5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Darkm4n »

vs40 έγραψε:Για μένα ο Μιχαηλίδης πρέπει να πάει οπωσδήποτε δανεικός, να παίξει βασικός και να επιστρέψει πιο έτοιμος. Εγώ από όσα είδα, μου φανηκε έτοιμος και τον έχω ιεραρχικά στην 3η θέση. Η αξιολόγησή μου περιλαμβάνει και την ηλικία μέσα και τη δυνατότητα εξέλιξης. Ο Λουτσεσκου έχει αποδείξει οτι κοιτάει μόνο ποιος είναι οριακά καλύτερος στο παρών και εκεί διαφωνώ. Η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι ότι δεν είναι προπονητής /μάνατζερ, να βλέπει και πιο μακριά πέρα από τις επόμενες 3 μερες.
Για εμένα πάντως η γνώμη μου είναι να πάει δανεικός με option το Καλοκαίρι ο Näsberg (δεν μου αρέσει σαν Παίχτης και κατ εμέ δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και δεν είμαι ο μόνος που έχει αυτή την άποψη και backup του Κουλιεράκη ο Μιχαηλίδης να είναι.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4a έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Οταν ελεγα εγω να παει δανεικος στις Σερρες ο Τζιμας, ουρλιαζαν καποιοι. Ναι παει τριτη λυκειου, εχει σχολεια και στις Σερρες και θα τα παει μια χαρα. Δεν παει στο εξωτερικο. Οπως και ο Μιχαηλιδης, θα ηταν ιδανικο να παει στον Γκαρσια να παρει χρονο συμμετοχης αφου εδω ο κοουτς θεωρει τον μετριο Νασμπεργκ καλυτερο. Οπως θεωρουσε και Μπισεσβαρ με Καντουρι καλυτερους και επαιζαν συνεχως ενω ηταν χωμα.
Αν το λες τόσο εύκολα το Ας αλλάξει σχολείο και να πάει να μείνει 3η λυκείου σε άλλη πόλη κιολας μόνος του χωρίς οικογένεια, χωρις φίλους χωρίς τίποτα, θα υποθέσω πως πραγματικά δεν έχεις ιδέα το τι αγχος και τι ψυχολογική πίεση είναι αυτή η διαδικασία, και πόσο δύσκολη είναι η αλλαγή ακόμα και σχολείου, όχι πόλης...
Δευτερα Λυκειου αλλαξα πολη, αλλαξα σχολειο και σπουδασα δημοσιογραφια. Θα παει Σερρες, οχι Κυπρο. Μην το παρουσιαζεις λες και θα τον βαλουν απομονωση.
Δευτέρα, όχι Τρίτη. Ναι έχει διαφορά

Με τους γονείς σου, ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ, φαντάζομαι. Σωστα;
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ρε μλκ Πετρο, μιλαμε για 4-5 μηνες. Δεν ειναι 7 χρονων, παικτης του ΠΑΟΚ ειναι και θα εχει αλλη αντιμετωπιση. Δε θα ειναι σε παγκακια
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στα 17 δηλαδή, με πανελλήνιες, να πάει για 10 μήνες μόνος του εντελώς σε άλλη πόλη, και ειλικρινά το θεωρείς το πιο απλό πράγμα στον κόσμο
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Το επιχείρημα "το έκανα κ εγώ κ δεν έπαθα τπτ" που λένε κ κάτι γιαγιάδες (δεν υποτιμώ τις γιαγιάδες) είναι τουλάχιστον λανθασμένο. Ε και μεις δεν είχαμε να φαμε κ δεν πάθαμε τπτ, Ε και μεις φάγαμε μια σφαλιάρα κ δεν έπαθα τπτ, Ε κ μένα ο άνδρας μου ξενοκοιμοταν κ δεν έπαθα τπτ, Ε κ μεις δεν τελειώσαμε το σχολείο κ δεν παθαμε τπτ κ πολλα αλλα. Σίγουρα κάτι παθαμε κ αν δεν το βλέπουμε δεν σημαίνει πως δεν έγινε, όπως δεν είναι όλοι το ίδιο απέναντι στις συνθήκες. Άλλος μπορεί να σου πει πως μια τέτοια αλλαγή καθόρισε αρνητικα όλο το μέλλον του. Ας μην τα παιρνουμε όλα τόσο ελαφρά τη καρδία
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

pgetsos έγραψε:Στα 17 δηλαδή, με πανελλήνιες, να πάει για 10 μήνες μόνος του εντελώς σε άλλη πόλη, και ειλικρινά το θεωρείς το πιο απλό πράγμα στον κόσμο
Δε μιλαμε για 10 μηνες. Ιανουαριο ως Μαιο ειναι η σεζον. Βασικα ουτε Μαιο για τις Σερρες. Για 3-4 μηνες.
Dragon θα σου ζητησω να μην αναφερεσαι αλλο στα σχολια που κανω. Δε θελω να δημιουργησω μαλωμα, μετα απο τις ατακες που ειπες σου ζητω να αγνοεις τα σχολια μου και γραφε οτι θες.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Dimg4a έγραψε:Ρε μλκ Πετρο, μιλαμε για 4-5 μηνες. Δεν ειναι 7 χρονων, παικτης του ΠΑΟΚ ειναι και θα εχει αλλη αντιμετωπιση. Δε θα ειναι σε παγκακια
Δεν παει σε οποιοδηποτε σχολειο. Παει σε ιδιωτικο με το οποιο συνεργαζεται η ΠΑΕ. Σε αυτο το ιδιωτικο εχουν παει αρκετοι νεαροι των ακαδημιων. Τα παιδια βοηθουνται αρκετα απο τους καθηγητες εκει. Δεν παιζει να φυγει απο Θεσσαλονικη και να παει σε δημοσιο σχολειο στις Σερρες. Μην λεμε οτι θελουμε. Καλως για μενα η οικογενεια του αθλητη, πηρε στα σοβαρα την παιδεια του. Μακαρι να περασει και σε μια καλη σχολη.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4a έγραψε:
Δε μιλαμε για 10 μηνες. Ιανουαριο ως Μαιο ειναι η σεζον. Βασικα ουτε Μαιο για τις Σερρες. Για 3-4 μηνες.
Dragon θα σου ζητησω να μην αναφερεσαι αλλο στα σχολια που κανω. Δε θελω να δημιουργησω μαλωμα, μετα απο τις ατακες που ειπες σου ζητω να αγνοεις τα σχολια μου και γραφε οτι θες.
Έπρεπε να έχει φύγει από την αρχή της χρονιάς υποτίθεται, Αυγουστο. Και θα είναι μέχρι Ιούνιο, τι Απρίλη; Θα αλλάξει πάλι πόλη 1 μήνα σκάρτο πριν τις εξετάσεις; Πλάκα κανουμε;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ρε μη μιλάτε για τον Τζίμα στου Μιχαηλίδη.

pgetsos πόσα μηνάκια θέλεις;
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Α ναι ρε, στου Μιχαηλιδη ειμαστε ακομα :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:...pgetsos πόσα μηνάκια θέλεις;
:mrgreen:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Κάτι μου λέει,ότι θα ξεκινήσεις βασικός,με την αεχ.
Мир

5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δημοσίευση από Мир »

Λιγο δυσκολο, ουτε αποστολή μπηκε.

Το ερωτημα ειναι γιατι δεν παιρνει ματς εστω στη Β ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τι έγινε πάλι με αυτόν; Αφού είχε πάρει κάποια ματς και ήταν καλούτσικος. Γιατί πάλι στην απέξω;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο προπονητής προτιμάει Nasberg.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”