Εσυ δεν πηρες ηδη 2 που ηταν και δεν στα δωσαν οπως και 2 κοκκινες. Συνεχιστε οτι κανετεAngelosMerkelidis91 έγραψε:Το θεμα ειναι ΑΝ ΕΙΝΑΙ πεναλτι, οχι ποσα πηραν.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Μην μας τα θυμίζεις. Κλοπές επιπλέον δύο τουλάχιστον πρωταθλημάτων και τριών κυπέλλων. Σφαγές σε μας και χρυσά και πλατινένια δώρα σε γαύρο και βάζελο από τα κοράκια.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Κρίμα που δεν είδες την ομάδα της δεκαετίας του 70.papwolf έγραψε:Εκτός από τα ντέρμπι που παίξαμε με ξένους, σε όλα σχεδόν τα υπόλοιπα που τα παίξαμε με Έλληνες, όλο και κάτι μας έκλεψαν.
Εννοείται ότι χωρίς Σαββίδη νταμπλ και μάλιστα αήττητο, δεν υπήρχε περίπτωση. Η ομάδα που είχε φτιάξει τότε θα μνημονεύεται για πάντα, όσα γκολ και να της ακύρωνες, όσο και να την εκλεβες αυτή στο τέλος θα σε κέρδιζε.
Για μένα προσωπικά η ομάδα του ΠΑΟΚ του 2018-19, ανάλογα με τη τοξικότητα και το κυνήγι που αντιμετώπισε και το τι κατάφερε στο τέλος, είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε από τα γήπεδα από καταβολής ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.
Εκεί να δεις σφαγές χωρίς αναισθητικό.
Ανεξάρτητα από το κομμάτι διαιτησίας και κοιτώντας μόνο τα αποτελέσματα η βαθμολογία δείχνει αυτό που λέμε τόσο καιρό.Τα μικρά ματς είναι αυτά που σε βάζουν σε θέση οδηγού. Ο πάο δεν έχει χάσει ούτε έναν βαθμό σε μικρά (βέβαια το ντέρμπι το παίρνει στα χαρτιά). Αντίστοιχα και ο ολυμπιακός δεν έχει χάσει ούτε έναν βαθμό σε μικρά ματς. Γι' αυτό και είναι πάνω από ΠΑΟΚ και άεκ που αντίστοιχα έχουν ήδη 2 γκέλες (με όφη και άρη εμείς, με σέρρες και όφη η άεκ).astral έγραψε:θα βγούνε πρώτοι στον πρώτο γύρο χωρίς να έχουν κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι οι απατεώνες.
πανσερραϊκός: κόκκινη πέναλτι
ατρόμητος: κόκκινη
αστέρας: πέναλτι (2)
παναιτωλικός: πέναλτι
...
Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και το κομμάτι διαιτησία τότε καταλαβαίνουμε ότι οι βαθμοί στα μικρά ματς έχουν μεγαλύτερη αξία από όσο πιστεύουμε. Ακόμα και αν κάποιος πιστεύει ότι όλα κρίνονται στα πλέι οφ πάλι τα μικρά ματς έχουν τεράστια σημασία. Είναι άλλο να πας στα πλέι οφ με -5 και -6 και να έχει πρέπει να κερδίσεις τον αντίπαλό σου μέσα έξω και είναι άλλο να είσαι εσύ μπροστά και να έχεις το περιθώριο να παίξεις και για την ισοπαλία σε 2 με 3 ντέρμπι.
Μετά από ολυμπιακό και άεκ έχουμε στη σειρά Παναιτωλικό μέσα, Πανσερραικό έξω, Λαμία μέσα, Αστέρα έξω, Κηφισιά έξω, ΟΦΗ μέσα.
Εάν θέλουμε να διατηρήσουμε αυτό το 5% πιθανοτήτων (καθαρά υποκειμενική άποψη το ποσοστό) που έχουμε για κατάκτηση πρωταθλήματος πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε και τα 6 αυτά ματσάκια.
