Αυτό προϋποθέτει ότι αυτός που θα είναι στη διοίκηση, θα θέλει να βάλει τα διπλάσια.Psaras έγραψε:Οχι αλλα θα εχω σχεδον διπλασιο μπατζετ απο οτι εχω τωρα.
SL Benfica - ΠΑΟΚ mateco 94-72 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: SL Benfica - ΠΑΟΚ mateco 94-72 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ξερεις ποσα δινουμε για παλαια χρεη καθε σαιζον; Τα λεφτα αυτα τρωνε το αγωνιστικο μπατζετ. Σαν να πληρωνουμε 2 ομαδες ειναι.
Χατζόπουλος: "Σε μια τριετία έχουμε δώσει πάνω από 7.000.000€ για τον ΠΑΟΚ, κουράστηκα να ακούω μ@λ@κίες"
- figurehead4
Δεν θέλω να φανεί σαν κράξιμο στη διοίκηση, αλλά δεν νομίζω ότι κανείς ΠΑΟΚτσής απαιτεί μεγαλύτερο μπάτζετ. Ο Χατζόπουλος ξέρει πόσο πρέπει να απλώσουμε τα πόδια για να μη βγούνε από το πάπλωμα και όλοι εμπιστευόμαστε. Τόσο πρέπει, τόσο δώσαμε. ΟΚ
Γιατί όμως είναι κακό να πούμε ότι φαίνεται πως έχουν γίνει τεράστιες αστοχίες σε επιλογή παιχτών (και προπονητή θα πω εγώ), οπότε και αυτά που δώσαμε δεν πιάνουν τόπο;
Δεν ξέρω αλλά δεν φαίνεται να είναι μόνο θέμα οικονομικό που βλέπουμε αυτή την εικόνα, αλλά μάλλον αγωνιστικό. Βέβαια νωρίς είναι, αλλά από που να πιαστείς;
μακάρι να δούμε κάτι άλλο στο μέλλον...
Γιατί όμως είναι κακό να πούμε ότι φαίνεται πως έχουν γίνει τεράστιες αστοχίες σε επιλογή παιχτών (και προπονητή θα πω εγώ), οπότε και αυτά που δώσαμε δεν πιάνουν τόπο;
Δεν ξέρω αλλά δεν φαίνεται να είναι μόνο θέμα οικονομικό που βλέπουμε αυτή την εικόνα, αλλά μάλλον αγωνιστικό. Βέβαια νωρίς είναι, αλλά από που να πιαστείς;
μακάρι να δούμε κάτι άλλο στο μέλλον...
- Μπαρκαρούτσος
Maurice_Escargot έγραψε:Εγω τον εμπιστευομαι τον Χατζοπουλο, εφοσον δεν ξανοιγεται, κατι παραπανω θα ξερει.
Ξέρει ότι την περίοδο που φτιάχνονται τα ρόστερ και πωλούνται τα διαρκείας, αντί να πουλάει 4000 πουλάει σκάρτα 1500 ή 2000 ή ούτε ξέρω. Τότε ανάλογα θα πέσει η ποιότητα του ρόστερ που θα σχηματιστεί.
Eγω ξερω οτι με το ελλιπες ροστερ που εχουμε, κερδισαμε Λαυριο, Περιστερι και Γαλατασαραι, που εχουν πολλαπλασιο budjet απο εμας.

- Μπαρκαρούτσος
Άρα ο Αναπτυξιακός θα προσκυνήσει την Κυριακή! 
Μπαρτζώκα, θα εύχεσαι να ήσουν στο parking!

Μπαρτζώκα, θα εύχεσαι να ήσουν στο parking!
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]WztdtNGfC4E[/youtube]
[youtube]w8cMak56Riw[/youtube]
[youtube]w8cMak56Riw[/youtube]
-
Με το κερδίσαμε Λαύριο τι εννοείς; Οτι το παλέψαμε μέχρι τέλους χωρίς Μακνίς, Τσαϊρέλη;Cylon-4 έγραψε:Eγω ξερω οτι με το ελλιπες ροστερ που εχουμε, κερδισαμε Λαυριο, Περιστερι και Γαλατασαραι, που εχουν πολλαπλασιο budjet απο εμας.
- kataramenos5
Δειτε τη φαση στο 3:08 απ τα highlights και βγαλτε συμπερασμα τι πηγε στραβα.Τους καναμε τη ζωη πολυ ευκολη.
- BlackMagicPAOK
Το Μαρούσι νικήσαμεCylon-4 έγραψε:Εκανα λαθος για το Λαυριο
Προφανώς το ξεκίνημα είναι πολύ καλό.
Αλλά και η χθεσινή... συντριβή, η εξαφάνιση μας στο Β, είναι αχώνευτη..
- BlackMagicPAOK
Τότε το ματς ήταν τελειωμένο..kataramenos5 έγραψε:Δειτε τη φαση στο 3:08 απ τα highlights και βγαλτε συμπερασμα τι πηγε στραβα.Τους καναμε τη ζωη πολυ ευκολη.
Εκτός κι αν εννοείς ότι γενικά η άμυνα μας στην ρακέτα ήταν παιδική χαρά.
Όντως χάσαμε πολλά ριμπ και επίσης ο δικός τους σέντερ ο Κάρτερ έκανε πάρτυ..