Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20/09 21:15 Νόβα

Δημοσίευση από Olorin »

Ας μεταδοθει η πιστη μια φορα και απο την ομαδα προς τους οπαδους. Δε γινεται να μεταδιδεται συνεχεια απο τους οπαδους προς την ομαδα. :pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τρί 15 Σεπ 2009, 21:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

αυτα φιλε πρεπει να ειναι αμοιβαια.........
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Συμφωνοι, αν δωσει ο DAAT περισσοτερες λεπτομερειες για το τι εγινε σημερα στα αποδυτηρια ισως ανεβουμε και εμεις. :pano:
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

eorptol έγραψε:ΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ
ΠΑΟΚ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.......
Ενημερωτικά πάντα...στο γάβρο όλοι βράζουν για την προπόνηση που έκανε ο Κετσπάγια αφού λόγω αυτής έχουν τόσους τραυματισμούς....τα εργομετρικά τους ήταν χάλια....έτσι για να ξέρουμε τι διαβάζουμε και τι λέμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

καλα τωρα στον κετσπαγια θα χρεωσουν και τον τροπο που κουνιουνται οι βαρκες στο πασαλιμανι.......
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

Olorin έγραψε:Ας μεταδοθει η πιστη μια φορα και απο την ομαδα προς τους οπαδους. Δε γινεται να μεταδιδεται συνεχεια απο τους οπαδους προς την ομαδα. :pano:
+ 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Την καλησπέρα μου. Παρακαλώ τον Θεό να νικήσουμε την Κυριακή. Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα την ομάδα μου. Διότι αν χάσουμε είμαστε ικανοί να τη διαλύσουμε εν μία νυκτί. Μόλις γύρισα σπίτι, στη διαδρομή άκουγα Νικολάου και μου πέσαν τα μαλλιά απ αυτά που άκουγα.

Παρακαλώ όλους. Για πρώτη φορά φέτος ας πάμε στο γήπεδο για να κάνουμε τη δουλειά μας. Να τραγουδήσουμε, να φωνάξουμε, να ουρλιάξουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Αυτή είναι η δουλειά μας και το έχουμε ξεχάσει. Όλο το γήπεδο, όλες οι θύρες. Δεν πάμε για να κράξουμε τον προπονητή και τους παίκτες μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Πάμε για να στηρίξουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Σας παρακαλώ ρε παιδιά. Πρέπει να αλλάξουμε διάθεση. Έχω σκάσει τις τελευταίες βδομάδες. Κι αν στεναχωριέμαι 1 φορά για τα αποτελέσματα, στεναχωριέμαι κι άλλες 100 για τη συμπεριφορά μας. Και μη μου πείτε ότι είναι λίγοι αυτοί που κράζουν, ή ότι είναι καλοπροαίρετη κριτική και παπαριές. Γιατί και στα ράδια και στο ιντερνετ αυτό που βγαίνει είναι γκρίνια και μιζέρια, μέχρι και κράξιμο. Ήμαρτον ρε φιλαράκια...
Σόρρυ για τις βλακίες που γράφω αλλά είμαι πολύ μπουχτισμένος. Ελπίζω την Κυριακή να ξεμπουκώσω κι εγώ μαζί με τον Ζλάταν.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Και το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ο Σάντος, ο ΠΑΟΚ είναι ο Κονσεισάο, ο ΠΑΟΚ είναι ο Ζλάταν, ο ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο, ο ΠΑΟΚ είμαι εγώ, εσύ ο άλλος. Όλοι αυτοί είμαστε ο ΠΑΟΚ και αυτόν τον ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξουμε. Του χρόνου μπορεί να είναι άλλοι, τώρα όμως είναι αυτοί.

