαντώ: ΚΑΝΕΙΣ.
Όταν σου παρουσιάσουν γήπεδο των 35000 σε κανένα Καρατάσου (όπως είπε ο μετρουλάκης πρόσφατα) να δω τι θα πεις.
Έτσι. Να απεμπολίσουμε το κέντρο της πόλης αφήνοντας τα ερπετά και τις γριούλες να κάνουν κουμάντο. Ας αυτοπεριοριστούμε οπαδικά (όπως θα συμβεί να είσαι σίγουρος μετά από μερικές δεκαετίες) στο "δυτικό τομέα" της πόλης. Έγκλημα για το μέλλον του ΠΑΟΚ και την οπαδική του βάση.
Και να κάνουμε και το εμπορικό κέντρο εεε?
Όταν με το μετρό σε λίγα χρόνια, το μοναδικό μέσο που όντως είμαστε σίγουροι ότι θα κατασκευαστεί, θα είσαι σε 3 λεπτά στο γήπεδο, είναι αστείο να μιλάμε για το ποια περιοχή θα έχει καλύτερη πρόσβαση.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Τα πες όλα.
...και ας τους να πιστεύουν οτι ο ΑΣ θα χτίσει γήπεδο πάνω απο 35.000....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LoverBoy την Τετ 16 Σεπ 2009, 14:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ta_myala_mas_ponane
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.Ολα τα αλλα ειναι "μελετες" του αερα..
Thx, Admin Team
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.Ολα τα αλλα ειναι "μελετες" του αερα..
Petm έγραψε:η ιδιοκτησία αν δεν είναι του ερασιτέχνη , τότε θα είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έχει γίνει ποτε στην ιστορία τις ομάδας.
Ακριβώς. Ούτε στην Τούμπα ΕΠΕ, ούτε στη Νεα Τούμπα Α.Ε., ούτε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ , ούτε πουθενά. Μόνο στον Α.Σ.
Petm έγραψε:kos έγραψε:για την ευρωπη δεν το συζητω καν. σε οσα εχω παει υπαρχουν στασεις 3 λεπτα απο το γηπεδο.
και πόση ώρα έκανες για να μπεις στη στάση μετά το τέλος του παιχνιδιού?
Εγώ προσωπικά μιση ώρα την χάνω
ελαχιστος χρονος. τοσο κανει ο αλλος να ανεβει την ανηφορα της διαγορα για να παει στο αμαξι που εχει αφησει πανω στην αερογεφυρα του περιφερειακου (καθε φορα κανω τον σταυρο μου να μην παθει τιποτα ο κοσμος που αφηνει εκει τα αυτοκινητα).
ολοι θελουμε το γηπεδο να γινει στην τουμπα. αυτο ειναι αληθεια. μπορει να το σηκωσει ομως η τουμπα.
η ευκολη και ασφαλεις προσβαση ειναι πλεον απαραιτητη. να μην αγανακτεις να φτασεις ή να φυγεις απο το γηπεδο.
για εμενα οι υποδομες αυτες ειναι το πιο σημαντικο. να σου κανω και μια ερωτηση. μια παρεα απο πεντε 15χρονα που δεν εχουν αμαξι, πως μπορουν σημερα να πανε απο τον ευοσμο στο παλατακι ( το λεω γιατι ορισμενοι λενε να γινει διπλα στο παλατακι), και ποση ωρα κανουν για να πανε στο παλατακι? κατι τετοιο θελουμε και για την νεα τουμπα?
Θεωρω πως πρωτευουσα σημασια εχει το να γινει καινουριο γηπεδο τουλαχιστον 35.000 θεσεων και οχι το που θα γινει. Αν μπορει να γινει τετοιο γηπεδο στην Τουμπα τοσο το καλυτερο αν οχι, δε νομιζω οτι πρεπει να το σκεφτομαστε και πολυ να μετακομισουμε, ακομα και εξω απο την πολη.
