Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα
Κάκκος? Χάθηκε ένας Κασναφέρης? Ένας Παπαπέτρου? Ένας Ζωγράφος τέλος πάντων. Κάποιος... Όχι αυτος.....
ολοι το ιδιο αισθανομαστε για αυτο το πραγμα(ανθρωπο δεν τον λεω ουτε με το ονομα του) αλλα την κυριακη ιδιαιτερη προσοχη...να μην προκαλεσουμε,η ομαδα κυριως να ειναι ηρεμη και να μη δωσει δικαιωματα και εμεις με τον παλμο μας αλλα μονο με τον παλμο μας και οχι τραμπουκισμους χωρις γκρινια απο το 1ο λεπτο να βοηθησουμε την ομαδα μας....ο θρηνος παιχτικα και μονο παιχτικα δεν μας εχει σιγουρα εγω ετσι πιστευω...οσο για το πραγμα πολυ σωστος ο τιτλος ''η θεα τυχη''....
- ContrerasPablo

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Τετ 16 Σεπ 2009, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
...και ΚΑΚΟΣ και ΝΤΙΟΓΟ ???
Βλέπω τον Πάμπλο να μπαίνει στο γήπεδο κάπως έτσι:
Βλέπω τον Πάμπλο να μπαίνει στο γήπεδο κάπως έτσι:

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Όχι φίλε μου, δεν ψαρώνουμε. Δεν πρόκειται να γκρινιάξουμε ακόμα κι αν χάσουμε. Που ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ! Δεν πρόκειται να κάνουμε φασαρίες για να φεσώσουμε τον ΠΑΟΚ μας. Δεν πρόκειται να την πέσουμε στους παίκτες σου για να σας δώσουμε άλλοθι να το παίξετε θύματα. Δεν πρόκειται να πετάξουμε μπουκάλια από την 4 στον Θιόγο και στα άλλα καλόπαιδά σου. Δεν πρόκειται να σας βρίσουμε τις μάνες. Δεν πρόκειται να σας σπάσουμε το πούλμαν. Δεν πρόκειται να κάνουμε με ανορθόδοξα μέσα την παραμονή σας κόλαση. Όσο κι αν το θέλετε, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ!lefis έγραψε:Καταλήγοντας, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μίλησε και για τον κόσμο: «Το ξέρετε ότι είναι απαιτητικός ο κόσμος μας. Θέλει πάντα νίκες, έτσι είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι, για παράδειγμα, όπως ο ΠΑΟΚ ή η Γαλατασαράι που όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα μπορεί να μην γκρινιάξουν. Και για να τα λέμε όλα, πάλι καλά που άντεξαν με την Καβάλα μέχρι το 85'. Εχουν δίκιο. Και που άντεξαν τόσο, πολύ ήταν».
http://www.sport-fm.gr/article/195116
εγώ πάντως γουστάρω να ανεβαίνουν ήρεμοι...........
Αλλά θα κάνουμε κάτι άλλο...ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

παντως πως τα φερνει αυτη η τατιανα η ζωη...τραυματιζεται ο βιτολο στο ιδιο γηπεδο με περυσι και παιζει γκαρσια με γαυρο και κακο διαιτητη και στην επανεμφανιση σορλεν....

- ContrerasPablo
η τυχη που εχουμε ρεSera4 έγραψε:παντως πως τα φερνει αυτη η τατιανα η ζωη...τραυματιζεται ο βιτολο στο ιδιο γηπεδο με περυσι και παιζει γκαρσια με γαυρο και κακο διαιτητη και στην επανεμφανιση σορλεν....![]()
![]()
![]()

τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως ζήτησε ο Ζαγοράκης τον Κάκκο. Μπας και δουλέψει η ομάδα ήρεμα μέχρι την Κυριακή, αφού η γκρίνια μεταφέρεται απο Σάντος σε Κάκκο...
Θεός ο GORDON
Θεός ο GORDON
Τόσες συμπτώσεις μαζεμένες παύουν να είναι συμπτωση..Sera4 έγραψε:παντως πως τα φερνει αυτη η τατιανα η ζωη...τραυματιζεται ο βιτολο στο ιδιο γηπεδο με περυσι και παιζει γκαρσια με γαυρο και κακο διαιτητη και στην επανεμφανιση σορλεν....![]()
![]()
![]()
Τον Κάκο μου μέσα, αει σιχτίρ.
Θα προβώ σε μια καφρίλα, χρησιμοποιώντας την υπογραφή του Agave :
http://www.youtube.com/watch?v=Y5fIA68x1_I
Σατανά, μόλις τέλειωσε το βιντεάκι τέλειωσα κι εγώ. Έλα να σκουπίσεις
Θα προβώ σε μια καφρίλα, χρησιμοποιώντας την υπογραφή του Agave :
http://www.youtube.com/watch?v=Y5fIA68x1_I
Σατανά, μόλις τέλειωσε το βιντεάκι τέλειωσα κι εγώ. Έλα να σκουπίσεις