ΥΓ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν περιμένει ότι γκρινιάζοντας σε ράδια και απο δω κι απο κει θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ μας? και αν ναι, πως?
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Olorin έγραψε:Συμφωνοι, αν δωσει ο DAAT περισσοτερες λεπτομερειες για το τι εγινε σημερα στα αποδυτηρια ισως ανεβουμε και εμεις. :pano:

Οι παικτες ανελαβαν τις ευθυνες τους και πρωτα απο ολα οι`αρχηγοι...απο εδω και περα μια οικογενεια...Οποιος εκανε λαθος ειπε σε ολους συγγνωμη και παμε για μια νεα αρχη...

αμοιβαιες εξηγησεις ,ειλικρινεια και τα υπολοιπα την κυριακη
Άβαταρ μέλους
dimots4

Δημοσίευση από dimots4 »

θα κάνω μία ερώτηση γιατί το σκέφτομαι και το έχω απορία αυτές τις μέρες.Την Κυριακή υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να παίζει στο τελικό του Eurobasket καλώς εχόντων των πραγμάτων.Ο τελικός είναι 22.00 και στις 21.15 υπάρχει το μεταξύ μας παιχνίδι με τον γαύρο.Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού για εμάς?? :? :?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

farmak76 έγραψε:Την καλησπέρα μου. Παρακαλώ τον Θεό να νικήσουμε την Κυριακή. Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα την ομάδα μου. Διότι αν χάσουμε είμαστε ικανοί να τη διαλύσουμε εν μία νυκτί. Μόλις γύρισα σπίτι, στη διαδρομή άκουγα Νικολάου και μου πέσαν τα μαλλιά απ αυτά που άκουγα.

Παρακαλώ όλους. Για πρώτη φορά φέτος ας πάμε στο γήπεδο για να κάνουμε τη δουλειά μας. Να τραγουδήσουμε, να φωνάξουμε, να ουρλιάξουμε για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Αυτή είναι η δουλειά μας και το έχουμε ξεχάσει. Όλο το γήπεδο, όλες οι θύρες. Δεν πάμε για να κράξουμε τον προπονητή και τους παίκτες μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Πάμε για να στηρίξουμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας. Σας παρακαλώ ρε παιδιά. Πρέπει να αλλάξουμε διάθεση. Έχω σκάσει τις τελευταίες βδομάδες. Κι αν στεναχωριέμαι 1 φορά για τα αποτελέσματα, στεναχωριέμαι κι άλλες 100 για τη συμπεριφορά μας. Και μη μου πείτε ότι είναι λίγοι αυτοί που κράζουν, ή ότι είναι καλοπροαίρετη κριτική και παπαριές. Γιατί και στα ράδια και στο ιντερνετ αυτό που βγαίνει είναι γκρίνια και μιζέρια, μέχρι και κράξιμο. Ήμαρτον ρε φιλαράκια...
Σόρρυ για τις βλακίες που γράφω αλλά είμαι πολύ μπουχτισμένος. Ελπίζω την Κυριακή να ξεμπουκώσω κι εγώ μαζί με τον Ζλάταν.

Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα. Και το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι ο Σάντος, ο ΠΑΟΚ είναι ο Κονσεισάο, ο ΠΑΟΚ είναι ο Ζλάταν, ο ΠΑΟΚ είναι ο Πάμπλο, ο ΠΑΟΚ είμαι εγώ, εσύ ο άλλος. Όλοι αυτοί είμαστε ο ΠΑΟΚ και αυτόν τον ΠΑΟΚ πρέπει να στηρίξουμε. Του χρόνου μπορεί να είναι άλλοι, τώρα όμως είναι αυτοί.