Μερικα θετικα και αρνητικα ενος καινουριου γηπεδου στην Τουμπα:
Θετικα:
- Ειναι σε σχετικα κεντρικο σημειο της πολης
- Θα συνεχισουμε να εχουμε ως εδρα το "Γηπεδο Τουμπας"
Αρνητικα
- Μικρο οικοπεδο για να για να γινουν ολα οπως πρεπει (πολλες θεσεις, εμπορικα, παρκινγκ κτλ). Εδω βαζω ερωτηματικο, μιας και δεν υπαρχει καμια μελετη της προκοπης.
- Οι "πολιτιστικες" αηδιες μπροστα στη Λαμπρακη εμποδιζουν (λες και χτιστηκαν επιτηδες ακριβως εκει που δε μας βολευει). Θα μπορουσε αυτος ο χωρος να αγοραστει η να νοικιαστει η τελως παντων να χαριστει. Σε τετοια εκταση μπορει να χτιστει μεγαλο γηπεδο με ολες τις υποδομες που χρειαζονται
- Πρεπει να γκεμιστει το υπαρχον γηπεδο και να παιζουμε στο Καυτατζογλειο για 2-3 χρονια.
- Μεγαλυτερο κοστος (?)
- Κυκλοφοριακο (αυτο υπαρχει ηδη)
Μερικα θετικα και αρνητικα ενος καινουριου γηπεδου στην Τουμπα:
Θετικα:
- Ειναι σε σχετικα κεντρικο σημειο της πολης
- Θα συνεχισουμε να εχουμε ως εδρα το "Γηπεδο Τουμπας"
Αρνητικα
- Μικρο οικοπεδο για να για να γινουν ολα οπως πρεπει (πολλες θεσεις, εμπορικα, παρκινγκ κτλ). Εδω βαζω ερωτηματικο, μιας και δεν υπαρχει καμια μελετη της προκοπης.
- Οι "πολιτιστικες" αηδιες μπροστα στη Λαμπρακη εμποδιζουν (λες και χτιστηκαν επιτηδες ακριβως εκει που δε μας βολευει). Θα μπορουσε αυτος ο χωρος να αγοραστει η να νοικιαστει η τελως παντων να χαριστει. Σε τετοια εκταση μπορει να χτιστει μεγαλο γηπεδο με ολες τις υποδομες που χρειαζονται
- Πρεπει να γκεμιστει το υπαρχον γηπεδο και να παιζουμε στο Καυτατζογλειο για 2-3 χρονια.
- Μεγαλυτερο κοστος (?)
- Κυκλοφοριακο (αυτο υπαρχει ηδη)
kos έγραψε:
μια παρεα απο πεντε 15χρονα που δεν εχουν αμαξι, πως μπορουν σημερα να πανε απο τον ευοσμο στο παλατακι ( το λεω γιατι ορισμενοι λενε να γινει διπλα στο παλατακι), και ποση ωρα κανουν για να πανε στο παλατακι? κατι τετοιο θελουμε και για την νεα τουμπα?
αυτό ακριβώς είναι ένα από τα πλεονεκτήματα τις Τούμπας, του Καρατάσου και τις έκθεσhς.
προσωπικά θεωρώ ότι αν είχαμε σα σύλλογος κοινή γραμμή στα διαφορετικά τμήματα-συνδέσμους-οπαδούς και ισχυρή διοίκηση στον ερασιτέχνη θα έπρεπε να κυνηγήσουμε την λύση τις έκθεσhς ακόμα και αν τώρα φαίνεται ακατόρθωτο. ακατόρθωτο αλλα για έναν ΠΑΟΚ όλα γίνονται με τι σωστή πίεση. το ηθικό υπόβαθρο υπάρχει αφού ζητάμε να γυρίσουμε εκεί από όπου μας ξεσπίτωσαν πριν 50 χρονια !!! με τι σωστή πίεση όλα γίνονται.
ΑΛΛΑ δυστυχώς δε βλέπω η ενιαία γραμμή να υπάρχει , όχι ακόμα τουλάχιστον. Ο βιολιδις είναι ο άνθρωπος που έχει τι δυνατότητα να δημιουργήσει αυτή τι κοινή γραμμή. και να ενώσει ποδόσφαιρο-ερασιτέχνη-οικονομική δυνατότητα-οπαδούς παλιούς και νέους-ανθρώπους από τα υπόλοιπα τμήματα σε ένα κοινό στόχο που κανένας να μη μπορεί να πει όχι. Δε ξέρω τι περιμένει
τα μεγαλύτερα προβλήματα του ποδοσφαίρου έχουν τελειώσει. μένει ένα το θέμα το χρεών στο δημόσιο που θα λυθεί σύντομα (έτσι πιστεύω).
