Γιατί δεν γράφουν και για τον Κράσσο που μας απασχόλησε τον Ιούνιο αλλά επειδή για κάποιους λόγους δεν ήταν ο κατάλληλος για μας κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας σε 10 αγώνες ως τώρα, 7 γκολ και 2 ασσίστ.Blackgr4 έγραψε:https://www.paok24.com/podosfairo/452999/paok-kai-epithetikoi-ti-kanoyn-oi-paiktes-poy-apascholisan/
Νομίζω κολλάει εδώ αυτό το άρθρο μιας και αναφέρεται στους φορ που δεν ήρθαν αλλά απασχόλησαν και τι έχουν κάνει ως τώρα.
Για μένα το έλεγα και το καλοκαίρι, παίκτες επιπέδου Πούκι, τους φέρνεις και στα 33 τους και κάνουν χαβαλέ για 3 χρόνια στην Ελλάδα.
19 συμμετοχές, 10 γκολ και 2 ασίστ στο MLS μέχρι τώρα.
70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό το ξέραμε ήδη.Hermann έγραψε:Ο Κουλιανός πάντως ανέφερε ότι (τότε που βγήκαν για φαΐ με Ράζβαν) ο Σαμάτα ήταν η 7η(!!!) επιλογή...
Βασικά θυμάμαι κοιτούσαμε όντως καλές περιπτώσεις (που αναφέρονται και στο άρθρο πιο πάνω) αλλά κλασικά όταν ο χρόνος πιέζει, κάναμε την πιο βιαστική επιλογή.
Η αλήθεια είναι ότι και μένα με έχει απαγορεύσει πολύ μέχρι στιγμής
Υγ: αν το οριακό γκολ του με την Άιντραχτ μετρούσε, ίσως τον βλέπαμε με άλλη ψυχολογία έχοντας 2 γκολ σερί.
-
Για μένα δεν έπρεπε καν να είναι επιλογή...
Κ όχι δεν είμαι μετά Χριστόν προφήτης, το έλεγα από την πρώτη του παρουσία ότι θύμιζε Τσόλακ.. τώρα επιβεβαιώνω ότι δεν τον φτάνει τον κροατη
Κ όχι δεν είμαι μετά Χριστόν προφήτης, το έλεγα από την πρώτη του παρουσία ότι θύμιζε Τσόλακ.. τώρα επιβεβαιώνω ότι δεν τον φτάνει τον κροατη
-
Εγω, παντως, απο ψυχολογια τον βλεπω μια χαρα ανετο και χαμογελαστο!Mitsospaoki4 έγραψε:................................
Υγ: αν το οριακό γκολ του με την Άιντραχτ μετρούσε, ίσως τον βλέπαμε με άλλη ψυχολογία έχοντας 2 γκολ σερί.
Αυτο ειναι, ομως, που με ανησυχει και περισσοτερο. Ότι δειχνει κατι σαν ευχαριστημενος, απ' την αποδοση του,
οποτε δεν δειχνει να προσπαθει και πολυ, στον αγωνιστικο χωρο, μπας και βελτιωθει καθολου, εστω μελλοντικα!
Μεχρι κι οι κινησεις του, προχθες, ηταν αλλου αντ' αλλου, δεν "κατεβασε" καμια μακρινη μπαλια, σε μονομαχια δεν μπηκε καν, ατομικη ενεργεια δεν εκανε, ουτε για πλακα, περιοχη δεν πατησε, σχεδον καθολου, δεν πρεσαρε και ιδιαιτερα τα αντιπαλα σεντερ μπακ και παρ' όλα αυτα ηταν, συνεχεια, με ενα φαρδυ-πλατυ χαμογελο στο στομα!!
Στον αντιποδα βλεπω εναν Ταϊσον να χτυπιεται, σε καθε "χαλασμενη" μας επιθεση, με καλες προϋποθεσεις, ακομα κι αν το σκορ ειναι υπερ μας και ευρυ και νιωθω τι θα πει επαγγελματιας ποδοσφαιριστης, που γουσταρει μπαλα!