ΥΓ. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αν περιμένει ότι γκρινιάζοντας σε ράδια και απο δω κι απο κει θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ μας? και αν ναι, πως?
μαζι σου φιλε.να αρκεστουμε στο ρολο που μας αναλογει την ωρα του αγωνα και επειτα υπαρχει αφθονος χρονος ειτε για διθυραμβους ειτε για μοιρολογια.σε οσους αγωνες εγιναν φετος στο ναο,στα οποια και παρευρεθηκα,τα αυτια μου βουιζαν.καθεις το μακρυ του και το κοντο του.και εριδες μεταξυ οπαδων και παρ'ολιγον πιασιματα στα χερια και χονδροειδη μπινελικια κι οι ψυχραιμοτεροι σε ρολο πυροσβεστων.εγω,υπερθεματιζοντας σε ολα οσα λες,θα προσθεσω για μια φορα να παμε στο γηπεδο χωρις τραβηγμενες προσδοκιες για το συγκεκριμενο αγωνα περι διασυρμου του κοκκαλιακου,τριμπαλο στο ημιχρονο και λοιπα σχολια του αυτου στυλ.χαμηλα τη μπαλα,με αγωνιστικη συνεση,παθος και υγιη υποστηριξη απο την κερκιδα
πιστευω πως θα παρουμε το πολυποθητο αποτελεσμα.
και αν κι οσοι δυναστε,μην ακουτε ραδιοφωνα τουλαχιστον τη βδομαδα αυτη.θολωνουν τη σκεψη.εγω δυο μερες αποτοξινωνομαι και νιωθω αδιασαλευτος νοητικα και ψυχικα.ασε αδερφε φαρμακ που πλεον δεν εχω και την πολυτελεια ν'ακουω μιας κι οι επι κεφαλης τριχες καθε αλλο παρα περισσευουν... :) ;)
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

o Kόντης,ο Χιώτης και ο Πουρσαιτίδης πήρανε Χ απ' την Ατλέτικο μέσα στην Ισπανία....εκείνο το παλτό ο Χαραλαμπίδης που έπαιξε και ένα φεγγάρι και σε μας έχασε τετ-α-τετ που δεν υπάρχει.....τελικά σ' αυτή τη ζωή όλα γίνονται...μέχρι και τρίμπαλο στο γάβρο μπορούμε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

dimots4 έγραψε:θα κάνω μία ερώτηση γιατί το σκέφτομαι και το έχω απορία αυτές τις μέρες.Την Κυριακή υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να παίζει στο τελικό του Eurobasket καλώς εχόντων των πραγμάτων.Ο τελικός είναι 22.00 και στις 21.15 υπάρχει το μεταξύ μας παιχνίδι με τον γαύρο.Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού για εμάς?? :? :?
ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΑΡΑ .......ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ.....
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

Orwell έγραψε:o Kόντης,ο Χιώτης και ο Πουρσαιτίδης πήρανε Χ απ' την Ατλέτικο μέσα στην Ισπανία....εκείνο το παλτό ο Χαραλαμπίδης που έπαιξε και ένα φεγγάρι και σε μας έχασε τετ-α-τετ που δεν υπάρχει.....τελικά σ' αυτή τη ζωή όλα γίνονται...μέχρι και τρίμπαλο στο γάβρο μπορούμε.
εγώ ξέρω ότι με μπατατούδη και γούμενο μπορούσαμε να ονειρευόμαστε...και ας μην είχαμε σταθερές βάσεις...
Δεν έχουμε το δικαίωμα με ζαγοράκη?
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δεν είπα το αντίθετο...
Αλλά βλέπεις συνειδητά έχει χαμηλώσει ο πήχης-όχι απ' αυτούς,αλλά από αυτόκλητους υπερασπιστές- μην τυχόν και τους χρεωθεί καμιά αποτυχία.
Εγινε η ολλανδική η ομαδούλα μεγαθήριο γιατί το Ελληνικό με το Ολλανδικό ποδόσφαιρο έχει μεγάλη διαφορά βλέπεις....αλήθεια το Ισπανικό με το Κυπριακό πόση έχει???
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Ρε αλανια μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος να μου πει που μπορω να βρω ενα εισητιριο για εναν φιλαρακι απο το Ναυπλιο θα ερθει ο τρελος κ θελει να μπει στο γηπεδο...εγω δεν μπορεσα σημερα το πρωι να παω να παρω γιατι εγραφα μαθημα..ξερει κανενας που μπορω να βρω???καντε κατι για ενα Παοκτσακι που εχει ελαχιστεσ ευκαιριες να δει την ομαδα του...ευχαριστω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”