στα ματια μου το μονο που έχει να κάνει ο Ζαγοράκης είναι να αποφασίσουν με τους συνεργάτες τους πια είναι η επίσημη θέση τις ΠΑΕ για το γήπεδο και κύριος το που θα γίνει . Όσο πιο φιλόδοξη τόσο το καλύτερο (προσωπική άποψη, πάμε για έκθεση). θα παρουσιάσουν το πλάνο στην γενική συνέλευση και από κει και πέρα θα μπορούμε όλοι να ασκήσουμε πίεση και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
ακόμα και αν διαφωνήσει η γενική συνέλευση θα πρέπει να συμφωνήσει σε ένα διαφορετικό πλάνο. Αλλα ο Ζαγοράκης μπορεί να αρχίσει τι διαδικασία και μετά θα πάρουν το δρόμο τους.
Όπως έγινε στο παλατάκι επί βεζυρτζή. Αν δεν ήταν ο βεζυρτζής να αρχίσει τι διαδικασία στις αρχές τις δεκαετίας του 90 τότε πιθανόν ακόμα να παίζαμε στο Αλεξάνδρειο.
στα ματια μου το μονο που έχει να κάνει ο Ζαγοράκης είναι να αποφασίσουν με τους συνεργάτες τους πια είναι η επίσημη θέση τις ΠΑΕ για το γήπεδο και κύριος το που θα γίνει . Όσο πιο φιλόδοξη τόσο το καλύτερο (προσωπική άποψη, πάμε για έκθεση). θα παρουσιάσουν το πλάνο στην γενική συνέλευση και από κει και πέρα θα μπορούμε όλοι να ασκήσουμε πίεση και όλα θα πάρουν το δρόμο τους.
ακόμα και αν διαφωνήσει η γενική συνέλευση θα πρέπει να συμφωνήσει σε ένα διαφορετικό πλάνο. Αλλα ο Ζαγοράκης μπορεί να αρχίσει τι διαδικασία και μετά θα πάρουν το δρόμο τους.
Όπως έγινε στο παλατάκι επί βεζυρτζή. Αν δεν ήταν ο βεζυρτζής να αρχίσει τι διαδικασία στις αρχές τις δεκαετίας του 90 τότε πιθανόν ακόμα να παίζαμε στο Αλεξάνδρειο.
LoverBoy έγραψε:Petm έγραψε:[quote=''kos'']
για την ευρωπη δεν το συζητω καν. σε οσα εχω παει υπαρχουν στασεις 3 λεπτα απο το γηπεδο.
και πόση ώρα έκανες για να μπεις στη στάση μετά το τέλος του παιχνιδιού?
Εγώ προσωπικά μιση ώρα την χάνω
Και εγώ όποτε παίζουμε στην Τούμπα κάνω μισή ώρα να παρκάρω...
Λοιπόν γήπεδο στην Τούμπα αντάξιο όχι της ιστορίας μας αλλά αντάξιο του μέλλοντος που όλοι ονειρευόμαστε δεν γίνεται..Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι αφού γκρεμίσουμε το γήπεδο και παίζουμε 5-10 χρόνια σαν τους μετανάστες σε κανένα καυταζόγλειο στο τέλος να έχουμε ένα γήπεδο το πολύ 35000 με 38000 θέσεων...
Όταν 21.000 διαρκείας φεύγουν σε 2 και 3 εβδομάδες δεν μπορούμε να μιλάμε ότι ο ΠΑΟΚ τα επόμενα 50 χρόνια θα παίζει σε γήπεδο 35.000 θέσεων.
Αφήστε που λεφτά δεν έχουμε να χρηματοδοτήσουμε ως ΠΑΕ κάτι τέτοιο οπότε θα πρέπει να πιέσουμε την πολιτεία όποτε χαιρέτα μας...