Υ.Γ. Ειμαι πολυ περιεργος, να δω, για ποσο ακομα θα "κλεβει" λεπτα συμμετοχης, απ' τον πιτσιρικο killer μας!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Κάνεις λάθος. Ο Μπραντον κλέβει λεπτά συμμετοχής από τον Τζιμα.Zegarra_6_Carlos έγραψε:Υ.Γ. Ειμαι πολυ περιεργος, να δω, για ποσο ακομα θα "κλεβει" λεπτα συμμετοχης, απ' τον πιτσιρικο killer μας!Mitsospaoki4 έγραψε:................................
-
Ναι, γιατί μιλάμε για το βασικό σου φορ, το βαρύ πυροβολικό κ πρέπει να ξεκινάει η εντεκάδα από αυτόν.
Με αυτή τη μιζέρη λογική συμφωνώ..ο μπραντον τρώει χρόνο απο τον τζιμα.
Την χρονιά λοιπόν του νταμπλ να θυμίσω πως ήταν λίγα τα στοιχήματα και οι εμμονές σε παίχτες χαμηλής δυναμικοτητας, βλέπε Λημνιό, πχ.
Τώρα; ;
Σαματα, κεντζορια, τροστ, Μουργκ κ άλλοι.
Είναι πολλά τα στοιχήματα
Με αυτή τη μιζέρη λογική συμφωνώ..ο μπραντον τρώει χρόνο απο τον τζιμα.
Την χρονιά λοιπόν του νταμπλ να θυμίσω πως ήταν λίγα τα στοιχήματα και οι εμμονές σε παίχτες χαμηλής δυναμικοτητας, βλέπε Λημνιό, πχ.
Τώρα; ;
Σαματα, κεντζορια, τροστ, Μουργκ κ άλλοι.
Είναι πολλά τα στοιχήματα
Να συμπληρώσω απλά ότι ο Λημνιος ήταν η θυσία για να έχεις το υπερόπλο Ματος άνετο και δημιουργικό. Σε αυτήν την δουλειά ήταν υπέροχος. Φαντάζεστε σε εκείνη την ομάδα να ειχες τον σημερινό Ζιφκο εκεί δεξιά;
-
Μια χαρά σκύλος είναι κ ο αντριγια. Κ γυρνάει ξ μαρκάρει κ κλέβει μπαλες κ σκοράρει..
-
Ο κροάτης στη Serie B έχει σχεδόν 1 γκολ ανα 3 μάτς (10 συμμετοχές-3 γκολ). Σιγά μην κάνει αυτα τα νούμερα αυτός. Ας φτάσει τις ασιστ για παράδειγμα του Τόργκελε(που μόνο σε παιχνίδι κυπέλλου με βάζελο θυμάμαι να χει κάνει 2) και μετά ας κάνουμε μεγαλεπίβολες συγκρίσεις.τσιριγωτης έγραψε:Για μένα δεν έπρεπε καν να είναι επιλογή...
Ο Ζιφκο ειναι παικτρσρας ατελειωτος. Κανει αυτα κανει μπροστα πραματα. Πραγματικα φανταζεσαι το διδυμο Ζιφκο Ματος στην ομαδα του νταμπλ. Τοτε μας ελειπε ο Ζιφκο τωρα ο Ματος. Βρε γαμωτι μου. Ποτε θα δουμε δυο τετοιους να παιζουν μαζι εκει στα δεξια.τσιριγωτης έγραψε:Μια χαρά σκύλος είναι κ ο αντριγια. Κ γυρνάει ξ μαρκάρει κ κλέβει μπαλες κ σκοράρει..
Υ.Γ. Η μπενφικα θα ηταν 2-0 πισω και δεν θα το γυρναγε.
- ΑποστόληςΑ
Ο Samatta είναι φορ περιοχής (υποτίθεται), οπότε αποτελεί την πρώτη επιλογή του προπονητή σε αγώνες που ο ΠΑΟΚ θα παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Brandon αναδεικνύεται περισσότερο σε αγώνες που παίζουμε με αμυντικά (με αντεπιθέσεις) και χρειάζεται να πρεσάρει τα στόπερς που φτιάχνουν το παιχνίδι από πίσω.
Ο Τζίμας προσομοιάζει περισσότερο στο πρώτο είδος φορ και όχι στο δεύτερο.
Επομένως δεν γίνεται ο Brandon να του κλέβει χρόνο.
Ο Τζίμας προσομοιάζει περισσότερο στο πρώτο είδος φορ και όχι στο δεύτερο.
Επομένως δεν γίνεται ο Brandon να του κλέβει χρόνο.
- ΑποστόληςΑ