15. William Troost-Ekong
Re: 15. William Troost-Ekong
Δεν είναι μόνο τα λάθη
Οι τοποθετήσεις του είναι για τα πανηγύρια
Ειδικά σε γρήγορες μεταβάσεις στην άμυνα είναι πάντα εκτος θέσης
Οι τοποθετήσεις του είναι για τα πανηγύρια
Ειδικά σε γρήγορες μεταβάσεις στην άμυνα είναι πάντα εκτος θέσης
- Notorious4
Δυστυχώς αν και σε πίστεψα εξαρχής και θεωρούσα ότι σταδιακά θα ανέβεις, τελευταία είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
Πάγκο μπας και καθαρισει το μυαλό αν και δεν έχω μεγάλες ελπίδες πλέον για την πάρτη σου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάγκο μπας και καθαρισει το μυαλό αν και δεν έχω μεγάλες ελπίδες πλέον για την πάρτη σου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οταν ηταν να ερθει, τα σχολια που διαβασα για αυτον σε διαφορα ξενα σαιτ περιεγραφαν αυτο που βλεπαμε.
Η ελπιδα μου ηταν οτι στο σχετικα χαμηλο επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος θα ηταν καλος, αλλα τελικα επεσα εξω.
Η ελπιδα μου ηταν οτι στο σχετικα χαμηλο επιπεδο του ελληνικου πρωταθληματος θα ηταν καλος, αλλα τελικα επεσα εξω.
-
Για τον Σαμάτα υπήρχε το ενδεχόμενο να μη βγει. Ένας παίκτης όμως με τέτοιο βιογραφικο και γεμάτες χρονιές σε πρεμιερ λίγκ και καμπιονάτο να κάνει τέτοια λάθη είναι πράγματι αποκαρδιωτικό.
Είναι άσχημα τα πράγματα ..
ο παίκτες έχει μόνιμα άθλιες τοποθετήσεις , είναι αργος , δεν βγάζει σιγουριά δε καμία μονομαχία και με την μπάλα στα πόδια ( που υποτίθεται ότι ήταν το ατού του ) είναι παρα πολύ κακός .. δεν ξέρω τι μπορεί να περιμένουμε ..
Μέχρι τώρα ο κεντζιορα ήταν πιο καλος , έστω και σε μικρα ματς ..
ο παίκτες έχει μόνιμα άθλιες τοποθετήσεις , είναι αργος , δεν βγάζει σιγουριά δε καμία μονομαχία και με την μπάλα στα πόδια ( που υποτίθεται ότι ήταν το ατού του ) είναι παρα πολύ κακός .. δεν ξέρω τι μπορεί να περιμένουμε ..
Μέχρι τώρα ο κεντζιορα ήταν πιο καλος , έστω και σε μικρα ματς ..
η τοποθετηση του σωματος και το first touch του ειναι τραγικα...
αυτα τα 1-2 δευτερολεπτα που χανει επειδη η μπαλα δεν κολαει στο ποδι του δειχνουν εναν παικτη χαμηλου επιπεδου σε αυτο το κομματι και σιγουρα οχι καλυτερο του ινγκασον που ηταν το αφηγημα των αρδ το καλοκαιρι ωστε να περασει ως ''upgrade'' σε σχεση με τον ισλανδο
αυτα τα 1-2 δευτερολεπτα που χανει επειδη η μπαλα δεν κολαει στο ποδι του δειχνουν εναν παικτη χαμηλου επιπεδου σε αυτο το κομματι και σιγουρα οχι καλυτερο του ινγκασον που ηταν το αφηγημα των αρδ το καλοκαιρι ωστε να περασει ως ''upgrade'' σε σχεση με τον ισλανδο
- TylerDurden
Δεν το χωράει ο νους μου ότι αυτός ο παίχτης έχει
90 ματς σε Premier League και Serie A.
Η πιο κραυγαλέα από τις πολλές αδυναμίες του είναι το ότι πηδάει για κεφάλια σε ό,τι να 'ναι χρόνους.
Τα σέντερ μπακ θέλουν δουλειά και χρόνο για να δέσουν και να παίξουν, εννοείται αυτό, αλλά οι βλακείες που κάνει στα περισσότερα ματς δε μου φαίνονται να οφείλονται σε έλλειψη χημείας ή τακτικής προσαρμογής, αλλά σε έλλειψη ικανότητας ή/και συγκέντρωσης.
Κρατάω μια πισινή με αυτόν εν αντιθέσει με το Σαμάτα, αλλά οι πιθανότητες να γίνει το σέντερ μπακ που χρειαζόμαστε είναι για εμένα ελάχιστες.
90 ματς σε Premier League και Serie A.
Η πιο κραυγαλέα από τις πολλές αδυναμίες του είναι το ότι πηδάει για κεφάλια σε ό,τι να 'ναι χρόνους.
Τα σέντερ μπακ θέλουν δουλειά και χρόνο για να δέσουν και να παίξουν, εννοείται αυτό, αλλά οι βλακείες που κάνει στα περισσότερα ματς δε μου φαίνονται να οφείλονται σε έλλειψη χημείας ή τακτικής προσαρμογής, αλλά σε έλλειψη ικανότητας ή/και συγκέντρωσης.
Κρατάω μια πισινή με αυτόν εν αντιθέσει με το Σαμάτα, αλλά οι πιθανότητες να γίνει το σέντερ μπακ που χρειαζόμαστε είναι για εμένα ελάχιστες.
- painkiller4
όσο περνάει ο καιρός γίνεται ΠΙΟ επικίνδυνος
Ως πότε θα μας ταλαιπωρούν με αυτόν τον Egong...
Οπωσδήποτε το Γενάρη το άλφα και το ωμέγα για μεταγραφές ΣΤΌΠΕΡ ΚΑΙ ΦΟΡ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ
Ως πότε θα μας ταλαιπωρούν με αυτόν τον Egong...
Οπωσδήποτε το Γενάρη το άλφα και το ωμέγα για μεταγραφές ΣΤΌΠΕΡ ΚΑΙ ΦΟΡ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ
-
- Επικοινωνία:
Μέχρι πρότινος τον δικαιολογούσα πιστεύοντας πως δεν είναι δυνατόν ο αρχηγός μιας από τις καλύτερες αφρικανικές εθνικές όλων των εποχών και με πολλές συμμετοχές σε Καμπιονάτο και Πρέμιερ να είναι τόσο κακός παίκτης.Δυστυχως δεν έχω δει κάτι που να με κάνει να αισιόδοξω με την περίπτωση του
- Montrealiotis
Συμφωνώ γράμμα προς γράμμα ότι είπες!boogeyman77 έγραψε:Μέχρι πρότινος τον δικαιολογούσα πιστεύοντας πως δεν είναι δυνατόν ο αρχηγός μιας από τις καλύτερες αφρικανικές εθνικές όλων των εποχών και με πολλές συμμετοχές σε Καμπιονάτο και Πρέμιερ να είναι τόσο κακός παίκτης.Δυστυχως δεν έχω δει κάτι που να με κάνει να αισιόδοξω με την περίπτωση του
Σε καθε ματς κανει ενα βαρβατο λαθος. Απλα δεν το πληρωνουμε παντα. Εγω θα ελεγα ειναι και τυχερος συγκριτικα και ακουει λιγοτερα.renegade έγραψε:Άδικη η κριτική στον παίκτη
- Amsterdamer_87