Γήπεδο στην ΔΕΘ, αν ήτανε να μας κάνουν θα μας είχαν σβήσει και τα χρέη τώρα...Οπότε ξεχάστε το και αυτό....
Η μόνη άμεση,λειτουργική και ορθολογική λύση είναι ιδιωτικό γήπεδο (100% περιουσία της ΠΑΕ) σε περιοχή έξω απο το κέντρο της πόλης ( κατά προτίμηση δυτικά)..
Με τα κεφάλαια της πώλησης των στρεμάτων του σημερινού γηπέδου ( ας το κάνουν πάρκο, μουσείο, πολυκατοικίες δεν με νοιάζει) έχεις το κεφάλαιο να θιάξεις γηπεδάρα ( ονομάστε την τιμητικά Νέα Τούμπα) με την διπλή χωρητικότητα σε περιοχή εκτός θεσ/νίκης και να γίνεις σύγχρονη ευρωπαική ομάδα..Το σημαντικότερο ότι το πρότζεκτ θα το χρηματοδοτήσεις με δικά σου κεφάλαια κ δεν θα έχεις την ανάγκη καμιάς πολιτείας με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό ( καθυστερήσεις αποπεράτωσης του έργου , κλπ)
Όσο για την πρόσβαση στο γήπεδο, σύνδεση με τον περιφερειακό και μεγάλο πάρκινγκ (απαραίτητο) να υπάρχει και όλα τα άλλα λύνονται...Ακόμα και με λεωφορεία του PAOK Travel....
Άλλωστε κάθε φορά που παίζουμε στην Τούμπα η κίνηση είναι απελπιστική κάτι που είναι αφόρητο για όλους τους υπόλοιπους πολίτες...[/quote]
Tραγικό Ποστ.
Ξεκινάς απο λάθος βάση.
Κατ'αρχήν ποιός σου είπε οτι το γήπεδο οπου και αν χτιιστει θα είναι πάνω απο 35.000?
Βρές την απάντηση και μετά το συζητάμε. Γιατί οι του ΑΣ εξετάζουν για γήπεδο 35.000 και ΟΧΙ παραπάνω.
Σου καταστρέφω το όνειρο για Κάμπ Νου αλλά καλύτερα να ξέρεις την αλήθεια απο τώρα.
Ματαιοπονείτε όσοι πιστεύεται οτι ο ΑΣ θα βάλει μπρος για γήπεδο πάνω απο 30-35.000.
Οπότε ποιός ο λόγος να φύγουμε απο την Τούμπα?[/quote]
Τους χαρακτηρισμούς για τραγικές απόψεις και για πλύση εγκεφάλου που λέει ο αλλός από κάτω κράτατες για τον ευαυτό σου!!!!!!!!!!Μάθετε να κάνετε διάλογο και να σέβεστε τους άλλους!!!!!Στην τελική για το καλό της ίδιας ομάδας νοιαζόμαστε!!!!!
Ερώτηση: Θεωρείς ότι ένα γήπεδο 30.000-35.000 εξυπηρετεί τις ανάγκες του συλλόγου???
Δεν ονειρεύομαι Καμπ Νου και ο μόνος λόγος που είμαι αντίθετος με νέο γήπεδο στην Τούμπα είναι ότι δεν γίνεται εκεί γήπεδο μεγαλύτερο των 35000 και επειδή δεν μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε μόνοι μας γήπεδο εκεί χωρίς την βοήθεια της πολιτείας..
Τώρα για αυτό που λες για το ΑΣ, όταν θα τεθεί σοβαρά το θέμα του γηπέδου σε γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, αυτοί που είναι μέλη στον ΑΣ και αυτοί που θα γραφούν τότε, αυτοί και θα αποφασίσουν που θα γίνει το γήπεδο και τι χωρητικότητα θα έχει...Οπότε διόρθωσε με αν έχεις διαφορετική ενημέρωση ( δεν είναι τραγικό κάποιος να μην έχει εσωτερική ενημέρωση ,αν και από αυτά στον ΠΑΟΚ χωρτάσαμε) , δεν νομίζω να μας έβαλε κανείς το μαχαίρι στον λαιμό ότι το γήπεδο θα πρέπει να είναι 30- 35.000 χιλιάδες.
