70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Εκτίθεται με τέτοια εικόνα. Δεν έχει ούτε διάθεση να πιέσει, περπατάει, βρίσκεται σε άκυρες θέσεις.
Μετα ΚΑΙ το σημερινό δε θέλω να τον ξαναδώ στα ασπρόμαυρα.
ΥΓ: Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί πανηγύριζαν οι Τούρκοι όταν έφυγε.
Μετα ΚΑΙ το σημερινό δε θέλω να τον ξαναδώ στα ασπρόμαυρα.
ΥΓ: Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί πανηγύριζαν οι Τούρκοι όταν έφυγε.
Πραγματικά χαλί μαυρο .. ότι χειρότερο .. δεν υπάρχεις .. πάντα 2ος στην μπάλα .. παίζει να έχει 5 τελικές σύνολο Ζζ
33.Mbwana Ally Samatta
Θέλω να σε βρισω οσο δεν έχω βρίσει ποτέ μου … δεν έχω ανεβάσει τέτοια πίεση ξανά
Ότι χειρότερο έχω δει μέχρι τωρα στον ΠΑΟΚ
Ότι χειρότερο έχω δει μέχρι τωρα στον ΠΑΟΚ
-
Δεν είναι δυνατόν να παίρνει τέτοιος παίχτης πάνω από ένα εκατομμύριο + την θέση κάποιου μικρού. Μας τον πλασάραν και ως επιθυμία του σκάουτινγκ τιμ εδώ και 7 (ΕΦΤΑ) χρόνια.
Πρώτα θα έδιωχνα αυτόν που τον παρακολουθούσε 7 χρόνια και μετά τον παίχτη.
Πρώτα θα έδιωχνα αυτόν που τον παρακολουθούσε 7 χρόνια και μετά τον παίχτη.
- ΑποστόληςΑ
Με τον μόνο προπονητή που δεν θα τελείωνε σήμερα είναι με τον Λουτσεσκου. Με Λουτσεσκου μπορεί να τον δούμε και με γκει βασικό.
-
Τι έγινε ρε παιδιά; ;;
Θυμάστε το καλοκαίρι που τον έλεγα νέο Τσόλακ; ;;;
Κάποιοι κραζαν... Κάποιοι μπλε μου έκαναν παρατηρήσεις λ μου κουνουσαν το δάχτυλο..
Τώρα; ;
Τελικά είναι το καλύτερο φορ στην ιστορία της ομάδας;
Θυμάστε το καλοκαίρι που τον έλεγα νέο Τσόλακ; ;;;
Κάποιοι κραζαν... Κάποιοι μπλε μου έκαναν παρατηρήσεις λ μου κουνουσαν το δάχτυλο..
Τώρα; ;
Τελικά είναι το καλύτερο φορ στην ιστορία της ομάδας;
Δεν θυμαμαι τοσο μη επιδραστικο επιθετικο στον ΠΑΟΚ εδω και χρονια. Ειχαμε φερει διαφορα καδρονια κατα καιρους, αλλα καναν κατι. Τρωγαν ξυλο εστω. Αυτος ουτε ξυλο δεν αντεχει να φαει.
Οκ καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να χαιρετησει τον Γεναρη, αλλα τον Γεναρη πρεπει να βρεθει ο αντικαταστατης του για το καλοκαιρι.
Οκ καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να χαιρετησει τον Γεναρη, αλλα τον Γεναρη πρεπει να βρεθει ο αντικαταστατης του για το καλοκαιρι.
Ρε άντε πετάξτε μέσα τον Τζιμα κι ότι γίνει.
Φτάνει πια μ αυτό το πράγμα που περιμένουμε έναν παίκτη 4 μήνες να κάνει 2 τελικές και να εμφανιστεί στην περιοχή.
Φτάνει πια μ αυτό το πράγμα που περιμένουμε έναν παίκτη 4 μήνες να κάνει 2 τελικές και να εμφανιστεί στην περιοχή.