Οι παράγοντες που συμβάλλουν στο να έχουμε τόσο χαμηλό κατά τη γνώμη μου είναι (με τυχαία σειρά):
-Ύπαρξη πλέι οφ με παρουσία του άρη (έξι πόντοι με όποιον τα βρει εκείνη την περίοδο και ματς ζωής και θανάτου με εμάς)
-Κόπα Αφρικα τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο (μετά την αναβολή του κυπέλλου έχουμε όλο τον Γενάρη αγώνες Κυριακή Τετάρτη. Πιθανή απουσία Εκόνγκ και Μπάμπα σημαίνει πως πρέπει να πάρουν 8 με 9 συνεχόμενους αγώνες ο
Κεντζιόρα και ο Ράφα)
-Διαιτησία (χωρίς σχόλια)
-Πιθανοί χάρτινοι αγώνες (ο ολυμπιακός θα προσπαθήσει όποιον αγώνα μπορεί να τον τινάξει στον αέρα).
Για όλα αυτά νίκη σε κάθε μικρό ματς..
Συμφωνώ ότι είναι σημαντικά, για αυτό και βλέπουμε τόσες "ομορφιές", χωρίς εκπτώσεις, από την αρχή.
Το φυσιολογικό είναι να στραβοπατάνε όλοι που και που.
Ειδικά όταν ο βάζελος δεν μπορεί να κερδίσει αυτούς που στραβοπάτησαν, αλλα με τους μικρούς δε χάνει πόντο.
Το φυσιολογικό είναι να στραβοπατάνε όλοι που και που.
Ειδικά όταν ο βάζελος δεν μπορεί να κερδίσει αυτούς που στραβοπάτησαν, αλλα με τους μικρούς δε χάνει πόντο.
-
AngelosMerkelidis91
Τι κανουμε;aivas19 έγραψε:Εσυ δεν πηρες ηδη 2 που ηταν και δεν στα δωσαν οπως και 2 κοκκινες. Συνεχιστε οτι κανετεAngelosMerkelidis91 έγραψε:Το θεμα ειναι ΑΝ ΕΙΝΑΙ πεναλτι, οχι ποσα πηραν.
Ο βαζελος δε χανει ποντο ΚΥΡΙΩΣ γ'αυτο που εγραψες προηγουμενος.Ναι οκ ,καλυτεροι απο περσι,πιο πολλες λυσεις παικτικα,αλλα ελεος,2 πεναλτι -ηδη- με βουτιες-φελπς,στα ορια της περιοχης,κοκκινες κλπ. -δε το γραφω για σενα εννοειται.
Το εγραψα και πριν,δε τρελαινομαι προσωπικα για τα ντερμπι,τωρα,και λογω πλειοφ φυσικα.Παιρνουμε ΟΛΑ τα υπολοιπα και τους γινομαστε τσιμπουρι μεχρι το τελος.Και εκει αν μπορεις,τους ριχνεις φαπα.
Το εγραψα και πριν,δε τρελαινομαι προσωπικα για τα ντερμπι,τωρα,και λογω πλειοφ φυσικα.Παιρνουμε ΟΛΑ τα υπολοιπα και τους γινομαστε τσιμπουρι μεχρι το τελος.Και εκει αν μπορεις,τους ριχνεις φαπα.
Για αυτό το λόγο το ντέρμπι πρέπει να ξαναγίνει και να λήξει χ.
Ο γαύρος έδειξε και στο ματς με βαζελο ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο .αν δεν είχε πλει οφ θα τον φοβόμουν τώρα όχι.
Αν κερδίζαμε βαζελο και με 2 ισοπαλίες θα ήμουν ευχαριστημένος .Τώρα πρέπει να πάρουμε από 3 έως 4β.Καλά για 6 δεν το συζητώ προφανές είναι.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η κουλα είναι καλύτερη από τους άλλους 2.τρομερή ευκαιρία σήμερα χωρίς λιβαι αραουχο να τους κάνουμε κηδεία κάνοντας παράλληλα και δήλωση ότι δεν είμαστε για 4οι φέτος .