Και κάτι τελευταίο προς DimisΚ.. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που γράφεις και είναι απορίας άξιο γιατί για ένα θέμα τόσο σημαντικό για το μέλλον του συλλόγου έχει παραγκωνιστεί και δεν έχουν γίνει οι κατάλληλες μελέτες που θα μας κάνουν να μιλάμε με πιο χειροπιαστά στοιχεία για το όλο ζήτημα...Όμως ο διάλογος και η συζήτηση από ένα forum σαν και αυτό είναι μια καλή αρχή για να επανέλθει το θέμα στην πρώτη γραμμή, εκεί δηλαδή που ανήκει..
PERS9 έγραψε:
Ερώτηση: Θεωρείς ότι ένα γήπεδο 30.000-35.000 εξυπηρετεί τις ανάγκες του συλλόγου???
Δεν θέλω 30.000 ούτε 35.000.Δεν θέλω Νεο Γήπεδο αλλού. Θέλω συντήριση της Τούμπας, ανακαίνησης και επέκταση της και μετατροπης της σε ένα γήπεδο 40.000 κάποια στιγμή.
PERS9 έγραψε:Τώρα για αυτό που λες για το ΑΣ, όταν θα τεθεί σοβαρά το θέμα του γηπέδου σε γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, αυτοί που είναι μέλη στον ΑΣ και αυτοί που θα γραφούν τότε, αυτοί και θα αποφασίσουν που θα γίνει το γήπεδο και τι χωρητικότητα θα έχει...Οπότε διόρθωσε με αν έχεις διαφορετική ενημέρωση ( δεν είναι τραγικό κάποιος να μην έχει εσωτερική ενημέρωση ,αν και από αυτά στον ΠΑΟΚ χωρτάσαμε) , δεν νομίζω να μας έβαλε κανείς το μαχαίρι στον λαιμό ότι το γήπεδο θα πρέπει να είναι 30- 35.000 χιλιάδες.
Kανεις λάθος. Την απόφαση την παίρνει το προεδρίο του ΑΣ λαμβάνοντας υπ'οψιν "το συμφέρον του ΠΑΟΚ" (LOL).
Η συνέλευση μπορεί να ψηφίσει ΝΑΙ για ΝΕΟ γήπεδο, πιστεύοντας οτι πάμε για γήπεδο 200.000 στο Πανόραμα. Το προεδρίο θα πει αργότερα οτι σύμφωνα με τι είναι εφικτό και τα οικονομικά, το μάξιμουμ είναι 30.000 στου Καρατάσου. Τέλος.
Σε προηγούμενες σελίδες έχει αναφερθεί ότι αν γίνει γήπεδο στην Τουμπα καινούργιο θα μπλέξουμε στα δικαστηρια με τους κατοίκους κτλ...
Δηλαδή μπορει ένας γείτωνας να απαγορευσει το τι θα χτίσω στο οικοπεδο μου??
Και στο κάτω κάτω, αφου υπάρχει ήδη γηπεδο τι θα πείραζε τον κάτοικο να γίνει καινουργιο? Με πιο πρόσχημα μπορεί να κολύσει η διαδικασία??
Και γι' αυτούς που λένε δεν χωράει... Φανταστείτε γήπεδο με 2-3 διαζωματα... Μεγάλο σε ύψος, κανονικό στο πλάτος...
Αν το πρόβλημα είναι το ύψος του κτηρίου, μπορούμε να σκάψουμε... Αν και το γήπεδο είναι ήδη πιο χαμηλα απο το δρόμο, αρκετα μέτρα μάλιστα... Αφου όταν μπαίνουμε είμαστε στη μέση της κερκίδας, φανταστείτε ότι η μισή κερκίδα, ο αγωνιστικός χώρος και ότι έχει απο κάτω του είναι κάτω απο το επίπεδο του δρομου... Δεν θα μπορούσαμε να σκάψουμε κι άλλο??
Πιστεύω λύσεις υπάρχουν για την Τούμπα...
Η ΔΕΘ είναι ότι καλύτερο για μένα... Αλλά απίθανο, γιατί κάποιοι ήδη έχουν αποφασίσει τι θα την κάνουν (ειτε είναι αυτο που είπαν για παρκο, είτε κάτι άλλο) και εφόσον δεν είμαστε έτοιμοι, δεν μπορούμε να πιεσουμε, άρα... αποκλείεται...
Δηλαδή μπορει ένας γείτωνας να απαγορευσει το τι θα χτίσω στο οικοπεδο μου??
Και στο κάτω κάτω, αφου υπάρχει ήδη γηπεδο τι θα πείραζε τον κάτοικο να γίνει καινουργιο? Με πιο πρόσχημα μπορεί να κολύσει η διαδικασία??
Και γι' αυτούς που λένε δεν χωράει... Φανταστείτε γήπεδο με 2-3 διαζωματα... Μεγάλο σε ύψος, κανονικό στο πλάτος...
Αν το πρόβλημα είναι το ύψος του κτηρίου, μπορούμε να σκάψουμε... Αν και το γήπεδο είναι ήδη πιο χαμηλα απο το δρόμο, αρκετα μέτρα μάλιστα... Αφου όταν μπαίνουμε είμαστε στη μέση της κερκίδας, φανταστείτε ότι η μισή κερκίδα, ο αγωνιστικός χώρος και ότι έχει απο κάτω του είναι κάτω απο το επίπεδο του δρομου... Δεν θα μπορούσαμε να σκάψουμε κι άλλο??
Πιστεύω λύσεις υπάρχουν για την Τούμπα...
Η ΔΕΘ είναι ότι καλύτερο για μένα... Αλλά απίθανο, γιατί κάποιοι ήδη έχουν αποφασίσει τι θα την κάνουν (ειτε είναι αυτο που είπαν για παρκο, είτε κάτι άλλο) και εφόσον δεν είμαστε έτοιμοι, δεν μπορούμε να πιεσουμε, άρα... αποκλείεται...
PERS9 έγραψε:
Με τα κεφάλαια της πώλησης των στρεμάτων του σημερινού γηπέδου ( ας το κάνουν πάρκο, μουσείο, πολυκατοικίες δεν με νοιάζει) έχεις το κεφάλαιο να θιάξεις γηπεδάρα ( ονομάστε την τιμητικά Νέα Τούμπα) με την διπλή χωρητικότητα σε περιοχή εκτός θεσ/νίκης και να γίνεις σύγχρονη ευρωπαική ομάδα..Το σημαντικότερο ότι το πρότζεκτ θα το χρηματοδοτήσεις με δικά σου κεφάλαια κ δεν θα έχεις την ανάγκη καμιάς πολιτείας με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό ( καθυστερήσεις αποπεράτωσης του έργου , κλπ)
καλα αυτο ηταν πολυ κουφο!δλδ τι ενοεις οταν λες οτι θα κανουμε γηπεδαρα με τα λ7 της πωλησης της Τουμπας?
δλδ τα στρεμματα για το καινουριο γηπεδο ετσι τζαμπε θα μας τα δωσουν? δεν θα κανου ανταλλαγη με την Τουμπα?
LoverBoy έγραψε:PERS9 έγραψε:
Δεν θέλω 30.000 ούτε 35.000.Δεν θέλω Νεο Γήπεδο αλλού. Θέλω συντήριση της Τούμπας, ανακαίνησης και επέκταση της και μετατροπης της σε ένα γήπεδο 40.000 κάποια στιγμή.PERS9 έγραψε:Τώρα για αυτό που λες για το ΑΣ, όταν θα τεθεί σοβαρά το θέμα του γηπέδου σε γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, αυτοί που είναι μέλη στον ΑΣ και αυτοί που θα γραφούν τότε, αυτοί και θα αποφασίσουν που θα γίνει το γήπεδο και τι χωρητικότητα θα έχει...Οπότε διόρθωσε με αν έχεις διαφορετική ενημέρωση ( δεν είναι τραγικό κάποιος να μην έχει εσωτερική ενημέρωση ,αν και από αυτά στον ΠΑΟΚ χωρτάσαμε) , δεν νομίζω να μας έβαλε κανείς το μαχαίρι στον λαιμό ότι το γήπεδο θα πρέπει να είναι 30- 35.000 χιλιάδες.