Ο γαύρος έδειξε και στο ματς με βαζελο ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο .αν δεν είχε πλει οφ θα τον φοβόμουν τώρα όχι.
Αν κερδίζαμε βαζελο και με 2 ισοπαλίες θα ήμουν ευχαριστημένος .Τώρα πρέπει να πάρουμε από 3 έως 4β.Καλά για 6 δεν το συζητώ προφανές είναι.
Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η κουλα είναι καλύτερη από τους άλλους 2.τρομερή ευκαιρία σήμερα χωρίς λιβαι αραουχο να τους κάνουμε κηδεία κάνοντας παράλληλα και δήλωση ότι δεν είμαστε για 4οι φέτος .
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV
Οταν εγραψες το σχολιο δεν ηξερες οτι τα πεναλτι και οι κοκκινες τους ηταν τραβηγμενες και σε μας τα ιδια δεν δοθηκαν; Αυτο λεω συνεχιστε οτι κανετεAngelosMerkelidis91 έγραψε:Τι κανουμε;aivas19 έγραψε:Εσυ δεν πηρες ηδη 2 που ηταν και δεν στα δωσαν οπως και 2 κοκκινες. Συνεχιστε οτι κανετεAngelosMerkelidis91 έγραψε:Το θεμα ειναι ΑΝ ΕΙΝΑΙ πεναλτι, οχι ποσα πηραν.
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν μπορεί να απαντήσει, έχει μπαν για το επόμενο τριήμερο.
Πρόβλημα ένα: δεν παίρνεις τα σφυρίγματα σπρώξιμο που παίρνουν οι άλλοι.
Πρόβλημα δυο: όλοι οι μικροί βλέποντας τι παθαίνουν με το ποκ όταν «αντιστέκονται» παίζουν χαλαρά και όλα μια χαρά. Ούτε κόκκινες τρώνε ούτε κίτρινες ούτε ξύλο. Ενώ εμείς είμαστε η μοναδική ευκαιρία τους να κάνουν κάτι με έναν από τους μεγάλους.
Έτσι παίζεις ξυλικι εσυ μέχρι το 90φευγα στην τούμπα με Κηφισιά γιατί ο ρεφ τους κράτησε στο ματς. Όπως και στον ΟΦΗ όπως και στο ληκι. Τρως κίτρινες εκνευρίζεσαι κλπ κλπ.
Έτσι απλά ο κ Διαμαντοπουλος περσυ με λειβαδια έβγαλε σε καθαρή φάση κίτρινη στο τέρμα μου και έπαιξα στην Τρίπολη με τον δεύτερο τέρματα μου. Ναι εκεί που έφαγα γκολ και έχασα βαθμούς από 5 μέτρα οφσάιντ.
Ότι κιαν λένε σιχάματα είναι όλοι τους.
Το μόνο καλό είναι ότι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι γίνεται. Γιαυτο ότι κιαν λένε τα λίγα πρωταθλήματα μας έχουν την αξία δέκα δικών τους το καθένα.
Πρόβλημα δυο: όλοι οι μικροί βλέποντας τι παθαίνουν με το ποκ όταν «αντιστέκονται» παίζουν χαλαρά και όλα μια χαρά. Ούτε κόκκινες τρώνε ούτε κίτρινες ούτε ξύλο. Ενώ εμείς είμαστε η μοναδική ευκαιρία τους να κάνουν κάτι με έναν από τους μεγάλους.
Έτσι παίζεις ξυλικι εσυ μέχρι το 90φευγα στην τούμπα με Κηφισιά γιατί ο ρεφ τους κράτησε στο ματς. Όπως και στον ΟΦΗ όπως και στο ληκι. Τρως κίτρινες εκνευρίζεσαι κλπ κλπ.