Kανεις λάθος. Την απόφαση την παίρνει το προεδρίο του ΑΣ λαμβάνοντας υπ'οψιν "το συμφέρον του ΠΑΟΚ" (LOL).
Η συνέλευση μπορεί να ψηφίσει ΝΑΙ για ΝΕΟ γήπεδο, πιστεύοντας οτι πάμε για γήπεδο 200.000 στο Πανόραμα. Το προεδρίο θα πει αργότερα οτι σύμφωνα με τι είναι εφικτό και τα οικονομικά, το μάξιμουμ είναι 30.000 στου Καρατάσου. Τέλος.
Ας γίνουνε λοιπόν οι απαραίτητες μελέτες, το συντομότερο δυνατόν για να γνωρίζουμε όλοι αν υπάρχουν οι υποδομές για να γίνει κάτι τέτοιο στην Τούμπα και για τι κόστος μιλάμε...Αλήθεια τι απέγινε εκείνη η επιτροπή που απαρτιζότανε τόσο απο μέλη τόσο της διοίκησης όσο και του ερασιτέχνη που μελετούσε όλα αυτά που είχαν να κάνουν με την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου??
Τώρα για αυτό που λες για τον ερασιτέχνη, αν γίνει κάτι τέτοιο απο το προεδρίο του ερασιτέχνη το θεωρώ εμπαιγμό προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ και προς τα υπόλοιπα μέλη της συνέλευσης ( την στιγμή που η χωριτικότητα είναι μείζον θέμα). Γι΄αυτό επέτρεψε μου να μην είμαι τοσο καχύποπτος κυρίως για τον Βιολίδη...Ασε που η εκπόνηση σοβαρών μελετών για τους 2-3 πιθανούς προορισμούς του νέου γηπέδου και η παράθεση των στοιχείων στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη προς ψήφιση μπορούν να αποτρέψουν 'εν μέρει' πάντοτε την πιθανότητα κωλοτούμπας....
Ας μπει λοιπόν μπροστά το θέμα της εκπόνησης των μελετών!!!!!
Σήμερα στον τύπο φιλοξενούνται δηλώσεις του δημάρχουν του Αγιού Αθανασίου ότι παραχωρεί 300 στρέματα για να κτίσει ο Παοκ νέο γήπεδο εκεί..Αύτο νομίζω ότι είναι ενδεικτικό ότι υπάρχουν περιοχές εκτός πόλης όπου στην προσπάθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης για αναβάθμιση της εκάστοτε περιοχής έχουν την διάθεση να παραχωρήσουν αφιλοκερδώς τεράστιες εκτάσεις..Ανεξαρτήτα απο αυτό ακόμα και σε μια λογική ανταλλαγής στρεμμάτων ( αν εξεταστεί το ενδεχόμενο δημιουργίας γηπέδου πιο κοντά στην πόλη ( πχ Παλατάκι ή δυτικά στο στρατόπεδο) δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αντικειμενικής αξίας της έκτασης του γηπέδου της τούμπας με αυτές της περιοχές..Οπότε δεν νομίζω να έμπαινε ο ερασιτέχνης σε μια λογική ανταλλαγής στρεμμάτων χωρίς πρόσθετα οικονομικά ανταλλάγματα ( αν και εφόσον δεν πέφταμε στην παγίδα απαίτησης τεράστιων χώρων για εμπορικά κέντρα που ποτέ δεν θα γίνουν, κλπ)
Τέλοσπαντων λεπτό το ζήτημα και αν δεν γίνουν οι κατάλληλες μελέτες και η προεργασία πολλά μπορούν να ειπωθούν...
Τέλοσπαντων λεπτό το ζήτημα και αν δεν γίνουν οι κατάλληλες μελέτες και η προεργασία πολλά μπορούν να ειπωθούν...