Έτσι απλά ο κ Διαμαντοπουλος περσυ με λειβαδια έβγαλε σε καθαρή φάση κίτρινη στο τέρμα μου και έπαιξα στην Τρίπολη με τον δεύτερο τέρματα μου. Ναι εκεί που έφαγα γκολ και έχασα βαθμούς από 5 μέτρα οφσάιντ.
Ότι κιαν λένε σιχάματα είναι όλοι τους.
Το μόνο καλό είναι ότι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι γίνεται. Γιαυτο ότι κιαν λένε τα λίγα πρωταθλήματα μας έχουν την αξία δέκα δικών τους το καθένα.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
+ΣΑΡΑΦΗΣrouki έγραψε:Αν θυμάμαι καλά, σε αγώνα της Εθνικής(φιλικό νομίζω) είχαμε εφτά παίχτες στην ενδεκάδα.
Σαν μονάδες καταπληκτικούς παίχτες. Φυσικά το ποδόσφαιρο ήταν αλλιώτικο, αλλά και τότε παίζαμε κατά διαστήματα διαστημικά, με τέχνη και ταχύτητα.
Με Κούδα, Αποστολίδη, Τερζανίδη, Παρίδη, Ασλανίδη, Ιωσηφίδη, Γούναρη ...
![]()
![]()
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΉ
Τρία γκολ σε πεντάλεπτο
Totem:
Ότι κι αν λένε σιχάματα είναι όλοι τους.
Το μόνο καλό είναι ότι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι γίνεται. Γι' αυτο ότι κι αν λένε τα λίγα πρωταθλήματα μας έχουν την αξία δέκα δικών τους το καθένα.[quote][/quote]
Μου το έκλεψες!
Το μόνο καλό είναι ότι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι γίνεται. Γι' αυτο ότι κι αν λένε τα λίγα πρωταθλήματα μας έχουν την αξία δέκα δικών τους το καθένα.[quote][/quote]
Μου το έκλεψες!
Γερασίμου έγραψε:Totem:
Το μόνο καλό είναι ότι ξέρουν και καταλαβαίνουν τι γίνεται. Γι' αυτο ότι κι αν λένε τα λίγα πρωταθλήματα μας έχουν την αξία δέκα δικών τους το καθένα.Μου το έκλεψες!
Φίλε μου σε πιστεύω και δηλώνω απλά ότι υπερθεματίζω.
Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η αλήθεια είναι μια. Όσοι και αν την επικαλούνται το ίδιο πράμα λένε. Φρικάραν όταν πήραμε την πάνω βόλτα. Ο βαζελος τους φεύγει από το γήπεδο «να δείτε στην τούμπα τι θα γίνει» λένε.
Εγώ έχω απλά να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις προσπάθειες του Ιβαν που έστω και με αυτές τις διαιτητιτικεσ παραφωνίες έφερε βαρ έφερε και μια ας πούμε κανονικότητα.
Και πάλι χρησιμοποιώ τα λόγια σου: ενα με δέκα μην πω και παραπάνω. Απλά εμείς έχουμε χρέος να αγαπάμε αυτήν την ομάδα και αυτά τα παιδιά που σε ΚΑΘΕ αγώνα τους βγάζουν την ψυχη οι ανεκδιήγητοι.
-
Μπαρκαρούτσος
Τα ποστς που αφορούν πεσίματα στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο topic.
Κάντε μια ψαχτική πριν ποστάρετε...
viewtopic.php?f=79&t=9382&p=2282308#p2282052
Κάντε μια ψαχτική πριν ποστάρετε...
viewtopic.php?f=79&t=9382&p=2282308#p2282052
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο γαύρος από πού και ως που βγάζει εισιτήρια για το ματς με εμάς ενώ έχουν τιμωρία;;
Μήπως πάνε να εκβιάσουν ώστε να μεταφερθεί η τιμωρία για τα επόμενα ματς;
Μήπως πάνε να εκβιάσουν ώστε να μεταφερθεί η τιμωρία για τα επόμενα ματς;